CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Saturday, February 11, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 06:02:2017


6. veljače 2017.Mnogi izvori potvrđuju da će oko 70 tjeralica za političare i njihove gospodare u sjeni biti izdano u Washingtonu, Virginiji i New Yorku ovog tjedna odmah nakon što Jeff Sessions preuzme dužnost američkog državnog tužitelja. Među onima koji će biti uhićeni su demokratski senator Chuck Shumer, Richard Blumenthal i od Hillary Clinton zamjenik predsjednika Tim Kaine, kažu Pentagonovi izvori. Ta uhićenja će uslijediti nakon 474 uhićenja koja su se dogodila u Kaliforniji prošlog tjedna čime je prekinut pedofilski prsten koji je služio eliti Hollywooda i Zapadne obale. Zanimljivo je napomenuti da su o uhićenjima u Kaliforniji objavile samo lokalne novine i potpuno su ignorirana od strane velikih korporativnih mreža.Također je javljeno da bivši američki predsjednik Bill Clinton „pjeva kao kanarinac“ i da je pružio dokaze koji će dovesti do uhićenja Hillary Clinton i mnogih drugih, kažu Pentagonovi izvori. Evo što je Pentagonov izvor imao reći o toj temi: „Hillary je pečena jer je Obama odbio pomilovanje, Bill ju je potkazao, a Trump je naredio podizanje optužnice protiv nje. Postoje vjerodostojna tabloid izvješća da je Hillary uhvaćena kako pokušava pobjeći na Bahrain i da je zaustavljena.


Postoje i ranija izvješća koja govore o raciji koja je provedena na Jeffrey Epsteinsovom karibskom otoku seksualnog roblja, te da je 32 djece oslobođeno i 8 krijumčara uhićeno.


Također će se dogoditi više skrivenih i brutalnih borbi za vlast u tajnim agencijama jer „zamjenik direktora CIA-e Gina Hospel je izabrana da izloži o crnim stranicama i torturama kabale, kartele droge i ISIS dečke“, kaže Pentagonov izvor.

Tu će se, kao što je često slučaj, intrige i lopovluci na visokoj razini preseliti u Vatikan. Strani korporativni mediji su o tome naširoko izvijestili u obliku vijesti da je papa Franjo raspalio Grand Master Mathew Festing Malteških vitezova u „sporu oko kondoma.“Ako pogledate popis članova Malteških vitezova,


to se čita kao tko je tko u globalističkoj eliti punoj imena kao Rockefeller, Bush, Rothschild itd tako da se može reći da je to više nego samo „kondomi“.

U stvari, prema izvorima u Vatikanskoj tajnoj službi, ono što se zapravo dogodilo bilo je da je glavna spona Malteških vitezova uhvaćena (ここから有料) „u New Yorku kako radi na preuzimanju globalnog financijskog sustava bez OK pape Franje, a Vatikanska tajna služba otkrila je ovu prljavu igru.“

Drugim riječima, napori da se još jednom prevarom stvore nebrojene milijarde dolara u dijelu nekih starih iluminatskih obitelji su osujećeni, kažu Vatikanski izvori.

Sada se nastavljaju pregovori između Rusije, Kine i SAD-a o budućnosti financijskog sustava, kažu izvori. Britanci, Nijemci i Izraelci su također uključeni, kažu oni.

Izvori uključeni u pregovore kažu da ljudi iza Trumpa žele 50% kontrole nad ovim novim financijskim sustavom kao cijenu da se poslije ne istražuju stare iluminatske obitelji. Azijati također sada inzistiraju na 50%, dok Rusi, sa svoje strane, traže 33%.

Pa, tko ima najjaču poziciju u poker igri svjetske vlasti? Kratki odgovor je da bez Rusije na svojoj strani, SAD je sada slabiji nego Kina. Međutim, Kina, iako je ekonomski jača od SAD-a i Rusije zajedno, izgubit će vojno od saveza SAD/Rusija. Tako imate sliku, Rusija sada drži odlučujući glas što je razlog zašto je Trumpov režim prestao demonizirati Rusiju i umjesto toga počeo je sisati po njenom.

Imajući to na umu i da bi pomiješali metafore, bacimo još jedan pogled na svjetsku geopolitičku šahovsku ploču i pogledajmo kako stvari stoje.

Prva stvar koju možemo potvrditi iz izvora gnostičkih iluminata i drugdje je da je postignut sporazum da se neće koristiti nuklearno oružje. Drugim riječima, to će se riješiti hibridnim financijama, informacijama, specijalnim snagama i konvencionalnom vojnom borbom.

Zatim, pogledajmo položaj Kine. Kinezi su bili vrlo uspješni svojim mirnim win-win pristupom, te su uvjerili preko 100 zemalja koje predstavljaju 80% svjetskog BDP-a da se pridruže njihovoj Azijskoj Infrastrukturnoj Investicijskoj Banci. Oni su također dobro učinili sa svojim „Jedan pojas i jedna cesta“ (netko bi trebao reći kineski  一路一帯  je bolje prevedeno kao „jedna petlja i jedna cesta.“) masivna infrastrukturna inicijativa. Oni su također svjetska vodeća kreditorska nacija.

Vojno, Kinezi su identificirali voće nadohvat ruke kao zemlje na svojoj granici koje nemaju vojni savez sa Rusijom ili SAD-om, drugim riječima, kao što je spomenuto prošlog tjedna, Indija, Indonezija, Tajland, Sjeverna Koreja i Malezija mogle bi vjerojatno prijeći u roku od nekoliko mjeseci. To bi im dalo kontrolu nad nešto više od 3 milijarde ljudi.

Ekonomski, Amerikanci, unatoč tome što je najviše zadužena zemlja u povijesti svijeta (18 trilijuna dolara vanjskog duga), još uvijek imaju mnoge prednosti. Američke korporacije i dalje ostaju dominantne u svjetskoj trgovini, jedna je stvar. Plus, SAD još uvijek drži zapovjedno (iako se brzo smanjuje) vodstvo u znanosti i tehnologiji. Amerikanci također kontroliraju većinu nafte na Bliskom istoku, iako su morali predati veliki udio Rusima kao mito za njihovu kooperaciju vis a vis Azije.

Vojno, oni još uvijek imaju daleko najmoćniju mornaricu i zrakoplovstvo, da ne spominjemo 800 baza na ključnim mjestima širom svijeta. To znači da može doći do gušenja mnogih kineskih pristupa svjetskim resursima. Oni također imaju tehničku sposobnost da ubiju najviše svjetskih lidera. Osim toga, oni mogu računati na moćne saveznike poput Japana, Kanade i Velike Britanije i još, u mnogo manjoj mjeri, Francuske i Njemačke.

Rusi, sa svoje strane, shvaćaju da se Europska Unija urušava i stvara prazninu koju oni mogu ispuniti kroz suradnju s Njemačkom i Francuskom da stvore novi, demokratski savez koji uključuje Rusiju. Oni također znaju da je Kina divan kupac za njihovu energiju i izvoz poljoprivrednih proizvoda i veliki izvor jeftine robe široke potrošnje. Nije čudo da je ruski simbol dvoglavi orao, jedna glava gleda na Istok, a jedna gleda na Zapad. Naravno, oni ne žele da budu prisiljeni birati između Zapada ili Azije. Umjesto toga, oni igraju na obje strane protiv sredine.

Dakle, ono što mi se čini je da ovdje imamo je meksička mrtva točka.

U ovoj situaciji, Društvo Bijelog Zmaja je predložilo kompromis koji, očito, je podržan od strane Azijata.

Plan, kako je često spominjano na ovim stranicama, je stvoriti novu buduću agenciju za planiranje s meritokratskim osobljem. Činjenica je da hibridno slobodno tržište plus japanski pionirski model centralnog planiranja i imitiran i poboljšan na mjestima kao što su Singapur, Južna Koreja i Kina, radi bolje nego goli korporativni kapitalistički model temeljen na pohlepi koji je prouzročio toliko ekonomskih teškoća na Zapadu. Jedino dugoročno buduće planiranje na Zapadu u posljednjih nekoliko godina bilo je provedeno od strane religioznih fanatika s apokaliptičkim planom. Treba li bismo planirati ne za kraj svijeta nego za preporod svijeta kao raja.

Ako se ne postigne temeljni dogovor o kontroli svjetskog financijskog sustava, ovoj agenciji se može dati godišnji proračun od mnogo trilijuna dolara. S proračunom kao što je taj, takve organizacije doslovno mogu okončati siromaštvo i zaustaviti uništavanje okoliša u roku od nekoliko mjeseci. Nakon toga bi se mogli provesti ogromni infrastrukturni projekti, istraživati svemir, obnoviti ekosustave, razviti nove tehnologije itd. Stvarni rad bi se provodio od strane privatnih kompanija koje daju konkurentne ponude. Kao što je spomenuto prošlog tjedna, sporazum s Azijatima je da će prvi šef takve agencije biti zapadnjak, ali da će sljedeća osoba na čelu biti Azijat. Nakon toga, posao će ići najkompetentnijim pojedincima. Tajna kontrola agencije će biti podijeljena 50/50 između Istoka i Zapada.

Društvo Bijelog Zmaja bi također prenijelo poruku od visokih ezoteričnih izvora da „bez obzira na provokacije poput Fukushime, vremenski točno određeni događaji, kao što je Plavi Mjesec koji je zapravo bio plavi, veliki meteori koji pogađaju Rusiju, munje koje pogađaju Vatikan i Meku, rojevi potresa u La Palmi itd. bili su ništa više nego blaga upozorenja.“

Biti će komet, pomračenje Mjeseca i „snježni mjesec“, sve to se dešava 10. veljače.


Pitanje je: jesu li ti događaji daleko prije unaprijed predviđeni ili će se kretanje sunčevog sustava naglo promijeniti?


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers