FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, February 9, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 06:02:2017


6 februari 2017Meerdere bronnen bevestigen dat deze week ongeveer 70 arrestatiebevelen worden uitgevaardigd tegen machtshandelaren en politici in Washington DC, Virginia en New York kort nadat Jeff Sessions officieel is aangenomen als procureur generaal van de VS. Tussen deze toekomstige arrestanten bevinden zich Democratische Senatoren Chuck Schumer, Richard Blumenthal en Hillary Clinton’s vice president Tim Kaine, zeggen Pentagon bronnen. Deze arrestaties worden gevolgd op 474 arrestaties die plaatsvonden in Californië vorige week toen een pedofielenkring welke Hollywood en de West Kust elites bedienden, omver werd gehaald. Het is interessant om op te merken dat de Californische arrestaties alleen werden verslagen door lokale nieuws uitlaatkleppen en volledig werden genegeerd door de grote gezamenlijke netwerken.


Van voormalig VS president Bill Clinton wordt ook gezegd dat hij aan “het zingen is als een kanarie” en dat hij bewijs verschaft heeft dat zal leiden naar de arrestatie van Hillary Clinton en vele anderen, zeggen Pentagon bronnen. Hier is wat een Pentagon bron te zeggen had over de zaak: “het is afgelopen met Hillary wanneer Obama weigert het voor haar op te nemen, Bill is uit de school geklapt over haar, en haar vervolging is door Trump bevolen.” Er zijn geloofwaardige verslagen van nieuwsblaadjes die beweren dat Hillary gevangen werd toen ze probeerde te vluchten naar Bahrein en werd tegengehouden.


Er zijn ook voorbereidende verslagen die beweren dat een inval werd gedaan op Jeffrey Epsteins’ seksslaven Eiland in het Caribische gebied en dat 32 kinderen werden bevrijd en 8 handelaren werden gearresteerd.


Er zal ook een meer verborgen en brutere machtsstrijd plaatsvinden binnen de geheime diensten want “CIA Adjunct Directeur Gina Haspel werd gekozen om black sites en martel cabal, drugs kartel en ISIS jongens te vertolken,” beweert een Pentagon bron.

Er is ook, zoals vaak het geval is, intrige op hoog niveau en bedriegerij gaande binnen het Vaticaan. Hiervan werd breed verslag gedaan door de gezamenlijke media in de vorm van nieuws dat Paus Francis Grand Master Mathew Festing van de Knights of Malta ontsloeg tijdens een “meningsgeschil over condooms”. (“Meningsgeschil over condooms” moet een code zijn voor enkele globalistische facties die kwaad zijn gemaakt vanwege de poging van enkele andere globalistische facties om ze te naaien. Vergeef me alsjeblieft -- Ik kon deze humor niet weerstaan, zij het die accurate, interpretatie van occulte symboliek  -- REC)


Als je kijkt naar de lidmaatschap lijst van de Knights of Malta (de Ridders van Malta),


leest het als een wie is wie van de globalistische elite vol met namen als Rokefeller, Bush, Rothschild enz. dus je kunt wel zien dat dit over meer gaat dan alleen “condooms.”

In feite was, volgens bronnen bij de Vaticaanse Geheime Dienst, wat werkelijk gebeurde dat de topstukken van de Knights of Malta werden gevangen “in New York terwijl ze werkten aan het overnemen van het globale financiële systeem zonder de goedkeuring van Paus Francis, en de geheime dienst van het Vaticaan ontdekte dit vieze spelletje.”

Met andere woorden, pogingen voor weer opnieuw frauduleus gecreëerde biljoenen dollars in een deel van enkele van de oude bloedlijn families werden verijdeld, zeggen de Vaticaanse bronnen.

Nu er zijn onderhandelingen op hoog niveau voortgaan tussen Rusland, China en de VS over de toekomst van het financiële systeem, zeggen de bronnen. De Britten, de Duitsers en de Israëliërs zijn er ook bij betrokken, zeggen ze.

Bronnen betrokken bij de onderhandeling beweren dat de mensen achter Trump 50% controle willen over het nieuwe financiële systeem als prijs voor het niet najagen van de oude bloedlijnen families. De Aziaten eisen nu ook 50% terwijl de Russen, op hun beurt, 33% vragen.

Dus, wie heeft de sterkste positie in dit wereldpokerspel? Het korte antwoord is dat zonder Rusland aan zijn kant, de VS nu zwakker is dan China. Echter, China, hoewel sterker dan de VS plus Rusland economisch zou militair verliezen van een VS/Russische alliantie. Dus je snapt het plaatje, Rusland heeft nu de beslissende stem wat de reden is waarom het Trump regiem gestopt is met het demoniseren van Rusland en zich in plaats daarvan nu in likt bij Rusland.

Met dit in gedachte en om metaforen te mixen, laten we nog een kijken naar het geopolitieke schaakbord van de wereld en zien hoe de dingen er voor staan:

Het eerste ding dat we kunnen bevestigen van bronnen in de Gnostische illuminatie en elders is dat een overeenkomst bereikt is om geen nucleaire wapens te gebruiken. Met andere woorden, dit zal geregeld worden door hybridische financiële, informatie, speciale strijdkrachten en conventionele militaire strijd.

Laten we vervolgens eens kijken naar de positie van China. De Chinezen zijn erg succesvol geweest met hun vreedzame win-win benadering en hebben meer dan 100 landen ervan overtuigd, wat ongeveer 80% van het BNP van de wereld is, om zich aan te sluiten bij de Aziatische Infrastructurele Investering Bank. Ze hebben het ook goed gedaan met hun “Een Zone en een Weg” (iemand zou de Chinezen moeten vertellen 一路一帯 wat beter vertaald kan worden als “een bocht en een weg.”) enorme infrastructurele initiatief. Ze zijn ook de leidende crediteuren natie van de wereld

Militair gezien, hebben de Chinezen het laag hangende fruit geïdentificeerd als de landen aan hun grens die geen militaire allianties hebben met Rusland of de VS, met andere woorden, zoals vorige week werden genoemd, India, Indonesië, Thailand, Noord Korea en Maleisië welke ze waarschijnlijk omver kunnen werpen in enkele maanden. Dit zou ze de controle geven over iets meer dan 3 miljard mensen.

Economisch gezien hebben de Amerikanen ondanks dat ze de natie met de grootste schuld zijn in de geschiedenis van de wereld ($18 biljoen aan buitenlandse schulden), vele sterke punten. Amerikaanse maatschappijen blijven dominant in de commerciële wereld, bijvoorbeeld. Plus, de VS houdt een gezaghebbende (hoewel vlug krimpende) leiding in wetenschap en technologie. De Amerikanen hebben ook de controle over het meeste van de olie in het Midden Oosten, hoewel ze een groot deel hebben moeten overgeven aan de Russen als omkoopsom voor hun coöperatie via a vis Azië.

Militair gezien hebben ze ruimschoots de meest machtige marine en luchtmacht om de 800 bases op sleutelposities in de hele wereld maar niet te noemen. Dit betekent dat ze veel van de toegang van China tot hulpbronnen in de wereld kunnen afsluiten. Ze hebben ook de technische mogelijkheid om de meeste wereldleiders te vermoorden. Verder, kunnen ze rekenen op machtige bondgenoten als Japan, Canada en het VK plus, in veel mindere mate, Frankrijk en Duitsland.

De Russen, realiseren zich op hun beurt dat de Europese Unie aan het instorten is en een vacuüm creëert dat ze kunnen opvullen door samen te werken met Duitsland en Frankrijk om een nieuwe democratisch Europese alliantie te stichten dat inclusief Rusland is. Ze weten ook dat China een geweldige klant is voor hun energie en landbouw export en een grote bron voor goedkope consumentengoederen. Het is geen wonder dat het symbool van Rusland een twee koppige adelaar is, een hoofd kijkt naar het oosten en de ander naar het westen. Natuurlijk, willen ze niet gedwongen worden om te moeten kiezen tussen ofwel het Westen ofwel Azië. In plaats daarvan bespelen ze beide kanten naar een gemiddelde.

Dus wat we hier lijken te hebben is een Mexicaanse impasse.

In deze situatie, heeft de White Dragon Society een compromis voorgesteld dat, 
Blijkbaar wordt ondersteund door de Aziaten:

Het plan, zoals vaak gezegd op deze pagina’s, is om een nieuw meritocratisch bemand bureau voor toekomstplanning op te richten. Het is een feit dat de hybridische markt plus centraal planning model toegankelijk gemaakt door Japan en nagestreefd en verbeterd in plaatsen als Singapore, Zuid Korea en China, beter werkt dan het naakte gezamenlijke kapitalistische op hebzucht gebaseerde model dat zoveel economische ellende heeft veroorzaakt in het Westen. De enige lange termijn toekomst planning in het Westen in recente jaren is uitgevoerd door religieuze fanatiekelingen met een apocalyptische agenda. We zouden niet voor een einde van de wereld moeten plannen maar voor de wedergeboorte van de wereld als een paradijs.

Als een fundamentele overeenkomst over de controle over het financiële systeem van de wereld is bereikt, zou dit bureau een jaarlijks budget gegeven kunnen worden van vele biljoenen dollars. Met een dergelijk budget, zou een bureau als dat letterlijk een einde kunnen maken aan armoede en de vernietiging van het milieu kunnen stoppen binnen enkele maanden. Hierna zou het enorme infrastructuur projecten kunnen uitvoeren, de ruimte kunnen ontdekken, ecosystemen kunnen herstellen, nieuwe technologie kunnen ontwikkelen enz.

Het eigenlijke werk zou worden uitgevoerd door private bedrijven die concurrerend bieden.

Zoals vorige week werd gezegd, met de Aziaten is overeengekomen dat het eerste hoofd van zo een bureau een Westerling zou zijn maar dat de volgende persoon een Aziaat zou zijn. Hierna, zou de baan gaan naar de meest competente persoon. Geheime controle van het bureau zou 50/50% worden gedeeld tussen Oost en West.

De WDS zou ook een boodschap overbrengen van zeer esoterische bronnen die “ondanks provocaties als Fukushima, zeker precies uitgevoerde gebeurtenissen, als een blauwe maan die werkelijk blauw was, enorme meteorieten die Rusland raakten, lichtflitsen die het Vaticaan raken en Mekka, massale aardbevingen in La Palma enz. allemaal niets anders waren dan vriendelijke waarschuwingen.”

Er zal een komeet zijn, een maaneclips en een “sneeuw maan,” dit gaat allemaal gebeuren op 10 februari: 

https://www.thesun.co.uk/living/2783527/lunar-eclipse-snow-moon-and-new-year-comet-all-fall-on-the-same-day-this-month-and-heres-how-to-watch-them/

De vraag is, werden deze gebeurtenissen lang van tevoren voorspeld of veranderden de bewegingen van het solar systeem plotseling? 


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers