CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Friday, February 3, 2017

Croatian -- BENJAMIN FULFORD: 30:01:2017  
30. siječanj 2017.Ratni bubnjevi bubnjaju budući da testosteronom nakrcana godina pijetla počinje i momci se spremaju pokazati tko je najveći i najzločestiji. Najveća upozorenja dolaze iz Kine koja je vidjela pređene mnoge od njenih „crvenih linija“, barem verbalno, od s agresivnošću natovarene administracije američkog predsjednika Donalda Trumpa. Vatromet može početi nakon 5. veljače kada blagdanski vihor kineske nove godine splasne, kažu izvori kineske obavještajne agencije i tajnog društva. Kako su Kinezi upozorili, ako oni naprave potez, to će biti „neočekivano i gore nego što možete zamisliti.“

Trumpova administracija, u međuvremenu, bila je previše zaokupljena prekrajanjem karata Bliskog istoka i bavila se s borbom za vlast na Zapadu da bi u potpunosti procijenila što će se dogoditi ako Kina pokrene vojnu akciju.

Prije nego što se vratimo na ono što Kina može učiniti, bacimo pogled na novi Bliski istok koji stvara Trumpova administracija djelujući u tijesnoj suradnji s Rusijom. Ono što mi vidimo je regija koja se dijeli na tri utjecajne sfere. Jedna je Turska s proširenim zonama utjecaja koje prodiru u Siriju i Irak. Druga je perzijsko (iransko) carstvo koje se sada širi na Irak, centralnu Siriju i Libanon. Treća je arapska zona, koja uključuje i Egipat, Zaljevske zemlje, sunitske dijelove Iraka, Jordana i Izraela. Vojno, Rusi i Amerikanci podijelili su svoje sfere utjecaja i to Rusi istočno od Eufrata, a SAD zapadno. Karta ispod pokazuje nove zone utjecaja.


Kao što su mnogi primijetili, Trump je obećao da će uništiti ISIS unutar mjesec dana a isto tako je obećao nedvojbenu podršku Izraelu, glavnom sponzoru ISIS-a. Ono što se zapravo događa je da će saudijska monarhija uzeti fundamentalistički kler Wahaba (koji oni potajno mrze), dok će se Izraelci baviti s fundamentalističkim cionističkim fanaticima, koji su dvije strane istog ISIS novčića. Nagrada za to će biti preživljavanje zaljevskih monarhija i novih ruta cjevovoda za njihov izvoz plina u Europu preko Izraela i Turske.

Za Trumpov režim, rješavanje Bliskog istoka biti će lakši dio. Trump je najavio da također planira uhvatiti se teškog dijela, bavljenje s Federalnim Rezervama, skidanjem portreta Rothschildovog (Fed) suparnika Andrewa Jacksona u Bijeloj kući, napominju Pentagonovi izvori. To nije nešto što će američka vojna vlada biti u stanju riješiti marširanjem u sjedište Feda i okruženjem središnjih bankara ili čak skidanjem članova obitelji Rothschild. Ona će se radije baviti Kinom.

Evo kako je izvor blizak Rothschildima opisao situaciju: „Rothschildi su smješteni u Kini… Sve što se događa je dobro promišljeno i unaprijed dugo planirano.

Izvori kineske obavještajne agencije i tajnog društva rekli su predstavnicima Društva Bijelog Zmaja prošlog tjedna da, ako Kina odluči pokrenuti vojsku, ona se ne bi igrala s američkim snagama tražeći pomorsku bitku u Južnom kineskom moru. Umjesto toga, ona bi preuzela Sjevernu Koreju, Tajland, Maleziju, Indoneziju i Indiju u jednom naletu, kažu izvori. Budući da bi Vijetnam bio tvrd orah, ona bi ga ostavila na miru, kažu.

Izvori CIA-e u Indoneziji potvrđuju da su milijuni Kineza ušli u Indoneziju posljednjih godina nakon što je vlada Joko Widodo-a (Jokowi) uklonila ograničenja viza. Indonežani su također još uvijek ljuti zbog ubojstva predsjednika Sukarna od strane CIA-e i kasnijeg uklanjanja plana Sukarna i Kennedyja za početak novog financijskog sustava. Iz tog razloga Indonežani snažno podupiru novi Azijski središnji svjetski financijski sustav.

Kinezi kažu da su potpuno svjesni da bi SAD uveo protumjere za takav potez zatvaranjem Hormuškog tjesnaca i tjesnaca Malacca i tako odsjekao veliki dio njihove nafte. Međutim, Kinezi su spremni za takav slučaj tako da grade naftovode i plinovode i smanjuju svoju ovisnost o dopremi nafte tankerima s Bliskog istoka. Kinezi, u svakom slučaju, koriste ugljen za 80% svojih energetskih potreba, i kako stvari sada stoje, takav potez bi prekinuo samo četvrtinu njihovog uvoza nafte.

Osim toga, oni znaju da Rusi u Sibiru imaju samo 10 milijuna stanovnika i da mogu zaštititi ovo golemo područje od Kine samo sveopćim nuklearnim ratom. Rusi, koji su dugi niz godina zlostavljani od strane zapadnih sila, također su oprezni s iznenadnim zapadnim romantičnim pozivom za kršćanski (bijeli) savez. Kako je jedan izvor FSB-a pitao člana Društva Bijelog Zmaja za odgovor na novu američku naklonost, „što god da se dogodi s BRICS-om?“ Rečeno mu je da se svijet više neće dijeliti na konkurentske blokove nego će svi biti prijatelji od sada pa na dalje. Donja crta je da su Kinezi sigurni da će Rusi ostati neutralni ako naprave gore navedeni vojni potez.

Rusi i njihovi srpski saveznici, međutim, skloni su osveti za uništenje Jugoslavije prebacivanjem na Kosovo, kažu izvori gnostičkih iluminata. To bi omogućilo slavenskim narodima da dobiju kontrolu nad ogromnim resursima minerala na Kosovu, što je bio razlog zbog čega je u prvom redu uništena Jugoslavija, kažu oni. Rusi također imaju neku pravdu koju žele obaviti u istočnoj Ukrajini. Drugim riječima, Rusi mogu odlučiti da iskoriste prednost odvlačenja pažnje uzrokovano bilo kakvim kineskim potezom da podmire neke stare račune u istočnoj Europi.

Ipak, Kinezi su pragmatični i znaju da bi win-win solucija bila poželjna za gore navedeni scenarij. Iz tog razloga, oni podržavaju plan Društva Bijelog Zmaja za buduću agenciju za planiranje s novim meritokratskim osobljem, koja bi koordinirala masivnom istok/zapad kampanjom za okončanje siromaštva i zaustavljanje uništavanja okoliša. Takva kampanja će vidjeti tunele koji povezuju Aljasku s Euroazijom, Japan s Euroazijom, a također i Afriku s Euroazijom. Veliki projekti bi uključili pretvaranje pustinje u zelenu, popunjavanje oceana s ribom itd. Azijati također kažu da su spremni prihvatiti Zapadnjaka kao glavnog šefa jedne takve agencije sve dok njegov nasljednik bude Azijat. Nakon toga, posao će otići na najbolje osobe, bez obzira na etničko i kulturno porijeklo.

Čak i ako SAD izbjegne izazivanje rata s Kinom, Trumpov režim jednostavno ne može preuzeti Odbor Federalnih Rezervi jer američki dolar nije pod kontrolom SAD-a. Preko 100 zemalja, uključujući Kanadu i veći dio Europe, već podržavaju od Kineza vođenu AIIB i potpisale su na „kvota ugljika“ međunarodni financijski glasački režim. Ako SAD pokuša jednostrano ovo preuzeti, oni će biti izolirani i uskoro bi našli da više ne mogu isplaćivati plaće američkoj vojsci raširenoj u preko 800 baza širom svijeta.

Alternativa je, a to je ono što je ovaj bilten odavno preporučio, je da Trump izda trezorske dolare kontrolirane od američke vlade. To dolari se mogu izdati u bilo kojim količinama kojima bi vlada htjela platiti za američku infrastrukturu, obrazovanje, domaće vojne aktivnosti, istraživanje i razvoj i slično. Međunarodno bi to vrijedilo oko pola međunarodnih američkih dolara. To bi učinilo da američka industrija opet bude konkurentna preko noći i dovelo bi do ogromnih ulaganja, turističkog i izvoznog buma za SAD. Nasuprot, kineski uvoz bi se udvostručio po cijeni preko noći.

U takvom slučaju, Azijci se slažu da nova buduća agencija za planiranje nastavi financirati prijateljske aktivnosti američke vojske u cijelom svijetu.

Jedina druga alternativa Trumpa bi bila podizanje carina, ali, ako premijer Argentine nakon Drugog svjetskog rata je sve što će proći, to bi dovelo do lagane degeneracije izolacionističkog SAD-a u treći svjetski status.

U svakom slučaju, sve su to pitanja koja će Trumpova administracija i dalje uključivati nakon što se njegova borba za vlast završi. Na tom planu, Pentagonovi izvori imaju još mnogo novih zbivanja za objaviti.

„Nakon što je Trump posjetio Pentagon 27. siječnja, vojska može dobiti pristup brazilskoj raketnoj bazi u Amazoni da zaustavi Bushove kartele droge, ISIS i tajne operacije“, kažu izvori. Osim toga, izvori izvješćuju da je „kabalina baza u San Diegu dignuta u zrak 24. siječnja.“

U još jednom razvoju, „nakon Trumpovog putovanja u Langley (sjedište CIA-e) i putovanje (generala Josepha) Dunforda u Bruxelles, CIA i Europa sada ciljaju na Sorosa i njegov Novi svjetski poredak“, kažu Pentagonovi izvori. Soros kao osoba je vjerojatno mrtav, ali Soros Rothschildove čelne organizacije sada se mora razbiti, kako se čini.

Druga stvar koju Pentagonovi izvori imaju za izvijestiti je da [diler droge Jaoquin] „El Chapo“  [Guzman] pjeva kao kanarinac, Trump može poslati federalce da zauzmu Chicago, sjedište s CIA-om povezanim meksičkim kartelima za distribuciju droge dok se rješava Mossadovog šefa [gradonačelnika Chicaga] Rahma Emanuela.“

Sa svim tim mačo događajima možda je dobro vrijeme da se zamisli što bi mirniji, ženski glas mogao reći. Iako ne možemo pretpostaviti što kraljica Elizabeta, koja je srela 12 američkih predsjednika


…može reći o aktualnim događajima, dobro se kladiti da će njen savjet biti nešto na liniji „vođenja ljubavi a ne rata.“

Na kraju napomena: posjet Antarktiku za sada je odložen.Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers