CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, February 16, 2017

Croatian -- BENJAMIN FULFORD: 13:02:2017


SAD i Kina se bave unutarnjom borbom za vlast, tako da će svijet morati pričekati 13. veljače 2017.Intenzivna borba za vlast koja se vodi u Sjedinjenim Američkim Državama i Kini ovih dana znači da će velike nove inicijative za planet u cjelini morati pričekati dok se ne slegne prašina u obje zemlje, kažu američki i kineski izvori.

Borba u SAD-u je, da nekako pojednostavimo stvari, između duboke državne frakcije iza Trumpa i ostataka Bush/Clinton dubokog državnog aparata. U Kini, tri glavne frakcije lupaju šakama kao dio razrađenog plesa moći koji će proizvesti novu središnju vladinu liniju negdje pred kraj ožujka.

Kad ova borba za vlast završi, onda možemo očekivati da velike reforme Federalnih Rezervi, Ujedinjenih Naroda, MMF-a, EU itd. zaozbiljno počnu.

Počnimo s američkom borbom za vlast, koja se intenzivirala sada kada je Jeff Sessions službeno imenovan kao državni tužitelj. Odmah nakon njegova imenovanja Trump je izdao izvršnu naredbu „da se preusmjere energije i resursi Savezne vlade na rušenje transnacionalnih kriminalnih organizacija, kao što su narko-karteli.“ Ovako je Pentagonov dužnosnik to opisao: „Trump je objavio rat Bushovim i meksičkim narko-kartelima.“


Nadalje, na znak anti-droga kauboja u vojsci i američkim agencijama konačno su dobili poruku da sama sila neće zaustaviti ilegalno korištenje droge, Pentagonovi dužnosnici kažu da Trump može odlučiti legalizirati i regulirati narkotike. To bi pomoglo donijeti oko 2 trilijuna dolara godišnjeg ilegalnog biznisa s drogom u poreznu upravu i smanjilo smrtnost povezanu s drogom. Ako se napravi kako treba, velika farmaceutska industrija mogla bi se dovesti na brod dok god im bude dana uloga. To bi se trebalo lako napraviti, jer već oko 30% lijekova koje prepisuju liječnici su na bazi opijuma. Kompanije lijekova mogu dati cijeli novi popis roba koje mogu ponuditi pacijentima ako mogu početi izrađivati lijekove temeljene na drugim glavnim narkoticima.

Na taj način bi se također opustošila američka privatna zatvorska robovska industrija otpuštanjem polovice od 9,5 milijuna Amerikanaca koji su ili u zatvoru ili na uvjetnoj slobodi.

To bi također radikalno smanjilo stope kriminala. Pitajte Švicarce, koji su doživjeli pad od 80% zločina počinjenih od strane narkomana nakon što su počeli ostavljati da liječnici administriraju heroin ovisnicima. Većina narkomana također su bili u mogućnosti da na kraju odbace svoju ovisnost.


Budući da je 90% svjetskog heroina proizvedeno u Afganistanu, legalizacija i regulacija njegovih opijumskih usjeva najvjerojatnije bi dovela do mira u toj zemlji.

Trumpova administracija također govori o zaustavljanju CIA-inih pošiljki droge koje idu preko američkih vojnih baza. U Japanu, na primjer, Yokota zračna baza odavno je centralno čvorište distribucije sjevernokorejskih amfetamina, prema visokim japanskim gangsterima. Gašenje te trgovine ili legalizacija pomoglo bi očistiti japanski politički sustav. Isto vrijedi i za trgovanje heroinom koji ide preko drugih američkih zrakoplovnih baza kao što su Incirlik u Turskoj i Ramstein u Njemačkoj.

S toliko novca i moći u igri ipak, možete biti sigurni da Bushova frakcija neće biti uklonjena bez borbe. Cijeli ISIS/Mossad/Bush/CIA/nacisti (nacistička frakcija kazarske mafije) spona je u ratnom pohodu i činjenica da istaknuti s ISIS-om povezani kriminalci poput senatora John McCaina još nisu uhićeni tako da borba za vlast nije ni blizu gotova. Kazarski nacisti ucjenjivali su Pentagonove bijele šešire prijetnjama nuklearnim terorom, sabotažama, skalarnim oružjem itd. Dobro se kladiti da je trenutna katastrofa na Oroville brani u sjevernoj Kaliforniji bio čin sabotaže od strane nacističke frakcije s ciljem slanja poruka Trumpovom režimu.

Tu je i veliki cyber rat. Na primjer, Twitter stranica Donalda Trumpa bila je zamijenjena na mom računalu sa stranicom ispunjenom teškim napadima porukama na Trumpa.

Federalno pravosuđe također je jako opterećeno anti-Trump ljudima. Ovdje je ono što je Pentagonov izvor imao za reći o tome: „nakon što su suci - liberalni aktivisti ignorirali zakon i uzurpirali vlast da blokiraju Trumpovu zabranu muslimanima da se zaustavi ISIS infiltracija, federalno sudstvo može biti očišćeno sve do Vrhovnog suda.“ To neće biti laka stvar za provesti.

Najteža borba za vlast od svega, ipak, biti će za kontrolu Federalnih Rezervi. Na tom planu, najavljena ostavka prošlog tjedna dva visoka dužnosnika Feda, član odbora guvernera Daniel Tarullo i glavni odvjetnik Feda Scott Alvarez znači da, u kombinaciji s postojećim slobodnim radnim mjestima koja će Trump popuniti, Trumpov režim može sada preuzeti efektivnu kontrolu nad Fedom. Posljednji predsjednik koji je povukao takav potez i nije ubijen bio je Andrew Jackson, ali Trump ima potporu američke vojske tako da to može potegnuti.

Budući da je globalno trgovanje američkim dolarima sada premješteno prema sustavu sa sjedištem u Kini, to povećava šanse da će SAD izdati trezorske dolare odvojene od međunarodnih dolara, vjerojatno u roku od nekoliko mjeseci. To će također, kao što je spomenuto na početku članka, značiti totalnu reorganizaciju međunarodne financijske i političke arhitekture. Međutim, to će morati pričekati dok se borbe za vlast u SAD-u i Kini završe.

U znak da je Trump voljan slušati da odredi ovlasti i sluša dobar savjet, državni tajnik Rex Tillerson je napravio neke dobre poteze. Jer jedna stvar, Trump je bio uvjeren da će se vratiti na jednu kinesku politiku i prestati provocirati Kinu. Tillerson je također „zauzet oslobađanjem State Departmenta od neokonzervativaca kao i izraelskih i muslimanskih agenata.“ Kao rezultat toga neugodni nasilnici kao što su Richard Armitage, Victoria Nuland i elliot Abrams izgubili su svoju moć da stvore pustoš u raznim dijelovima svijeta.

Japanska vlada bačena je u znatne nemire gubitkom moći njihovih tradicionalnih bosova poput Rothschildovog agenta Michaela Greenberga i Bushovog agenta Richarda Armitagea. To je razlog zašto su poslali premijera Shinzo Abea i veliku delegaciju u veliku smeđu-njiškajuću posjetu Trumpovom režimu prošlog tjedna. Abe je opljačkao japanski nacionalni mirovinski fond da kupi naklonost Trumpa, na veliko zaprepaštenje mnogih u Japanu. Ovo je način kako je Abe bio u stanju obećati financirati izgradnju brze željezničke veze koja povezuje Washington i New York.

Sve u svemu, ipak, japanski establišment je bio uvjeren da će saznati da japansko-američki odnosi tijekom Trumpovog režima će biti prepušteni stručnim birokratima i stručnjacima. Najveća promjena je da je Japancima rečeno da će SAD prekinuti svoju politiku sprječavanja da Japan ima bliske odnose s Rusijom. Japancima je također rečeno da će biti manje američkog miješanja u domaću politiku Japana, od sada. To je zbog toga što SAD želi zadržati Japan na svojoj strani dok pregovara o svjetskim promjenama s Kinom.

To nas dovodi do borbe za vlast u Kini. Kineska vlada se priprema za promjenu jednom u 5 godina što će značiti da će 5 od 7 stalnih članova politbiroa odstupiti. Bitka je gotova, tko će ih zamijeniti i tko će biti okrunjen kao nasljednik predsjednika Xi Jinpinga.

Kineski vladini izvori kažu da je proces kompliciran i dugotrajan i da uključuje puno konzultacija sa starim umirovljenim bivšim dužnosnicima. Postoje tri glavne frakcije koje su uključene u ovaj sukob. Jedna frakcija je iza Xi Jinpinga, koja se može nazvati Sjeverna frakcija. Druga je frakcija Kineske lige mladih koja stavlja bivšeg predsjednika Hu Jintaoa u gornji ured. Ova grupa je najjača na jugu Kine, u području Guandong i Hong Kong. Zatim je tu Šangajska frakcija koja također ima duboke korijene u Tajvanu na čijem je čelu Jiang Zemin.

U posljednjoj borbi za vlast, Šangajska frakcija se složila s Xi Jinpingovom frakcijom da zbace Hu Jingtaoa. Rezultat je bio da je Huov izbor nasljednika, Li Keqiang, završio s mjestom broj 2.

Međutim, Xi Jinping, nakon što je preuzeo vlast, koristio je masovnu anti-korupcijsku kampanju kao izgovor da desetkuje redove Hu i Jiangove frakcije. To je razlog, ako ste bili tip za klađenje, mogli ste se kladiti da će Huova i Jiangova frakcija odlučiti da se udruže protiv Xia ovaj put.

Međutim, konsenzus do sada je da će kineske starješine naglasiti kontinuitet i stabilnost vlade pa će Xi ostati na vlasti još jedan 5-godišnji mandat, a Li će također ostati kao broj dva. Ipak, još uvijek sve su oklade o tome tko će biti označen kao nasljednik i tko će popuniti upražnjena mjesta politbiroa. U svakom slučaju, Kina će uglavnom gledati prema unutra sve dok se ta tranzicija ne završi.

To je razlog zašto će slijedeći veliki potez na globalnoj razini biti viđen u ožujku, a ne tijekom ovog mjeseca.

Na kraju, čujemo da, iza kulisa, Kinezi i Amerikanci surađuju u borbi protiv nacističke frakcije kazarske mafije.


Izvor: Antimatrix.org

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers