FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, December 8, 2016

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 05:12:2016


Correction, the image of a cannibal feast sent to me by a member of the bloodline families was taken from a hollywood production Thanksgiving directed by Eli Roth. We were fooled and apologize for the mistake. The photograph will be removed.

De dominostenen blijven omvallen, Hollande, Renzi, Sarkozy al neer, Xi, Poetin, Abe en Merkel nu doelwit

5 december 2016Ondanks fervente pogingen van de Rothschilds en de bloedlijnfamilies, blijven de Khazariaanse maffia dominostenen een voor een vallen. Het ontslag of aangekondigde ontslag van Italiaans Eerste Minister Matteo Renzi, Frans President Francois Hollande, President van het Europese Parlement Martin Shulz, Nieuw Zeelands Eerste Minister John Key en de nederlaag van Khazariaans drugsdealer gangster Nicolas Sarkozy, zijn de dominostenen die het meest recent zijn gevallen.

Volgens meerdere bronnen in China, Rusland, de VS, Japan en elders ontvouwt er zich nu een enorme campagne om de resterende senior Rothschild agenten als de zogenaamde “Vladimir Poetin” van Rusland (de echte Poetin stierf al lang geleden), Chinese sterke man Xi Jinping, Japans slaven Eerste Minister Shinzo Abe en Hitler dochter Angela Merkel in Duitsland,te verwijderen.

De schokgolven veroorzaakt door de val van de Italiaanse Renzi zullen op dit moment de grootste zijn, omdat het de weg effent voor de verkiezing van een Vijf Sterren Beweging regering die belooft de Euro te verlaten. Er zal een “wereld van Pijn”zijn in het Italiaanse banken systeem als een gevolg hiervan die alleen ofwel de herintroductie van de Italiaanse lire zal bespoedigen ofwel zal leiden naar de mogelijke creatie van een nieuwe Mediterrane valuta, zeggen P2 Vrijmetselaars bronnen. Een Mediterrane valuta zou samen bestaan met een opnieuw opgeleefde Deutschemark welke het restant van de Euro in Noord Europa zou overnemen, beweren de bronnen.


De Rothschilds en de bloedlijnfamilies vechten hard terug met hun flink aandringen op hertellen van de stemmen in de VS en gebruiken alle mogelijkheden die ze hebben om te proberen te voorkomen dat de in de VS gekozen President Donald Trump de macht over neemt, zijn bronnen in de VS Groene Partij, de Rothschild familie en CIA het allemaal over eens. De druk gaat richting een “zware en snelle 13 december deadline uitgevaardigd door Title 3, VS Code, Sectie 5 dat stelt dat elke van de individuele Amerikaanse Staten hun controverse rondom de stemmentelling moeten hebben afgerond en ze hun kiesmannen voor de verkiezing van het Electoral Collage op 19 december moeten voordragen voor de installatie van de ‘volgende leider’ van de natie,” beweren CIA bronnen.

Deze druk zal falen omdat de bloedlijnen geen echte steun hebben in het leger van de VS of agentschappen, zeggen Pentagon en CIA bronnen.

De witte hoeden in het leger en de agentschappen vechten terug met een enorme druk om een erg werkelijk pedofielen netwerk te onthullen en het brengen van mensenoffers wat wordt uitgevoerd door de bloedlijnfamilies.

Een insider in een van de bloedlijn families stuurde een weerzinwekkende foto van een kannibalistische gebeurtenis. Deze schrijver aarzelde om de foto te publiceren, welke kort na Thanksgiving werd gestuurd, maar besloot om dit toch te doen met de bedoeling de mensheid te laten begrijpen waar we tegen vechten. De foto zal beschikbaar worden gesteld aan abonnees en kan hieronder worden gezien.
De foto is echt voor zover ik dit kan zien. Merk bijvoorbeeld de witte kleren of papier op rondom de vingers, ze lijken daar te zijn zodat de mensen iets hebben om vast te houden wanneer ze hen openrijten. Let ook op de vastgebonden kinderen, welke zeer waarschijnlijk aangewezen zijn als “nagerecht.” We zweren om deze vrouw te wreken en haar vele medeslachtoffers.

Voormalige Khazariaanse seksslaven in Europa sturen ons ook geloofwaardig bewijs van het jagen op 14 en 16 jaar oude jongens en meisjes door leden van de Europese koningshuizen.

Dit is wat een CIA bron met uitgebreide kennis over de situatie te zeggen had:

 “Het wordt tijd dat deze zogenaamde pizza-gate en de globale ondergrondse pedofiele netwerken worden geopenbaard. Het is in het geheim gaande sinds de late 50 en vroege 60er jaren in Amerika in de entertainment industrie. Hoogstwaarschijnlijk ook al daarvoor….de belangrijkste reden waarom Walt Disney Disneyland bouwde, klaar in 1955, om zo een centrale locatie te hebben voor zijn goede vrienden die kwamen om kinderen op te pikken en een goede tijd te beleven. Frank Sinatra, Bob Hope, zelfs de Shah van Iran bezochten deze fantasie speeltuin voor kinderen om meer te genieten dan van alleen een wandeling in het park. Walt Disney was binnen zijn intieme vriendenkring bekend als pedofiel. Weet je hoeveel kinderen vermist raken elk jaar in Disneyland, DisneyWorld, Disneyland Parijs en Tokyo? Dit maakt deel uit van het wereldwijde kinderhandel netwerk. Dan was er het Mickey Mouse Club TV serie netwerk welke startte in 1955, met de beroemde Mouseketeers dat is een heel ander verhaal op zichzelf.”

De arrestaties van deze kannibalistische pedofiele monsters is aan het versnellen in de VS in die mate dat Schedel en Botten Secretaris van Staten John Kerry overvloog om Paus Francis te ontmoeten vorige week om genade te vragen voor deze groep alleen maar om afgewezen te worden, zeggen Pentagon bronnen.

De bloedlijnen schijnen ook Satanische offers te hebben uitgevoerd op 2 december, met een warenhuis brand in Oakland, Californië waarbij op zijn minst 33 mensen werden vermoord. Via de onderstaande link kun je een foto zien van het pamflet voor het evenement waarop een slang en een Satanische zevenpuntige ster worden afgebeeld.
Dit is wat Barones de Rothschild twiette over het evenement: “Ons hart gaat uit naar de families van degenen die hun leven verloren in Oakland. Leven is zo kwetsbaar. Mogen we allemaal het beste maken van dit moment.”
Bss De Rothschild (@BssDeRothschild) | Twitter
The latest Tweets from Bss De Rothschild (@BssDeRothschild). Baroness De Rothschild, CEO, Global Private Investment Banker, Entrepreneur, Philanthropist & Environmentalist, Avid Art Collector, Proud Globalist. New York/London
 “Maak het beste van dit moment!!?” Het klinkt alsof ze hopen dat de Satanische geesten opgeroepen bij dit offer op de een of andere manier hen zullen helpen om aan de macht te blijven. Ongelofelijk als dit klinkt, meerdere bronnen, inclusief P2 Lodge lid Leo Zagami zeggen dat deze bloedlijn families regelmatig zulke rituelen uitvoeren met de bedoeling om machtige geesten op te roepen die hen kunnen helpen.
Wat deze bloedlijn families niet lukt te realiseren is dat aan het einde van de rit Satan niet in staat is de krachten van liefde en goedheid te verslaan. Als een gevolg hiervan is hun terreurbewind en hun offeren van mensen hierdoor bijna voorbij.
In ieder geval, terugkerend naar de wereld van natie staats geopolitiek, Russische FBI bronnen namen vorige week contact op met de White Dragon Society om te vragen “wat er in vredesnaam gebeurd is met de BRICS alliantie?” Hen werd verteld dat nu dat Donald Trump gekozen was tot President van de VS, de wereld actie zou ondernemen tegen groepen van tegen elkaar strijdende partijen en naar een richting zou gaan waar iedereen vriendelijk tegen elkaar zou zijn. Ze waren blij om dit te horen.
Jammer genoeg, is er nog steeds een beetje vechten en paardenhandel wat ons te wachten staat voordat we naar wereldvrede en liefde kunnen gaan.
De sleutel blijft nog steeds de controle over het financiële systeem van de wereld en dus controle over het proces van beslissen wat de mensheid in de toekomst gaat doen. Omdat de bloedlijnfamilies nog steeds de controle hebben over een groot deel van het financiële systeem betekent dit dat ze ofwel totaal verslagen moeten zijn of anders dat er een compromis moet worden bereikt met de goedgezinde facties (deze bestaan echt) binnen de bloedlijnen. Het betekent ook uiteindelijk dat het komt naar een soort van overeenkomst over de verdeling van de macht tussen Azië en het Westen. Hier wordt allemaal over onderhandeld en gevochten.
Een nog steeds niet opgeloste vraag heeft te maken met de controle over de $2 triljoen per jaar aan olie en gas opbrengsten van het Midden Oosten. Hier, winnen de krachten verbonden aan Syrië en Rusland tegen degenen die verbonden zijn met Saudi Arabië en Katar. Het probleem is dat terwijl de Saudische en Katarese olie verbonden is met de Satanische Bush, Clinton en Rockefeller families, de Russische olie gigant Gazprom die als overwinnaar naar voren komt in de Syrische pijpleiding oorlog gecontroleerd wordt door de net zo Satanische Jacob de Rothschild.
Dat is waarom Russische FSB en NSA bronnen beiden er in eerste instantie op stonden dat de echte Vladimir Poetin werd vermoord en op de tweede plaats dat de dubbelgangers die zijn rol nu spelen marionetten zijn van de Rothschilds.
Het andere probleem is dat Aziatische geheime genootschap, CIA en NSA bronnen het er over eens zijn dat de Chinese President Xi Jinping ook werkt voor de Rotschilds. De Rothschilds brachten hun goud en het meeste van hun VS en Europese industrie over naar China tijdens de afgelopen jaren omdat ze wisten dat er een immuun reactie voor hun regering begon op te komen in het Westen.
De Dragon familie en de geheime diensten van het Chinese leger weten dat het accepteren van de Khazariaanse maffia voor een land hetzelfde betekent als het nemen van amfetamines voor een individu. Eerst is er een hoop energie en een euforie maar later is je lichaam verwoest en je leven verkort.
Dat is waarom het Chinese leger, het Russische leger en het leger van de VS een verbond begonnen zijn tegen de Khazarianen.
Dit kon recentelijk gezien worden doordat President Trump Elaine Chao verkoos als Secretaris van Transport omdat “ze een ander achterdeurtje naar China vertegenwoordigt en banden heeft met Jiang Zemin om Xi zo onder druk te zetten,” beweren Pentagon bronnen. Het is alom bekend dat vader, James S.C. Chao, die een scheepvaartlijn bezit, een klasgenootje was van Jiang en dat ze sindsdien contact hebben gehouden. Jiangs’s factie is bekend vanwege zijn grote invloed binnen het Chinese leger en geheime dienst.
“Haar schepen worden nooit onderzocht, zowel in China als in de States,” was wat een CIA bron in Azië over haar zei. De Chao’s zijn lang close geweest met de Bush familie maar nemen nu afstand, beweren andere CIA bronnen.
Een overeenkomst waarbij Aziatisch goud en harde valuta zijn betrokken wordt onderhandeld door de VS en Chinese militairen, volgens een bron betrokken bij de onderhandelingen. De bloedlijn families proberen ook over  een soort van overeenkomsten te onderhandelen, beweerde een bron bij een bloedlijnenfamilie.
Tenslotte, CIA bronnen in Azië beweren dat het plotselinge ontslag van de Nieuw Zeelandse Eerste Minister“ direct is verbonden met wat gaande is op “De Basis” in Antarctica....John Key weet wat er gaat gebeuren en hij wil niet aan het roer van zijn land staan wanneer dit begint.” De bron was niet bereid meer details te geven maar hintte dat het te maken had met de dreigende aankomst van “de vloot.” Hij verwees niet naar een marine vloot.

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers