FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Sunday, December 18, 2016

Croatian -- BENJAMIN FULFORD: 12:12:2016

Kazarska mafija još uvijek planira lažne događaje, ali njihov poraz je siguran


12. prosinca 2016.Kazarska mafija planira spektakularne lažne terorističke operacije od sada pa do 19-tog studenog u pokušaju da u posljednjem trenutku spriječi imenovanje Donalda Trumpa za zvaničnog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, kažu izvori CIA-e. Međutim, vojne snage Rusije, Kine i SAD-a sada svi rade zajedno da uklone posljednje ostatke kazarske kontrole, tako da napori Kazara neće biti više nego posljednji trzaji umiruće zvijeri.

Tu je i vrlo intenzivna kampanja cyber ratovanja s ciljem uklanjanja web stranica koje iznose istinu, tako da lažne priče iz svijeta kazarskih korporativnih medija mogu biti ponovno uspostavljene, kažu izvori. To je ono što stoji iza pokušaja da se označi trenutna revolucija za istinu i izbor Donalda Trumpa kao da je to djelo "Rusije".

Najnoviji, nedavno objavljeni članak Washington Posta koji je istaknuo popis takozvanih stranica "lažnih vijesti" citirao je informaciju koju su sastavili američki Department i pročelje Obamine administracije kao što su Glas Amerike, Atlantsko vijeće i Nacionalna zaklada za demokraciju.Činjenica je da novinske agencije koje objavljuju prave lažne vijesti su organi propagande kao što su New York Times, Washington Post, CNN, BBC itd.; to su izdanja koja još uvijek rutinski objavljuju laži o 9/11, Iranu, Sadamu Huseinu, ISIS-u, Rusiji itd. Sva ova izdanja korporativne propagande laži uskoro će doživjeti promjene u menadžmentu i biti će prisiljene da ili objavljuju istinu ili će biti ugašene.

Izvori iz azijskog tajnog društva i iz zapadnih agencija izvješćuju da je u tijeku glavno čišćenje i da veliki broj ljudi "nestaje" u Aziji i na Zapadu. Vanjski znak toga bio je pad domina vlada kontroliranih od kazarske mafije.

Međutim, izvori azijskog tajnog društva kažu da informacije dobivene od NSA koje tvrde da kineski predsjednik Xi Jinping izvješćuje Evelyn de Rothschilda su bile lažne. Kažu da su Azijati imali niz susreta u kojima je, između ostalog, bilo odlučeno da, obzirom da Xi podržava svjetski mir, on će ostati na vlasti. Ostali svjetski lideri, međutim, i dalje će podnositi ostavke, slažu se izvori.

Najnoviji domino koji će pasti je južnokorejski predsjednik Park Guen Hye koji je optužen prošlog tjedna. Južnokorejci su se razbjesnili kad su čuli otkrića Wikileaksa i drugih izvora da je Park sudjelovao u "sotonistikim ritualima" i omogućio demonskim duhovima "potpunu kontrolu nad svojim tijelom i dušom."


Tu je bila i naporna kampanja kazarske mafije da negira bilo kakve veze sa sotonizmom, ali sve više i više insajdera kaže da je to vrlo stvarno. Slike ritualnog kanibalizma na jednoj zabavi elite koju je vodila Marina Abramović su odraz vrlo stvarnih kanibalističkih orgija koje
se događaju, kažu izvori iz obitelji krvnih loza.


Popis poznatih osoba koje su prisustvovale ovom događaju možete vidjeti ovdje:
"Istina je da "elita" neće raditi javno "izrugivanje" kanibalističkih sotonističkih rituala ili "gala" osim ako nisu zapravo aktivno sudjelovali u takvim bolesnim i nastranim odvratnim praksama", ističe izvor CIA-e.

Puno informacija o užasima ove elite izaći će na suđenjima za ratne zločine za koje se očekuje da će početi u siječnju 2017. godine, slaže se više izvora.

Izvor CIA-e kaže da "Obama kao predsjednik uprave korporacije Sjedinjene Američke Države, tiho se povezao s Međunarodnim kaznenim sudom (International Criminal Court) 2010. godine. Prije deset godina George W. Bush dao je predsjednički imunitet Bush/Clinton zločinačkoj obitelji. To završava 31. prosinca. 1. siječnja 2017-te oni mogu biti uhićeni i dovedeni pred ICC. To je razlog zašto su sada u kućnom pritvoru. To se odigrava vrlo blizu izvora."

"Oni će čekati da Trump položi prisegu, a onda će zasigurno sranje pogoditi ventilator", sažeo je izvor.

Pentagonovi izvori kažu da će general mornarice John Kerry biti na čelu Ministarstva domovinske sigurnosti koji će ga očistiti od Kazara prije početka kampanje za zatvaranje granica SAD-a za "kartele droge i ISIS-u." Pentagonovi izvori su bili obaviješteni da ako bi željeli ići dalje nakon ISIS-a, prva osoba koju bi trebalo uhititi bio bi senator John "ISIS" McCain. Takva uhićenja se odvijaju s osobama na pozicijama koje su na popisu da se skinu u novoj godini, potvrđuju Cia izvori.

U međuvremenu, financijski rat bjesni. To se vidjelo na ispadu Bloomberg terminala prošlog tjedna, kažu izvori iz Pentagona. Hedge Funds također je dobio teški udarac prošlog tjedna jer je Vrhovni sud presudio s 8 prema 0 da je pozadinsko trgovanje zločin, čak i ako osoba koja daje napojnicu ne dobiva nikakvu financijsku korist od obitelji ili prijatelja, kažu izvori. Ova presuda će mnogo olakšati ljudima koji provode zakon da počiste Wall Streat, kažu.

Također, Wels Farago Banka je očišćena od stotina kabalinih bankara i vjerojatno će je uskoro preuzeti HSBC, kažu izvori. S tim u vezi, privatna Swiss Bank Edmond de Rothschild je izbačena iz Kine, nakon što su mnogi opunomoćenici u toj zemlji pokupljeni, kažu izvori iz Pentagona. Kineska vojska sa svoje strane, kaže da Zapadne banke kojima oni u potpunosti vjeruju sada su samo HSBC i Standard&Chatered.

Američka i kineska vojska pregovaraju o poslu koji će pomoći u ostvarenju globalnog reseta valuta, kažu izvori bliski pregovaračima. Dogovor uključuje prodaju američkih dolara za azijsko zlato i bili su blokirani od strane Rothschildovog bankarskog klana, kažu izvori. Iz tog razloga i azijska tajna društva i američke agencije su dobile precizne koordinate o vodstvu Rothschildovog klana.

Društvo Bijelog Zmaja kaže da će se izbjeći raketiranje i bombardiranje iz zraka kako bi se spriječilo uništavanje neprocjenjivih umjetničkih djela.

Međutim, duga borba CIA-e protiv obitelji krvnih loza se zaoštrava:

"Da li ih je briga kad bombardiraju i ruše povijesno "neprocjenjivo" blago na Bliskom istoku? NE, jer njihov cilj nije da steknu ili spase blago, nego da ostvare totalnu i apsolutnu kontrolu. Nije li kabala koristila strateške nuklearne bombe u 9/11? Ako želimo ponovno preuzeti kontrolu nad našim voljenim planetom, samo jednako pokazivanje sile će privući njihovu pažnju. To će poslati snažnu poruku da mi mislimo ozbiljno i da što je dosta, dosta je, i da je njihova totalna predaja ili suočenje s totalnim istrebljenjem... njihov izbor!"

Gnostički iluminati definitivno naginju prema "totalnom uništenju", tako da se predaja krvnih loza umjerenijem snagama Društva Bijelog Zmaja preporuča prije nego što bude kasno.

Već se dogodila predaja Kazara u Siriji. Tu su prekid vatre i evakuacija Aleppa dogovoreni nakon što su sirijske vladine snage i njihovi saveznici zauzeli više od 93% grada. U definitivno povezanom potezu, kompanija Glencore pod kontrolom Rothschilda i vlada Katara su se složili prošlog tjedna da kupe većinski udio u ruskoj energetskoj kompaniji Rosneft.


Rat u Siriji je počeo kako bi se prisilila Sirija da dopusti Kataru i Saudijskoj Arabiji da izgrade plinovod za izvoz plina u Europu. Sirijci su to odbili jer su preferirali plinovod pod kontrolom Rusije. Dakle, činjenica da su Katarci postigli dogovor s Rusijom znači da su prekinuli sa Saudijskom Arabijom u vezi Sirije.

Saudijci, sa svoje strane, požurili su da spase svoje guzice slanjem Masayoshi Sona iz Softbank da posjeti Trumpa da ponudi stvaranje 50.000 radnih mjesta u Americi uz pomoć od 50 milijardi saudijskog novca. Saudijci će morati isplatiti mnogo više od toga da plate krvavi novac koji duguju za sve strašne zločine koje njihov režim provodi. Pitajte samo Jemence.

 O saudijskom režimu će se "povesti briga", kao dijelu sveukupnog zaključenja tekućih sukoba koji se odvijaju, jer Trumpov režim je usmjeren na "trostruko razumijevanje", s Rusijom i Kinom.

To je razlog zašto su Rusija i ne-OPEC-ovi proizvođači nafte pristali smanjiti opskrbu kako bi podigli cijene i stabilizirali valute ovisne o energiji. Potez prema više harmonije također se može vidjeti u prekidu vatre u Aleppu kao i u ruskom dogovoru da opskrbi Ukrajinu s plinom koji im treba ove zime.

Također se očekuje da će doći do neke vrste napretka koji uključuje Sjevernu Koreju. Rijedak pogled u pravu prirodu tog režima izašao je prošlog tjedna kad se "slučajno" otkrilo da tamo ima samo 28 imena domena koje koristi Sjevernokorejski KP registar.

Ako pogledate neke od tih 28 stranica, jasno možete vidjeti da njima ne upravljaju Sjevernokorejci. Ovo razotkrivanje može, zajedno s padom južnokorejskog predsjednika Parka, biti znak da je neka vrsta mirovnog sporazuma na Korejskom poluotoku u izradi.

Na kraju napomena: Tu je još neobičnosti koje izlaze s Antarktika. Prošlog tjedna "veliki sjajni plavi oblak" pojavio se iznad Antarktika, prema Christian Science Monitoru.

Zna li Vatikan nešto o tom oblaku što mi ne znamo?Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers