APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Thursday, December 15, 2016

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 12:12:2016


Khazariaanse maffia plant nog steeds grote valse vlag gebeurtenissen maar hun nederlaag is zeker

12 december 2016
De Khazariaanse maffia plant spectaculaire valse vlag terreur operaties tussen nu en 19 december als een laatste poging om te voorkomen dat Donald Trump formeel wordt benoemd als President van de Verenigde Staten, beweren CIA bronnen. Echter, de militaire strijdkrachten van Rusland, China en de Verenigde Staten werken allemaal samen nu om de laatste overblijfselen van Khazariaanse maffia controle te verwijderen dus deze pogingen zijn niet meer dan de laatste stuiptrekkingen van een stervend beest.
Er is ook een erg intense cyber oorlogscampagne onderweg gericht op het verwijderen van websites die zich bezighouden met de waarheid zodat de valse beschrijving van de wereld door de Khazariaanse gezamenlijke media zich opnieuw kan laten horen,  zeggen de bronnen. Dit is wat er achter de voortgaande poging zit om te proberen de huidige waarheid revolutie te labelen en de verkiezing van Donald Trump zoals gedaan wordt door “Rusland.”
Het recente alom gepubliceerde Washington Post artikel dat een lijst van zogenaamde “fake Nieuws”sites opnoemde, informatie samengesteld door het Departement van Staten van de VS en Obama administratie fronten als Voice of Amerika, de Atlantic Council en de National Endowment for Deomocracy.

Het is een feit dat de echte vervalste nieuws uitlaatkleppen propaganda organen zijn als de New York Times, de Washington Post, CNN, BBC enz. Dit zijn de uitlaatkleppen die nog steeds routinematig leugens verslaan over 911, Iran, Saddam Hoessein, ISIS, Rusland enz. Al deze liegende gezamenlijke propaganda uitlaatkleppen zullen binnenkort een verandering van management ondergaan en zullen gedwongen worden om ofwel de waarheid te verslaan of te worden opgeheven.
Beide, zowel de Aziatische geheime dienst als Westerse geheime dienst bronnen rapporteren dat een grote zuivering gaande is en dat grote aantallen mensen “verdwijnen” in Azië en in het Westen. Het zichtbare teken hiervoor is het omvallen als domino’s van door de Khazariaanse maffia gecontroleerde regeringen.
Echter, de Aziatische geheime dienstbronnen beweren dat informatie verschaft door de NSA die beweert dat de Chinese President Xi Jinping verslag uit bracht aan Evelyn de Rothschild, vals was. Ze zeggen dat de Aziaten een serie ontmoetingen hebben gehad waar onder andere werd besloten dat sinds Xi wereldvrede ondersteunt, hij aan de macht zal blijven. Andere wereldleiders, echter, zullen door gaan met ontslag nemen, zijn de bronnen het over eens.
De meest recente dominosteen die viel was De President van Zuid Korea Park Geun Hye die vorige week werd aangeklaagd voor politieke misdrijven. De Zuid Koreanen waren razend toen ze de onthullingen hoorden via Wikileaks en andere bronnen die beweerden dat Park deelnam aan “Satanische rituelen” en Demonische geesten “volledige controle over haar lichaam en ziel toestond.”
Er is een veeleisende campagne gevoerd door de Khazariaanse maffia om enige band met het Satanisme te ontkennen maar meer en meer zeggen insiders dat het erg waar is. De beelden van ritueel kannibalisme tijdens een elite feestje georganiseerd door Marina Ambramovic zijn een weergave van een erg werkelijke kannibalistische orgie die zeker plaatsvinden, beweren bloedlijn familiebronnen.
Een lijst van beroemdheden die bij deze gebeurtenis aanwezig waren kan hier worden gezien:
 “De waarheid is dat de ‘Elite’ niet in het openbaar kannibalistische, Satanische rituelen of Gala’s zouden bespotten wanneer ze niet actief betrokken zouden zijn bij zulke zieke en getikte walgelijke praktijken,” zo drukte een CIA bron het uit.
Een hoop informatie over deze elite verschrikkingen zullen naar buiten komen tijdens de rechtszaken wegens oorlogsmisdaden waarvan verwacht wordt dat ze in januari 2017 zullen beginnen, zijn verschillende bronnen het over eens.
Een CIA bron zegt dat: “Obama als de CEO van de Gezamenlijke Verenigde Staten, stiekem aansloot bij het Internationale Criminele Hof in 2010.
Tien jaar geleden verleende George W. Bush presidentiële immuniteit aan de Bush/Clinton misdaadfamilie. Dit is verlopen op 31 december. Op 1 januari 2017 kunnen ze worden gearresteerd en voor het ICC gebracht worden. Dit is de reden dat ze nu vastgehouden worden in hun huis. Dit wordt erg dicht bij de bron gehouden”.
“Ze zullen wachten tot Trump zeker is ingezworen dan zal de shit naar buiten komen,” vatte de bron het samen.
Pentagon bronnen zeggen dat Marine Generaal John Kerry aan het hoofd zal staan van het Departement van Binnenlandse Veiligheid en dat hij het zal zuiveren van Khazarianen voor het starten van een campagne om de VS grens te sluiten voor “drug kartels en ISIS.” De Pentagon bronnen werden geïnformeerd dat als ze achter ISIS aan willen gaan de eerste persoon die ze zouden moeten arresteren Senator John “ISIS” McCain zou moeten zijn. Zulke arrestaties vinden plaats met het idee de grote kopstukken neer te halen in het nieuwe jaar, bevestigen CIA bronnen.
Ondertussen, raast er een financiële oorlog. Dit werd vorige week gezien bij een uitval van een Bloomberg terminal zeggen Pentagon bronnen. Hedge fondsen kregen vorige week ook een zware slag toen het Hoger Gerechtshof met 8 tegen 0 oordeelde dat handel met voorkennis een misdaad is zelfs wanneer de tipgever er geen financieel voordeel krijgt van familie of vrienden, zeggen de bronnen. Deze uitspraak zal het veel makkelijker maken voor de wethandhavers om Wall Street te zuiveren, zeggen ze.
Ook, Wells Fargo Bank werd gezuiverd van honderden cabal bankiers en zal waarschijnlijk binnenkort worden overgenomen door HSBC, beweren de bronnen. In een gerelateerde actie werd de private Zwitserse Bank’s Edmond de Rothschild uit China geschopt nadat vele Khazariaanse proxies in dat land werden bijeengedreven, zeggen de Pentagon bronnen. Het Chinese leger zegt op zijn beurt dat de enige Westerse banken die ze volledig vertrouwen nu HSBC en Standard& Chartered zijn.
Het leger van de VS en van China onderhandelen over een overeenkomst die zal helpen een globale valuta reset te brengen, beweren bronnen dicht bij de onderhandelaars.  De overeenkomst sluit het onderhandelen over VS dollars in ruil voor Aziatisch goud in en wordt door de Rothschild bankiers clan geblokkeerd, zeggen de bronnen. Om die reden hebben zowel de Aziatische geheime genootschappen als de agentschappen van de VS de juiste coördinaten gekregen van het leiderschap van de Rothschild clan. De White Dragon Society beweert dat kruisraketten en luchtbombardementen vermeden zouden moeten worden om te voorkomen dat kunstwerken van onschatbare waarden worden vernietigd.
Echter, CIA bronnen die lang hebben gestreden tegen de bloedlijn families volgen een hardere lijn:
 “Zijn ze bang om waardevolle historische schatten in het Midden Oosten te bombarderen en vernietigen? NEE, omdat hun doel niet is het verkrijgen of redden van schatten maar om de totale en absolute controle terug te krijgen. Gebruikte de cabal geen strategische kruisraketten op 911? Als we de over onze geliefde planeet terug willen pakken zal alleen een gelijkwaardige show van strijdkrachten hun aandacht trekken. Deze zal een boodschap sturen die sterk genoeg is om duidelijk te maken dat we het menen en dat genoeg, genoeg is en dat is ofwel hun totale overgave of dat ze totale vernietiging tegemoet zien…..het is hun keus! ”
De gnostische Illuminati leunt definitief richting “totale vernietiging,” dus wordt overgave van de bloedlijnen aan de meer gematigde WDS krachten aanbevolen voor het te laat is.
Er is al een Khazariaanse overgave geweest in Syrië. Hier is een staakt het vuren en evacuatie van Aleppo overeen gekomen nadat Syrische regeringsstrijd- krachten en hun bondgenoten meer dan 93% van de stad innamen. Bij een zeker verwante actie,  zijn het door de Rothschild gecontroleerde bedrijf Glencore en de regering van Katar vorige week overeengekomen om een groot belang te kopen in het Russische energie bedrijf Rosneft.
De Syrische oorlog werd begonnen om Syrië te dwingen Katar en Saudi Arabië toe te staan daar een pijpleiding te bouwen met de bedoeling om gas naar Europa te exporteren. De Syriërs weigerden omdat ze liever een pijpleiding hadden die gecontroleerd wordt door Rusland. Dus, het feit dat de Kataren een overeenkomst hebben bereikt met Rusland betekent dat ze gebroken hebben met Saudi Arabië ten behoeve van Syrië.
De Saudi´s, hebben op hun beurt haast gemaakt om hun hachje te redden door Softbank´s Masayoshi´s zoon te sturen voor een bezoek aan Trump met het aanbod om 50.000 banen te creëren met $50 miljard Saudisch geld. De Saudis zullen veel meer moeten dokken dan alleen genoeg om het bloedgeld te betalen wat ze verschuldigd zijn voor de verschrikkelijke misdaden die hun regiem heeft uitgevoerd. Vraag maar aan de Jemenieten.
Er zal “afgerekend” worden met het Saudi regime als een deel van een volledige regeling voor huidige conflicten welke zich aan het ontwikkelen is terwijl het Trump regiem richting een overeenkomst van drie partijen met Rusland en China gaat.
Dit is waarom Rusland en nonOPEC olie producenten overeen zijn gekomen om de voorraad omlaag te brengen met de bedoeling de prijzen omhoog te krijgen en energie afhankelijke valuta te stabiliseren. De beweging richting meer harmonie kan zowel in Aleppo worden gezien in het staakt het vuren als in een Russische overeenkomst om de Oekraïne met gas te bevoorraden wat het deze winter nodig zal hebben.
Er wordt ook verwacht dat er een soort van doorbraak zal zijn waarbij Noord Korea is betrokken. Een zeldzame blik in de ware aard van dat regiem kwam vorige week naar buiten toen het “per ongeluk” onthulde dat slechts 28 domeinnamen de Noord Koreaanse .KP registratie gebruiken.
Als je kijkt naar wat van die 28 sites kun je duidelijk zien dat ze niet geleid worden door Noord Koreanen. Deze onthulling mag, samen met de val omlaag van het Zuid Koreaanse President Park, een teken zijn dat een soort van vredesovereenkomst voor het Koreaanse Schiereiland in de maak is.
In een laatste aantekening, er is meer rarigheid welke naar voren komt vanuit Antarctica. Vorige week verscheen er een “grote gloeiende blauwe wolk” boven Antarctica, volgens de Christelijke Wetenschap Mentor.
Weet het Vaticaan iets over deze wolk wat wij niet weten?

Bron: Antimatrix.com

Vertaling: Lia.


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers