FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, December 22, 2016

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 19:12:2016


De oude werkelijkheid verdwijnt snel terwijl de poolverandering nu volledig onderweg is

19 december 2016

Het gezamenlijke verhaal waarmee de mensheid de toekomst in is geleid ondergaat een poolverschuiving en de oude werkelijkheid vervaagt snel. Het verhaal waarin de wereld, vooral de Westerse wereld heeft geleefd was er een van een nooit eindigende oorlog en terreur en een gemanipuleerd gevecht tussen de Islam en het christendom. De massa moordende criminelen wier “sociale manipulatie” dit verhaal heeft laten voortduren worden nu opgejaagd en vermoord of anders onder een huisarrest gezet of ze verbergen zich.
Een van de oudste leden van de cabal achter de wreedheden in Syrië en elders, Bisschop Javier Echevaria, het hoofd van de fascistische Opus Dei Vaticaanse organisatie, werd vorige week vermoord nadat hij probeerde de verkiezing van Donald Trump als President van de Verenigde Staten te niet te doen, beweren Pentagon bronnen. Het Vaticaan zegt dat hij op natuurlijke wijze is gestorven.

Drie onafhankelijke bronnen, een bij de CIA, een bij het Pentagon en een bron in de bloedlijn families zeggen ook dat David Rockefeller en Nathaniel Rothschild, de respectievelijke bloedlijn leiders van de VS en de EU vorige week werden vermoord. Er is geen bevestiging hiervan verkregen, tot op het moment dat dit werd geschreven, niet vanuit de Rockefeller en Rothschild families.
De bronnen beweren ook dat de Clintons, de Bushes, Senator John McCain en vele andere cabal leiders onder huisarrest staan en dat het ze alleen wordt toegestaan om uit te gaan onder toezicht in afwachting van hun processen wegens oorlogsmisdaden.
We hopen zeker dat deze rechtszaken werkelijkheid zullen worden maar het is in ieder geval erg duidelijk dat de mensen die de planeet hebben geregeerd (vooral het Westen) tot nu toe in een staat van diepe paniek verkeren.
Een deel van de reden voor de paniek is dat een bijgewerkte ledenlijst van de commissie van 300, de geheime regering van het Westen, openbaar is gemaakt.
Het is een feit dat zelfs als deze mensen nu afstand nemen van het nooit eindigende oorlog en terreur scenario en in plaats daarvan aansturen op een globale koolstof belasting, ze zo incompetent zijn geweest bij het regeren van deze planeet dat ze een massale volksopstand hebben uitgelokt tegen hun regering. Deze tweet, op een account welke naar men beweert is opgericht door AnadeRothschild, vat het gevoel samen: “Pat Taylor @PT_Fino 1129 @AnaDeRothschild ik zou willen dat je totale bloedlijn live op TV geëxecuteerd wordt. Bel me op de ouderwetse manier.”
Dit is waarom ze nu in een staat van diepe angst verkeren.
Een zichtbare manifestatie van hun wanhoop zijn de hysterische claims, door de gezamenlijke media en gecompromitteerde geheime diensten bronnen als de Saudi Arabië liefhebber en CIA directeur John Brennan, dat “Russisch hacking” verantwoordelijk was voor de verkiezing van Donald Trump. Net op het moment dat de Washington Post gedwongen werd om afstand te nemen van een lijst “valse nieuws” sites die het recentelijk publiceerde, de Russen eisen nu dat VS Presidentieel woordvoerder Barack Obama de beschuldigingen bewijst of zijn excuses aanbiedt. Dit falende Russische verhaal is duidelijk een indicatie dat hun vermogen om het wereldverhaal te controleren voorbij is.
Een ander teken van paniek onder de leiders van het instortende oude regiem is het feit dat Hillary Clinton en Obama vorige week beiden contact opnamen met de White Dragon Society om te zeggen dat ze niet verantwoordelijk waren voor de tsunami van 11 maart 2011 en de nucleaire terreur aanval op Japan. Ze beweren, net als de Gnostische Illuminatie, dat de Russische Vladimir Poetin de persoon was achter de operatie.
Diverse bronnen hebben bevestigd dat het nucleaire wapen dat gebuikt werd voor de aanval uit Rusland kwam van de Russische onderzeeër Kursk welke in 2000 is gezonken. Op het moment dat de Rothschild agent Dr. Michael Meiring de WDS vertelde dat de Rotschilds verantwoordelijk waren voor die aanval. *Omdat beiden de NSA en de gnostische Illuminatie claimen dat Poetin bevelen aanneemt van Jacob en Evelyn de Rothschild, zijn beweringen van zijn betrokkenheid in maart 2011 misschien wel waar.
De Rothschilds zeggen op hun beurt dat ze hun bevelen krijgen van de P2 Vrijmetselaars lodge. Het is een feit dat de zelf beschreven P2 schijnbare opvolger Leo Zagami bedreigende en opschepperige e-mails stuurde onmiddellijk na 311 (Fukushima) en bedreigingen uitte om Tokyo ook te vernietigen. Japanse regeringsbronnen bevestigen de bedreigingen van de P2 aan Tokyo.
Een ander erg interessante P2 vrijmetselaar connectie met Japan is ook naar buiten gekomen. Zhang Shengzhi een man die claimt (en bewijs levert dat dit ondersteunt) de erfgenaam te zijn van de Manchu troon en zegt dat de moeder van de Meije Keizer een Hapsburgse prinses was welke ook een vermaard fotografe was. Een neef van de Japanse keizer zegt dat zijn claim waarschijnlijk waar is “omdat er een hoop Joden in de stad waren waar de Meiji Keizer vandaan kwam.” Sinds de Hapsburgers claimen afstammelingen te zijn van de Caesars, net als de hoofden van de P2, betekent het dat Japan een Romaanse kolonie is geweest sinds het Meiji tijdperk met de keizerlijke familie die werd gebruikt als proxy heersers.
Zhang, die werd genoemd in de 5 mei 2015 editie van deze nieuwsbrief, zegt dat hij documenten aan de Japanse regering heeft verschaft welke zijn claim dat hij de rechtmatige erfgenaam was voor het goud dat werd gebruikt om de Bank van Japan op te zetten, bewijzen. De Japanse regering heeft deze claim niet openlijk betwist, zegt hij. Echter, nadat hij de documenten had overhandigd werd hij in elkaar geslagen door drie schurken en daarna gearresteerd. Hij werd 23 dagen vastgehouden, de maximale tijd dat een persoon zonder aanklacht kan worden vastgehouden in Japan en werd daarna onder dwang opgesloten in het Musashi Psychiatrisch ziekenhuis in Tokyo. Zhang was tenslotte kortgeleden in de gelegenheid er uit te komen nadat sympathieke dokters, die konden vertellen dat hij niet gek was, hem toestonden om zich uit te schrijven, zegt hij.
Zhang, de neef van de Showa Keizer en vele andere bronnen claimen ook dat de huidige Keizer van Japan niet tot de Japanse Koninklijke familie behoort. Als dat zo is dan zijn het recht om de Japanse yen uit te geven en de Bank van Japan gebaseerd op niets anders dan fraude.
Natuurlijk kan hetzelfde worden gezegd over de Federale Reserve Raad en de centrale bank van de EU. In de VS gaan de acties tegen deze enorme fraude door. Een voorbeeld is dat het Hoger Gerechtshof van de VS weigerde om een hoger beroep te honoreren van voormalig AIG CEO Hank Greenburg die zo probeerde fraude aanklachten te vermijden voor het verbergen van enorme verliezen van investeerders, zeggen Pentagon bronnen. Dit opent de weg naar massale arrestaties van andere leidende personen in Wall Street.
Ook, het Hoger Gerechtshof oordeelde 8 tegen 0 in de Shas vs VS zaak dat bank fraude statuten van toepassing zijn op degenen die klanten van banken bedriegen net als op banken “wat banken leidinggevenden verantwoordelijk maakt voor het belazeren van klanten,” merkt een Pentagon bron op. De grote advocaten kantoren bereiden zich als haaien die bloed ruiken voor op een Wall Street vreetfestijn.
De consiglieri met een hoge rang van het oude regiem als George Bush Jr., Condoleezza Rice, Jim Baker en Bob Gates lobbyen hard voor Exxon Mobil CEO Rex Tillerman om te zorgen dat hij Staatssecretaris wordt maar dat “dit ze niet zal redden van aanklachten voor 911 en oorlogsmisdaden,” zeggen de Pentagon bronnen. Henry Kissinger, lange termijn Rockefeller vertegenwoordiger, is nu een Ronin (Samurai zonder meester) die wanhopig Trump’s hielen likt in de hoop dat hij invloed blijft houden.
Er waren meer bevestigingen vorige week dat de komende Trump regering in de VS in de grond een militaire is. Voormalig Marine Seal bevelhebber Ryan Zinke werd benoemd aan het Departement van binnenlandse zaken terwijl voormalig leger Luitenant Generaal Keith Kellog gekozen werd als Chief of Staff van de Nationale Veiligheids Raad.
Deze regering gebruikt een militaire benadering voor de Khazariaanse maffia, wat betekent ofwel ze vermoorden of ze dwingen om zich over te geven. Er is een soort van strijd gaande in en rondom Denver, Colorado, zeggen de Pentagon bronnen, waarmee ze bevestigen dat buitenlandse troepen daar samenkomen. Deze schrijver heeft met zijn eigen ogen de massa’s omheinde gebieden en luchtkokers gezien rondom het vliegveld van Denfer. Dit is ogenschijnlijk een van de laatste Khazariaanse bolwerken dat omver wordt gehaald.
Het leger van de VS beweert ook dat ze in staat waren om nucleaire wapens onschadelijk te maken die gebruikt zouden worden bij valse vlag aanvallen in Yellowstone, vlakbij de Trump toren in New York en Mt. Lassen in Noord Californië.
Verder, beweren Pentagon bronnen in de VS, dat Russische en Iranese speciale strijdkrachten samenwerken om “een einde te maken” aan ISIS strijdkrachten in Palmyra, Syrië. Er was ook een grote aardbeving in Papoea Nieuw Guinee wat er op wijst dat de Khazariaanse onderzeeërbasis onder aanval ligt, zeggen de bronnen.
Speciale strijdkrachten worden ook naar het Getty Centrum in Californië gestuurd om Satanisten naar buiten te drijven die er onder wonen, beweren WDS bronnen. Het museum werd gebouwd voor $ 6 miljard in een tijd waarin een casino met 1000 kamers gebouwd kon worden voor $ 500 miljoen omdat het meeste werk ondergronds was, beweren de bronnen.
De gnostische Illuminatie zegt dat de totale huidige wereldmacht structuur afbrokkelt en vervangen zal worden door iets nieuws en beters.

Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers