FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, December 1, 2016

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 28:11:2016


Er kan geen twijfel over bestaan, de Verenigde Staten worstelen met een revolutie. Als onderdeel hiervan, zegt het leger van de VS: “44 branden in de Zuidelijke staten Georgia, Tennessee, Kentucky en Noord Carolina hebben de caballisten uitgerookt en maken het duidelijk dat een werkelijke zuivering gaande is.
De Pentagon bronnen zeggen ook dat; “een ander cabal ruimtevaartuig dat van de aarde ontsnapte, werd neergeschoten boven Florida op 21 november.” Nog een ander cabal ruimtevaartuig werd neergeschoten bij de kust van Fukushima op 22 november nadat het Japan had aangevallen met een aardbevingswapen, zeggen White Dragon bronnen in Azië.
Een video van het vliegtuig dat neerstortte kan gezien worden via de onderstaande link.


Voor degenen van jullie die denken dat dit te ver gezocht is, hou alsjeblieft in gedachten dat stealth vliegtuigen bijna 30 jaar rondvlogen voordat ze werden onthuld aan het publiek. Dat betekent dat de F-35 flying turkey alleen maar een afleiding is en dat het leger van de VS spullen heeft die op zijn minst 30 jaar moderner zijn dan dat wat ons getoond wordt.
Nu we het over het leger hebben, Pentagon bronnen zeggen dat ze aandringen om generaals aan te wijzen voor de functie van Secretary of State (Staatssecretaris) en als Secretary of Defense (Secretaris van Defensie) Vooral, dringen ze aan om Marine Generaal John Kelly als Staatssecretaris benoemd te krijgen.

De Pentagon bronnen zeggen ook dat Trump een “privé leger zal hebben van 2 miljoen veteranen, motorrijders en bezitters van een vuurwapen om tijdens de inhuldiging in DC stelling te nemen tegenover Hillary schurken.” Nieuw benoemd Staatssecretaris van onderwijs Betsy Devos zal een “andere generaal zijn in het Trump kabinet” aangezien zij haar eigen leger heeft dat geleidt wordt door haar broer Erik Prince die Blackwater heeft opgericht met behulp van haar geld, voegen de bronnen toe. Dit betekent dat de huurmoordenaars niet langer onder contract zullen staan van de Khazariaanse bende. Als dit zo is dan is het echt game over voor de Khazarianen.
Ook, vier aparte bronnen, twee Pentagon, een CIA bron en een regerende bloedlijn familie zeggen dat er binnenkort wat grote financiële aankondigingen komen, mogelijk op 1 december. Een aankondiging welke een grote impact zal hebben op de goudmarkt is dat: “De Islamitische Raad die de regels stelt voor Sharia vanaf 1 december deze regels zal veranderen voor 1,3 miljard Moslims die voorheen alleen toestemming hadden om goud te bezitten in de vorm van juwelen en vanaf dan toestemming zullen hebben om goud als investering te verkrijgen,” volgens CIA bronnen in Azië.

Het werkelijk grote nieuws dat van twee afzonderlijke Pentagon bronnen kwam is dat de VS regering op het punt staat om nieuwe Schatkist dollars aan te kondigen voor het gebruik in Noord Amerika. Afbeeldingen van de biljetten kunnen via deze link worden gezien.

De bronnen hebben hun eigen feiten nagetrokken en ze zeggen dat er een 90% kans is dat dit waar is.

CIA bronnen in Azië gaan verder en zeggen dat de nieuwe biljetten de VS dollar biljetten zullen vervangen die momenteel in de omloop zijn in de Verenigde Staten en dat Amerikanen een 50% knipbeurt krijgen wanneer ze het inwisselen voor de nieuwe biljetten. VS dollars buiten de Verenigde Staten zullen hun huidige waarde behouden, zeggen de bronnen.

Een bron in de 13 bloedlijnfamilies  bevestigt onafhankelijk dat een soort van besluit gemaakt is ten aanzien van het globale financiële systeem en dat dingen “mogelijk in december zullen beginnen of ergens in januari.”

De CIA bronnen in Azië zeggen ook dat de “een miljoen ton”goud zwendel die geprobeerd werd door de Voorzitter van de Federale Reserve Raad Janet Yellen, Wilfredo Saurin enz. verijdeld is.
“Saurin is uit het paleis in Thailand gegooid. De nieuwe Koning, wiens troonbestijging op het juiste moment zal plaatsvinden, wil niets met hem te maken hebben,” bevestigd een bron binnen de Thaise Koninklijke Familie. De Koninklijke bron zei ook dat als het volk wil uitvinden waar de grootste goudvoorraad is: “ze onder het Koninklijke Paleis in Tokyo moeten kijken. Waarom denk je dat de cabal Japan achter slot en grendel heeft gehouden sinds de Tweede Wereldoorlog beëindigd werd?”

Dit houdt verband met alle verborgen strijd die nu aan de gang is met de machtige facties in Tokyo, CIA bronnen zeggen hieraan voegen we toe dat: “de belangrijkste spelers zich verdringen om de controle te krijgen over dat goud. Aan de ene kant zal je waarschijnlijk Saurin hebben en zijn Fedteam die proberen de hand te leggen op de buit voor hun goudaandelen zwendel. Aan de ander kant heb je de WDS en de Gnostische Illuminatie die proberen het te beschermen voor de bevolking van deze planeet ten behoeve van de globale herstart. Dit is een van de redenen waarom de Keizer wil aftreden. Het is gewoon te veel voor een oudere man om te behappen.”

Er zal spoedig genoeg een actie komen in Japan en het slavenregiem van Shinzo Abe zal worden vervangen door een echte regering, zeggen WDS bronnen in Japan.

Ondertussen in Israël “woeden er natuurbranden als een brand offer en een waarschuwing voor bibi [Eerste Minister Benyamin Netanyahu] om een VN twee-staten resolutie te accepteren welke de 194ste staat Palestina schept, 1949 regels kort samengevat: “geef de Golan Hoogte terug en stop de Gaza strijd,” beweren de Pentagon bronnen.

Elders in het Midden Oosten, heeft het Egyptische leger zich aangesloten bij de strijd in Syrië tegen het Khazariaanse, Saudi en Katarese ISIL huurlingen leger. Irakees plaatsvervangend President Nouri al-Maliki, wees op zijn beurt naar de olifantkamer in het Midden Oosten door te zeggen: “Saudi Wahhabisme moet op de internationale terrorisme lijst gezet worden.”

http://ahtribune.com/religion/1360-nouri-al-maliki-wahhabism.html

Met Donald Trump die zegt dat de VS zal stoppen met de import van olie uit Saudi Arabië zal er hopelijk eindelijk met het Khazariaanse pseudomoslim Saudische regiem worden afgerekend door de Russen, de Amerikanen en de echte Moslims.

De Russen en de Amerikanen hebben een nieuw kanaal voor communicaties geopend via de acteur Steven Seagal, aan wie vorige week een Russisch paspoort werd gegeven. Toen het paspoort werd overhandigd, “zei Poetin (of wie toevallig die rol nu speelt): “We hopen dat dit de voorwaarden schept voor communicatie met jullie professionele vrienden,” waarvan CIA bronnen beweren dat dit naar hen verwijst.


Dit maakt deel uit van een Russische alliantie met het leger van de VS en agentschappen tegen de Khazariaanse maffia en hun proxies, beweren Russische, Pentagon en CIA bronnen allemaal. De effecten van deze alliantie zullen het meeste gevoeld worden in de door de Khazarianen gecontroleerde Oekraïne, Saudi Arabië en het EU politbureau.

Dit is waarom de President van de Europese Commissie President Jean-Claude Juncker vorige week toe gaf dat “zonder Rusland” er geen veiligheidconstructie is in Europa.”

http://tass.com/world/914899

Kort gezegd, hij gaf toe dat Rusland nu de leiding had over de bescherming van Europa. Dit betekent dat de Khazariaanse controle over Europa ten einde loopt. Het feit dat Britse kranten nu openlijk de waarheid over 911 publiceren laat duidelijk zien dat dit land al het Khazariaanse juk heeft laten vallen.

http://www.express.co.uk/news/world/736223/9-11-tower-Building-7-collapse-fire-conspiracy

De door de Khazariaanse maffia gecontroleerde media conglomeraten in de VS hebben nu hun voeten ook bij het vuur aangeschoven, en hen wordt bevolen de waarheid te verslaan of anders. Trump overweegt om de Federale Communications Commission uitzending vergunning over leugens spuiende gezamenlijke media netwerken te herroepen, zeggen de bronnen. Er zijn ook discussies gaande over ofwel het nationaliseren of opheffen van de grote media kartels, voegden ze toe.

De poging van de Khazarianen om zichzelf te redden door het omverwerpen van de verkiezing van Donald Trump door een stemmenhertelling zal de dingen niet gaan veranderen. Leden van de Groene partij in de VS geven toe dat ze geld aannamen van de Rothschilds om een stemmenhertelling te eisen, maar dat hun werkelijke intentie was om de fondsen te gebruiken om te vechten voor betere rechten voor kleine politieke partijen net als die van hen. In ieder geval, enige echte stemmenhertelling zou laten zien dat Hillary Clinton verloor met een veel groter percentage dan werd beweerd.

Nu we het toch over de Clintons hebben, CIA bronnen meldden het volgende over Hillary’s echtgenoot:

“Bill Clinton vloog recent onder de radar in en werd toegelaten op de cardiovasculaire unit in een van onze ‘specialistische ziekenhuizen’ dichtbij, welke onder de controle is van het Agentschap. Na een grondig onderzoek, werd hem verteld dat er niets meer gedaan kan worden aan zijn hart. Het is einde spel voor WJC. Hij zal hoogstwaarschijnlijk het nieuwe jaar niet meer vieren in deze wereld. Dit is de reden dat hij er zo bleek uit zag gedurende de laatste maanden. Zijn hart is zo zwak, dat het het zuurstofrijke bloed in zijn bloedvaten niet meer krijgt rondgepompt door zijn systeem. De viervoudige bypass operatie was alleen maar een tijdelijke oplossing.”

De bron ging verder met de opmerking dat: “Wanneer WJC sterft zal hij in ijs worden bewaard, bij wijze van spreken. ( Net als ze dit deden met de Koning van Thailand). Zijn dood en oorzaak daarvan zullen worden ‘aangekondigd’ wanneer de tijd hiervoor rijp is. Hij zal de volledige Presidentiële begrafenis processie krijgen zoals volgens de wet van de VS is beschreven tenzij er een belangrijke verandering is in de politiek van de VS Regering in de nabije toekomst.”

Het is misschien zo dat de Clintons, de Bushes en hun soort allemaal zullen “sterven” in de nabije toekomst om te voorkomen dat de vuile was naar buiten komt als ze worden ontmaskerd en ze gedwongen worden om voor een tribunaal voor oorlogsmisdaden te verschijnen. Hoewel, de mensheid het verdient om de waarheid te horen.


Vertaling: Lia 


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers