FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, December 28, 2016

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 26:12:2016

Gepost door benjamin
28 december 2016Koning Sirikit van Thaland ging enige tijd geleden over en de Regering van Thailand zal binnenkort een formele aankondiging doen hiervan, beweren bronnen dicht bij de Thaise Koninklijke Familie. We willen graag onze welgemeende condoleances overbrengen aan de bevolking van Thailand net als aan haar familie.

Trump’s keten zal worden aangehaald als hij probeert het neerhalen van oorlogsmisdadiger Benyamin Netanyahu te stoppen


26 december 2016
Donald Trump, gekozen president van de zwakke VS staat, zal merken dat zijn ketens worden aangehaald door de achterliggende staat als hij probeert de uiteindelijke neergang te voorkomen van de Khazariaanse maffia, inclusief oorlogsmisdadiger Benyamin Netanyahu, beweren Pentagon en geheime dienstbronnen.
De omverwerping gaat nu naar een opdweil fase, beweren Pentagon bronnen. “Het laatste Cabal bolwerk, de uitgestrekte ondergrondse basis op Vliegveld Denver, werd verslagen door een afvaardiging van VS, Russische en andere troepen, die de boel opdweilden en verder gingen met nog meer invallen,” zeggen de bronnen. Bij een andere operatie “werden 100.000 kinderen en seksslaven bevrijd uit de ondergrondse basis van het Getty centrum in LA,” voegden ze toe.

Het Zuiden van Chili werd vorige week geraakt door een aardbevingswapen met als doel de “Nazi enclave in Bariloche en Patagonia in zijn algemeenheid op te schudden,” zeggen ze.
Het Khazariaanse bolwerk Israël ligt nu ook meer als voorheen onder de aanval, wat gezien kan worden in het passeren van een VN resolutie welke hun illegale bouw van nederzettingen op de West Bank veroordeelt. De 12-0 VN stem, met de VS die zich onthoudt van stemmen, zal leiden naar meer VN resoluties die er op gericht zijn om die schurkenstaat te dwingen in te stemmen met een twee staten oplossing voor het Palestijnse probleem, zijn vele bronnen het over eens.
De moord op de Russische ambassadeur in Turkije en het neerstorten van een Russisch vliegtuig boven de Zwarte Zee door de Israëliërs heeft Rusland zowel morele als wettelijke autoriteit gegeven en wettelijke grond om de VN onder druk te zetten om sancties tegen Israël uit te vaardigen en een echte globale oorlog tegen terreur op te zetten door wereldwijd achter ISIS/Mossad bezittingen aan te gaan, beweren Pentagon bronnen.
In een poging tot tegenactie, stuurde oorlogscrimineel Netanyahu het hoofd van de Mossad voor een bezoek aan Donald Trump en kreeg hij hem zover dat hij een verklaring uitgaf waarin stond dat hij zijn veto zou hebben uitgesproken over de anti-Israël resolutie. Echter, met de Khazariaanse basis in Denver die schoongeveegd is, hebben de Khazarianen niet langer de militaire mogelijkheden om hun wil aan de regering van de VS op te dringen, merken Pentagon bronnen op.
De overblijvende Khazariaanse agenten in de CIA zetten zich schrap voor een enorme uitzuivering van de Bush factie door Trump, zeggen CIA bronnen. De hervormde CIA zal alle drone aanvallen en drugsvluchten beëindigen, en zal zich focussen op menselijke intelligentie (afgekort humint), net als op informatie die in het openbaar wordt verkregen (osint), zeggen de bronnen.
Het Israël zonder vrienden wordt nu verwacht een lucht/land/zee blokkade tegemoet te zien en andere acties om die staat te dwingen zich aan de internationale wetgeving aan te passen, zijn Pentagon en geheime dienstbronnen het over eens. Het Khazariaanse regiem in Saudi Arabië zal ook worden gedwongen om zijn verschillende barbaarse praktijken te stoppen, zeggen ze.
Extra veiligheidsmaatregelen zijn genomen voor Donald Trump met Russische huurmoordenaars en speciale strijdkrachten die gestuurd worden om nucleaire wapens in New York en vlakbij het Witte Huis te ontmantelen, zeggen de Pentagon bronnen. Een nucleair wapen onder Washington is al ontmanteld, voegen ze toe.
De Khazarianen plannen ook een tegenaanval door het creëren van een enorme financiële crisis, zijn verschillende bronnen, inclusief bronnen uit de Rothschild familie, het over eens. Hier is wat een twitter account, welke claimt van Barones Hanna de Rothschild afkomstig te zijn, de dochter van Baron Jacob de Rothschild, te zeggen had over de opkomende aanval:
“Bss De Rothschild @BssDeRothschild 14時間14時間前 Het zal een beangstigend somber jaar zijn voor de VS in 2017. Geen banen, hyperinflatie, meer schulden & impeachment. Gelukkig Kerstfeest jullie dwazen!”
De financiële aanval, welke zich snel zal uitbreiden in het Nieuwe Jaar, is al begonnen met een grote actie om rentetarieven wereldwijd te laten stijgen naar verlammende hoogtes. Dit wordt gedaan door middel van een enorme verkoop van aandelen op de aandelenmarkten door de Khazariaanse gangster families. Het beoogde resultaat zal zijn om de economieën van staten die steeds meer in moeilijkheden verkeren door schulden en schuldenslaven in landen als de Verenigde Staten te straffen door ze te dwingen meer te betalen voor hun creditkaart, auto, huis en andere leningen. Het plan is om Trump de schuld te geven van de economische tegenslag, zeggen Rothschild familie bronnen.
Echter, er is een enorme splitsing in die familie wat deze geplande economische aanval onmogelijk zal maken om uit te voeren.
Aan dat front, hebben we het woord van Nathaniel Rothschild die zegt dat hij niet vermoord is, zo als beweerd werd door Pentagon bronnen, maar dat hij zich voornamelijk verborgen houdt.
Hier is wat een bron met toegang tot Nathaniel te zeggen had: “Zijn familieleden zijn er op uit om hem zijn positie als de tweede man van de clan af te nemen. Ze zijn er niet op uit om hem te vermoorden, maar hebben zijn handtekening nodig op een speciaal gemaakt document alleen gebruikt door ‘de familie’ dat zijn opkomende leiderschapspromotie zal annuleren.”
De bron zei ook: “De strijd gaat verder binnen de familie. Ze verliezen de controle over het financiële systeem van de wereld maar blijven nog steeds in de club met China aan de leiding, via de goudbeurs van Shanghai… waarvan ze een belangrijke hoofdrolspeler zijn”.
Zo ver wat de totale financiële oorlog betrof, dit is wat de bron, die van Aziatische Koninklijke bloede is, te zeggen had hierover:
“Het lijkt er op dat degenen met een hoop papiergeld (VS dollars) deze kwijt willen en het willen verruilen voor goud. Dit gebeurt overal in de wereld. Het probleem is dat slechts een handvol mensen het kunnen verhandelen. Tenzij je praat over zwart goud waarvan er honderd duizenden tonnen bestaan maar alleen de 10 ‘geautoriseerde dealers’ zullen dit aanraken omdat het niet officieel gemerkt is. Een officieel goudmerk is niet alleen voor de verkoop, en om op de hoogte te blijven van hoe het zich verplaatst. Alle officiële merken bevatten ook een ‘radioactieve marker’ zodat het opgespoord kan worden tijdens verscheping. Bedenk dat dit ook werd gedaan met het goud van de Sjah van Iran dat opgeslagen werd in Thailand. Veel mensen willen het echte spul nu, NIET het papier waarop staat dat je het bezit, jij en ik hebben al zo veel van dat neppapier gezien dat rond gaat. Dat is waarom de komende maand erg interessant zal worden. Er is een gevecht om fysiek goud nu. Het onofficiële goud zal langzaam terug verplaatst worden in de officiële markt en moet gemerkt worden. We anticiperen dat China, Rusland en Thailand de hoofdspelers zullen zijn die betrokken zijn bij deze overdracht terwijl ze zich voorbereiden op de nieuwe door goud ondersteunde valuta. Bedenk dat China het nieuws naar buiten bracht in hun grote billboard vlakbij het vliegveld van Bangkok een paar jaar geleden. De waarheid werd daar open en bloot neer gezet.”
Vraag je jezelf af waarom er de laatste tijd niet over de BRICS wordt gesproken? Dat is omdat er nationaal gejongleer plaatsvindt. Ze veranderen hun strategieën van positie op dit moment. Ze hebben het fysieke goud nodig om hun valuta te ondersteunen”.
Hier is een foto van het reclamebord dat genoemd werd:
De zelfde bron zei dat: “De informatie over de dood van David Rockefeller klopt. Hij verkeert nu in stilstand op ‘De Basis’, hij zal niet worden gehoord of nog worden gezien….tenzij ze een hologram van hem maken…Er zijn anderen in de elite club die daar nu ook zijn. Ik krijg een lijst van onze man ter plekke en zal het aan jullie doorgeven wanneer ik hem heb. Ik werd een paar dagen geleden geïnformeerd dat W.J. Clinton de toegang werd verboden op ‘De Basis’. Henry Kissinger heeft een pod (cocon) gereserveerd. Hij zal hoogst waarschijnlijk binnenkort van de radar verdwijnen.
Koningin Elizabeth II, hoofd van de commissie van 300 is ook onder huisarrest gezet, zeggen Pentagon bronnen. Dit kan vooral bevestigd worden door haar annulering van haar geplande publieke optredens in de recente dagen. Echter bronnen dicht bij de Koninklijke Familie zeggen dat de Koningin eenvoudig publieke optredens vermijdt vanwege veiligheidsoverwegingen omdat ze verslagen hebben ontvangen dat de gnostische illuminatie haar tot doelwit hebben gemaakt.
Het andere zichtbare bloedlijn en publieke figuur welke als doelwit wordt beschouwd door de gnostische illuminatie is de dochter van Adolf Hitler en Rothschild familielid Kanselier Angela Merkel van Duitsland. De Illuminatie zeggen dat leden van het Duitse leger en geheime diensten vastbesloten zijn haar te verwijderen uit de macht in het komende jaar. De recente nep Duitse truck terroristenaanval en daaropvolgende media campagne waarin Merkel de schuld kreeg, was pas de eerste campagneronde zeggen ze.
Het jaar 2017 is misschien ook de tijd wanneer het geheime ruimte programma en ET volk hun langverwachte openbaring krijgt. De volgende quote van een bron op de Antarctische basis, vereist meer bewijs voordat ik het zal geloven maar, niettemin hier is het:
“De cabal zijn allemaal opgewonden door wat ze vonden in Antarctica – Het gaf Buzz een hartaanval. Erg grote “pods” met wezens erin. Dat is waarom John Kerry daar was op Election Day (verkiezingsdag). Dieren en mensen bevroren in de tijd. 12-14 voet mensen in de pods die in stasis waren, en die nu wakker worden”.
Een ding over Antarctica dat we kunnen bevestigen is dat terwijl de Noord Pool verschijnt als deel van een gewone kaart op Google Earth, de Zuid Pool hier niet gevonden kan worden, in plaats daarvan verdwijnt de kaart in een punt waar vele lijnen samenkomen. We kunnen er alleen over speculeren wat dat betekent.
In een laatste aantekening voor deze week en dit jaar, 25 december markeert de eerste dag van het solar Nieuwe Jaar. Omdat de Christenen de echte geboorte datum van Jezus Christus niet kennen, voegden ze de oude heidense solar Nieuw Jaar feestelijkheden samen met de viering van zijn geboortedag. Dus, in een Feestdagen stemming, willen we graag onze lezers een Vrolijk Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar  wensen. Moge 2017 het beste jaar ooit zijn.
Bron: Antimatrix.org
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers