APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Wednesday, October 30, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 28:10:2019


Derde (vierde?) dood van Mossad-agent Shimon Elliot "al-Baghdadi" wijst feitelijk op grote veranderingen in het Midden-Oosten

Benjamin Fulford  28 Oktober 2019
Terwijl slechts een paar die-hard corporate propaganda Kool-Aid drinkers in feite de aankondiging van de V.S. geloven dat "meester-terrorist al-Baghdadi" opnieuw zou zijn gedood, betekent het dit keer ook daadwerkelijk iets, zo zeggen de Pentagon bronnen.  De derde aankondiging van zijn dood betekent dat de Amerikaanse president Donald Trump "goed afgestemd is met de Russische hulp om de illegale handel in olie, wapens, mensen en drugs af te snijden die de Zionisten, de CIA en de diepe staat bevoordelen," zoals zij het uitleggen.

In principe, nu het voorwendsel van het bestrijden van ISIS of Al Qaeda, of welke merknaam dan ook die zij gebruikten, is opgeblazen, vertelt Trump nu openlijk de waarheid - dat de oorlogen in het Midden-Oosten over het stelen van olie gaan.  Het feit dat Trump Rockefeller-gecontroleerde Exxon Mobil bij naam noemt als het bedrijf dat de Syrische olievelden kan ontwikkelen betekent ook dat Trump nu een officiële woordvoerder voor Big Oil is.
In ieder geval, Gordon Duff van Veteraan's Today, die betere bronnen in het Midden-Oosten heeft dan deze schrijver, zegt dat Mossad-agent Shimon Elliot, alias "al-Baghdadi," eigenlijk nog in leven is.  U kunt zijn uitmuntende verslag hier lezen:
Vermoedelijk geniet hij samen met zijn Mossad buddy Jeffrey Epstein van zijn officiële dood in een safe house.
Deze foto van CIA-agent Tim Osman, ook wel "Bin Laden" genoemd, met zijn handlers die ons door de Duitsers zijn toegestuurd, ondersteunt wat Duff meldt.
Hoewel we niet kunnen bevestigen of deze foto's echt zijn, is het verhaal dat ze doorgeven in de loop der jaren door meerdere bronnen bevestigd.
Ondertussen, in een aanwijzing bereikt de niet-verklaarde burgeroorlog in de V.S. een crescendo, de lijst van vermiste politici in Washington, DC blijft groeien.  Noch de Spreker Nancy Pelosi van het Huis noch het hoofd Adam Schiff van het Comité van de Intelligentie van het Huis zijn in het openbaar verschenen sinds hun plotselinge reis aan Jordanië" vorige week.
Huis Republikein Steve Scalise, de Zweep van het huis, probeerde de schijn op te houden met deze veel geciteerde tweet:  "Mijn collega's & ik gingen om Schiff face-to-face te confronteren in zijn afgesloten vertrek in de kelder van het Capitool om te zien wat hij verbergt.  Toen we daar aankwamen, sloot hij onmiddellijk de hoorzitting af en vluchtte hij met de getuige.
Echter, een collega in Washington, DC met een perskaart zegt: Pelosi, Schiff, en vele anderen hebben zij niet in het openbaar gezien tijdens de afgelopen week en nieuwe video's van hen zijn er ook niet uitgekomen.  Ook voormalig CIA-chef John Brennan, die voortdurend in de media was, is al twee weken niet meer in het openbaar te zien geweest, merkte de journalist ook op.  (Nota aan de computer grafische agenten: tijd om aan de slag te gaan.)

Ook het feit dat de corporate media reporteren over de voortdurende "Oekraïne" aanklacht procedure tegen Trump nu andere politici dan Schiff of Pelosi citeren, geeft geloofwaardigheid aan het idee dat ze weg zijn.
De bronnen van het Pentagon verklaren, ,,aangezien de verzegelde aanklachten 130.000 bereiken, kunnen vele notabelen de dood boven het oneervolle Gitmo, of militaire tribunalen kiezen, en hen kan de Rommel behandeling worden gegeven"  (Veldmaarschalk Erwin Rommel kreeg de mogelijkheid om zelfmoord te plegen en zich na zijn mislukte poging tot een staatsgreep tegen Adolph Hitler als oorlogsheld te laten loven).  Houd dus een oogje in het zeil voor aankondigingen van de vroegtijdige dood van de oorlogsheld generaal James Mattis en enkele van zijn collega's.
De laatste officiële overlijdensaankondiging was van John Conyers, een Afro-Amerikaans congreslid met een lange staat van dienst.
Conyers, "die in 2017 werd ontslagen wegens seksueel wangedrag", werd gedood door zijn Detroitse maffiabazen, aangezien hun geld uit Syrië en Irak geblokkeerd werd," zeggen de Pentagon bronnen.
Toen men vroeg over het Russiagate onderzoek op Vrijdag, zei Trump, ,,ik kan u niet vertellen wat er gebeurt," maar ,,ik zal u dit vertellen:  Ik denk dat jullie een heleboel echt slechte dingen gaan zien.  Ik denk dat jullie dingen zullen zien die niemand zou hebben geloofd," voegde hij eraan toe.
Trump hintte afgelopen week ook dat de voormalige president Barack Obama was geëxecuteerd toen hij hem publiekelijk beschuldigde van hoofddelicten van verraad.  "Wat ze deden was verraderlijk, oké?  Het was verraderlijk."
"De president van het Pentagon, die we hebben geïnstalleerd om de maffia van de Khazarian Maffia (Hillary Clinton, etc.) tegen te werken, heeft de Russische inlichtingendienst, die helaas door een van ons in Londen in elkaar is geflanst, in het zadel geholpen.  Onnodig te zeggen, zijn er sommige zeer ongemakkelijke mensen in Londen op het ontvangende deel," was hoe een hogere MI6-bron de actie in Washington, DC beschreef.  Aan het eind van de dag, hebben westerse "intelligentie"-agentschappen per ongeluk "gewerkt aan kruisdoeleinden", voegde hij eraan toe.  "Dit wordt nu gecorrigeerd", zei hij.
Ondertussen, wordt de rest van de wereld moe van alle kinderachtige activiteit in de Angelsaksische politieke wereld.  "Nadat de islamitische staat uiteindelijk werd verslagen door het Syrische regeringsleger met steun van de Russische lucht- en luchtmacht troepen in het begin van 2018, zal nog een andere 'dood' van Abu Bakr al-Baghdadi geen invloed hebben op de situatie in Syrië of op de acties van terroristen die in Idlib verblijven," zei de Russische woordvoerder van het Ministerie van Defensie Igor Konashenkov.
Tass citeerde ook onlangs vrijgegeven Russische ,,agent" Maria Butina als zeggend, ,,de V.S. heeft zijn rechtssysteem verloren".
Het officiële Chinese Xinhua News Agency, van zijn kant, na het citeren van Trump over "al-Baghdadi", merkte op dat, "in de loop van de jaren, meerdere malen is gemeld dat al-Baghdadi gedood is".
Natuurlijk hebben de Turken, Iraniërs en anderen soortgelijke dingen in het openbaar gezegd.
Gelijktijdig, explodeerde het plan van de V.S. om India als tegenwicht voor China te gebruiken, aangezien India vorige week zijn defensiesamenwerking met de V.S. opschortte.
Wat dit alles betekent is dat het Amerikaanse regime en zijn Zionistische controleurs de mogelijkheid verliezen om het plot te controleren.  Dit gebeurt zelfs binnen de landen die zij nog steeds controleren, zoals de V.S. Een voorbeeld hiervan werd gezien toen de democratische kandidaat Tulsi Gabbard in een presidentieel debat zei dat de V.S. Al-Qaeda sponsorde.  Zij won het debat met 40% steun, terwijl officiële top-agenten als Elizabeth Warren en Joe Biden 7% kregen, volgens een Drudge Report poll.  Dan, in een Orwelliaanse beweging, kondigde het Nationaal Democratisch Comité van de Partij aan, dat zij niet genoeg steun heeft om aan het volgende debat deel te nemen.
Ondertussen staat Californië weer in brand.  Japanse militaire inlichtingenbronnen zeggen dat de branden van de afgelopen jaren in Californië opzettelijk worden gebruikt om het land voor te bereiden op een spoorwegverbinding van Californië naar China via Alaska.  Dit wordt gedaan als onderdeel van een deal om het faillissement van de Amerikaanse corporate overheid te voorkomen, aldus de bronnen.  De kaart van deze link van vroegere branden toont aan dat ze inderdaad in een lijnvorming lijken te zijn langs wat een goede route voor een spoorlijn zou zijn.
Het andere op te merken ding over de V.S. is dat een plotselinge, radicale piek van lening het recentste duidelijke teken is dat een of andere soort van financiële zwarte zwaan gebeurtenis op korte termijn aan de orde is.
Volgens Europese koninklijke familiebronnen worden de onderhandelingen voortgezet met het oog op "een werkelijk mondiale BIS/IMF/Wereldbank/VN-verklaring waarin wordt gepleit voor permanente vrede en welvaart" die ter stemming aan de VN-Veiligheidsraad zou worden voorgelegd.  Het IMF (Frankrijk en Duitsland) en het Vaticaan (P2 Freemasons), de Zwitsers en de stad Londen zijn allemaal betrokken bij deze onderhandelingen, zegt de bron.  De Britten dringen aan op de oprichting van een toekomstig planningsbureau met personeel dat hierop toeziet, terwijl de Vaticaanse controleurs van het oude systeem het IMF aan het hoofd willen plaatsen, aldus de bron.  Een compromis dat beide een rol zal geven, wordt momenteel uitgewerkt, voegde hij eraan toe.  Natuurlijk zullen de Chinezen en Aziaten het moeten goedkeuren, zei hij.
De Chinezen houden deze week een speciale bijeenkomst om dit samen met andere kwesties te bespreken, zeggen Aziatische geheime genootschapsbronnen.
Het militair-industriële complex van zijn kant heeft, door het vrijgeven van patenten op "UFO"-technologie, compacte fusiereactoren en andere wonderen, aangegeven dat het klaar is voor een transformatie van zwaarden naar ploegscharen.  Als onderdeel hiervan, "Kan Boeing onderworpen worden aan militaire controle met voormalig marinechef admiraal John Richardson die naar zijn raad van bestuur is geparachuteerd, aangezien CEO Dennis Muilenburg binnenkort ontslagen zou kunnen worden", zeggen bronnen van het Pentagon.
Het Pentagon denkt er ook aan om het opgeblazen en inefficiënte Amerikaanse militair-industriële complex op te schudden door het delen van technologie met en het openstellen van sommige defensiecontracten voor Russische bedrijven, aldus de bronnen.
In ieder geval kunnen we de komende weken en maanden meer drama verwachten naarmate het oude systeem instort.  De vraag is of het een gecontroleerde sloop zal zijn, gevolgd door wederopbouw, of dat het een afdaling zal zijn naar chaos, anarchie en ellende.  Onze bronnen zeggen dat een gecontroleerde sloop en een feniks-achtige opkomst van iets nieuws en beters het meest waarschijnlijke scenario is.  De voor november geplande ontmoetingen met de Paus, de Aziaten en het Pentagon kunnen beslissend zijn.
Ook, hoewel ik geen grote UFO of buitenaardse kerel ben, is mij verteld dat het een goed moment is om je ogen op de lucht gericht te houden en uit te kijken naar ongewone gebeurtenissen zoals gigantische hologrammen.
Nederlandse vertaling: Martien


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers