CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, October 16, 2019

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 14:10:2019


Povijesne promjene odvijaju se širom svijeta jer se cionistički projekt urušava
  
14. listopada 2019.

Autor: Benjamin Fulford

Zaista povijesni događaji odvijaju se širom svijeta jer se stoljećima stari cionistički projekt urušava. To se može vidjeti s UN-om kojemu ponestaje novca, velikom turskom invazijom na Siriju, i eskalirajućem građanskom ratu u Sjedinjenim Državama, između ostalog. Također, višestruki znakovi ukazuju na to da je između Rusije, Kine i Sjedinjenih Država postignut nekakav dogovor na visokoj razini o novom sustavu globalnog upravljanja.

Počnimo s situacijom u SAD-u. Ovdje je vojna vlada na čelu s predsjednikom Donaldom Trumpom osigurala financiranje od strane Kine kako bi se izbjegao bankrot, kažu izvori iz Pentagona. Zapravo, Kina će platiti gotovinu za izobilje hrane iz Sjedinjenih Država kako bi kupila vrijeme dok ne dođe do reseta globalne valute, kažu oni.

Američka vojska poslala nam je ovu fotografiju s natpisom, "Da bi pozdravio novu fiskalnu godinu, Trump je pozvao visoke vojne činove na sastanak i ručak s [top General Markom] Milleyjem i ostalim vojnim generalima koji su nosili uniforme iz Drugog svjetskog rata i proglasio rat cionistima i dubokoj državi."


Nadalje, kažu izvori iz Pentagona, "Lov na Crveni oktobar je tu jer Hunter (Biden i drugi izdajnici) postaju lovljeni, a general Joseph Dunford nadgleda vojne sudove."

Ruski izvori nam kažu da je bivši predsjednik Barack Hussein Obama već smaknut od strane streljačkog odreda. Izvori Pentagona to nisu potvrdili, ali su rekli: "Građanski rat bijesni s pogubljenjima u Gitmou [Guantanamo Bay], deklasifikacijom, mobiliziranim trupama i federalcima, i potencijalnim preuzimanjem vlasti u Kaliforniji."


Cionisti, naravno, ne idu tiho u noć. Viši izvor MI6 kaže kako mu je "vrlo pouzdan izvor" rekao "vanzemaljska tvrdnja o ‘slavnoj revoluciji’ ‘palih anđela (sotonističke krvne loze)’ između 21. i 24. prosinca potaknuti će potpuni termonuklearni rat da istrijebe golemu većinu života na ovom planetu."

Ovo je, naravno, ponavljanje izraelske „Samsonove opcije“ za uništavanje svijeta ako je njihovo postojanje ugroženo. Izrael se definitivno suočava s egzistencijalnom krizom s ogromnom turskom vojskom koja je krenula svojim putem. Kršćanski cionisti i cionistički mediji vode prepirke o američkom "napuštanju Kurda" jer Turska kreće u Siriju. Iako korporativni mediji ovo nazivaju ograničenim upadom radi osiguranja svoje granice, Turci tvrde drugačije. "Ne možemo čekati. Kao Turska, mi nikada nećemo zaustaviti ovu borbu, bez obzira na to što netko kaže“, izjavio je u petak predsjednik Recip Erdoğan.

„Turska je pokrenula najveću geopolitičku intervenciju u svojoj političkoj povijesti ‘Operacijom proljeće mira’. ...Da se čitav koridor koji se proteže od iranske granice i Sredozemlja pročisti. Tamo će se graditi Turska zona, zona mira“, kaže turski kolumnist Ibrahim Karagül.

Ako pogledate kartu Bliskog Istoka, "koridor" koji će biti "očišćen" uključuje Siriju, Irak, Kuvajt, Libanon, Jordan i Izrael.

Također jako izgleda da Turci imaju prešutnu podršku Rusije i SAD-a za ovaj potez. SAD i Rusija u četvrtak su stavile veto na rezoluciju EU-a koja poziva Tursku da "prekine jednostrane vojne akcije". Ovo je prvi put od kada se UN prvi put sastao 1946. godine da su SAD i Rusija stavile veto na istu rezoluciju Vijeća sigurnosti.

Europljani nisu mogli učiniti ništa osim da mašu rukama. "Turska operacija na sjeveroistoku Sirije može otvoriti novo dramatično poglavlje u ionako vrlo mračnoj povijesti sirijskog rata. Moguće posljedice takve vojne akcije svima su jasne - barem su nama vrlo jasne. Reperkusije mogu biti vrlo ozbiljne u humanitarnom, vojnom, političkom i strateškom smislu“, rekla je Europskom parlamentu visoka predstavnica/potpredsjednica Federica Mogherini.


Prijevod: Rezultati Prvog svjetskog rata poništavaju se na štetu Francuza i Britanaca.

„Kurdi i Turska ratuju dugi niz godina. Turska smatra PKK najgorim teroristom od svih. Drugi će možda htjeti doći i boriti se za jednu ili drugu stranu. Pustite ih! Mi pomno pratimo situaciju. Beskrajni ratovi! Vrlo je pametno ne uključiti se u intenzivne borbe duž turske granice, za promjenu", tweetao je Trump u odgovoru.

Turska ima 1,09 milijuna aktivnih vojnika i rezervista, nasuprot 150.000 sirijskih vojnika i 30.000 kurdskih snaga, tako da zauzimanje Sirije barem izgleda kao da bi moglo biti prosto kao pasulj za Turke.

Veliko je pitanje, naravno, što se događa s bivšim turskim teritorijem u Saudijskoj Arabiji, srcu petrodolarskog sustava. "Saudijska Arabija okreće se Istoku" s posjetom ruskog predsjednika Vladimira Putina, "pa može čak dobiti rakete S400 za obranu od Izraela", kažu izvori iz Pentagona.

Saudijska ekonomija također se urušava, s njezinim planom da katalogizira svoju naftnu kompaniju Aramco u velikim problemima. "Aramco je smanjio tvora na A i mogao bi dosegnuti BB ili ispod investicijskog stupnja jer suvereni fondovi bogatstva, državne kompanije, mirovine i milijarderi odbijaju postati temeljni ulagači u njegov IPO", kažu izvori iz Pentagona. S obzirom na ove okolnosti, zemlja, koja je u privatnom vlasništvu sotonističke obitelji Saud, možda se može vratiti pod tursku kontrolu.

U međuvremenu u Izraelu, čini se da štakori počinju napuštati cionistički brod, počevši s premijerom Benjaminom Netanyahuom. Mossadovi izvori nam kažu: „Bibi do sada nije bio pozvan ni u jednu koaliciju. Kloni se radara i priprema izlaznu strategiju. On zna da mu je vrijeme isteklo. Pokušat će nestati. Ima nekoliko alternativa. Njegovi se pokreti pomno prate."

Netanyahu sada pokušava pregovarati o nagodbi o priznanju krivnje u kojoj će svjedočiti o stvarima poput Fukušime i njegovih cionističkih šefova u zamjenu za američku vojnu zaštitu, kažu izvori Pentagona.

Cionisti su u međuvremenu, osim što prazne nuklearne prijetnje (jer je neutralizirana njihova Samsonova opcija) koriste vremenske ratove protiv Japana i Sjedinjenih Država.

Japan je 12. listopada pogođen onim što je objavljeno kao tajfun kategorije 5 u zasićenoj kampanji japanskih medija raspirivanja panike. Ako pogledate ovaj snimak ekrana s japanskog vremenskog satelita, možete vidjeti neprirodni uzorak rešetke na lijevoj strani tajfuna koji je jasan znak vremenskog ratovanja.


Na kraju, ipak, "tajfun" se pokazao samo kao jaka kišna oluja. Čini se da je veliki dio štete od poplave prijavljen u tisku rezultat namjerne sabotaže jer je nekoliko brana otvorilo svoja poplavna vrata. (Stuxnet?) Bilo je i medijskih izvješća o potresu magnitude 5,7 u Tokiju, ali to nisam osjetio ni ja ni bilo tko drugi koga znam u Tokiju. "Japan se ne bi trebao klanjati dubokoj državi, već biti na pravoj strani povijesti", kažu izvori iz Pentagona. Oni mogu pomoći slanjem vojne policije da uhiti s gangsterima povezanim izdajnikom Shinzo Abeom.

U SAD-u su srednjozapadni kukuruzni pojas pogodile "neviđene" snježne oluje. Iako je dosad 75% žetve bilo pobrano, "neviđene" proljetne poplave odgodile su sadnju, što znači da je tek 22% žetve pokupljeno prije nego što je pao snijeg.

Kalifornija je, u međuvremenu, pogođena podmetanjem požara, namjernim gašenjem elektroenergetske mreže i drugim kaosom. Zbog toga američka vojska planira preuzeti privremenu kontrolu nad tom nestašnom državom. Invazija Kalifornije omogućila bi im i nacionalizaciju kabalinih subverzivnih tehnoloških kompanija poput Googlea, PayPala i Facebooka.

Svakako, najveća kabalina kahuna koju treba nacionalizirati je odbor Federalnih rezervi u privatnom vlasništvu. Čini se da se to događa, jer sada čak i nizozemska središnja banka poručuje: "Ako se sistem uruši, zaliha zlata može poslužiti kao osnova za njegovu ponovnu izgradnju. Zlato jača povjerenje u stabilnost bilance središnje banke i stvara osjećaj sigurnosti.


Ovo je ono što je izvor CIA-e poslao o resetiranju financijskog sustava baš u trenutku kad je izvješće trebalo objaviti:

„SADA smo na kraju igre. Rekao mi je netko tko zna, na vrhu piramide i tko je jedan od nas, da je reset globalnog bankarstva daleko nekoliko tjedana, a ne mjeseci. Najvjerojatnije je povezan s Brexitom i krizom u Hong Kongu. Ako je točno, istog dana u Hong Kongu će biti GLAVNI događaj. Napominjemo da je 1. studenog petak. Savršeno je vrijeme za zatvaranje sustava internetskog bankarstva tijekom vikenda (kao što je to uvijek bio slučaj s unaprijed planiranim događajima u vladi). Mi znamo potencijalni ishod. Ako su bankomati privremeno "izvan mreže zbog kvara na sustavu", što je obično navedeno na ekranu bankomata kad je prekidač isključen, panika među masama bit će balistička."

Kao i kod svih predviđanja budućnosti, možemo samo čekati i vidjeti je li to istina. Međutim, s obzirom da je SAD najzaduženija država u svjetskoj povijesti, za nacionalizaciju Feda i resetiranje sustava potreban je dogovor s kreditorima, posebno Kinom.

Na ovom frontu Trump je pojačao pritisak na Kinu izbacivši ih iz luke Long Beach, uz pozivanje na tarife i čitav niz drugih prijetnji. U tom je kontekstu dobra pretpostavka da svinjska kuga i vojska crva koji pustoše kinesku proizvodnju hrane nisu djelo prirode.

Čini se da i SAD također nude mrkvu. Točnije, američka vojska počela je puštati u javnost prethodno skrivene visoke tehnologije. Na primjer, objavio je "tehnologiju sličnu NLO-u" koja bi u potpunosti promijenila zračna i svemirska putovanja. Također izdaje patente za kompaktne fuzijske reaktore koji bi u potpunosti transformirali svjetsku ekonomiju. Ako ova tehnologija fuzije djeluje, to bi doslovno omogućilo da svi na zemlji žive kao milijunaši.


Postoje i znakovi da bi se UN konačno mogao iseliti iz New Yorka. Glavni tajnik António Guterres rekao je u ponedjeljak (7. listopada) da bi mu moglo ponestati novca do kraja listopada. To se događa uglavnom zbog toga što su SAD i 64 druge zemlje prestale plaćati svoje pristojbe UN-u. To znači da bi Kina mogla ostvariti želju da se UN preseli u Laos ili negdje drugdje u Aziji ako bi bili spremni platiti račune.


Novo doba sviće.

Preveo. Fredi 


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers