APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Wednesday, September 21, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 12 + 19:09:2016Hillary Clinton is dood, Bill op de vlucht terwijl de Clinton Foundation schandalen de DC oplichters uitschakelen


19 september 2016

De Khazariaanse maffia is in een toestand van extreme paniek naar aanleiding van de dood van hun presidentskandidaat Hillary Clinton op 11 september.

Hieronder is een screenshot van de ABC Televisie aankondiging van haar dood die inmiddels is verwijderd van het internet.

hillary dead

Het sleepnet sluit zich nu rondom Bill Clinton en de Clinton Foundation, zeggen Pentagon en agency bronnen. Zodra dat naar buiten is gebracht, zal het volledige corrupte Washington DC etablissement afbrokkelen, zeggen de bronnen.Dit is wat CIA-bronnen zeggen dat vervolgens is gepland:

"We voorspelden dat Biden 6+ maanden geleden beschikbaar zou worden gesteld ... Kaine, een discipel van de Midden / Zuid-Amerikaanse 'bevrijdings theologen' zal : één termijn of minder meelopen met Biden en dan zal het stokje worden doorgegeven aan Kaine ... .dit is het huidige plan, klaar om te worden uitgevoerd."

Echter, Pentagon bronnen zeggen dat op 1 Oktober, onmiddellijk na het einde van het fiscale jaar van de Amerikaanse bedrijven, een nieuw goud gedekte munt en mogelijk een geheel onverwachte nieuwe leider (mogelijk Canada's Justin Trudeau), zal worden aangekondigd.


Er zullen onderhandelingen op hoog niveau zijn tussen de Aziaten en het Amerikaanse militair-industrieel complex dit weekend om deze en andere kwesties te bespreken, bevestigen White Dragon Society bronnen.

De Khazarianen, in staat van volle paniek, gebruiken een computer graphics gegenereerde Hillary Clinton (Kloon) om de indruk te wekken dat het business as usual is. Om dit te bevestigen, kijk zelf alstublieft op de volgende video van Hillary die werd uitgezonden na haar "instorten" op 11 september. Je kunt zien dat de beelden op de smartphones die omhoog worden gehouden totaal verschillend zijn van wat er op die plek wordt getoond wordt (geen Hillary, geen vlaggen). Ook als je naar de 20:15 markering gaat, kun je haar arm zien verdwijnen, terwijl Hillary zelf verdwijnt bij de 20:51 markering. Kijk zelf maar:


Dus je hebt een gevestigde politieke orde, dat zo corrupt en gedegenereerd is dat het nu probeert een CG president te kiezen. Dat wordt gewoon niet toegestaan om te  gebeuren, bevestigen Pentagon en agency bronnen .

Een Donald Trump presidentschap lijkt ook meer problematisch te zijn omdat de Chinezen, de grootste schuldeisers van de failliete Amerikaanse Corporatie,  tegen hem zijn.

In ieder geval heeft de rest van de wereld duidelijk al besloten om de Amerikaanse zakelijke regering op te kopen. In het afgelopen jaar hebben buitenlandse centrale banken Amerikaanse staatsobligaties ter waarde van 343 Biljoen dollar gedumpt, en de uitverkoop is zich aan het versnellen.


Het is niet verwonderlijk dat ze weigeren om te investeren in een regering die toegeeft dat er in 2015 alleen 6,5 Triljoen dollar verdween uit het militaire budget. Agentschap bronnen zeggen dat de 6,5 triljoen dollar werd witgewassen door de Clinton Foundation en besteed aan "Het USAP. Unacknowledged Special Access Projects .. (Diep ondergrondse bunkers, en het geheime ruimte-programma) ... Vooral in de Antarctische wateren en Patagonië ... "


Dat is logisch, want aan de ene kant hebben we een officiële Amerikaans Ministerie van Defensie budget van $ 651 biljoen dollar voor 2015 en nu geeft datzelfde Ministerie van Defensie een rapport af dat zegt dat er 6,5 triljoen dollar (tien keer de officiële begroting) wordt "vermist."


Dit kan misschien betekenen dat de UFO mensen eindelijk wat echte onthullingen krijgen over de geheime ruimte programma’s waar ze zo lang over hebben gesproken.


Ongetwijfeld, zal een van de personen die de bijeenkomst zal bijwonen, geregeld door het WDS tussen het Aziatische geheime genootschappen en het militair-industrieel complex, claimen verbindingen te hebben met de off-wereld militairen. De Aziatische geheime genootschappen beweren ook off-wereld contacten te hebben. De vraag is zal er iets geloofwaardigs worden getoond aan wat zij noemen de “oppervlakte bevolking” van deze planeet, dat wil zeggen mensen zoals jij en ik. Hopelijk zullen we volgende week betere informatie en het bewijs hebben, maar hou je adem maar niet in omdat ons wordt verteld dat disclosure geleidelijk zal zijn, om "mensen niet te shockeren."

(Opmerking wm: Volgens eerdere berichten van Wilcock en Goode zal een geleidelijke disclosure niet geaccepteerd worden, om de cabal geen kans te geven disclosure op een af andere manier te blokkeren).


In ieder geval terug hier op de "oppervlakte" van de planeet, profileren zich symptomen van een systemische ineenstorting van het huidige machtssysteem. Meest recentelijk hebben we het VS "draaipunt naar Azië" gezien wat meer en meer onhoudbaar wordt. De meest recente tegenslagen zijn gecentreerd in de Filippijnen. Daar heeft President Rodrigo Duterte de gezamenlijke patrouilles gestopt met de Amerikaanse marine en beval de Amerikaanse special forces te vertrekken uit Mindanao. Hier is wat rauwe intel over deze kwestie vanuit CIA bronnen in Azië:

"De cover story zoals jullie weten, is dat Duterte heeft opgeroepen tot de terugtrekking van de Amerikaanse troepen in Mindanao, zogenaamd om te voorkomen dat ze worden gedood door de terreurgroep Abu Sayyaf. Welk zoals we weten een black ops terroristische organisatie is gefinancierd door de Grote Jongens ... de echte reden dat de speciale ops troepen daar zijn is om te waken over de reusachtige goud opslagplaats . De kliek is van plan om het heel snel te verwijderen voor hun eigen doeleinden ... Duterte weet dit, en heeft al een voorlopige deal gemaakt met zowel China als Rusland om hen in staat stellen toegang te krijgen tot de locatie. Dit is in ruil voor een 'deel van de actie', alsmede de bescherming tegen het Amerikaanse natte werken [moord] team. Er is een zeer grote hoeveelheid Au [goud] daar opgeslagen daterend van vóór de Japanse Golden Lily operatie.

Dit sluit aan bij de Sultan van Sulu ... en het Borneo goud ... dit is een gevaarlijk spel en er zal een poging worden gedaan om Duterte definitief van het toneel te verwijderen. Hij is zich hiervan al bewust ... mij werd verteld dat de Au zal worden gebruikt als onderdeel van de nieuwe door goud gedekte valuta waarbij China, Rusland, Iran en India ook van de partij zullen zijn bij de aanvang ... andere landen zullen ook meedoen als eenmaal het nieuwe systeem operationeel is ... ze zullen minstens 1 miljoen metric ton nodig hebben om het mogelijk te maken ... het goud is beschikbaar op verschillende locaties hier in Azië ... het percentage goud, dat het nieuwe systeem dekken kan veranderen als meer landen meedoen met hun reserves.”

Dit zal natuurlijk, een ander belangrijk onderwerp zijn van de geheime onderhandelingen volgend weekend.

De situatie in Japan is een ander onderwerp dat eraan komt. De Aziaten zijn op koers met hun plan om Shinzo Abe te vervangen door Renho Murata, die net werd verkozen als hoofd van de officiële oppositie Democratische Partij. Dit betekent natuurlijk dat de Rockefellers en hun agenten, zoals Shinji Kawasaka (die beweert "ongeveer honderd" Japanse politici onder zijn controle te hebben), de verkiezingen in elkaar zal zetten voor de Chinezen, in ruil contanten om hen overeind te houden. De WDS heeft geen problemen met Renho, die een competent individu is, maar zullen ervoor zorgen dat de Rockefeller / Bush / Clinton maffia niet overeind wordt  gehouden met Chinees geld in ruil voor de verkoop van Japan beneden de rivier.

De Rockefeller / Bush / Clinton maffia zal ook zijn weg niet vinden in het Midden-Oosten. Hun vazalstaat, en de belangrijkste bron van hun oliegeld, Saoedi-Arabië, zit nu diep in de problemen, zij zijn hun grootste militaire basis in het zuiden van het land verloren. Een duidelijk teken van wanhoop van dat land is dat ze het kleine Bahrein om militaire hulp hebben gevraagd.


Geïnformeerde niet-koninklijke Saoedi's komen ook in het openbaar naar buiten en zeggen dat het regime zal instorten.


Ook Israël heeft een slechte tijd van dingen. In september tot nu toe zijn ze twee satellieten, twee F16 vliegtuigen, een onderzeeër en een drone verloren, zeggen Pentagon bronnen. De Amerikaanse regering heeft toegestemd in een pakket militaire steun aan Israël, maar Pentagon bronnen zeggen dit is gewoon om militair-industrieel complex fabrieken aan de gang te houden tot het nieuwe financiële systeem in werking treed. Ze zeggen dat de wapens in feite nooit zullen worden geleverd.

Israël is nu publiekelijk ontmaskerd als het hebben van 200 nucleaire wapens en zal binnenkort openbaar worden beschuldigd van 9/11, zeggen Pentagon bronnen.

In Egypte, ondertussen, schrijven overheidskranten dat 911 een inside job was door het Westen gedaan om een invasie in het Midden-Oosten te rechtvaardigen en dat ISIS een creatie van het Westen is. Dat een overheidspublicatie dit zegt is een duidelijke verklaring dat Egypte zich heeft afgesplitst met de Khazariaanse maffia overheersers van de Verenigde Staten.


De Russen op hun beurt, zeggen dat het Amerikaanse leger heeft gehandeld zoals de ISIS luchtmacht nadat de Amerikaanse vliegtuigen meer dan 60 Syrische troepen doodden vorige week. Pentagon bronnen zeggen dat dit een provocatie was georganiseerd door de Khazarianen in een wanhopige poging om een oorlog met Rusland te beginnen. Een oorlog met Rusland "zal niet worden toegestaan," zeggen de bronnen.

De Europeanen zijn ook in een open opstand tegen de Amerikaanse corporate regering en haar Khazariaanse opperheren. In de recentste zet, Deutsche Bank, de grootste bank van Europa, vertelde zojuist  het Amerikaanse Ministerie van Justitie op te hoepelen toen zij probeerden een 14 biljoen dollar boete op te leggen.

Ook in Europa, werd het huis van de gouverneur van de Griekse centrale bank overvallen door de politie. Het onderzoek concentreert zich op centrale bank geld dat naar verluidt werd witgewassen door het Hellenic Center for Disease Control and Prevention.

Dit houd misschien verband met het Clinton Foundation onderzoek, omdat het medische goede doelen heeft gebruikt over de hele wereld voor het witwassen van geld. CIA bronnen hebben deze schrijver voorzien van documenten waaruit blijkt hoe de Clinton Foundation geld witwast in Papoea-Nieuw-Guinea naar farmaceutische bedrijven.

Bovendien, neem alstublieft zes minuten de tijd om te kijken naar deze voormalige president van de Haïtiaanse Senaat die tot in detail beschrijft hoe de Clinton / Bush / Rockefeller criminelen opereren. Kijk tenminste naar de laatste minuut, waar hij zegt dat Amerikaans drugs geld komt via Haïti dat werd gestuurd in "cornflake dozen," en gebruikt om lobbyisten in Washington DC om te kopen.


[Ik liet dit commentaar op de site van Fulford achter:
Het lijkt meer en meer duidelijk dat de Clinton die we zien sinds de 9/11 memorial niet de echte kan zijn, die de echte macht suggereert te zijn - die nooit Trump wilde - zijn wanhopig om de status quo te handhaven. Maar de mensen lijken er niet in te trappen.

Een ander punt, de Chinese lijken te pushen voor UFO / ET disclosure van een of andere soort, met behulp van Fulford als een soort spreekbuis om het zaad te planten. Ik vraag me af of dezelfde allianties in het Oosten degenen zijn die verantwoordelijk zijn voor de aanval op de Cabal schepen in Antarctica, zoals gerapporteerd door de insider Corey Goode. Deze herfst lijkt de speedramp te worden voor grote evenementen. De tijd zal het leren wat er werkelijk komt.]

De herfst revolutie is nu definitief aan de gang.
Het is nog niet voorbij totdat we de 911/311 daders voor het oog van de TV camera's van de wereld zien lopen

September 12, 2016
Er kan geen twijfel meer over bestaan dat de Khazariaanse maffia in een wanhopige situatie zit en op het punt staat de macht te verliezen, zoals blijkt uit meerdere gebeurtenissen die we hieronder zullen vermelden. Echter, is het  ook een feit dat de meeste van de zogenaamde "leiders" die paradeerden voor de wereld op de G20-conferentie van de afgelopen week nog steeds weigeren om de waarheid te vertellen over 911, 311, Maleisië Air Flight 370/17 en vele andere overheidsdaden van terrorisme. Totdat we leiders zien die de waarheid willen vertellen in het openbaar over deze misdaden en vervolgens de arrestatie verordenen van de daders, zal de oorlog om  de mensheid te bevrijden nog niet voorbij zijn.
Kijk eens (te beginnen bij het 11 minuten en 30 seconden teken), naar deze G20 video en je kunt de Duitse bondskanselier Angela Merkel haar vrijmetselaars oog teken zien maken.
Zij, het enige lid van de regerende Saxe Gotha-Rothschild familie dat aanwezig is, verteld weer eens opnieuw, degenen die ogen hebben om te zien, dat de G20, die zichzelf beschrijft als 's werelds hoogste niveau economisch forum, slechts een bijeenkomst is van Rothschild bedienden. Kijk zelf maar naar hun onleesbare communique om te zien wat een nutteloze grap deze groep is.
Ze hebben elkaar al 10 jaar op een rij ontmoet, maar nog steeds is hun slotverklaring vol van zinnen als "we zullen een"Task Force opzetten", en  "wij geloven dat deze inspanningen kunnen worden gedaan." In feite echter hebben ze voor de zoveelste keer opnieuw gefaald om de stemming structuur van de VN, de Wereldbank, het IMF of andere zogenaamde "internationale" organisaties te hervormen. Ze praten ook over de 'groene financiering ", terwijl ze toegeven dat er geen definitie is van wat dat betekent, maar dat er vrijwillige principes voor groene financiering zouden moeten komen."
De Chinese president Xi Jinping, die het speerpunt was van China's choreografische hosting van deze gebeurtenis deed een oproep voor een "eerlijke en efficiënte wereldwijde financiële overheidsdienst."
Echter, zal dat niet gaan gebeuren in een omslachtige groep knuffel forum van twintig hoog niveau slaven. De Chinezen weten dit en zijn alternatieven aan het voorbereiden, zoals Bitcoin, voor als dit systeem instort, bevestigen Aziatische secret society bronnen.
Ondanks het onvermogen van de G20 om doorslaggevende collectieve beslissingen te nemen, was er wat ernstige geopolitieke koehandel gaande voor, tijdens en na de G20.
Een grote zet was een Rothschild / Russische aanval op olie en energiebelangen van de misdaad bende Bush / Clinton / Rockefeller in het Midden-Oosten. Dit verscheen in het corporatieve nieuws in de vorm van een aankondiging over een deal tussen de VS en Rusland betreffende Syrië. Wat dit betekent is dat de Rothschilds en de Russen overeen zijn gekomen over hoe de gas inkomsten te splitsen, die uit het Midden-Oosten komen,  ten nadele van de Bush / Clinton / Rockefeller factie.
Het Pentagon en de Russen op hun beurt, houden vast aan hun overeenkomst (zoals we eerder hebben gemeld) om alles aan het westkant van de Eufraat (inclusief Israël) over te laten aan de Russen, terwijl de Amerikaanse militaire het grondgebied ten oosten van de rivier controleren. Deze deal kan nu worden bevestigd in meerdere zakelijke nieuwsaankondigingen, zoals er zijn die zeggen dat de Amerikanen hun Koerdische bondgenoten vertelden om te verhuizen naar het oosten van de Eufraat.
De Rothschild / Russische deal beïnvloedt ook de Bush / Clinton / Rockefeller gas belangen in de Oekraïne. Dit betekent dat de nazi staatsgreep in de Oekraïne binnenkort kan beginnen te ontrafelen, zeggen Pentagon bronnen.
Maar het echte slagveld blijft de Verenigde Staten, waar de Khazariaanse maffia zich wanhopig vastklampt aan de macht te midden van de groeiende volkswoede. De mensen achter Hillary Clinton hebben opnieuw contact opgenomen met de White Dragon Society om te zeggen dat hun nieuwe plan is om Hillary om gezondheidsredenen voortijdig uit de presidentiële race terug te trekken en vervolgens een Bernie Sanders en Michelle Obama ticket te voeren tegen Donald Trump. Dit komt omdat "Killary" zo wild impopulair is dat het stelen van een verkiezing voor haar zeer moeilijk zou zijn, zeggen bronnen. Het oorspronkelijke plan was om Hillary te vervangen door Joe Biden niet Sanders, merken andere bronnen op.
Pentagon bronnen, van hun kant zeggen: "Hillary en Trump kunnen worden gedwongen te vertrekken wanneer de USA Republiek wordt aangekondigd met een terugkeer naar de gouden standaard, zodat witte hoeden het land weer kunnen opbouwen."
In ieder geval is het gezondheids geval van Hillary zeker op grote schaal uitgezonden in de corporatieve media nu met verhalen over Longontsteking etc. en het wordt uitbundig verspreidt.
Er was ook een vehoogde vreemdheid die de instorting van Hillary omringde op 11 september bij een 911 herdenkings evenement.
CIA-bronnen, die anders gematigd en gezond van geest waren, drongen er op aan dat Hillary zou worden vervangen door een nieuwe kloon (die stand by stond in het appartement van Chelsea Clinton) onmiddellijk nadat de oude kloon ingestort zou zijn.
Ongetwijfeld lijkt ze in een zeer korte tijd dramatisch veranderd te zijn. Hier is een foto van Hillary terwijl ze op het 911 evenement is:
en hier is de video van haar (gebroken kloon?) instorting:
Nu, vergelijk dat met een video van korte tijd later nadat ze Chelsea Clintons appartement verlaat.
Op zijn minst, lijkt ze in een zeer korte tijd 10 jaar jonger te zijn geworden.
De CIA bronnen drongen er op aan dat de klonen van beperkte intelligentie zijn en alleen kunnen worden gebruikt om speeches voor te lezen en linten door te knippen. Dat is de reden waarom Clinton  278 dagen achtereen geen persconferentie zou hebben gegeven, zeggen ze. Toen ze uiteindelijk een zogenaamde 'persconferentie' had vorige week antwoordde ze precies 6 soft-ball vragen zoals "zijn ze bevooroordeeld tegen u, omdat u een vrouw bent" die werden gesteld door vooraf geselecteerde media prostituees.
De mensen achter Hillary zijn wanhopig om een van hun eigen in het presidentiële kantoor te houden, omdat een militaire / agency wetshandhaving strop zich snel om hen heen sluit. De meest recente aanscherping was de unanieme passage van een wetsvoorstel door beide Amerikaanse huizen,  om de families van 911 slachtoffers toe te staan Saoedi-Arabië aan te klagen. "Obama kan geen veto uitspreken en moet ondertekenen, omdat Israël en de Joodse maffia echte doelen zijn [van het wetsvoorstel]," zeggen Pentagon bronnen.
Pentagon bronnen zeggen ook "Dat er een Israëlische onderzeeër kan zijn gezonken op de 15e verjaardag van 911, samen met de Israëlische spion satelliet bedoeld om ISIS te helpen, Facebook destabiliseert Afrika, omdat het Pentagon werd getroffen door een gelanceerde deels Israëlische raket op 911." dit zou de laatste in een hele reeks van de Israëlische onderzeeërs zijn die de afgelopen jaren zijn gezonken.
De Khazarian maffia, vrezend voor zijn overleving, is wanhopig bezig Rusland en China het hof te maken in de hoop het naderende Pentagon / agency sleepnet op afstand te houden.
Natuurlijk was er wat serieus wapengekletter behorende bij de G20-bijeenkomst. Pentagon bronnen zeggen dat de Chinese 11 schepen en boten zonden naar de Scarborough Shoal geclaimd door zowel China en de Filippijnen om de Filippijnen te "kwellen".

In reactie hierop vloog Pentagon top generaal Joseph Dunford naar Manilla op 6 september, waar hij een ontmoeting had met top Chinese en Aziatische militaire leiders. Onmiddellijk daarna, op 7 september, vloog hij naar de Yokosuka marinebasis in Japan.
Dan, op 9 september, kondigde Noord-Korea aan zij kernwapens die over ballistische raketten die op balistische raketten kunnen worden gezet en in staat zijn de hele wereld te bereiken. Het is duidelijk dat de Japanners en Amerikanen Noord-Korea gebruiken als een proxy om te dreigen, op een manier die aannemelijk is en niet kan worden ontkend, als een nucleaire reactie op de Chinese bewegingen.
Naar aanleiding van dit begonnen China en Rusland met massale gezamenlijke marine-oefeningen in de Zuid-Chinese Zee voor de provincie Guangdong op 12 september
Pentagon bronnen zeggen dat de Chinese "Zuid-Chinese zee oefening gedwongen was plaats te vinden in Chinese wateren voor de kust Guangdong en niet Hainan , en nergens in de buurt van de exclusieve economische zones van Vietnam of de Filippijnen."
De Khazarianen zijn ook de Europeanen aan het pushen op te treden tegen het Amerikaanse leger. De meest recente manifestatie hiervan was een aankondiging van Frankrijk en Duitsland dat ze een gezamenlijke militair hoofdkwartier zouden gaan vestigen als een stap in de richting van het creëren van een pan-Europees leger.
Bovendien, zoals te zien is in de video gekoppeld aan de bovenkant van dit rapport, Snauwd Duitsland's Merkel openlijk en duidelijk de Amerikaanse president Obama af ten overstaan van alle media camera's uit de gehele wereld op de G20. Dergelijk snauwen ten overstaan van de camera's zijn doelbewust geënsceneerde boodschappen aan de wereld, in dit geval "Duitsland is niet bevriend met Amerika."
Het is duidelijk dat de Rothschilds proberen de Chinezen, de Europeanen, de Russen te krijgen en iedereen die ze kunnen vinden om hen te beschermen tegen een gerechtigheid zoekend Amerikaanse leger.

Er is ook de zeer reële mogelijkheid van nieuwe, enorme 911/311 type gebeurtenissen. Weet je nog hoe Donald Rumsfeld de pers vertelde op de dag voor 911 dat 2,3 triljoen dollar ontbrak van het Pentagon budget. Nou, nu zegt het Amerikaanse ministerie van Defensie dat 6,5 triljoen dollar vermist wordt uit zijn begroting in 2015.
Dit is duidelijk een boodschap aan de wereld dat het VS militair-industrieel complex, of anders de Khazariaanse maffia, het is niet duidelijk welke, een grote geheime onaangename verrassing van een of ander soort heeft gebouwd.
Het is ook vermeldenswaard dat het grootste deel van de $ 115 biljoen waarde aan wapens die de VS heeft verkocht aan Saoedi-Arabië tijdens de regering-Obama eigenlijk nooit zijn aangekomen in Saoedi-Arabië. Dit verklaart waarschijnlijk hoe Amerikaanse oliemaatschappijen hun ISIS, Al-Qaeda etc. proxies bewapenen door te doen alsof de wapens werden gekocht door Saoedi-Arabië.
Hopelijk zullen binnenkort al deze samenwerkende criminelen worden opgerold, uit hun hoofdkwartieren worden gesleept in handboeien en in de gevangenis worden gezet (of anders publiekelijk worden geëxecuteerd). Zoals George Bush Sr. zei: "Als het Amerikaanse volk erachter zou komen wat wij hebben gedaan, zouden ze ons achtervolgen in de straten en ons lynchen." Wees gerust het Amerikaanse volk heeft dat nu ontdekt.


Website: Antimatrix.org

Vertaling: Martien/wakkeremensen.blogspot.nl


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers