Thursday, September 1, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 29:08:2016

Duitslanddoet een actie die het spel verandert, bereidt zich voor op Oorlog om deKhazariaanse maffia te verslaan


29 augustus 2016

In de afgelopen paar weken hebben de wielen van geopolitiek modder gedraaid tijdens een zomerse “wapenstilstand.” Dat is nu aan zijn einde.

De Duitse regering heeft een besluitvaardige breuk gemaakt met de Khazariaanse maffia en heeft zijn burgers bevolen om een voedsel noodvoorraad voor tien dagen aan te leggen wegens een oorlog voor onafhankelijkheid, volgens zowel de CIA en MI6 bronnen. Ter toevoeging, de Duitse regering mobiliseert 600.000 militie leden ter voorbereiding op deze oorlog, zeggen de bronnen. 

De aanzetter voor deze mobilisatie was een verzoek door de Khazariaans gecontroleerde VS regering aan Duitsland om een enorme valse vlag aanval op zijn grondgebied te accepteren als een excuus voor totalitaire Khazariaanse overheersing. De Duitsers hebben besloten dit verzoek te weigeren en vormen in plaats daarvan een bondgenootschap met de Russen en sluiten zich effectief aan bij het Verenigd Koninkrijk en Turkije in een Westers geleide actie tegen de door de Khazarianen gecontroleerde regering, zijn de bronnen het over eens.


Deze informatie kan worden bevestigd in een serie Duitse regeringsverklaringen die gezien worden in de gezamenlijke media. Deze zijn inclusief de aankondigingen voor een nood voedsel voorraad verzoek, een verklaring door de Duitse minister voor buitenlandse zaken dat Duitsland moet samenwerken met Rusland en een verklaring door de minister van economische zaken dat de VS door Khazarianen geleidde TTIP handelsovereenkomst een kat in de zak was. 

De Duitse actie is slechts het openingssaldo van wat verwacht wordt een besluitvaardige campagne te worden om definitief de Khazariaanse controle over het Westen en zijn overgebleven slavenstaten te eindigen. Verwacht gelijksoortige acties in vele landen wanneer het herfstoffensief tegen de laatste Khazariaanse maffia volhouders in volle versnelling komt. Wanneer het sneeuwbal effect verder gaat, hou je ogen dan op Frankrijk, Japan, Turkije, Saudi Arabië en Brazilië gericht, onder andere tijdens de komende maanden.

Een ander duidelijk signaal dat dingen niet als normaal zijn is het feit dat de Khazariaanse Presidentskandidaat Hillary Clinton te bang is geworden om nog echte mensen te ontmoeten en begonnen is om een groen scherm te gebruiken zodat ze haar campagne optredens van tevoren kan opnemen.

Dat is waarom de mensen op de lijst met een premie op hun hoofd, uitgegeven door de White Dragon Society, een voor een uit het publieke zicht zijn verdwenen. Dat is ook omdat haar massa moordenaars Bush/Clinton/Rockefeller maffia bazen worden gehaat door een groot deel van het ontwaakte publiek in de wereld.

De Chinezen hebben op hun beurt Hillary opgegeven en sinds ze ook geen liefde voelen voor de Republikeinse kandidaat Donald Trump, overwegen ze nu een meer radicale actie. Ze hebben de Canadese Eerste Minister Justin Trudeau uitgenodigd om een bezoek te brengen aan China voor de grote 4-5 september G20 bijeenkomst waarvoor de Chinezen gastheer zijn. Bronnen in de Aziatische geheime genootschappen zeggen dat de Chinezen Trudeau zullen vragen of hij geïnteresseerd is in het leiden van een Mexicaans/Amerikaans/Canadees Noord Amerika verbond.

Het is niet duidelijk, echter, hoe bewust Trudeau zich is van de werkelijkheid. De Canadese gezamenlijke pers praat zijn VS tegenhangers als de New York Times na bij het vertellen van regelrechte leugens als feiten. Bij hun kijk op de wereld waren het niet de Saudisch en hun Bush/Clinton bondgenoten die Sarin gas gebruikten in Syrië maar eerder de “dictator Assad” (maakt niet uit dat hij werd gekozen bij een internationale gecontroleerde verkiezing).

In hun wereldoverzicht is ook Russisch Vladimir Poetin een kwaadaardige dictator die het Krimse Schiereiland binnenviel. Dezelfde pers houdt vast aan het wereldbeeld dat Hillary Clinton de redelijk status quo kandidaat is en dat Donald Trump een krankzinnige maniak is die niet moet worden toegestaan aan de macht te komen.

Deze schrijvers eigen moeder, die haar informatie krijgt van de Canadese Kranten en de Canadese Broadcast Corporation (CBC), had meningen die er ongeveer zo uitzagen. Robert Fulford een prominent Canadese schrijver (geen direct familielid van jullie correspondent) bijvoorbeeld, schreef een hoofdartikel in de Canadese pers dat ook mee ging in deze kijk op de wereld. Dus het is goed mogelijk dat Trudeau nog te veel gehersenspoeld is om te begrijpen wat een historische mogelijkheid de Aziaten hem gaan aanbieden.

In ieder geval, gaan de Chinezen proberen het beste te halen uit de G20 bijeenkomst waarvoor ze gastheer zijn. Ze hebben landen uitgenodigd om deel te nemen welke niet in de G20 zitten net als top Europese Gemeenschap leiders wat een teken is dat ze hard gaan aandringen op grote veranderingen voor de manier waarop de planeet wordt bestuurd. De ontmoeting wordt gevolgd op maanden van georganiseerd verkopen van VS Schatkist aandelen door centrale banken over de hele wereld. Deze keer is het duidelijk dat de Aziaten niet de gewoonlijke criminelen de boel over laten nemen nadat de onderhandelingen over het faillissement van VS gezamenlijke regering tot een conclusie komen.

De eigenaren van het systeem van de Federale Reserve Raad zitten op hun beurt in een dodelijk spiraal. Ze printen hun eigen fiat gelden, voor het kopen van aandelen en obligaties uitgegeven door hun eigen bedrijven. Het is als een slang die zijn eigen staart inslikt. Ieder ander, inclusief ouderwetse pensioenfonds managers en andere institutionele investeerders met integriteit, vermijden de gehele beerput die de financiële markten van de VS zijn geworden.

Dat is de werkelijke reden waarom Fed voorzitster Janet Yellen er op aanstuurde om de rentetarieven vorige week te verhogen. Als ze proberen de rentetarieven te verhogen, zal dit het tegenovergestelde effect hebben van wat ze verwachten, omdat het gezien zal worden als een teken van wanhoop, niet van kracht.

Zelfs het plunderen van het Japanse Nationale Pensioenfonds met de bedoeling het lieve sommetje van $100 miljard in te pikken is niet genoeg om deze criminelen te helpen hun rijk solvent te houden. De situatie is zo geworden dat Jacob de Rothschild gewaarschuwd heeft dat het systeem van centrale banken waarbij zijn familie behulpzaam was om het te vormen richting instorting van het totale systeem gaat.

De Rand Corporatie, een oorlogszuchtige neo conservatieve denk tank, heeft gereageerd op de situatie door te zeggen dat de VS de oorlog moet verklaren aan China, liever vroeger dan later. Echter, ze zijn ongeveer tien jaar te laat om die oproep te doen. De hele tijd runde het Pentagon simulatie na simulatie met betrekking tot een oorlog met China en het resultaat was telkens hetzelfde, de verliezer zou een nucleaire oorlog ontketenen met China en het gevolg zou zijn dat 90% van de wereldbevolking sterft en dat de Noordelijke Hemisfeer van de planeet onbewoonbaar wordt. Dat is dezelfde reden waarom de Aziaten niets arrogants zullen doen wat het Militaire industriële complex zal provoceren en zal doen kiezen voor een gelijkwaardige zekere vernietiging.

In plaats daarvan is het verstandelijke deel van het militaire industriële complex al aan het afrekenen met de situatie met het eisende argument dat we de Khazariaanse bende regering niet willen vervangen met Chinees totalitarisme. De Japanners, Koreanen, Indonesiërs, Vietnamezen, Indiërs en anderen begrijpen dit argument – net als de Chinezen dat doen.
In het Midden Oosten, houdt het Pentagon zich aan de overeenkomst met de Russen om hun regio’s van invloed langs de Eufraat rivier te verdelen met de Russen die het Westelijk deel krijgen terwijl de Amerikanen het oostelijk deel krijgen. De Turken gaan hier nu ook mee akkoord.

Het vechten dat nu aan de gang is in de regio tegen huurlegers die werken voor de oliebedrijven die nog steeds gecontroleerd worden door de Clinton/Bush/Rockefeller maffia. De Israëliërs hebben dit ook uitgedacht en hebben de Russen uitgenodigd om hen te helpen vrede te vinden met hun buren. Dit zal betekenen dat ze hun Messiaanse waanideeën over het regeren van de wereld vanuit Jeruzalem moeten opgeven en een eerlijke overeenkomst moeten accepteren met de Palestijnen en anderen. Ze hebben niet langer een supermacht welke ze in een gevecht kunnen manipuleren om voor hen te vechten en moeten daarom leren bescheiden te zijn.

                                         
Vertaling: Lia


índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers

Google+ Followers