bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Thursday, September 8, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 06:09:2016Šefovi kazarske mafije nude da vrate carsko zlato Rusiji u zamjenu za sklonište


6. rujna 2016.


Pouzdani ruski i CIA kontakti rekli su Društvu Bijelog Zmaja da visoki šefovi kazarske mafije traže da mijenjaju zlato za sklonište u Rusiji. To je samo posljednji u cijelom nizu znakova da se vladavina kazarske mafije na Zemlji drobi. Društvo Bijelog Zmaja i njegovi saveznici nastaviti će s ofenzivom, s ciljem da trajno okončaju njihovu vladavinu već ove jeseni.

Još jedan veliki znak poraza kazarske mafije bio je ponižavajuće postupanje s korporativnim glasnogovornikom Sjedinjenih Američkih Država Barackom Obamom u Aziji i drugdje. Obami je doslovno odbijen tretman s crvenim tepihom po njegovom dolasku na G20 summit prošlog vikenda. To je u oštrom kontrastu sa super VIP tretmanom koji je dobio kanadski premijer Justin Trudeau koji je bio preporučen Kini od strane Društva Bijelog Zmaja kao bolji lider za Sjevernu Ameriku nego Hillary Clinton ili Donald Trump. Tradeau je tretiran u Kini kao super zvijezda tijekom jednotjednog posjeta koji je rezultirao time da Kanada javno odbacuje podršku koju joj daje korporativna vlada SAD-a najavljujući svoju namjeru da se pridruži AIIB-u pod vodstvom Kine. 

Sada se očekuje da će Japan to slijediti, ostavljajući korporativnu vladu SAD-a izoliranu na svjetskoj pozornici.

Obama je također bio prisiljen otkazati planirani sastanak s filipinskim predsjednikom Rodrigom Duerteom nakon što ga je Duerte nazvao "kurvinim sinom".


Barack Obama otkazuje susret nakon što je filipinski predsjednik...

Rodrigo Duerte dodatno zateže diplomatske odnose s Washingtonom jer on upozorava lidera SAD-a da ga ne ispituje o izvansudskim ubojstvima.


Ovo je bitno, jer premještanje korporacije SAD-a u Aziju velikim dijelom ovisi o raspirivanju teritorijalnih sporova između Kine i Filipina i drugih ASEAN zemalja. Umjesto toga, ASEAN zemlje složile su se da će riješiti svoje teritorijalne sporove s Kinom mirnim putem.

Tu je još mnogo ponižavanja i nadamo se zaborava koji očekuju američku korporativnu vladu, jer 31. rujan - kraj fiskalne godine, se približava. Napori da ih se konačno dovede do stečaja usmjeravaju se na međunarodno odlaganje trezorskih obveznica SAD-a kombiniranih s kupnjom zlata. Tu je u tijeku kampanja kako bi se osiguralo prekidanje dotoka novca od droge i nafte Federalnim rezervama i njihovoj podružnici, američkoj korporativnoj vladi, tako da više neće biti u stanju šutnuti stečaj  niz cestu.

Duerteova kampanja ubijanja dilera droge na Filipinima samo je jedan aspekt toga. Velika kampanja za odsjecanje kokainskog novca iz Južne Amerike također se intenzivira. Bijeli šeširi američke vojske odrađuju svoj dio prekidajući sve letove droge Bush/Clinton nacističke frakcije CIA-e kroz Incirlik zračnu bazu u Turskoj, Ramstein zračnu bazu u Njemačkoj i Bondsteel bazu na Kosovu, kažu Pentagonovi izvori.

Nedavne konfuzne i kontradiktorne vijesti o ISIS-u u Iraku i Siriji su o presjecanju prihoda od nafte Bush/Clinton frakciji kabale. Rusi i bijeli šeširi američke vojske sada surađuju s Turcima, Irancima i Sirijcima da se to ostvari.

Situacija je dosegla točku gdje su sekunrdanti Hillary Clinton kontaktirali Društvo Bijelog Zmaja da kažu da planiraju završiti s natjecanjem Hillary za predsjednika. Oni će koristiti njezino loše zdravlje kao razlog njezinog odustajanja ili će je ubiti na način da bi Donald Trump bio uključen, kažu Clintonovi sekundanti. Nedavni američki naslovi u korporativnim medijima pokazuju da je zdravstvena opcija ona koju će oni odabrati.


Tu je i sve više dokaza da većina javnih nastupa Hillary Clinton koji se prikazuju u medijima su napravljeni s blue screen tehnologijom, što znači da ona ili izbjegava bavljenje s pravom publikom ili više nije oko nje. Visoki izvor P2 masonske lože kaže da se dvojnici ili klonovi mogu koristiti samo da čitaju unaprijed napisane govore ili rezanje vrpci, ali nisu u mogućnosti obavljati složene razgovore. To može razjasniti zašto je Hillary izbjegavala press konferencije skoro godinu dana.

Priložene kopije koje bi bile medicinska izvješća od Hillary (proslijeđena od CIA-e) mogu se vidjeti u nastavku:

S obzirom da Hillary podržavaju Evelyn de Rotschild, kao i Bush/Rockefeller/Clinton mafija, možete biti sigurni da ako odustanu koristiti njenu osobnost, da imaju na umu scenarij koji će uključiti neku drugu osobu kako Donald Trump ne bi postao sljedeći predsjednik SAD-a.

Iako američka vojska podupire Trumpa, to nužno ne znači da će Donald Trump postati sljedeći američki predsjednik, jer stečaj korporativne vlade SAD-a može dovesti do potpuno drugačijeg scenarija. Trudeau kao sjevernoamerička opcija gore spomenuta samo je jedna od njih.

U stvari, jasan znak da su se stvari već promijenile je da su zastave Republike Sjedinjenih Država Amerike bile jasno vidljive u pozadini govora Obame u Kini na kraju sastanka G20. To se može potvrditi u prvim sekundama ovog videa.


Do sada je Obama tipično govorio s mornaričkom zastavom sa zlatnim resama američke korporacije u pozadini. To može značiti da se vlasništvo nad kućom roba Obame promijenilo tijekom G20 sastanka.

U svakom slučaju, redovni sumnjivci će vjerojatno biti u mogućnosti manipulirati događajima u SAD-u ili drugdje na način na koji su to do sada običavali. Odbacivanje u Americi i Europi TTIP i TTP fašističkih ugovora u raspravama koje se vode s Kazarima jasan je znak toga. Ovi ugovori su odbijeni jer oni postavljaju poseban sud, kontroliran od strane Rockefellera itd. iznad izabranih vlada.

Europsko obrušavanje na poreznu prijevaru američkih korporacija kao što su Apple, Google, Amazon i McDonalds još je jedan jasan znak europskog prekida s američkom frakcijom kazarske mafije. Sve zemlje G20 su se složile da se korištenje poreznih oaza od strane multinacionalnih kompanija kako bi se izbjegao porez bliži kraju, a Europljani su pokazali put.

Europljani također sistematski prebacuju svoju financijsku imovinu u Kinu. Nathaniel Rotschild i njegova strana (Jacob) iz obitelji Rotschild, na primjer, prebacili su većinu svoje imovine u Kinu u posljednjih 18 mjeseci, potvrđuju izvori u Europi. Rockefelleri, Bushovi, Clintonovi i "mračna strana obitelji Rotschild" (Evelyn) sada pregovaraju s Kinezima, kažu izvori.

To je ono što su ruski izvori spominjali na vrhu ovog biltena da su kontaktirali Društvo Bijelog Zmaja u vezi toga.

U Aziji, u međuvremenu, vodi se velika tajna bitka u Tajlandu oko povijesnog zlatnog blaga te zemlje. Izvori u tajlandskoj kraljevskoj obitelji i CIA izvori u Aziji potvrđuju da se tamo vodi ozbiljna borba za naslijeđe. Ovdje su sirove ekspertize o ovoj temi:

"Na svaki tajlandski telefon poslana je ova poruka iz kraljevske palače: Kralj nije dobro, ima tekućinu u plućima, a njegova jetra ne funkcionira ispravno." To proizlazi iz ovoga: Princ (koji umire od AIDS-a, odlazi u Englesku i Njemačku svaki mjesec na transfuziju krvi) postaje kralj. A, sada sjednite zbog ovoga, princa FINANCIRA Thaksin [Shinawatra]!! Dakle, kakav način da Thaksin ponovno dođe na vlast."

Thaksin je bio iza pokreta crvene košulje u Tajlandu za koji su mnogi (uključujući ovog pisca) sumnjali da je bila kazarska zavjera da se ukrade tajlandsko zlato. Više sirovih informacija ispod:

"Ovdje je malo više pozadine o odnosima Thaksina i prestolonasljednika... Poznato je da je prestolonasljednik bio (je) teški kockar... prije nekoliko godina dok je Thaksin još uvijek bio premijer Tajlanda, on je osobno vidio da su kockarski dugovi prestolonasljednika bili obračunati... Oni su iznosili oko 300 milijuna dolara. Od tada, "djetešce je bilo van toga, čekajući da budu podmireni"...

Elita Kraljevske palače pokrenula je operaciju u Tajlandu... HM je bio izvan slike dugi niz godina... što se tiče kraljice, ona je napustila ovu dimenziju davne 2012. godine... Od tada tamo je sjedio dvojnik... Elita iza scene pokušavala je smisliti način da pronađe drugu elternativu da se sačuva tron za prestolonasljednika; uključujući promjenu ustava i da imaju princezu koja preuzima tron. To je jedan od razloga da sada vojska preuzme odgovornost. Ja sam godinama govorio da bi najbolji scenarij za tajlandski narod bila objava Kraljevske palače da su kralj i kraljica preminuli zagrljeni... Tajlađani bi prihvatili kraj ove bajke.

Elita će morati donijeti odluku vrlo brzo... Oni mogu držati kralja u bolnici (sa sve više i više operacija, groznica, infekcija, itd.), priča ide puno duže... Dogodilo mi se da sam dobio ruski intel od prije više godina koji objašnjava u detalje s fotografijama prijevaru koja se odigravala narodu Tajlanda i svijetu u pogledu kralja i kraljice."

Tajlandski narod treba pogledati druge povijesne primjere iz drugih zemalja s dugom carskom poviješću kao što su Engleska i Japan da izađu s dobrim planom za rješavanje krize nasljeđivanja na način da ojačaju Tajland i njegove institucije. Na kraju, ovog tjedna, tu su neki zanimljive stvari tipa X-dosje koje se događaju i trebaju biti izvješćene.

Pod jedan, za eksploziju SpaceX rakete u Floridi prošlog tjedna naširoko je objavljeno kako je bila prouzročena od strane NLO-a i tu je dosta video dokaza da se to potkrijepi.


Budući da je to bilo široko pokriveno negdje drugdje, mi ćemo se samo dotaknuti jednog mogućeg motiva za to. Izraelski satelit koji je trebao biti lansiran, bio je namijenjen da usmjerava samo od Facebooka kontrolirane internet podatke u Afriku. Otkad je Facebook Rockefellerova oprema, očito da netko moćan želi da Afrika bude podvrgnuta Rockefellerovoj/Facebookovoj kontroli uma.

Mnogo manje raspravljano nego SpaceX eksplozija, ali vjerojatno još važnije, bio je potres izvješćen na američkoj istočnoj obali prošlog tjedna. CIA izvori kažu da to nije bio običan potres nego napad na američke podzemne baze. Oni su poslali fotografiju epicentra (narančasta točkica na slici ispod) i nalazi se tik do neke prilično tajnovite građevine.Zbog intenziviranja svemirskog rata, može se očekivati sve više i više X-dosjea s izvješćima glavnih medija, prema izvorima u s vanzemaljcima povezanim frakcijama vojno industrijskog kompleksa. Ne može biti sumnje o tome, živimo u povijesnim vremenima. Moramo osigurati da dobri dečki pobijede.
Preveo: Fredi

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA