bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Wednesday, September 21, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 19:09:2016

Hillary Clinton je mrtva, Bill u bijegu dok skandali Clinton Foundation završavaju s DC prevarantima


19. rujna 2016.


Kazarska mafija je u stanju krajnje panike nakon smrti svoje predsjedničke nade Hillary Clinton 11. rujna. Ispod je snimak ekrana objave ABC Television o njenoj smrti koja je izbrisana s interneta.

 hillary dead

Mreža se sada približava Billu Clintonu i Clinton fondaciji, kažu izvori Pentagona i agencija. Nakon što ona bude izložena, cijeli korumpirani Washington DC establišment će se raspasti, kažu izvori.

Ono što izvori CIA-e kažu da je planirano je slijedeće:

"Predvidjeli smo da će Biden biti doveden prije više od 6 mjeseci... Kaine, učenik "teologa oslobođenja" srednje/južne Amerike ići će zajedno: jedan termin ili manje Bidenu i palica prelazi Kaine-u... to je trenutni plan, spreman za provedbu."

No, Pentagonovi izvori kažu da na dan 1. listopada, odmah nakon završetka fiskalne godine američkih korporacija, nova valuta sa zlatnom podlogom, a možda i posve neočekivani novi lider (možda kanađanin Justin Trudeau) će biti najavljeni.


Biti će pregovora na visokoj razini između Azijata i američkog vojnog industrijskog kompleksa ovoga vikenda kako bi se razgovaralo o ovim i drugim pitanjima, potvrđuju izvori Društva Bijelog Zmaja.

Kazari, u punom paničnom modu, sada koriste računalnu grafiku stvarajući dojam da Hillary Clinton obavlja posao kao i obično. Da bi se to potvrdilo, pogledajte sljedeći video i Hillary koji je emitiran nakon njenog "kolapsa" 11. rujna. Možete vidjeti da su slike na podignutim smartphone uređajima potpuno drugačije od onoga što je prikazano na pozornici (nema Hillary, nema zastava). Također, ako idete do oznake 20:15, možete vidjeti kako joj ruka nestaje, dok sama Hillary nestaje na oznaci 20:51. Pogledajte sami:


Tako, imate politički establišment koji je toliko korumpiran i iskvaren koji sada pokušava izabrati CG predsjednika. To se jednostavno neće dopustiti da se dogodi, potvrđuju izvori Pentagona i agencija.

Donald Trump kao predsjednik također se čini previše problematičan, jer Kinezi, najveći vjerovnici bankrotirane korporacije SAD-a, su protiv njega.

U svakom slučaju, već je jasno da je ostatak svijeta odlučio da spasi korporativnu vladu SAD-a. U prošloj godini, strane središnje banke su ubacile 343 milijarde dolara vrijedne državne obveznice vlade SAD-a i prodaja se ubrzava. 

Ne čudi da odbijaju investirati u vladu koja priznaje da je 6,5 trilijuna (6500000000000) dolara nestalo iz vojnog proračuna samo u 2015. godini. Izvori agencija kažu da je 6,5 trilijuna dolara oprano kroz Clinton fondaciju i potrošeno na "USAP" -  Unacknowledged Special Access Projects (nepriznati projekti posebnog pristupa)...  (Duboki podzemni bunkeri, i tajni svemirski program)... Posebno na Antarktiku i Patagoniji..."

To ima smisla, jer s jedne strane imamo službeni proračun američkog ministarstva obrane od 651 milijarde za 2015. godinu, a opet to isto ministarstvo izdaje izvješće rekavši da je 6,5 bilijardi (deset službenih proračuna) "nestalo".


To može značiti da će NLO ljudi konačno dobiti neko pravo razotkrivanje o tajnom svemirskom programu o kojem su već dugo govorili o tome.

Dakako, jedan od pojedinaca koji će prisustvovati sastanku koji je pripremilo Društvo Bijelog Zmaja između azijskih tajnih društava i vojno industrijskog kompleksa tvrdi da ima veze s vanzemaljskom vojskom. Azijska tajna društva također tvrde da imaju vanzemaljske kontakte. Pitanje je hoće li se nešto vjerodostojno pokazati onima koje oni nazivaju "površinsko stanovništvo" ovog planeta, tj ljudima poput vas i mene. Nadam se da ćemo dobiti bolje informacije i dokaz slijedeći tjedan, ali ne zadržavajte dah jer su nam rekli da će razotkrivanje biti postupno tako da "ne šokiraju ljude."

U svakom slučaju, ovdje na "površini" planeta znakova sustavnog sloma postojećeg sustava vlasti sve je više. Nedavno smo vidjeli američki "stožer za Aziju" kako postaje sve više neodrživ. Najnovije nedaće se koncentriraju na Filipine. Tamo je predsjednik Rodrigo Duterte obustavio zajednička patroliranja s američkom mornaricom i naredio američkim specijalnim snagama da napuste Mindanao.

Ovdje je nekoliko sirovih intela o tom pitanju od CIA izvora u Aziji:

Priča s naslovnice, kao što znate, je da Duterte je pozvao na povlačenje američkih vojnika na Mindanao-u, navodno kako bi ih sačuvao da ne budu ubijeni od strane terorističke skupine Abu Sayyaf. Ono što mi znamoje da black ops terorističku organizaciju financiraju dečki... pravi razlog specijalnih ops postrojbi je da bdiju nad divovskim zalihama zlata. Kabala je odlučna u namjeri da ga se ukloni vrlo brzo u svoju vlastitu svrhu... Duterte to zna, i već je pokušao s Kinom i Rusijom kako bi im omogućio pristup lokaciji. To je u zamjenu za "malo akcije" kao i zaštitu od američkog tima za ubojstva. Tamo je pohranjena vrlo velika količina zlatakoja datira iz vremena prije japanske Golden Lily operacije.

To se povezuje sa sultanom Sulua... i Borneo zlatom... to je opasna igra i pokušat će se trajno ukloniti Dutertea sa scene. On je toga svjestan... rečeno mi je da će se zlato koristiti kao dio novih valuta sa zlatnom podlogom od kojih Kina, Rusija, Iran i Indija će biti partneri na početku... druge zemlje će se također pridružiti kada novi sustav bude spreman i u pogonu... oni će trebati najmanje 1 milijun tona da bi to postalo izvedivo... zlato je dostupno na nekoliko lokacija ovdje u Aziji... postotak zlata koje će poduprijeti novi sustav može se promijeniti kad se više zemalja pridruži sa svojim rezervama."

To će, naravno, biti još jedna glavna tema tajnih pregovora slijedećeg vikenda. 

Situacija u Japanu je još jedan predmet koji će se pojaviti. Azijati su na kursu svog plana da zamijene Shinzo Abea s Renho Murata, koji je upravo izabran za šefa službene oporbe Demokratske stranke. To, naravno, znači da Rockefelleri i njihovi predstavnici kao što je Shinji Kawasaka (koji tvrdi da kontrolira "stotinjak" japanskih političara) će namjestiti izbore za Kineze u zamjenu za novac kako bi se održali na površini. Društvo Bijelog Zmaja nema nikakvih problema s Renho-om, koji je kompletna osoba, ali će se pobrinuti da se Rockefeller/Bush/Clinton mafija ne održi na površini s kineskim novcem u zamjenu da se izigra Japan.

Rockefeller/Bush/Clinton mafija inače neće dobiti svoj put na Bliski istok. Njihova marionetska država, i glavni izvor njihovog novca od nafte, Saudijska Arabija, sada je u velikoj nevolji, nakon što je izgubila svoju najveću vojnu bazu na jugu zemlje. Jasan znak očaja te zemlje je da su molili maleni Bahrain za vojnu pomoć.


Obrazovani Saudijci koji nisu iz kraljevske obitelji također izlaze u javnost i govore da će režim propasti.


Izraelu također stvari idu loše. U rujnu su do sada izgubili dva satelita, dva aviona F-16, podmornicu i dron, kažu Pentagonovi izvori. Američka vlada je odobrila paket vojne pomoći Izraelu, ali Pentagonovi izvori kažu da je to samo kako bi se održale u pogonu tvornice vojno industrijskog kompleksa sve dok ne dođe do udara novog financijskog sustava. Oni kažu da oružje zapravo nikad neće biti isporučeno.

Izrael je sada javno izložen da ima 200 komada nuklearnog oružja, a uskoro će biti javno okrivljen za 9/11, kažu Pentagonovi izvori.

U Egiptu, u međuvremenu, vlada u čijem su vlasništvu novine, kaže da je 9/11 bio posao iznutra od strane Zapada izveden kako bi se opravdala invazija na Bliski istok i da je ISIS tvorevina Zapada. Za jednu vladinu publikaciju da se to kaže jasna je izjava da je Egipat prekinuo s kazarskim mafijaškim vladarima SAD-a.


Rusi, sa svoje strane, kažu da američka vojska djeluje kao ISIS-ove zračne snage nakon što su američki avioni ubili više od 60 sirijskih vojnika prošlog tjedna. Pentagonovi izvori kažu da je to bila provokacija koju su priredili Kazari u očajničkom pokušaji da započnu rat s Rusijom. Rat s Rusijom "neće biti dopušten", kažu izvori.

Europljani su također u otvorenoj pobuni protiv korporativne vlade SAD-a i njihovih kazarskih gospodara. U najnovijem potezu, Deutschebank, najveća europska banka, samo je rekla američkom ministarstvu pravosuđa da odzuji kad su im pokušali nametnuti kaznu od 14 milijuna dolara.

Također, u Europi, dom guvernera središnje banke pretresla je policija. Istraga je usmjerena na novac središnje banke koji je navodno opran preko Grčkog centra za kontrolu i prevenciju bolesti.


To može biti povezano s istragom u Clinton fondaciji jer je koristila dobrotvornu medicinsku pomoć diljem svijeta za pranje novca. CIA izvori dali su ovom piscu dokumente koji pokazuju kako je Clinton fondacija prala novac na Papui, Nova Gvineja, za farmaceutske korporacije. 

Također, odvojite šest minuta da pogledate ovog bivšeg predsjednika Senata na Haitiju kako detaljno opisuje kako Clinton/Bush/Rockefeller kriminalci rade. Barem pogledajte zadnju minutu gdje on kaže da je novac od lijekova koji prolazi preko Haitija bio poslan u "kutijama kokica", a koristio se za podmićivanje lobista u Washingtonu. 


Jesenska revolucija sada je definitivno u tijeku. 

Izvor: Antimatrix.orgPreveo: Fredi

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA