FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 25, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 22:07:2019


Neurenberg 2.0 hoorzittingen zullen rechtstreeks op het internet worden uitgezonden

22 Juli 2019De opruiming van de Khazariaanse satanische infectie van het Amerikaanse politieke lichaam nam vorige week een dramatische nieuwe wending toen het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemde voor het live uitzenden van de tribunalen die nu in Guantanamo Bay, Cuba en elders plaatsvinden.


De bronnen van het Pentagon beschreven deze hoorzittingen als ,,Neurenberg 2.0" en zeiden dat het Ministerie van Defensie van de V.S. camera's bij diverse basissen installeert om de aan de gang zijnde militaire tribunalen uit te zenden.  De tribunalen zijn begonnen met het openen van de meer dan 110.000 verzegelde aanklachten van over de hele V.S., zeggen ze.


We komen er nu ook achter dat Jeffrey Epstein, de Mossad-pedofiele chanteur, zowel lid was van het Committee of Foreign Relations als van de Trilaterale Commissie.


Aangezien deze organisaties zijn opgericht door de familie Rockefeller, lijkt het erop dat Epstein hun dienstknecht was.

"De zionisten raken in paniek omdat de Joodse federale aanklager voor het zuidelijk district van New York, Geoffrey Berman, en de Joodse federale rechter Richard Berman [we weten niet of ze verwant zijn], aangesteld door Bill Clinton, zich niet hebben teruggetrokken, maar geen borgtocht van 100 miljoen dollar hebben geweigerd voor de Mossad Epstein", aldus de bronnen van het Pentagon.

De ,,Eiser Berman kwam in November 2018 overeen om een verzoek door het Comité van Advocaten voor 9/11 aan een grote jury voor te leggen.  Van Wikipedia:  De petitie schetst bepaalde 9/11 gerelateerde federale misdaden die zijn gepleegd in het Zuidelijke District van New York, waaronder het feit dat het World Trade Center (WTC), de Twin Towers (WTC1 en WTC2) en WTC Building 7 (WTC7) op 11 september in elkaar stortte als gevolg van de ontploffing van voorgeïnstalleerde explosieven en/of ontvlambare stoffen.


De vervolging van de waarschijnlijke Rockefeller-agent Epstein, samen met de onderzoeken van 9/11, zijn verbonden met een internationale inspanning om eindelijk tot een bankroet te komen van de Verenigde Staten van Amerika Corporation dit najaar, volgens Pentagon, MI6, en Aziatische geheime genootschap bronnen.  De Amerikaanse corporate overheid kan hun drukpers gebruiken om de aandelenkoersen te verhogen en betalingen te doen binnen de VS, maar ze kunnen het niet gebruiken om buitenlandse schulden te betalen en het lijkt erop dat de Chinezen eindelijk hun hielen aan het likken zijn en het besluit hebben genomen om niet langer geld te blijven uitlenen aan de Amerikaanse Corporate overheid.  Dit is de echte reden waarom Trump probeerde om tarieven te verhogen en Huawei aan te vallen, volgens MI6 en andere bronnen.  Dit is ook de reden waarom het corporate nieuws opnieuw gevuld is met politiek Kabuki theater over "het verhogen van het schuldplafond".
Als deze laatste poging om D.C. failliet te laten gaan succesvol is, zal de hele nepshow waarin het Amerikaanse politieke systeem is ontaard, worden losgekoppeld.  Dit zal een einde maken aan de geproduceerde media-evenementen zoals "het bouwen van een muur op de Mexicaanse grens".  Het blijkt nu trouwens dat de Amerikaanse president Donald Trump, ondanks al zijn gehijg en gepuf, nog geen enkele mijl nieuwe grensmuur heeft gebouwd.


Het andere ding dat waarschijnlijk is, is dat het hele systeem van het geven van Fed grappig geld aan insiders om de beurs aan te zwengelen zal ook eindigen.  Sinds de kwantitatieve versoepeling in 2009 begon na de Lehman Brothers schok, zijn de Amerikaanse aandelenkoersen met 350% gestegen.  Het BBP is sindsdien echter slechts met 46% gestegen.  Dat betekent dat het 7 dollar van de beurs grappig geld duurt om 1 dollar van de reële economische activiteit te creëren.  Ook, als je rekening houdt met het feit dat minder dan 10% van de bevolking meer dan 84% van de aandelen bezit, realiseer je je dat de groei van het BBP bijna uitsluitend geconcentreerd is onder de rijken.  Zelfs deze BBP-groei voor de rijken wordt overdreven door middel van valse inflatiegegevens.

Omdat de bron van Epstein's geld waarschijnlijk de eigenaars van de Federal Reserve Board zijn, is het Epstein-schandaal een rode draad die wordt getrokken om het hele systeem te ontrafelen, aldus bronnen van het Pentagon.

Het is mogelijk dat "de New Yorkse Joodse miljardair, de uitkoopkoning Apollo CEO Leon Black, zal worden beschuldigd van meineed, valse verklaringen en het indienen van valse documenten voor het liegen over Epstein op de belastingaangiften van zijn familiestichting.  Hij woont in de buurt van Epstein's New Yorkse herenhuis en kan geprofiteerd hebben van gechanteerde investeerders in zijn private equity fonds, waarbij Epstein een mooie kapitaalintroductievergoeding kreeg", aldus de bronnen van het Pentagon.  Het ,,spoor van Leon Black, veronderstelt dat hij niet ,,wordt vermoord," zal zeker verder omhoog op de piramide leiden.

Aangezien veel redacteuren van de gecontroleerde media "waarschijnlijk worden gechanteerd door de Mossad", zullen ze ons niet vertellen dat "niet alleen de CIA en de FBI vanaf de eerste dag medeplichtig waren aan de uitlokking en chantage van de Epstein-Maxwell Mossad pedofilie- en chantageoperatie van de Mossad, maar dat er nog 49 andere Mossad-uitlokkingsoperaties aan de gang zijn in elke staat van de VS, die allemaal beschermd worden door de FBI," aldus Robert David Steele, voormalig CIA-operationsfunctionaris en U.S. Marine Intelligence Officer.

Ondertussen, staat het UK ook op het punt om een belangrijke zuivering te ondergaan aangezien de geheime diensten beginnen om het netwerk achter het Libor bod te ontmantelen en andere onwettige marktmanipulaties die in het financiële district van Londen gaan plaatsvinden, zeggen de bronnen MI6.

"De zaak is nu volledig geëscaleerd volgens het nationale en internationale recht, met als gevolg dat er gerechtelijke arrestatiebevelen zijn uitgevaardigd om de hele zaak op te splitsen", zegt een senior MI5 bron.  Het is het resultaat van "een duizelingwekkende mate van corruptie en heimelijke verstandhouding die resulteerde in een jarenlange doofpotoperatie", voegt hij eraan toe.

Tezelfdertijd proberen de satanische Zionisten in paniek een oorlog met Iran te beginnen, zoals een kind dat probeert zijn school in brand te steken om een examen te vermijden waarvan hij weet dat hij gaat falen.  In de laatste beweging pocht een Israëlische politicus over het "doden van Iraniërs".


Nu Theresa May eindelijk haar functie neerlegt, gaan de Britten een einde maken aan hun provocaties tegen Iran, zeggen MI6-bronnen. "Ze spelen een spelletje met schepen.  Wij zetten activa in om onze belangen te beschermen, maar niet genoeg.  Het incident in Gibraltar heeft net geleid tot een vergeldingsactie, maar ze zijn nog steeds bezig en zullen in wederkerigheid teruggeven.  We weten dat we niet betrokken zijn bij een heilige oorlog met Iran", zei een MI6-bron.  Met andere woorden, de Britse militairen weigeren, net als hun Amerikaanse tegenhangers, om gemanipuleerd te worden in een oorlog door de Zionistische fanatiekelingen.

In de V.S. zijn de ,,Neocons opzij gezet aangezien Rand Paul is benoemd tot de gezant van Trump voor Iran", zeggen de bronnen van het Pentagon.

Deze bronnen van het Pentagon is gevraagd te onderzoeken waarom Trump zo ijverig lijkt te zuigen aan de massamoordende Israëlische oorlogsmisdadiger Benjamin Netanyahu.  Hier is een deel van zijn laatste vleiende tweet naar dit monster:

"Gefeliciteerd aan Bibi @Netanyahu met het worden van de langst dienende premier in de geschiedenis van Israël.... u heeft Israël geleid met een toewijding aan de waarden van democratie, vrijheid en gelijke kansen".

We kunnen alleen maar aannemen dat Netanyahu iets boven het hoofd van Trump houdt.  Het spoor zal waarschijnlijk uiteindelijk leiden tot de Franse tak van de Rothschild familie en Fukushima, zeggen Japanse militaire inlichtingenbronnen.

De Japanse militaire inlichtingenbronnen vertelden onlangs dat Japan in 2003 werd omgevormd tot een buitenlandse onderneming nadat de Japanse regering tijdens het Bush Jr. regime werd gechanteerd met aardbevingswapens.  De volgende registratie van het jaarverslag van Japan bij de Securities and Exchange Commission van de Verenigde Staten werd verstrekt als bewijs.De buitenlandse managers van de Japanse bedrijfsregering, die kantoren hebben op de 5e verdieping van de woning van de Japanse Premier, zullen dit najaar worden opgejaagd en gedood als ze het land niet eerder verlaten, aldus bronnen van het Aziatische geheime genootschap.

In ieder geval wacht de rest van de wereld op het Westen, in het bijzonder de Verenigde (zieke) Staten van Amerika, om zich te zuiveren van de misdadigers die in de hoogste niveaus van hun machtsstructuur zijn geïnfiltreerd.  Als dit voorbij is, dan zal er over nieuwe en betere methoden voor het besturen van de planeet worden onderhandeld, zeggen Aziatische geheime genootschap bronnen.

Een laatste opmerking ter afsluiting, wij willen de lezers informeren dat we in Canada van het netwerk zullen gaan voor onze jaarlijkse vakantie.  Dit betekent dat de volgende drie verslagen vooraf zullen worden geschreven, tenzij er een buitengewone gebeurtenis plaatsvindt.

In de tussentijd willen we er bij onze lezers op aandringen om burgerverslaggever te worden, de live-uitzendingen van de militaire tribunalen te bekijken en samenvattingen voor de mensen te verzorgen, want je kunt er zeker van zijn dat de reguliere media dat niet zullen doen.


Nederlandse Vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers