CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 11, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 08:07:2019


Beste lezers,
Op verzoek van Benjamin Fulford zullen vertalingen van zijn wekelijkse rapporten alleen op donderdag worden gepubliceerd, dus zullen we dienovereenkomstig handelen.
Enorme overwinning nu alle drie de machtsobelisken vallen: Washington, Londen en Rome
Benjamin Fulford / 8 juli 2019
Vorige week was er een belangrijke overwinning voor de mensheid als de Khazarian maffia haar greep verloor op alle drie de centra van de westerse macht-Washington D.C., Londen en Rome, volgens Pentagon en andere bronnen.  Elk van deze hoofdsteden heeft een obelisk, die op verschillende manieren de militaire, financiële en religieuze macht symboliseren.
"Trump verklaarde Amerika's onafhankelijkheid van de deep state op 4 juli, terwijl de Russische president Vladimir Poetin de paus ontmoette en Boris Johnson premier van het Verenigd Koninkrijk wordt in een no-deal Brexit, waardoor de witte hoeden controle krijgen over de drie obelisken van de wereldmacht", zo vatte de Pentagon bronnen de situatie samen.
Dit betekent dat de niet-verklaarde burgeroorlog in het Westen grotendeels voorbij is.  Nu zal een verenigd Westen met de rest van de wereld, vooral Azië, onderhandelen over hoe we onze planeet beter kunnen besturen, zijn meerdere bronnen het erover eens.  Dit zal natuurlijk tijd kosten, dus verwacht nog geen plotselinge, dramatische aankondigingen, waarschuwen de bronnen.

De strijd die leidde tot deze overwinning in de onverklaarde Westerse burgeroorlog werd in het nieuws gezien in de vorm van verschillende schijnbaar los van elkaar staande nieuwsfeiten.  Deze omvatten het zinken van een Russische onderzeeër, aardbevingen op een Amerikaanse marinebasis, de arrestatie van pedofiele chanteur Jeffrey Epstein, en meer.
Laten we beginnen met de Russische onderzeeër.  Veertien hogere Russische marineofficieren, waaronder zeven admiraals, werden vorige week gedood aan boord van een topgeheime Russische onderzeeër, volgens nieuwsberichten en officiële Russische overheidsbronnen.
Wat niet wordt gemeld is dat de onderzeeër is aangevallen uit wraak voor het zinken van een Israëlische onderzeeër in de Perzische Golf, volgens Russische en Amerikaanse militaire bronnen.  Eerdere berichten, op de Mossad gelinkte Debka website, probeerden de schuld voor het zinken van de Russische onderzeeër bij de Amerikanen te leggen, in weer een andere duidelijke Israëlische poging om de derde wereldoorlog te beginnen.
Bronnen van het Pentagon zeggen: "De Russische onderzeeboot Losharik is misschien gefrituurd door een gericht energiewapen dat er niet in geslaagd is om de derde wereldoorlog te ontketenen, maar zijn Cabal controleurs hebben misschien wel onmiddellijk karma kunnen oogsten met niet één maar twee bevingen bij China Lake Naval Air Weapons Station in Zuid-Californië."  De Seismograaf beelden van de aardbevingen in Californië dragen de kenmerkende tekenen dat ze het resultaat zijn van explosies en niet van natuurlijke krachten.  Gelieve te beginnen bij de 2:28 tweede markering op deze video voor de bevestiging.
De Russische onderzeeër controleerde een Russische doemsdag nucleaire onbemande onderwaterdrone, en de officieren stierven door te verhinderend dat het zou worden gelanceerd, zeggen Russische bronnen.  Dat is de reden waarom de families van de dode Russische soldaten werd verteld dat hun familieleden een "planetaire ramp" hebben voorkomen.
De basis die werd aangevallen maakte deel uit van het Nazi Paperclip basiscomplex dat het beruchte Area 51 omvat, zeggen Pentagon bronnen.
Het is in dit verband interessant dat Nazi Jeb Bush de volgende Tweet uitsprak enkele uren voordat Trump de overwinning over de Deep State aankondigde:
"Het is een feit uit de Amerikaanse geschiedenis dat drie van de vijf Founding Father Presidents op de dag van de onafhankelijkheid zijn overleden.  Maar was het gewoon toeval?"
Bush was ongetwijfeld boos en bang, want zijn ouders Barbara en Herbert Walker Bush werden geëxecuteerd en zijn broer George Bush Jr. werd gearresteerd.  Men kan ervan uitgaan dat Jeb ook gearresteerd is na deze verraderlijke Tweet.
De ,,verwijdering van Israel", pedo's, en de zionistische chantageoperatie begon 6 Juli met Mossad agent Jeff Epstein  die voor het sexhandel drijven van minderjarigen is gearresteerd, en dit kan tot veel meer arrestaties leiden," zeggen bronnen van het Pentagon.
Een blik op Epstein's kleine zwarte boekje onthult onder andere de volgende namen:  Tony Blair, Richard Branson, Edgar Bronfman, Bill Clinton, Prins Pierre d'Arrenberg, Steve Forbes, Dustin Hoffman, Mick Jagger, Michael Jackson, Senator Edward Kennedy, Henry Kissinger, Rupert Murdoch, Jessica en Hannah Rothschild (Engelse kant) en Evelyn en Edward de Rothschild (Franse kant), Prins Salman Saud, Larry Summers, en Ivanka Trump.
Hoewel het in het zwarte boek van Epstein zelf geen misdaad is, is het een goede indicator dat de mensen in het boek in de verleiding kwamen met minderjarige seksuele partners en vervolgens werden gefilmd en gechanteerd als ze aan deze verleiding zouden bezwijken.  Donald Trump was ook een bezoeker van dit eiland, en waarschijnlijk zal de tijd leren of hij de verleiding heeft weerstaan of niet.
Aangezien Trump's Russische onderzoeker Robert Mueller dicht bij Epstein stond, en aangezien de dochter van FBI-directeur James Comey deel uitmaakt van het team dat Epstein heeft gearresteerd, kunnen we er zeker van zijn dat de eventuele betrokkenheid van Trump niet zal worden overschaduwd.
De gevolgen van de arrestatie van Epstein zullen waarschijnlijk nog enige tijd aanhouden.  Echter, het feit dat hij werd gearresteerd en 2000 pagina's informatie met betrekking tot zijn eerdere arrestatie en veroordeling openbaar zijn gemaakt, betekent dat dit niet onder het tapijt zal worden geveegd.  Het is dus een belangrijke overwinning op de Cabal.
In ieder geval is de strijd om de planeet als geheel, ondanks de overwinning in het Westen, nog lang niet voorbij.  Het lijkt er nu op dat de khazaren hun Iraanse slapende cellen activeren om de derde wereldoorlog te beginnen.  Vergeet niet dat Marc Rich of Glencore Commodities (vergeven door Bill Clinton) tientallen jaren lang zowel Iraanse als Israëlische overheidsfunctionarissen betaalde uit de winsten van de "bom Iran", de manipulatie van de olietoekomst, die door de Iraanse regering werd gemanipuleerd.
Wat dit schandaal heeft geopenbaard is dat er op het hoogste niveau van de Iraanse regering vijf columnisten van de Kazariaanse maffia zijn.  Dat is waarschijnlijk de reden waarom bepaalde Iraanse overheidsfunctionarissen nu plotseling nucleaire dreigementen uiten, samen met hun Khazariaanse tegenhanger Benjamin Netanyahu in Israël.
De Duitse Khazariaanse factie en hun EUSSR zullen waarschijnlijk nog steeds proberen om ook in Oekraïne en andere delen van Oost-Europa problemen te veroorzaken.  Vorige week hebben ze de hele wereld laten zien dat de EU geen democratische instelling is door het Europees Parlement te negeren en de Duitse minister van Defensie Ursula von der Leven als voorzitter van de Europese Commissie op te dringen.
Ondertussen hebben de Britten er vorige week voor gekozen om de Europeanen eraan te herinneren dat ze nog steeds de technische mogelijkheden hebben om de Oostzee en de Middellandse Zee af te sluiten.  Zij hebben dit gedaan door het grootste Britse marinesquadron sinds de Eerste Wereldoorlog samen met schepen uit zeven geallieerde landen naar de Oostzee te sturen.
Rond dezelfde tijd namen de Britten een Iraanse tanker in beslag die door de Straat van Gibraltar voer.
Brittanië mag dan niet langer heersen over de wateren, maar blijkbaar kunnen ze nog steeds heersen over de Oostelijke Atlantische Oceaan.  Wij gaan ervan uit dat deze aanmatiging verband houdt met de lopende Brexit-onderhandelingen.
Het Amerikaanse leger, in tegenstelling tot de sabel-rammelende Britten, is een ontluikende alliantie met Rusland aan het vormen.  Blijkbaar heeft het overhandigen van een Amerikaans F-35 gevechtsvliegtuig aan de Russen geholpen om de deal te bezegelen.  Dit is de christelijke alliantie die ze al lang van Rusland vragen.  Dat was de achtergrond van de ontmoeting van vorige week tussen de paus en Poetin, aldus bronnen van het Pentagon.
Dit zal zichtbaar zijn voor het publiek in wapenovereenkomsten.  "Om het militair-industriële complex nog verder op zijn kop te zetten, mag Trump Turkije, India en China geen sancties opleggen voor het kopen van Russische S-400 luchtafweerraketten, en Egypte, Irak, Qatar, Korea, Vietnam, Saoedi-Arabië en Marokko mogen volgen," leggen de bronnen van het Pentagon uit.
Ook ,,in een G20-geleide boycot, annuleerde 2020 gastheer Saudi-Arabie",  vijftig 737 MAX vliegtuigen in een belangrijke klap aan Boeing," zeggen de bronnen.  "Veel luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigverhuurders zoals Korean Air, Air Canada, Malaysian Airlines, Lion Air, Aeromexico, Flydubai, GOL, Virgin Australia, TUI, Singapore Airlines, Turkish Airlines, SpiceJet, GE, Mitsubishi (MUFG), Sumitomo (SMBC), Bank of China, en de China Development Bank kunnen dit voorbeeld volgen", voegen ze toe.
Er zal ook de actie worden ondernomen door de Special Forces tegen de belangrijkste technologiegiganten Google, Facebook en PayPal, beloven de CIA en P2 vrijmetselaarsbronnen.  Dit, in combinatie met de bovengenoemde aanvallen op de China Lake faciliteit, maken die deel uit van het aan de gang zijnde offensief tegen de in Californië gevestigde satanische verbinding, zeggen ze. Voor wat achtergrondinformatie hierover, bekijk het volgende interview met een getuige van satanische infiltratie van het Amerikaanse leger in Californië.  Het gaat over een kolonel Michael A. Aquino, wiens naam we vaak zijn tegengekomen bij het onderzoek naar het verband tussen hoge financiën en satanisme.
Over satanisten gesproken, wij willen de lezers graag informeren dat onze website vorige week problemen veroorzaakte omdat onze webmaster, volgens de technisch/medische term, "zo gek als een fruitvleermuis" werd.  (Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen fruitvleermuizen; sommige van mijn beste vrienden zijn fruitvleermuizen, maar.... je begrijpt wat ik bedoel.)  Serieus, maar het lijkt erop dat hij vergiftigd werd met PCP of engelstof door een honingval die door Japanse gangsters werd gestuurd, ingehuurd door de Khazariaanse maffia.  De PCP zat blijkbaar in een huidcrème die hij kreeg toegediend.  Hij herstelt nu.
Dit is niet de eerste keer dat dit is gebeurd.  Eerder werd de Gnostische Illuminatie agent "Alexander Romanov" vergiftigd met PCP-doorregen marihuana nadat hij contact met ons had opgenomen.  In beide gevallen werden ze plotseling paranoïde en megalomaan.  Ze begonnen ook alledaagse voorwerpen, zoals speeltoestellen, te zien als "Aarde-vernietigende superwapens" of "buitenaardse artefacten".  Romanov herstelde uiteindelijk ook, maar werd ondertussen drie keer onvrijwillig opgesloten in psychiatrische ziekenhuizen.
We weten precies wie dit gedaan heeft en wat hun commandostructuur is.  Het pad leidt naar Zug, Zwitserland via bepaalde bekende agenten zoals Leo Zagami, Rothschild advocaat Michael Greenberg van de CSIS, agent Michael Cottrell, bepaalde leden van de Sumiyoshi criminele familie, enz.  Er zijn andere namen die ons bekend zijn, maar die we vooralsnog om operationele redenen achterhouden.
We willen ons verslag van deze week echter afsluiten met een meer optimistische noot door te wijzen op enkele goede nieuwsberichten.  Een daarvan was de lancering van een Afrikaans handelsblok dat 55 landen en 1,3 miljard mensen verenigt.
De bevolkingsontwikkeling maakt duidelijk dat, terwijl het Aziatische tijdperk begint, India en Afrika, met hun veel jongere en groeiende bevolking, de volgende zullen zijn.
Tot slot werden we aangemoedigd door een rapport waarin een gebied ter grootte van China en de VS samen wordt geïdentificeerd dat niet wordt gebruikt voor landbouw dat gemakkelijk kan worden herbebost met inheemse bomen.  In het verslag wordt opgeroepen tot het planten van 1,2 biljoen bomen in deze gebieden als de goedkoopste manier om de vernietiging van het milieu een halt toe te roepen.
Dit lijkt misschien veel, maar deze schrijver heeft persoonlijk meer dan 300.000 bomen geplant (ongeveer 1.300 bomen per dag gedurende vier lente plantseizoenen van in totaal 240 dagen).  Dit betekent dat er slechts met 4 miljoen mensen minder dan een jaar nodig zou zijn om 11% van het landoppervlak van de wereld te herbebossen.  Het laat zien hoe gemakkelijk we de problemen van de planeet zouden kunnen oplossen als we competent leiderschap zouden hebben.
Daarom is het zo belangrijk om de Cabal van religieuze fanatiekelingen te verslaan die proberen de derde wereldoorlog te beginnen.  Daarom moeten we vechten tot de overwinning.
Benjamin Fulford
Nederlandse Vertaling: Martien



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers