FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, September 19, 2017

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 18:09:2017September 18, 2017
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.
De Amerikaanse president Donald Trump is van plan om in november naar Azië te gaan, officieel om een APEC-bijeenkomst bij te wonen, maar in werkelijkheid om op bedeltocht te gaan, komen meerdere bronnen overeen. De bedeltocht is gericht op het krijgen van geld om de failliete Amerikaanse corporate regering in stand te houden, die voorbij de verlenging tot december gaat die door haar veelal Aziatische crediteuren werd gegeven.
De Amerikaanse corporate regering kreeg genoeg geld om met zijn operatie tot 3 maanden nadat op 30 september het fiscale jaar eindigt door te gaan, omdat "ze dreigde de planeet te vernietigen", de Aziatische geheime society bronnen bevestigden dit tijdens een vergadering vorige week met vertegenwoordigers van de White Dragon Society. Met andere woorden, ze bevestigden dat de hele recente Noord-Koreaanse heisa is niets anders is dan een grote afpersingscampagne.

De WDS, van zijn kant, heeft geadviseerd dat de Aziaten de Amerikaanse corporate regering een keus geven voor na december: "Ofwel accepteer de volgende betalingen via Canada in ruil voor de Canadese hervorming van jullie politieke en economische systeem of anders zullen we jullie bluf over een nucleaire oorlog aan allen uitroepen. "Het is vrij veilige gok te stellen wat de Amerikanen zouden doen als ze gedwongen zouden kiezen tussen nucleaire holocaust en Canadezen.
In een dergelijk scenario zou het Amerikaanse militaire commandostructuur intact blijven en eventueel zelfs ook de Canadese strijdkrachten overnemen. In ruil zouden de Canadezen de controle over de politiek en de economie hebben tijdens de opruiming van het riool dat Washington DC is geworden. Een dergelijke stap zal waarschijnlijk het maatschappelijk draagvlak hebben. Amerikaanse steun van de politici in DC is onder 10%, terwijl de steun voor de Amerikaanse strijdkrachten consequent ongeveer 70% bedraagt. Daarentegen steunt meer dan 60% van de Canadezen hun overheid, omdat het in tegenstelling tot het omgekochte, chronische DC-moeras, feitelijk voor de mensen werkt.
Hoe dan ook, de tekenen van een onmiddellijk Amerikaanse faillissement en ineenstorting groeien dag bij dag dus de mogelijkheid van de Amerikaanse corporate regering om het blik van de weg te schoppen loopt in ieder geval op een eind en er moeten een aantal moeilijke keuzes worden gemaakt.
In Californië wordt bijvoorbeeld Calpers, het grootste publieke pensioenfonds in de VS en een van de best beheerde, gedwongen om pensioenuitkeringen tot 90% te verminderen.
Ondertussen zijn de staten Pennsylvania bij Illinois, Puerto Rico, Detroit en anderen niet meer in staat om zijn rekeningen te betalen.
Deze gebeurtenissen weerspiegelen het feit dat het petro-dollar systeem dat de Amerikaanse corporate regering toe heeft gestaan de afgelopen veertig jaar te kunnen overleven, in elkaar valt. Zoals al opgemerkt is, heeft China aangekondigd dat het olie zal kopen met gebruik van de goudgesteunde yuan, met een doodslag op de petrodollar. Nu zegt Venezuela, een van de grootste bronnen van de Amerikaanse olie-invoer, dat het geen betalingen meer accepteert voor olie in Amerikaanse dollars.
Een ander teken van wanhoop was: "De VS gaan na Indonesië voor een reusachtige 40% -belasting op de palmolie. Een failliete natie die op een of andere manier dollars bij elkaar probeert te scharrelen, in elk geval kunnen zij hun hoofd boven water houden. Vergeet niet wie hier kwam aan het begin en de Indonesië regering overtuigde, met enorme onder de tafel betalingen, om te bezuinigen de jungle weg te hakken in de eerste plaats,”wijzen WDS bronnen in Indonesië op.
In deze wanhopige omstandigheden heeft de Amerikaanse minister van Financiën, Steven Mnuchin, vorige week tweets herhaald van de Amerikaanse president Trump toen hij dreigde China af te snijden van "toegang tot het Amerikaanse en internationale dollarsysteem".
Meerdere kenners en experts lieten het alarm op deze reacties klinken, omdat het duidelijk is dat de VS een economische oorlog met China zou verliezen en dat China probeert om China uit het dollarstelsel te schrappen, zou dat de dollar, niet China, vernietigen. Dat is omdat de Verenigde Staten het land met de meeste schuld in de geschiedenis van de planeet is en een afname van de financiering zou leiden tot een drastische daling van de Amerikaanse levensstandaard en de isolatie van de VS uit de wereldeconomie.
De Chinezen, die de voorkeur geven aan harmonie tegenover nare gevechten, hebben lip service gegeven aan Amerikaanse oproepen om 'Noord-Korea te sanctioneren' om te voorkomen dat de Amerikanen een voorwendsel krijgen om snelle acties te ondernemen. Echter, senior Noord-Koreaanse agenten gevestigd in Japan zeggen dat de sancties alleen in naam zijn en dat de levering van goederen uit China en olie uit Rusland naar Noord-Korea onverminderd doorgaan.
De Khazarische maffia, van zijn kant, dringt er op aan bij de Amerikaanse corporate regering om de Parijse akkoorden te aanvaarden als voorwaarde voor verdere financiering. Deze beweging wordt geleid door top Khazarians in het Trump regime zoals economisch adviseur Gary Cohn en Trump's schoonzoon Jared Kushner.
Het probleem met de Parijse overeenkomsten, behalve het feit dat ze gebaseerd zijn op pseudo-wetenschap door omgekochte wetenschappers, is dat ze de Khazarische mob verantwoordelijk houden voor het wereldwijde financiële systeem. De Parijse akkoorden geven de Chinezen een grotere zetel aan de tafel, maar ze vernederen India en Japan en houden de algemene Khazarische controle intact.
Op dit punt moeten we de verbinding tussen het Vaticaan, de P2 Freemason lodge en de Khazarian mafia nauwlettend onderzoeken om te begrijpen wat er echt aan de hand is op deze planeet.
David Rockefeller en leden van de Britse Koninklijke familie, alsmede leden van de familie Rothschild wijzen allemaal op de P2-lodge. Het zouden scheppers zijn van een fascistisch wereld-Romeinse dictatuur zijn - als de echte beheerders van het Amerikaanse dollarstelsel en de bron van de meeste terroristen van de wereld. Top Khazarische leiders zoals de Israëlische premier Benyamin Netanyahu werken voor hen, zeggen deze bronnen.
In Japan heeft deze schrijver systematisch gedocumenteerd hoe de P2-lodge, onder leiding van top-jesuit Peter Hans Kolvenbach, achter de 11 maart 2011 Nucliaire en tsunami-massamoord terroristische aanval tegen Japan was. Nu bevestigen de Aziatische geheime society en de top Japanse gangsterbronnen dat, sinds het Fukushima-terror incident, truckladingen met Japanse 10.000 yen biljetten (het equivalent van US $ 100 biljetten) naar Fukushima zijn verscheept. Daar wordt het geld gerecycled naar politici en gangsters, zelf het publieke excuus dat naar buiten wordt gebracht, is dat alles wordt besteed aan het opruimen van Fukushima-straling. Met andere woorden, Fukushima wordt gebruikt als excuus om radioactief geld niet radioactief wit te wassen.
Voormalige Japanse minister van Financiën Heizo Takenaka is nog steeds een van de top-Khazarische onderaannemers die dit Fukushima terreurgeld verspreiden, bevestigen Japanse gangsterbronnen.
Pentagon bronnen zeggen "de oorlog tegen de Cabal in Japan zal escaleren na de verwijdering van de Pacific Commandant Admiraal Harry Harris," tegen het einde van het jaar.
In de tussentijd echter, zeggen Japanse veiligheidspolitie bronnen dat Khazarian slaaf premier Shinzo Abe vooraf in kennis is gesteld van de “Noord-Koreaanse raket lanceringen,” en een script is gegeven om te lezen als reactie. Deze charade wordt uitgevoerd niet alleen om geld af te persen met de dreiging van een nucleaire oorlog, maar ook om een plausibel excuus te creëren bij het opvoeren van de alom verachte nep opiniepeiling betreffende Abe's steun, zeggen de bronnen.
Als Paus Francis echt oprecht is over het hervormen van het Vaticaan en de P2, moet hij duidelijk worden over Fukushima en de gedocumenteerde betrokkenheid van Kolvenbach en zijn handlanger Netanyahu onthullen.
Netanyahu's “ongekende trip [vorige week] naar Colombia, Argentinië en Mexico zal weinig doen om de oorlog tegen Mossad en de oorlog tegen drugs door de Zuidelijke Commando te stoppen, en misschien wordt het nog steeds geleid door generaal John Kelly die het Witte Huis runt, "wijzen de Pentagon bronnen op.
Netanyahu's reis heeft de Amerikaanse minister van verdediging James Mathis en de algemene commandant van de Noorder Commando, Lori Robinson, gevraagd om Mexicaanse militaire leiders in Mexico-stad te bezoeken, op15 september nadat bibi [Netanyahu] vertrok, om Mexicaanse drugs kartels op te rollen, "aldus de Pentagon-bronnen. De Mexicaanse 8,1 aardbeving kan een cabal poging zijn om Mexico te dwingen om hulp te stoppen aan [orkaan] Harvey slachtoffers, voegen de bronnen toe.
Netanyahu heeft misschien ook een plaats voor politiek asiel gezocht omdat hij weet dat de echte Joden in Israël wakker aan het worden zijn voor het feit dat hij een Satan aanbiddende pseudo-jood is en zijn zich aan het voorbereiden om hem in de gevangenis te stoppen waar hij hoort.
De Israëli's worden gedwongen om te gaan met hun Satanische leiderschap omdat hun Daesh huurlingenleger grondig wordt verslagen door een de facto alliantie tussen het Amerikaanse leger, Iran, Rusland en Turkije. Zelfs de Mossad-gelinkte Debka-site erkent deze realiteit door een Amerikaans / Russische pinceraanval tegen Daesh te melden.
De tektonische verschuiving in de oude machtsbalans in het Midden-Oosten werd onderstreept toen Turkije, die het tweede grootste NAVO-leger heeft, vorige week aankondigde, dat het Russische S400 anti-vliegtuigraketen aan het kopen was.
De bronnen van het Pentagon zeggen ook dat de toespraken over de 11 september 911-herdenking door US Trump, Mattis, Dunford en anderen "acties beloven tegen terroristen (Bush-Israël), terwijl ze weigeren om Saoedische of islamitisch terrorisme als daders te noemen."
Samen met de zuivering vorige week van 16 top Saoedi-ambtenaren, kan dit wellicht betekenen dat de nieuwe koning Salman van Saudi-Arabië zijn geheime alliantie met Israël afbreekt om de Amerikaanse militaire steun te behouden die zijn regime nodig heeft om te overleven. Dit betekent dat Israël ook haar satanische leiderschap moet zuiveren als het is om te overleven.
De tektonische plaatverschuivingen in de machtstructuur van de wereld die nu plaatsvinden zijn zo groot dat de mensheid deze herfst bevrijd kan worden.


Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers