CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, September 19, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 18:09:2017


Donald Trump će u studenom ići prosjačiti u Aziju


18. rujna 2017.Američki predsjednik Donald Trump ima u planu otići u Aziju u studenom, da službeno bude prisutan sastanku APEC-a, ali u stvarnosti ide prosjačiti, slažu se mnogi izvori. Prosjačenje ima za cilj dobiti novac kako bi održao korporativnu državu SAD koja je u stečaju i nakon produljenja prosinačkog roka koji su joj dali najveći azijski vjerovnici.

Američka korporativna vlada dobila je dovoljno novca da nastavi poslovanje 3 mjeseca nakon krajnjeg roka za kraj fiskalne godine od 30. rujna, jer "prijeti da će uništiti planet", potvrdili su izvori tajnih azijskih društava tijekom prošlotjednog sastanka s predstavnicima Društva Bijelog Zmaja. Drugim riječima, oni su potvrdili da je cijela nedavna sjevernokorejska  zavrzlama ništa drugo nego velika kampanja iznuđivanja.

Društvo Bijelog Zmaja je, sa svoje strane, preporučilo da Azijci daju američkoj korporativnoj vladi izbor za prosinac: "ili prihvatite iduću isplatu preko Kanade u zamjenu za kanadsku reformu vašeg političkog i ekonomskog sustava ili ćemo vaš blef nazvati pozivom na opći nuklearni rati. "Sigurno se kladiti što će Amerikanci učiniti ako budu prisiljeni birati između nuklearnog holokausta i Kanađana.


U takvom scenariju američki vojni zapovjedni lanac ostao bi netaknut i možda bi čak preuzeo i kanadske oružane snage. Zauzvrat, Kanađani bi imali kontrolu nad politikom i gospodarstvom tijekom čišćenja septičke jame koja je postao Washington DC. Takav potez vjerojatno će imati javnu podršku. Potpora Amerikanaca političarima u Washingtonu niža je od 10%, dok je podrška američkim oružanim snagama dosljedno oko 70%. Nasuprot tome, više od 60% Kanađana podupire svoju vladu, jer za razliku od podmićivane i ucjenjivane Washingtonske baruštine, ona zapravo radi za narod.

U svakom slučaju, znakovi neposrednog bankrota i kolapsa SAD-a množe se iz dana u dan, tako da sposobnost korporativne vlade SAD-a da nastavi šutati konzervu cestom ipak završava, a neke teške odluke će se morati napraviti.

U Kaliforniji, na primjer, Calpers, najveći javni mirovinski fond u SAD-u i jedan od najuspješnijih, prisiljen je smanjiti mirovine više od 90%.


U međuvremenu, država Pensilvanija se pridružila Ilinoisu, Portoriku, Detroitu i drugima u tome da ne može platiti račune.


Ti događaji odražavaju činjenicu da se sustav petrodolara koji je dopustio američkoj korporativnoj vladi da živi bez svojih sredstava u posljednjih 40 godina, urušava. Kao što je već uočeno, Kina je priopćila kako će kupovati naftu koristeći juan sa zlatnom podlogom, zadajući smrtonosni udarac petrodolaru. Sada Venezuela, jedan od najvećih izvora američkog uvoza nafte, kaže da više neće prihvatiti plaćanje nafte u američkim dolarima.


Još jedan znak očaja bio je da "Amerika ide na Indoneziju s ogromnim porezom (kaznom) na uvoz palminog ulja od 40% ... zemlja u stečaju koja se jagmi za dolare na bilo koji način koji bi ih mogao zadržati na površini. Samo se sjetite tko je došao ovdje na početku i uvjerio indonezijsku vladu, s ogromnim isplatama ispod stola, da posijeku džunglu na prvom mjestu", ističu izvori Društva Bijelog Zmaja u Indoneziji.

U ovim očajnim okolnostima američki ministar financija Steven Mnuchin prošli je tjedan mehanički ponavljao ranije Tweetove američkog predsjednika Trumpa kada je prijetio da će onemogućiti Kini "pristup američkom i međunarodnom dolarskom sustavu".


Mnogobrojni učeni ljudi i stručnjaci aktivirali su alarm zbog ovih komentara jer je jasno da će SAD izgubiti bilo kakav gospodarski rat s Kinom i da će pokušaj da se Kini onemogući pristup dolarskog sustava uništiti dolar, a ne Kinu. To je zato što su Sjedinjene Države najzaduženija zemlja u povijesti planeta, a rezanje financijskih sredstava dovelo bi do drastičnog pada standarda SAD-a i izolacije SAD-a od svjetskog gospodarstva.

Kinezi, koji vole harmoniju a ne gadne borbe, rade uslugu američkim pozivima da "sankcioniraju Sjevernu Koreju" kako bi izbjegli davanje izgovora  Amerikancima da poduzmu nagle akcije. Međutim, visoki sjevernokorejski agenti sa sjedištem u Japanu kažu da su sankcije samo na riječima i da se opskrba robom iz Kine i nafta iz Rusije i dalje nesmanjeno prelijevaju u Sjevernu Koreju.

Kazarska mafija, s druge strane, teško pritišće korporacijsku vladu da prihvati Pariške sporazume kao preduvjet daljnjeg financiranja. Taj potez provode visokopozicionirani Kazari  u Trumpovom režimu, kao što su savjetnik za gospodarstvo Gary Cohn i Trumpov zet Jared Kushner.

Problem s Pariškim sporazumima, osim činjenice da se zasnivaju na pseudo-znanosti od strane podmićenih znanstvenika, je taj što oni drže kazarsku mafiju zaduženu za svjetski financijski sustav. Pariški sporazumi da se da Kinezima više sjedala za stolom, ali ponižavaju Indiju i Japan i zadržavaju sveukupnu kontrolu Khazara netaknutom.

U ovom trenutku moramo pažljivo pogledati vezu između Vatikana, P2 masonske lože i kazarske mafije kako bismo shvatili što se stvarno događa na ovom planetu.

David Rockefeller i članovi britanske kraljevske obitelji kao i članovi obitelji Rothschild svi su usmjereni na P2 ložu to bi bili kreatori fašističke svjetske rimske diktature - kao pravi kontrolori sustava američkog dolara i kao izvor najvećeg dijela svjetskog terorizma. Većina vladara kazarske mafije poput izraelskog premijera Benyamina Netanyahua rade za njih, kažu ti izvori.

U Japanu, ovaj pisac je sistematski dokumentirao kako je P2 loža, tada predvođena visoko pozicioniranim isusovcem Peterom Hans Kolvenbachom, stajala iza terorističkog nuklearnog i tsunami napada i masovnog ubojstva u Japanu 11. ožujka 2011. godine. Sada azijsko tajno društvo i izvori iz vrha japanskih gangstera potvrđuju da su, od terorističkog napada na Fukushimu, kamioni natovareni s novčanicama od 10.000 japanskih jena (što je ekvivalent novčanicama od 100 USD) dostavljeni u Fukushimu. Tamo se novac reciklira političarima i gangsterima, iako je izbačen javni izgovor da se sve troši na "čišćenje zračenja u Fukushimi". Drugim riječima, Fukushima se koristi kao izgovor za pranje radioaktivnog novca, a ne radioaktivnosti.

Bivši japanski ministar financija Heizo Takenaka i dalje je jedan od glavnih kazarskih podizvršitelja koji distribuiraju ovaj novac od terorizma iz Fukushime, potvrđuju japanski gangsterski izvori.

Izvori iz Pentagona kažu da će "rat protiv kabale u Japanu eskalirati nakon uklanjanja zapovjednika pacifičkih snaga, admirala Harryja Harrisa", do kraja ove godine.

Međutim, u međuvremenu, izvori japanske policije za sigurnost kažu da je kazarski rob premijer Shinzo Abe unaprijed obavješten o "sjevernokorejskim projektilima" i da je dobio skriptu da je pročita kao odgovor. Ova šarada se provodi ne samo da se iznudi novac prijetnjom nuklearnim ratom, već i da stvori uvjerljivu izliku da se podigne doista lažna podrška javnog mnijenja Abeu, kažu izvori.

Ako je Papa Franjo doista iskren o reformiranju Vatikana i P2, on mora biti čistit u svezi Fukushime i otkriti dokumentiranu angažiranost Kolvenbacha i njegovog pristaše Netanyahua.

Netanyahuovo "putovanje bez presedana [prošlog tjedna] u Kolumbiju, Argentinu i Meksiko neće učiniti ništa da zaustavi rat protiv Mossada i rat protiv droge od strane Južnog zapovjedništva, koje je, a možda i dalje vodi, general John Kelly, koji sada vodi Bijelu kuću", ističu izvori Pentagona.

Netanyahuovo putovanje potaknulo je američkog ministra obrane Jamesa Mathisa i generala Lorija Robinsona u Sjevernom zapovjedništvu da "posjete meksičke vojne čelnike u gradu Meksiku 15. rujna nakon što je Bibi [Netanyahu] otišao skinuti meksičke kartele droge", kažu izvori iz Pentagona. Meksički 8,1 potres možda je bio kabalin pokušaj da se Meksiko prisili da zaustavi pomoć žrtvama [uragana] Harveya, dodaju izvori.

Netanyahu je možda tražio i mjesto za politički azil, jer zna da se pravi Židovi u Izraelu bude na činjenicu da je štovatelj Sotone i pseudo-Židov i pripremaju se da ga strpaju u zatvor gdje mu je i mjesto.

Izraelci su prisiljeni da se bave sa svojim sotonskim vodstvom, jer je njihova Daesh plaćenička vojska do temelja poražena od de facto saveza između američke vojske, Irana, Rusije i Turske. Čak je i Debka, s Mossadom povezana stranica, priznala tu stvarnost izvještavanjem o američko-ruskom napadu na Daesh.


Tektonska promjena u staroj ravnoteži snaga na Bliskom istoku naglašena je kada je Turska, koja ima drugu najveću vojsku NATO-a, najavila prošlog tjedna da kupuje ruske protuavionske rakete S400.Izvori iz Pentagona također kažu da su govori od 11. rujna na obljetnici 9/11 od strane američkog predsjednika Donalda Trumpa, Mattisa, Dunforda i drugih "obećali akcije protiv terorista (Bush-Izrael), dok su odbili imenovati saudijski ili islamski terorizam kao počinitelje".

Prošlotjedno zbacivanje 16 vrhunskih saudijskih dužnosnika moglo bi značiti da novi kralj Salman u Saudijskoj Arabiji prekida tajni savez svoje zemlje s Izraelom kako bi zadržao američku vojnu potporu koju njegov režim treba da bi preživio. To znači da i Izrael mora očistiti svoje sotonsko vodstvo ako želi preživjeti.

Pomak tektonskih ploča u svjetskoj strukturi moći koji se sada odvija toliko je velik da bi  čovječanstvo moglo biti oslobođeno ove jeseni.


Izvor: Antimatrix.org


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers