FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, September 13, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 11:09:2017

Benjamin Fulford: "Mexicaanse impasse op hoogniveau en met hoge inzet gaat door ondanks 911 "weatherwarfare"-aanval op de VS"september11, 2017

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

- 11 september 2017 -
De intense strijd op het hoogste niveau van de wereldmacht is een Mexicaanse impasse geworden terwijl de Khazariaanse maffia "weather warfare"-aanvallen op de VS lanceerde, in een wanhopige poging om de controle van de Federal Reserve Board te behouden. Orkaan Harvey, gevolgd door de orkanen Irma, Katia en Jose, zijn allemaal geassocieerd met een soort van elektromagnetische bundels afkomstig uit Antarctica, zeggen Amerikaanse marinebronnen.Er was ook een een soort van bevestiging in de zogenaamde mainstream media dat er grote warme grotten van 25 graden Celsius gevuld met leven gevonden zijn in Antarctica.


De timing van deze aankondiging is misschien toevallig geweest, maar het lijkt een manier te zijn om de wereld te laten weten dat nazi-bases die in vulkanisch verwarmde grotten in Antarctica zijn gebouwd, voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog, echt zijn. Dit is iets wat de Russen al lang hebben gezegd.

Hoe dan ook, een senior bron in de P2 Freemason lodge zinspeelde op hun betrokkenheid bij de aanval door te zeggen: "Er is geen uitweg voor Amerika, alleen de grote overeenkomst." De P2 heeft eerder de mogelijkheid beweerd om te goochelen met stormen, aardbevingen, enz. , door middel van esoterische rituelen die verband houden met astrologische gebeurtenissen. De journalist Lance Schuttler, die door deze auteur onlangs is geïnterviewd, heeft via zijn eigen bronnen hetzelfde gehoord.

The White Dragon Society, van haar kant, gebruikt haar esoterische krachten om orkaan Irma te verzwakken, maar stopte het niet volledig omdat het voelde dat de Amerikaanse regering een herinnering nodig had op de verjaardag van 911, dat juridische stappen moet nog worden genomen tegen de daders van die handeling en de mensen die de Amerikaanse presidentiële verkiezingen in 2000 hebben gestolen, erkenden oudere WDS-bronnen.

Mensen die nog steeds de realiteit van weermanipulatie technologie weigeren te geloven, worden aangemoedigd om het artikel te lezen op de volgende link als een inleiding tot het onderwerp:

In ieder geval zeggen de Pentagon bronnen dat "orkanen, oorlogen en chaos een mislukte cabal poging zijn om de wereldwijde valuta reset te vertragen en het door goud gedekte financiële systeem als Irma in kracht afneemt en Katia en Jose hun kracht verliezen. ”

De weer oorlogsvoering was slechts een klein deel van het hoog niveau brinkmanschap, aangezien de 30 september betalingstermijn voor de Amerikaanse bedrijfsregering naderde.

De Trump administratie en de militaire junta die het steunt, gebruiken Noord-Korea als een excuus om te dreigen met nucleaire oorlog als de Amerikaanse overheid geen financiering krijgt om zijn operaties voort te zetten na die dag. Trump heeft ook deze tweet gebruikt: "De Verenigde Staten overwegen, naast andere opties, alle handel te stoppen met elk land dat zaken doet met Noord-Korea," als dreiging om alle handel met China stop te zetten.

Als gevolg van al deze grootspraak kreeg de Amerikaanse regering genoeg geld om door te gaan tot december om tijd te kopen voor wereldleiders om een meer uitgebreide conclusie te komen over de lopende Amerikaanse bankroet onderhandelingen.

Aziatische geheim genootschap bronnen, op hun beurt, zeggen nu ze hun plan hebben teruggetrokken om bitcoin te steunen als een alternatief voor het huidige financiële systeem. Hoewel ze hun redenen hiervoor niet hebben gegeven, erkennen ze ook dat de Noord-Koreaanse situatie hen "zeer bezig heeft gehouden".

In ieder geval tot nu toe zijn de Chinezen nog niet doorgegaan met hun op goud- en yuan gebaseerde olie futures handel, wat een frontale aanslag zou vormen op de Amerikaanse petrodollar. Trump, van zijn kant, heeft een beetje geld gekregen om het blik verder weg te schoppen, en heeft voor nu zijn Noord-Korea oorlogstaal verzacht. De particuliere FRB, alsmede haar Khazarische gecontroleerde tegenhangers, de EU-Centrale Bank en de Bank of Japan kregen ook het groene licht om de wereldmarkten met onwerkelijk geld te hervatten.

In de VS corporate media, is dit allemaal gerapporteerd alsof de drie maanden verlenging van het Amerikaanse schuld plafond helemaal een Amerikaanse binnenlandse kwestie is die door middel van een compromis tussen Trump en Democratische Partij ambtenaren werd opgelost.

Deze stap heeft Trump's kamp boos gemaakt, met veel voormalige Trump medewerkers die nu zeggen dat het Trump-regime daadwerkelijk is beëindigd. De verdrongen vertrouwenspersoon van Trump Steve Bannon gaf een 60 minuten durend interview op CBS, dat een "hit was dat hem ontketende als eminence grise(?) van Trump en vleugelman buiten het Witte Huis om globalisten, Republikeinen, China en de diepe staat aan te pakken" beweerde een Pentagon bron.

CIA-bronnen in Texas, op hun beurt, zeggen dat Trump compromis het Republikeinse Partij bestuur zo boos maakte dat de Republikeinse Senaat Meerderheid Leider “Mitchell McConnell en iemand anders op Trump een contract uitbracht.”

Wat we hebben gezien is weinig meer dan een tijdelijke wapenstilstand in een strijd die zeker weer op zal warmen in de komende weken en maanden. Wat er op het spel staat, is de controle over de Federal Reserve Board en dus het recht om Amerikaanse dollars te printen en te verdelen.

Op dat front, verliest de Khazarian mob nog steeds veel tijd. "Israëlische dubbel burger, Rotshchild-agent Stanley Fischer, werd ingezet als vicevoorzitter van de FRB, terwijl goudmijn, Gary Cohn, geblokkeerd werd om de Fed te runnen." volgens een brief van Pentagon bronnen. Het Trump regime gaat nu in de positie om 5 van de 7 FRB gouverneurs te kiezen, een situatie die sinds 1936 niet is gezien.

"Het kan wellicht zijn dat de FRB geabsorbeerd wordt in de Amerikaanse Schatkist wanneer de goud gedekte dollar wordt gelanceerd, omdat de minister van Financiën [Steven] Mnuchin heeft geweigerd Andrew Jackson van het $ 20-biljet te laten vervallen," zegt de bron. Jackson was natuurlijk de laatste Amerikaanse president, die met succes de Khazarian volkscontrole van het Amerikaanse monetaire systeem beëindigde.

Het systeem zoals het momenteel loopt, is niet duurzaam, dus op de een of andere manier moet er een vervanging worden gevonden. De particuliere centrale banken hebben dit jaar alleen al 2 Triljoen dollar op de markt gebracht, waardoor de obligaties van 7,4 miljard dollar nu tegen negatieve rentetarieven verhandeld worden De financiële markten komen dus steeds verder los van de reële economie en hoe hard de centrale bankiers ook werken om de realiteit te voorkomen, de realiteit is een manier voor jouw voor een uiteindelijke inhaalslag.


Als de Amerikaanse militaire junta faalt om de FRB in de VS op te nemen, komt de grote verhuizing om het particuliere bezit centrale fiat geldsysteem van particulieren te beëindigen misschien wel in Japan. Een senior bron in de Koninklijke familie van Japan zegt dat de Japanse veiligheidspolitiek een arrestatie lijst heeft samengesteld van 700 Khazarische mob stromannen in Japan. Van deze wordt de top 70 24 uur per dag gevolgd. Onder degenen die bovenaan de arrestatie lijst staan, zijn er 5 voormalige premiers, 4 voormalige gouverneurs van de Bank of Japan, 3 voormalige topministers van het ministerie van Financiën, 4 voormalige voorzitters van grote banken en 8 topindustriëlen, aldus de bron. De WDS heeft de lijst.


Nederlandse vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers