CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, October 6, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 05:10:2020

 

Crveni listopad započinje svjetskim napadom na duboke podzemne vojne baze

 

5. listopada 2020.

 

Benjamin Fulford

 

 

Dugo očekivana listopadska ofenziva na sotonističku kabalu u punom je jeku, izvješćuju izvori iz Pentagona. To uključuje napade na duboke podzemne vojne baze u Kaliforniji, Švicarskoj, Portugalu, Španjolskoj, Novom Zelandu, Australiji i Njemačkoj, kažu izvori.

 

Najveća bitka bio je napad na kompleks podzemne baze blizu Palm Springsa u Kaliforniji. Tamo je pobjegao samozvani sotonistički vođa Leo Zagami kako bi izbjegao uhićenje u Italiji. Zagami je tvrdio da može prizvati demone i priznao da je jeo ljudske fetuse i da je vodio kampanju protiv pape Franje.



 

Napad na podzemnu bazu objavljen je u vijestima kao roj od blizu 600 potresa. Međutim, prema izvorima američkog geološkog zavoda, svi su pokazivali znakove da su uzrokovani eksplozijama a ne prirodnim procesima.

 

https://temblor.net/earthquake-insights/californias-salton-sea-rumbles-again-11826/

 

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/ci39641528/executive

 

Izvori iz Pentagona također kažu da je „preko 1.600 Izraelaca moglo dobiti vansudski postupak dok se protesti protiv Bibija (ministar kriminalac Benjamin Netanyahu) nastavljaju“. Nadalje, Izrael je izložen da pokušava započeti Treći svjetski rat podsticanjem spora između Azerbejdžana i Armenije“, kažu izvori. Izrael je prisiljen da potpiše ugovor o neširenju nuklearnog oružja i uklanjanje nuklearnog oružja kao uvjet za mir na Bliskom Istoku, dodaju oni.

 

https://www.ynetnews.com/article/HJK2bD8ID

 

„Napadi su započeli nakon što je američki predsjednik Donald Trump proglasio nacionalnu izvanrednu situaciju prvog dana fiskalne godine 2021. (1. listopada 2020.), a zatim je Bijelu kuću prepustio ljudima iz borbenih postrojbi za Crveni listopad“, kažu izvori. Također su tog dana američki „avioni sudnjeg dana“ podignuti kao znak spremnosti za sveobuhvatni nuklearni rat.

 

https://www.chron.com/news/article/Pentagon-stands-ready-to-defend-our-country-in-15616134.php

 

Ova ofenziva unaprijed je objavljena na Trump-anonovoj (krivo označen Qanon) web stranici sa slijedećim slikama. Jedna prikazuje Mickey Mouse sat s rukama koje pokazuju 10 i 2 da ukažu na 2. listopada. Druga je sama po sebi razumljiva.

 



 

Međutim, Trump ostaje u neposrednoj opasnosti od atentata, kažu mnogi izvori. Najveću prijetnju predstavlja njegov zet Jared Kushner, slažu se izvori M3 i MI6. „Stvar sa Trumpom je zbunjujuća, ali se čini da imaju odjeka neke teorije o njemu da želi izbjeći atentat… da je strašni Kushner bio na pisti s jednim od Hicksa, napominju izvori MI6. Mislili su na neimenovanog rođaka Trumpove pomoćnice za odnose s javnošću Hope Hicks, koja je navodno bila odgovorna za kontaminaciju Trumpa s Mossadovim otrovom, otuda pozitivan rezultat Covid-19 testa, kažu izvori.

 

Iz P3 masonske lože kažu da bi radije imali generala Mikea Flynna za predsjednika i Mike Pencea kao potpredsjednika. To je zato što ti predsjednici podržavaju njihove ciljeve za svjetsku republiku i svjetski mir. Jezuitski izvori kažu da je Pence prebačen u Sjevernu Koreju radi osobne zaštite.

 

Bez obzira kako ide Trumpova ofenziva, MI6 napominju:

 

„SAD je nitkovska država na rubu sveopćeg civilnog građanskog rata s općim tkivom društva u otrcanim i velikim područjima zemlje u ruševnom stanju. Ne bi bilo izvan područja mogućnosti da sadašnji predsjednik bude ubijen kao dio ovoga.“

 

Također vrijedi napomenuti da se tokijska burza zatvorila zbog „tehničkih problema“ 1. listopada, prvog dana fiskalne godine korporacije SAD-a.

 

https://edition.cnn.com/2020/09/30/investing/global-stocks/index.html

 

Prema obavještajnoj službi japanske vojske, pravi razlog zatvaranja tokijske burze bio je presijecanje dotoka novca iz Bank of Japan kazarskoj mafiji. Kao pozadinu toga, nakon državnog udara naciste Busha od 11. rujna 2001. godine, Japan je bio prisiljen (pod prijetnjom napada oružjem za izazivanje zemljotresa) da preda kontrolu nad svim svojim kompanijama s popisa hedge fondovima u vlasništvu kraljevića kazarske mafije poput obitelji Bush, Rockefeller i Rothschild.

 

Bank of Japan (koja nije ni banka ni japanska) od tada im pere novac putem tokijska burze. Taj tok je sada prekinut, kažu izvori.

 

Međunarodno presijecanje protoka novca financijskoj industriji jedan je od razloga zašto sada samo 10% zaposlenika radi u financijskoj industriji New Yorka. Dobro se kladiti da je 90% ove uglavnom parazitske industrije trajno zatvoreno.

 

https://edition.cnn.com/2020/09/30/investing/global-stocks/index.html

 

S tim u vezi je i vijest da su čekovi poslani iz Ministarstva rada SAD-a počeli iskakati. Prvi čekovi koji su iskočili u SAD-u pojavili su se na Djevičanskim otocima gdje su se skrivali članovi obitelji Rothschild.

 

Imajte na umu da je stvar javnog zapisa da, kada je Trump bio poslovni čovjek, svaki put kad je bankrotirao, spasili su ga Rothschildi. Je li se njegov odnos s njegovim bivšim financijerima doista promijenio?

 

https://www.zerohedge.com/economics/department-labor-acknowledges-unemployment-checks-are-bouncing

 

Shvaćamo da dobivamo i objavljujemo kontradiktorne informacije od naših izvora o Trumpu. To odražava činjenicu da imamo izvore s obje strane tekućeg građanskog rata na Zapadu. Gotovo kao da postoje dvije strane sadašnjeg predsjednika. Jedna je domoljubni heroj kojeg podržavamo i koji ponovno uspostavlja Republiku Sjedinjene Američke Države i uhićuje sve sotonističke pedofile.

 

Međutim, čini se da se druga strana njegove javne osobe slaže s prevarom Covid-19 (Potvrdom o cijepljenju ID 2019) i njezinim ID programom cijepljenja. To nas ostavlja da se zapitamo je li iskren u ovom nastojanju ili se samo poigrava znajući da je teško, ako ne i nemoguće doći do sigurnog i djelotvornog cjepiva, te da samo čini burzu sretnom umirujući farmaceutske tvrtke s pozitivnim izgledima za njihove ciljeve?

 

Jedna od teorija je da, procjenjujući protuudar protiv HCQ-a kao prevenciju i liječenje kad ga je Trump podržao, promovirajući cjepivo čini se da on čini sve što je u njegovoj moći da okonča pandemiju zbog podrške birača uoči izbora, i pametno navuče demokrate da se negativno izjasne protiv cjepiva kao što je to već učinila Kamala Harris.

 

Naši izvori u KGB-u, MI6, NSA i tajnoj službi Vatikana kažu da je Trumpov zet Jared Kushner visoko rangirani sotonist. Stoga bi bilo dobro vidjeti da Trump najavi uhićenje Kushnera, kako bi potvrdio da radi u najboljem interesu zemlje, prije svega.

 

Izvori iz P3 masonske lože nam govore da izvjesni Paolo Foa, član Adosso Fondacije u Washingtonu, koja je jedna od skupina koja još uvijek zagovara sotonističko vodstvo u svijetu. Oni preporučuju da ga se što prije pronađe i neutralizira.

 

S ovim povezana vijest je da je američko zrakoplovstvo stavljeno pod zapovjedništvo američke vojske. To je važno jer su se u zapovjedništvo zrakoplovstva čvrsto infiltrirali religiozni fanatici koji pokušavaju preokrenuti Armagedon.

 

To je posebno važno za Japan jer su zemlju terorizirali sotonisti koji se skrivaju u zrakoplovnoj bazi Yokota u zapadnom Tokiju. Njih je vodio rođak Barbare Bush, Rrichard Armitrage, i Rothschildov agent Michael Greenberg iz CSIS-a (Centar za sotonističke i međunarodne studije).

 

https://www.upi.com/Defense-News/2020/10/02/U.S.-Army-Air-Force-unite-in-Joint-All-Domain-Control-and-Command-structure/6881601653690/

 

Zapažamo da je američki državni tajnik Mike Pompeo bio prisiljen da u posljednjem trenutku otkaže najveći dio svojih planiranih putovanja u Aziju za ovaj tjedan. Rečeno mu je da neće dobiti novac ili zlato kako ne bi gubio vrijeme na putovanju istovremeno moleći i prijeteći, kažu izvori azijskog tajnog društva.

 

Papa Franjo je prošlog tjedna komentirao financijsku situaciju na Zapadu sljedećim komentarima:

 

„Svatko tko misli da je jedna lekcija koju je trebalo naučiti bila potrebna da se poboljša ono što smo već radili, ili da se pročiste postojeći sustavi i propisi, jer negiranje stvarnosti… imperativ je imati proaktivnu ekonomsku politiku usmjerenu ka „promicanju ekonomije koja favorizira produktivnu raznolikost i poslovnu kreativnost i omogućava stvaranje radnih mjesta, a ne ukidanje.“

 

https://apnews.com/article/virus-outbreak-pope-francis-archive-capitalism-bcde0053314e65612add0709fada5519

 

Franjo i P3 podržavaju jubilej, stvaranje meritokratske agencije za planiranje budućnosti i masovnu kampanju za okončanje siromaštva i zaustavljanje uništavanja okoliša. To je razlog zašto mu se sotonisti tako snažno suprotstavljaju.

 

Prije nego što se dublje udubimo u građanski rat na Zapadu, vrijeme je da istražimo neke bizarne događaje koji se događaju u Sunčevom sustavu. Da biste shvatili koliko događaji koji mijenjaju svijet mogu biti neizbježni, pokušajte istražiti web koristeći termin za pretraživanje „observatory shut down“ (isključena zvjezdarnica).

 

Brzo ćete shvatiti da se zvjezdarnice u cijelom svijetu prisilno zatvaraju. Navodno, to je zbog „Covid-19“ ili „tehničkih kvarova“, itd., ali u stvarnosti, to je sprječavanje da ljudi shvate da se stvari kao što su planeti kreću na način koji Newtonova mehanika ne može objasniti.

 

Na primjer, možda sam halucinirao (ne uzimam nikakve droge) ali puni mjesec 2. listopada je izgledao žarko žuto i imao je sretno lice na sebi. Sada imamo plavi mjesec, lovački mjesec, i mikro-mjesec koji se istovremeno pojavljuju na Noć vještica.

 

Ovo je iznenada najavljeno, premda sam siguran da će se dobiti razumno objašnjenje za to. Iako plavi mjeseci zapravo ne bi trebali biti plavi, uvjerite se vlastitim očima 31. listopada. Ako je zapravo plavi, znat ćete da su ovo zaista izvanredna vremena koja proživljavamo.

 

Također, čini se da planeti Mars i Venera sjajno blješte i bliski su jedan drugom svake noći. Izvještaji u vijestima objašnjavaju da svjetlost Marsa, na primjer, riječima kao „Marsova opozicija događa se otprilike svake dvije godine, ali ova godina je posebno vrijedna pažnje jer to je najbliže što crveni planet može prići Zemlji.“

 

https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/mars-shine-bright-next-ten-days-1.5749742

 

Naravno, sve bi to moglo biti slučajno, ali zašto se onda zatvaraju zvjezdarnice? Izvori iz NSA kažu da se planeti kreću na neobjašnjive načine. Međutim, nemojte nam vjerovati na riječ, samo pogledajte vlastitim očima u nebo.

 

U svakom slučaju, na planetu Zemlji vidimo brojne znakove da dobri momci pobjeđuju. Na primjer, bivši francuski predsjednik Nikolas Sarkozy suočen je sa zatvorom zbog korupcije.

 

https://www.independent.co.uk/independentpremium/world/nicolas-sarkozy-corruption-trial-france-b747446.html?utm_source=reddit.com

 

Također, osumnjičenici za genocid u Ruandi uhićeni su u Belgiji. Ruanđani su bili masakrirani po naredbi  kazarske mafijaške kabale jer su odbili slijediti naredbe kako bi suzbili prirast svog stanovništva. Sad kad njihovih zaštitnika, belgijske kraljevske obitelji više nema, pravda je zadovoljena.

 

https://www.aljazeera.com/news/2020/10/3/belgium-detains-rwanda-genocide-suspects

 

Što se tiče izvještaja koje smo dobili o ubojstvu nizozemske kraljevske obitelji, izvori MI6 kažu da „oni ne mogu komentirati“. Međutim, izvori britanske kraljevske obitelji su rekli:

 

„Kuća Orange Nassau (nizozemske kraljevske obitelji) samo je jedna od mnogih kuća koje čini venecijansko Crno plemstvo Europe. Izvorni Feničani koji su se nastanili u Veneciji vuku korijene od nizozemske, zatim istočnoindijske trgovačke kompanije koja je bila korporacijska milicija britanskog carstva. Bili su takozvano Crno plemstvo zbog svojih podlih djela.. kraljica putem Kraljevskog standarda predstavlja kuću od Hannovera, koja je također jedna od venecijanskih plemićkih kuća.“

 

Izvori također kažu: „Ljudske žrtve oduvijek su bile dio ljudske civilizacije i trebat će vremena da izumre, kao što je to slučaj u svim smjenama straže.“ Prije smo čuli od drugog člana britanske kraljevske obitelji da su se žrtvovanja ljudi provodila u Balmoral dvorcu. Sada je drevna feničanska praksa prekinuta.

 

Hoće li se takvi događaji moći rješavati putem Komiteta za mir i pomirenje ili ne, je nešto što će ljudi morati odlučiti kad ova bitka za planet Zemlju konačno završi. Međutim, vrijedi se prisjetiti da oni koji su rođeni u tim sotonističkim kultnim krvnim lozama nisu imali drugog izbora osim da slijede ove krvne linije sotonističkog kulta ili da budu ubijeni. Nadamo se, kad rat završi, veći dio od približno milijun sotonista može se preodgojiti, rehabilitirati, i pripremiti za dobar rad.

 

Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers