CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, October 28, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 26:10: 2020

 

Tenzije rastu kako se svijet budi na američko izborno kazalište

 

26. listopada 2020.

 

Benjamin Fulford

 

Geopolitičke napetosti dosežu točku ključanja jer se sada vojni čelnici bude na američko izborno kazalište u trećem činu, slaže se više izvora. Sada je jasno da netko pokušava iskoristiti ove izbore za pokretanje rata između SAD-a i Kine. Društvo Bijelog Zmaja brzo će ukloniti odgovorne članove kabale u Šangaju, Pekingu, New Yorku i Washingtonu, ako je potrebno da zaustave zavjeru. Gnostički Iluminati također obećavaju upotrebu ciljanog oružja protiv vodstva u tim gradovima, tako da je ulog velik kako bi se izbjegao rat.

 

U znaku toga, prijetnja Washingtonu ozbiljno je shvaćena, poseban helikopter za otkrivanje nuklearnog zračenja leti nad gradom u sustavnoj potrazi za nuklearnim oružjem. Oni gube vrijeme jer će se u bilo kom napadu vjerojatno koristiti kinetička naprava, tj. meteorit s blue beam vatrometom 2. studenoga, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja kako je upozoreno na grafici naslovne strane časopisa Economist krajem 2019. 

 

https://www.zerohedge.com/political/radiation-sniffer-helicopter-deployed-above-washington-dc

 

Evo što se događalo ispod površine. Samozvani sotonist i čovjek koji jede ljudske fetuse Leo Zagami poslao nam je sljedeću poruku:

 

"Kina će napasti Tajvan i pokrenuti Treći svjetski rat ako Trump pobijedi ili ako se izbori ospore."

 

Kad smo ovo objavili neki azijski izvori tajnog društva su rekli: "Mislili smo da vam je Leo Zagami prijatelj." Leo Zagami pokušao je na razne načine da me uhvati u kriminalu, uništi moj um PCP-jem i ubije me otrovom koji uništava pluća, tako da - naglašavam – on nije moj prijatelj.

 

Ispostavilo se da su Kinezi zamalo pali na vrlo pametnu sotonističku zamku. Rečeno im je da će im se, ako bude Joe Biden izabran, ostvariti san o Sjedinjenim državama Kine. Drugim riječima, Rockefellerova frakcija koristeći Bidena ponovila je obećanje Hillary, Rockefellera,  Clintona. Odnosno predali bi Japan, Tajvan, ASEAN i Korejski poluotok Kini ako budu na vlasti.

 

Američki predsjednik Donald Trump dio je ove zamke, svjesno ili na neki drugi način. To se vidjelo kad je njegova kći Ivanka sa zetom Jaredom Kushnerom prošli tjedan prisustvovala molitvi za reizbor svog oca na grobu rabina Menachema Mendela Shceersona.

 

https://www.timesofisrael.com/ivanka-trump-visits-tomb-of-the-lubavitcher-rebbe-as-election-nears/

 

https://www.theyeshivaworld.com/news/featured/1912920/watch-ivanka-trump-visits-ohel-of-lubavitcher-rebbe-ahead-of-election.html

 

Sheerson je također poznat kao Lubavitcher Rebbe i jedan je od ključnih arhitekata sotonističkog plana da se ubije 90% čovječanstva i porobe preživjeli. Budući da Trump nije javno prokazao svoju kćer ili Kushnera, prisiljeni smo zaključiti da je svjestan zavjere. Također inzistira na nazivanju SARS-Cov-2 "kineskim virusom", što je ravno objavi gospodarskog rata.

 

Kad se Giuliani vratio iz Ukrajine i objavio da ima robu o zločinačkoj obitelji Biden, Joe je iznenada odlučio postati kandidat u očajničkom pokušaju da stekne predsjednički imunitet od kaznenog progona. Nedavno je slučajno izgovorio istinu dok je bio u slobodnom hodu

bez telepromptera. "Sastavili smo ... najopsežniju i najobuhvatniju organizaciju za prijevaru birača u povijesti američke politike."

 

https://www.zerohedge.com/political/joe-biden-brags-about-assembling-most-extensive-inclusive-voter-fraud-organization

 

Onda su tu i svi porno video snimci njegovog sina Huntera Bidena. Ono što je zanimljivo je da mnogi od njih karakteriziraju kineske slatke zamke. To je kao da su Zagami i njegovi gadovi namjerno dopustili Kinezima da stvaraju kompromitirajuće videozapise kao svojevrsno jamstvo da će Biden ispuniti njihove naloge ako bude izabran.

 

Primjećujemo i da je novi lažni kineski predsjednik Xi Jinping rekao:

 

„Rat se mora voditi kako bi se odvratila invazija, a nasilje se mora suočiti s nasiljem. Pobjeda je potrebna da bi se postigao mir i poštovanje. Kina se nikada neće povući pred prijetnjama niti će biti svladana zabranama."

 

https://twitter.com/PDChina/status/1319470096541126656

 

Činjenica da su izvori azijskog tajnog društva potvrdili da će se kineski napad na Tajvan dogoditi ako njihov čovjek Biden ne pobijedi, pokazuje da su uzeli liniju udica za mamac i olovo.

 

Naravno, Kinezi nisu glupi i igraju na obje strane u SAD-u. Na primjer, Sheldon Adelson, glavni Trumpov financijer, većinu novca dobiva od Macaua kojeg kontroliraju Kinezi. Sad dobivamo izvještaje da Trump ima tajni kineski bankovni račun.

 

https://www.msnbc.com/msnbc/amp/ncna1244505

 

U međuvremenu, izvori iz Pentagona obavijestili su nas da:

 

"S Amy Coney Barret koja je potvrđena za Vrhovni sud 26. listopada, Trump je spreman da osvoji klizište s optužbama za VELIKA imena, masovnim uhićenjima i financijsko-političkim ponovnim pokretanjem nakon izbora."

 

Društvo Bijelog Zmaja, sa svoje strane, bilo je prisiljeno upozoriti i Kineze i Amerikance da svijet ne želi da bude prisiljen da bira između američke ili kineske diktature.

 

Ne izgleda da Trump i njegove pristaše žele biti uključeni u globalno "financijsko-političko ponovno pokretanje", jer nisu ponudili nikakva rješenja za tekuće masovno izumiranje, siromaštvo ili druge egzistencijalne krize s kojima se suočava ovaj planet. Trump je ponudio samo američku viziju svijeta i poručuje ostatku svijeta da "vodi računa o svom poslu".

 

U tom kontekstu, izvori britanske, francuske, kineske i ruske obavještajne službe složili su se o planu koji će obezglaviti kontrolore Rothschild obitelji i njihove suučesnike svjetske lidere.

 

Izvori MI6 kažu da "u stilu govora Jamesa Bonda, cijela stvar smrdi do neba." Britanski, francuski, kineski i ruski obavještajni izvori slažu se da je cijela afera COVID-19 ratni čin koji će biti ispunjen krajnjim predrasudama.

 

“Vidjeli smo dokaze o namjernom masovnom ubojstvu tako da se cijela stvar prenosi u odjeljak 7. Međunarodnog kaznenog zakona. To znači da ovo doživljavamo kao neobjavljeni ratni čin."

 

To znači da postoji "mandat za vojnu intervenciju", kažu izvori. "Da sam na strani počinitelja, u ovoj bih fazi sačinio oporuku." Izvor je nastavio rekavši da su "mnogi šefovi država i vlada sudjelovali u cijelom ovom zločinu protiv čovječanstva."

 

Nepotrebno je reći da svjetska vojna i obavještajna zajednica znaju da je cijela COVID "hitna situacija u javnom zdravstvu nastala kada je 5G mikrovalna mreža uključena ... i ubili su milijune u Kini."

 

Masovno umiranje u ostatku svijeta spriječeno je nakon što su Japanci potvrdili ono na što nas je NSA upozorila da je 5G ubojica. Činjenica da je širenje 5G mreže zastalo u većem dijelu svijeta spasila je bezbroj života, a rukovoditelji uključenih telekomunikacijskih tvrtki sustavno se love i ubijaju.

 

Naravno, svrha cijele ove operacije je da se zaštiti „FIAT valuta obitelji Rothschild i operacije pranja novca državnog duga i potajno porobljavanje države od strane kazarske mafije“, potvrđuje MI6.

 

Napominjemo da će japanski premijer Yoshihide Suga biti među pogubljenima jer pokušava donijeti zakon kojim se farmaceutske tvrtke štite od odgovornosti ako njihova planirana cjepiva nanesu štetu. Budući da nema potrebe za cjepivom protiv elektromagnetskog napada, Suga je javno priznao krivnju.

 

Izvori iz Pentagona kažu da su već ubili predsjednika Samsunga Leeja Kunheea "koji izgleda upravlja Južnom Korejom". Ovo je možda osveta za ubojstvo Kim Jong Una, kažu izvori iz Pentagona.

 

Izvori također kažu da je izraelski premijer i masovni ubojica Benjamin Netanyahu pogubljen. Dodaju da je "broj poginulih u Izraelu sada premašio 2300". Nismo to mogli samostalno potvrditi, ali smo zapazili pokušaj pomazanja Netanyahuova sina Yaira kao njegovog nasljednika.

 

https://www.jpost.com/israel-news/politics-and-diplomacy/yair-netanyahu-the-rise-of-the-son-646566

 

Također, veliki problemi kuhaju u izraelskoj koloniji Saudijska Arabija. Saudijski prihodi od nafte i ne-nafte pali su za više od 70% u prvoj polovici ove godine. To znači da se ostvaruje predviđanje saudijskog zamjenika ministra gospodarstva Mohameda Al Tuwaijrija za 2016. godinu:

 

"Ako [Saudijska Arabija] ne poduzmemo nikakve reformske mjere i ako globalna ekonomija ostane ista, tada ćemo za tri do četiri godine biti osuđeni na bankrot."

 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/saudi-arabia-suffering-consequences-its-failed-oil-price-war

 

Niske cijene nafte blagodat su za Kinu i Indiju, ali predstavljaju velike probleme za velike naftne obitelji poput Rockefellera. Zato ćemo sigurno vidjeti sve veće pokušaje podizanja cijene nafte poticanjem rata na Bliskom istoku. Već bilježimo požare i eksplozije u iranskoj petrokemijskoj tvornici, tipičnu Rockefellerovu strategiju.

 

https://www.rt.com/news/504394-fire-explosion-iran-petrochemicals-plant/

 

U međuvremenu, u Južnoj Americi propao je pokušaj Elona Muska da ukrade bolivijske litijske resurse. Ono za što se ovi ljudi bore da izbjegnu je vodikovo gorivo s eksponencijalno većim dosegom vožnje po kilogramu goriva u odnosu na baterijsku težinu.

 

https://www.commondreams.org/news/2020/10/19/democracy-has-won-year-after-right-wing-coup-against-evo-morales-socialist-luis-arce

 

Vraćajući se u SAD, primjećujemo da se sve veći znakovi tamošnjeg građanskog rata intenziviraju. Na primjer, čitatelj u Teksasu poslao nam je izvještaj da se Walmarti u Teksasu, Arizoni i Kaliforniji bili zatvoreni, a ne zato što su rješavali "vodovodne probleme". Umjesto toga, "prijatelj povezan s gradnjom" izvijestio je da grade podzemne objekte.

 

Ona je rekla, "Kinezi su stigli 1. kolovoza i smješteni su na tim mjestima." U slučaju Walmarta u Midlandu u Teksasu, nakon što je lokalni šerif „neočekivano umro u snu, pojavili su se deseci javnih kuća. Kinezi su otvorili salon za nokte u kojem se pere novac."

 

Izvori iz Pentagona kažu da oni rade na tom slučaju, napominjući da su se "nakon 2 tjedna" karantene "zbog COVID-a, Združeni načelnici stožera vratili na posao u Pentagonu uz prasak, potres od 7,5 na Aljasci." Izvori napominju:

 

„Mnoge duboke podzemne baze odozdo prema Europi, Aziji i Sjevernoj Americi ispražnjene su od djece, zlata, dijamanata, plemenitih metala, blaga, dokumenata, a zatim uništene, dok vojne snage češljaju poražene kabaline sluge koje uopće ne shvaćaju da je rat gotov."

 

Mnogo je javno dostupnih znakova da se tajni rat zaista vodi. Na primjer, diljem Sjedinjenih Država zabilježeno je 911 ispada (energetske mreže), koji su vjerojatno trebali spriječiti da se pojavi policija tijekom specijalnih operacija.

 

https://krebsonsecurity.com/2020/09/whos-behind-mondays-14-state-911-outage/

 

Također primjećujemo da je isključena struja za preko milijun ljudi u područjima Kalifornije gdje se nalaze velike tehnološke tvrtke poput Googlea. Ova isključenja električne energije dogodila su se nakon što je Ministarstvo pravosuđa službeno tužilo Google zbog monopolističke prakse.

 

https://www.foxbusiness.com/lifestyle/california-power-utility-1-million-cut-wildfires

 

https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-sues-monopolist-google-violating-antitrust-laws

 

Dalje, primjećujemo sve veće javne znakove da kazarska mafija pokušava pregovarati o predaji. To se može vidjeti po sve više poziva izdanja korporativnih medija za južnoafrički stil "istine i pomirenja".

 

https://www.youtube.com/watch?v=LDrUQ0dUOWw

 

Sve veće nasilje na samom vrhu svjetske moći također nas odvlači od sve više dobrih vijesti. Primjerice, lijek za Alzheimerovu bolest čini se da je pronađen.

 

https://libin.ucalgary.ca/news/research-team-discovers-breakthrough-potential-prevent-reverse-alzheimers

 

Ako WDS (Društvo Bijelog Zmaja) i njegovi saveznici pobijede u ovom ratu (a hoćemo), prerano starenje i dječje bolesti postat će izlječive.

 

Na kraju, iz ezoteričnih izvora čujemo kako će plavi puni mjesec na Noć vještica zapravo biti boje bundeve. Ako se ovo pokaže istinitim, to će biti jasan znak s neba. Ako se ne pokaže istinitim, znači da smo svoji na svome. U svakom slučaju, čovječanstvo će izaći kao pobjednik.

 

Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers