bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Thursday, January 5, 2017

Croatian -- BENJAMIN FULFORD:02:01:2017Pilići kazarske mafije stižu kući u kokošinjac u godini pijetla


2. siječanj 2017.„Što posiješ to ćeš i žeti“, nikad nije bilo više istinito nego u 2016-toj, kada je dugi popis zločina kazarske mafije protiv čovječnosti počeo konačno da ih sustiže. Ta godina je vidjela uklanjanje s vlasti ili s ovog svijeta mnoge visoke kazarske mafijaše uključujući članove obitelji Rockefeller, Bush, Clinton i glavne pristaše poput Georgea Sorosa i Baracka Obame. Također smo vidjeli pobunu u Anglo Saksonskom svijetu koja je dovela do kraja režim kontroliran od Kazara u Velikoj Britaniji (Brexit) i SAD-u (izbor vojne vlade Donalda Trumpa). Sada u 2017-toj, godini pijetla, njihovi pilići stvarno će doći natrag u kokošinjac. Ovo će biti godina masovnih uhićenja, suđenja za ratne zločine i promjene režima, jer savršeno metenje vladavine kazarske mafije se odvija, slažu se izvori iz Pentagona, Gnostičkih iluminata, azijskih tajnih društava i Društva Bijelog Zmaja.

U SAD-u, uhićenja od preko 15.000 kazarskih mafijaša od strane FBI-a započela su 1. siječnja, kažu izvori Pentagona. Počinitelji 9/11, ilegalne invazije Iraka, tsunamija i nuklearnog napada na Japan u Fukushimi i drugi zločinci protiv čovječnosti biti će uhićeni i to će biti javno objavljeno u svim većim masovnim medijima, obećaju izvori Društva Bijelog Zmaja.

„Kabaline podzemne baze u Nevadi, Denveru, Novom Zelandu, kao i baza za kloniranje u Camp Davidu su uništene, a više baza u Australiji, San Diegu, Havajima i Arkanzasu mogu biti cilj“, izvješćuju izvori iz Pentagona. „Ako kabalisti pokušaju pobjeći na Novi Zeland, u Kongo, Brazil, ili Paragvaj, moglo bi biti više kinetičkih aktivnosti kako bi ih se zaustavilo“, obećavaju izvori.


U Aziji, u međuvremenu, tamo je strah, zbunjenost i nada, jer puna implikacija smaknuća kazarske mafije počinje se događati na razini vlade, slažu se mnogi izvori. Tu je i posebno velika tajna aktivnost u Japanu, kažu desničarski japanski izvori.

Potvrdili smo iz izvora u japanskoj kraljevskoj obitelji i kabineta premijera Shinzo Abea da je sudac Vrhovnog suda Hisashi Owada, otac princeze Masako uhićen prošlog tjedna u Švicarskoj u BIS-u kada je uhvaćen kako pokušava unovčiti neke kinesko-japanske obveznice za ratnu odštetu. Owada je pokušavao unovčiti obveznice kako bi nadoknadio gubitke koje su stvorili bivši japanski premijeri Yasuo Fukuda i Junnichiro Koizumi kad su investirali specijalna sredstva Ministarstva vanjskih poslova u dionice, kažu izvori. „On može biti otac princeze, ali on nije car i to je razlog zašto je uhićen“, navodi japanska desnica bliska carskoj obitelji.

Owada je bio jedan od najviših agenata u Japanu i njegovo zatvaranje poslalo je udarne valove kroz japanski establišment. Još jedan viši Rockefellerov agent, Yotaro Kobayashi iz Trilateralne komisije također je pokušao, uzalud, da unovči velike apoene financijskih instrumenata dok tvrdi da ne postoji takva stvar kao Dragon obitelj. Yakuza agenti su odaslani tamo da se s njim pozabave, kažu izvori bliski japanskoj desnici.

Kineski i japanski establišmenti, koji su puno uložili u kampanju Hillary za predsjednika SAD-a još uvijek se oporavljaju od šoka zbog ovog gubitka koji im je konačno donio kući stvarnost promjene režima na vrlo visokoj razini na Zapadu.

Najavljeno odreknuće japanskog cara od prijestolja, za koje se očekuje se da će sada biti formalizirano u travnju, nije se dogodilo na vrijeme za kazarske agente za dovršetak njihove planirane otmice Bank of Japan kao što se može vidjeti pritvaranjem Owada.

Otkriće da je majka Mejii cara bila habsburška princeza poslalo je udarne valove kroz širu carsku obitelj, navodi desno krilo. Sada im je očito da je plan da se koristi ženska linija za preuzimanje muške linije japanske carske obitelji bio iza infitracije Owadine kćeri Masako u carsku obitelj, kažu članovi japanske kraljevske obitelji. To je razlog zašto postoji tako velika medijska kampanja u zadnje vrijeme da se dopusti da žena preuzme prijestolje, dodaju oni.

U svakom slučaju, Kazari su obećali da će predati ASEAN, Japan i Korejski poluotok Kini u zamjenu za kinesku pomoć da Hillary bude izabrana, potvrđuju izvori azijskih tajnih društava. To je razlog zašto je car trebao podnijeti ostavku, ali sada su ti planovi zaustavljeni.

Članak japanske Kyodo novinske agencije koji se pojavio 1. siječnja u izdanju Japan Timesa prikazuje zbunjenost među agentima starog režima u Japanu koji kritiziraju vladu zbog odbijanja da odobri rezoluciju kazarskog robovskog režima protiv Rusije u vezi Sirije. „Stav Japana… napravio je ono što je trebala biti izjava G7 u skupini od šest izjava“, oplakivao je članak novinske agencije.

Tadishi Ishii, šef Dents-a, japanskod reklamnog panoa kraj monopolija, najavio je ostavku prošlog tjedna na jasan znak da će se japanski sustav kontrole medija uskoro promijeniti. Dentsu je odavno koristio bojkote oglašavanja ili prijetnje da bi zadržao japanske medije pod kontrolom. Čistka koja se tamo događa znači da će obučeni tuljani koji rade za velike japanske korporativne kompanije uskoro lajati na neki drugi napjev, a agenti kao što je Kyodo će prestati biti glasnogovornici kazarske propagande.

Japanski ministar financija Taro Aso također može biti uklonjen jer on izvješćuje francuski ogranak obitelji Rothschild i kao takav blokira napore da se Japan oslobodi dužničkog ropstva nacionalizacijom Bank of Japan, kažu izvori japanske desnice.

Veliki test će biti to da se vidi da li japanska vlada sada ima hrabrosti objaviti snimke koje ima kako ratni zločinac i izraelski premijer Benjamin Netanyahu zove tadašnjeg japanskog premijera Naoto Kana 12. ožujka 2011. godine i prijeti masovnim ubojstvom građana Tokija, osim ako japanska vlada pristane potpisati svoja devizna sredstva kazarskoj mafiji.

„Abe se toliko boji Netanyahua da želi podnijeti ostavku umjesto da se s njim mora suočiti“, kažu japanski desničarski izvori. Čak i ako je Abe također pilence, Netanyahuovi dani su odbrojani. Abe će biti prisiljen da odstupi ako odbije djelovati u vezi s 3/11, kažu japanski desničarski izvori. Japance su također obavijestili gnostički iluminati, da ako dođe do bilo kojeg daljnjeg izraelskog ili kazarskog napada na Japan, da će se suočit s odmazdom u obliku 500 megatonskog nuklearnog oružja, dovoljno da se, na primjer, uništi Izrael.

Netanyahu je, u svakom slučaju, već suočen s više kaznenih prijava. „Rezolucija 2334 Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda daje Međunarodnom kaznenom sudu zakonske osnove da procesuira Izrael za ratne zločine, preseljenja stanovništva, ilegalno naseljavanje i drugo“, kažu izvori iz Pentagona.

Netanyahu se također suočava s kaznenim prijavama za prijevaru i podmićivanje u Izraelu.

Važna stvar koju izraelski dužnosnici trebaju shvatiti dok podižu kaznene prijave protiv njega, je da Netanyahu nije Židov, on je sotonist i zakleti neprijatelj židovskog naroda.

Netanyahu, zajedno s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, sada su dva najveća agenta kazarske mafije na vlasti i kao takvi su sada ciljevi visokog prioriteta, slažu se izvori gnostičkih iluminata i Pentagona.

Sve u svemu, ono što sada vidimo je operacija čišćenja, jer pobjeda, i sloboda, za ljudski rod su već osigurane, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja. Nakon što se čišćenje završi, nadamo se u prvoj polovici godine, tada ćemo moći početi s pozitivnijim i konstruktivnijim radom. Ako sve bude išlo dobro, 2017. godina će značiti mir u svijetu i početak masivne kampanje za okončanje siromaštva, zaustavljanje uništavanja okoliša i početak novog zlatnog doba.Preveo: Fredi

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA