bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Friday, January 27, 2017

Croatian -- Benjamin Fulford: 23:01:2017

Sada kada je Trump predsjednik počinje istinska rasprava


23. siječanj 2017.Sada kada je Trumpov režim formalno uspostavljen, prava borba za budućnost planeta Zemlje može ozbiljno početi. S jedne strane imamo Zapadni vojno industrijski kompleks a s druge strane imamo drevne obiteljske loze. Drugi način na koji to možemo prikazati je borba koja je sada između onih koji imaju oružje i onih koji kontroliraju zalihe maslaca (novca). Još jedan drugačiji način za analizu nadolazeće borbe je da se gleda na to kao Kina (Azija) protiv SAD-a (Zapad), iako je to previše pojednostavljeno. „Zapad“ kako stvari sada stoje uključuje Japan plus Sjevernu i Južnu Koreju i možda čak Vijetnam, dok Azija uključuje Njemačku i ostale od Rothschilda kontrolirane države.

Ideoliške linije bojišnice bile su postavljene u dva izlaganja, jedna od kineskog predsjednika Xi Jinpinga na ljubavnom festivalu krvnih loza u Davosu, dok je druga bila Donald Trumpov govor prisege.

Xi je u svom govoru uglavnom podržao globalistički status quo sve dok se globalni sustav upravljanja gospodarstvom“ nastavlja reformirati da bi dao više glasa zemljama u razvoju. Xi je također obećao da će Kina pomoći svjetski razvoj na win-win način u harmoniji s prirodom. Naravno, Kina je daleko najveći korisnik postojećeg sustava tako da su globalističke obitelji krvnih loza zamolile Kinu da ih zaštiti sada kada je protureakcija protiv njih počela na Zapadu.

Trump je u svom govoru oplakivao kako je američka srednja klasa uništena i kako su industriju SAD-a spalili globalisti i obećao je da će obnoviti američku industriju i infrastrukturu. Također je nagovijestio da će vojno industrijski kompleks podijeliti neke od svojih tajnih tehnologija sa svijetom kad je rekao: Mi stojimo na pragu novog milenija, spremni da otključamo tajne svemira, da oslobodimo Zemlju od bijede bolesti i da koristimo energije, industriju i tehnologije sutrašnjice.“


Sve u svemu, to ne zvuči kao da se priprema za svjetski rat ili sudar civilizacija, nego umjesto toga vidimo razumne pregovaračke pozicije koje se izlažu s obje strane prije završnih pregovora za postavljanje novog, poboljšanog sustava upravljanja planetom. Azijci žele više glasa za ne-europski svijet, Zapad želi svoju industriju i da srednja klasa bude obnovljena u zamjenu za oslobađanje novih tehnologija. To zvuči kao da se win-win rješenje može postići bez previše lupanja po stolu i vikanja.

Tu će biti mnogo više od lupanja po stolu na Zapadu, misli se na to kako vojna podrška Trumpu počinje. CIA, u očekivanju istrage i objavljivanja već je razotkrila 13 milijuna stranica dokumenata, ali Pentagonovi izvori obećavaju da će novi šef CIA-e Mike Pompeo počistiti i reformirati agenciju, i prisiliti na još veće i puno razotkrivanje.

Trump je otišao u Langley (sjedište CIA_e) da kaže CIA-i da je vojska s njim, i da će dodati još novih agenata dok se obavlja čistka negativaca, kažu izvori. Vrhovni general Joseph Dunford vratio se sa sastanaka s NATo-om iz Pariza i Bruxellesa da nadgleda Trumpovu sigurnost na inauguraciji, poduprt s milijunima bickera, policajaca, agenata FBI-a i Nacionalne garde“, dodali su izvori.

Također, Pentagonovi izvori kažu: Nije slučajno da je (general James) Mattis bio potvrđen kao ministar obrane a kolega iz mornarice (general John) Kelly da vodi Ministarstvo domovinske sigurnosti 20. siječnja, jer oni su bili Dunfordovi šefovi u Iraku, a ova trojica iz vrha mornarice su Trumpovi tjelohranitelji.“

Prva prava stvar koju je Trump učinio nakon preuzimanja vlasti bila je da je otišao u sjedište CIA-e sa svojim tjelohraniteljima. Na površini, on je obećao CIA-i 1000 postotnu podršku, dok ispod površine, prema Pentagonovim izvorima Trump je dao CIA-i ultimatum da zaustavi drogu, oružje, trgovinu djecom, ljenčarenje, laži, prljave trikove, političku korupciju, subverzije i da se fokusira na ljudske i otvorene obavještajne izvore za cijelu vladu i da osigura kontra obavještajne informacije o protivnicima i Izraelu ili drugo.“

Trumpova vojna vlada također planira primorati vojne poduzetnike kao što su Boeing i Lockheed Martin da prekinu s prevarama, razbacivanjem i zloupotrebama i „ da čak mogu biti i nacionalizirani kao u Rusiji, kažu izvori.

Izručenje meksičkog dilera droge Joaquina El Chapo Guzmana od strane posebnog odjela CIA-e upravo u trenutku Trumpovog predsjedavanja bilo je tempirano da pošalje jasnu poruku, kažu oni. Guzman priča sve što zna o tome gdje sve teče novac od droge tajne nacističke frakcije, kažu.

Obitelji krvne loze ne uzimaju sve ovo bez borbe i financirali su i organizirali anti-Trump demonstracije po svijetu. Oni također koriste svoje koje će najvjerojatnije uskoro završiti gigantske medijske korporacije da montiraju veliki psihološki rat Trumpovom režimu.

U sklopu te kampanje čini se da su Rothschildi i njima slični uskrsnuli Georgea Sorosa kao svog ključnog čovjeka. Soros se navodno pojavio prošlog tjedna na skupu u Davosu u Švicarskoj, ali ja još uvijek ne želim povući informaciju koju sam dobio da je ubijen. Razlog je taj da je Soros navodno javno govorio na ručku, a kad se takva stvar dogodi više medija u pravilu izdaje svoje vlastite izvorne verzije događaja. U ovom slučaju, svi korporativni mediji izgleda izvješćuju na temelju Bloomberg-ovog videa. Tehnologija da se osoba može pojaviti kao stvarna na videu je dobro razvijena i sve dok ja opet ne vidim Sorosa u Japanskom klubu stranih dopisnika svojim vlastitim očima, mogu samo reći da Rothschildi samo koriste tu osobu za skrivanje iza nje.

Evo što je izvor CIA-e imao za reći o njegovom nedavnom pojavljivanju:

„Izgleda daje stari George mlađi je li ovo najnoviji model koji je upravo iskočio iz komore? Obratite pažnju razlike u dobi. Nova fotografija koja sada cirkulira na MSM.“ Vidite fotografije ispod, prva je potvrđena koja je napravljena samo malo prije nego što je odstranjen, druga je ona koja sada cirkulira. U najmanju ruku on je nekako pomlađen.
Još jedna vidljiva starija osoba, moćna ličnost krvne loze, njemačka kancelarka Angela Merkel uskoro će neočekivano uzeti bolovanje, „iz zdravstvenih razloga“ i najvjerojatnije se neće vratiti. Drugim riječima, ona će pobjeći, prema vrlo povezanom CIA izvoru.Sorosa i Merkel na stranu, različiti, visoko povezani CIA izvor ima slijedeću poruku za prenijeti: „mračne snage bile su jednako jake na Antarktiku kao i snage svjetla. To je posljednje skrovište za loše dečke i njihovu vrstu…“

 Izvor, koji je direktni rođak poznatog admirala iz Drugog svjetskog rata, također je imao neke x-dosjee da kaže i to da: 

„Dvije vremenske trake konvergiraju sada i kada ta konvergencija završi imati ćemo potpuno razotkrivanje. To je razlog zašto svi veliki svjetski lideri odlaze na Antarktik, i nastavljaju odlaziti svaki dan. Drevni izgubljeni grad već se nazire. To je ono što ja nazivam baza u ranijim prijenosima i raspravama. Sve je tamo i elite dolaze sa svojim specijalnim letjelicama ne samo da traže zaštitu da ne budu uhićeni, nego također pokušavaju i rade nagodbe s galaktičarima koji imaju kontrolu nad cijelim područjem. Ima i onih iz visokih redova elite koji su u gradu sada i pokušavaju postići nagodbu da idu u komore za iscjeljivanje. Kissinger uključen.“ 


Nevjerojatne tvrdnje zahtijevaju nevjerojatan dokaz i kad je ovaj pisac tražio priliku da ode na Antarktik da sam to vidi, rečeno mu je da će se dogovoriti. Ako odem, donijeti ću kamere i uređaje za snimanje i podijeliti ono što sam našao s javnošću.
U svakom slučaju, vrlo nekompromisni i sada temeljen na stvarnosti ruski FSB izvor je potvrdio da je Antarktik bio pod ugovorom, ne pod kontrolom bilo koje vlade, te da su međunarodni konglomerati i oligarsi imali baze tamo gdje su provodili tajne eksperimente i istraživanja.
Izvori s Antarktika također su pružili GPS koordinate za dva mjesta gdje su, kažu, vidjeli se odvija puno akcija: 74 stupnja južno, 164 stupnja istočno; i 66 stupnjeva južno, 99 stupnjeva istočno. Jedna pokazuje na Google Earth jedan odmrznuti krajolik s jezerima, a drugi kao tamni osušeni trg. Fotografije s desne strane također su pribavljene:

Kako Trump tvrdi da njegova vlada predstavlja „povijesni pokret kakav nije nikad prije viđen, dolazeći događaji uskoro bi trebali odgovoriti retorici. Vidjet ćemo.


Preveo: Fredi

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA