bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Thursday, November 3, 2016

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 31:10:2016

31 oktober 2016
Het is tijd om de hooivorken en geweren tevoorschijn te halen mensen bestorm de paleizen van de top gangsters van de Khazariaanse maffia. Dit werd bevestigd in een brief welke vele bronnen onderschrijven welke voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, Generaal Joseph Dunford stuurde naar ieder lid van het leger van de VS. In de brief zegt Dunford: “Ieder lid van de dienst zweert ‘om de Grondwet van de Verenigde Staten te verdedigen’ en te vertrouwen en geloof en trouw te hebben voor hetzelfde.

Dit is een direct bevel van jullie top generaal om de grondwet te verdedigen. Wat zegt de grondwet? Het zegt: “het Congres zal Macht hebben om Geld te slaan, en daarvan en van buitenlands Geld de waarde te kunnen bepalen,” en het mag valsemunters, de beurscommissies en huidige Munteenheid van de Verenigde Staten straffen opleggen.” Met andere woorden je bent door je Eed aan de Grondwet verplicht om achter de Federale Reserve Raad en de misdaad families die het bezitten en die de VS dollars hebben vervalst en gestolen sinds 1913, aan te gaan. Verder, moeten jullie de grote hoeveelheden bezittingen welke in het bezit zijn van deze misdaad families in beslag nemen.


In zijn brief noemt Dunford ook “onze doelbewuste en gedisciplineerde verplichting ons te houden aan het principe van burgercontrole over het leger.” omdat de verkiezingen zijn gestolen en dit is zo geweest sinds tenminste het jaar 2000 betekent dit dat burgers niet langer de baas zijn dus Generaal Dunford geeft jullie het bevel om naar Washington DC te gaan en de terugkeer van burgercontrole van de regering af te dwingen. Dat betekent het herstel van de onvervalste democratie en vrijheid van pers zo dat een geïnformeerde bevolking zijn eigen regering kan kiezen. Deze regering wordt dan gediend door het leger.

De bevolking, regering en strijdkrachten van Canada staan klaar om hun Amerikaanse broeders en zusters op elke mogelijke manier te helpen om zich te bevrijden uit Khazariaanse gangster controle.

High-tech oligarchen van de West Kust zoals Bill Gates, de eigenaars van Apple Computer en Larry Ellison van Oracle Computer, mensen die rijk zijn geworden door het creëren van dingen die ons leven beter maken en niet door middel van fraude, hebben de White Dragon Society verteld dat ze de actie om de Khazariaanse maffia onderuit te halen zullen steunen.

Hillary Clinton heeft al $1.8 miljard naar Katar gestuurd en is van plan om daar binnenkort naartoe te vluchten, beweren CIA bronnen. Echter, noch zij noch enig ander lid van haar misdaadfamilie zal worden toegestaan om te ontsnappen, zeggen de bronnen.

Dit is wat Pentagon bronnen hebben te zeggen over de situatie: “De Hillary stille coup is verslagen door een militaire tegencoup met [Republikeins President Kandidaat Donald ] Trump als de bezem en Wikileaks als het instrument, ondersteund door overweldigende dodelijke kracht en NSA spionage.”

NSA bronnen bevestigen dat Hillary Clinton schuldig is aan massa moord (Haïti, Fukushima, Libië, Syrië enz.) en dat zij en haar gangstermaatjes tegengehouden moeten worden.

Nu we het over de NSA hebben, ze verzochten me vorige week om mijn mobiele telefoon en creditkaarten achter te laten en een ontmoeting te hebben met de gnostische vertegenwoordiger van de Illumininati, “Alexander Romanov” op een veilige plek zo dat ik geheime informatie kon krijgen. De NSA weet dat niets dat digitaal is veilig is en dat is waarom het belangrijke spul overgedragen wordt tijdens een op een persoonlijke ontmoetingen. De boodschap die de NSA had was dat Xi Jinping, Vladimir Poetin en Barack Obama allemaal hun orders krijgen direct van Baron Evelyn de Rothschild. CIA bronnen bevestigden dit.

Russische leden van de WDS hebben ook bevestigd dat Vladimir Poetin, welke een namaak is, zijn orders krijgt van de Rothschilds.

Het internet is recentelijk schoon gemaakt en al de foto’s van de zogenaamde Vladimir Poetin door de jaren heen zijn bewerkt zodat ze identiek lijken. Echter, als je gaat naar het papieren fotoarchief en zijn foto’s door de jaren heen vergelijkt, kun je bevestigd zien dat de originele Poetin lang geleden al overleden is en dat er zes verschillende “Poetins” zijn of zijn geweest.

De Russische bronnen verschaften ook deze donderslag informatie:

“’De Russische Federatie is het Private vennootschap van de Rotschilds, welke werd geregistreerd in de Stad Londen in 1991 met het DUNS Nummer 531 298 725. De directeur van deze Private Rothschilds vennootschap is niet Medvedev Dmitry Anatolyevich, maar Menachem Aaranovitch Mendel.” De Russische bronnen zeggen dat Menachem Aaranovitch Mendel een Khazariaanse Jood is.

De Russische bronnen zeggen dat meer dan 7000 Russische militaire officiers en patriottistische genootschappen deze informatie is gegeven. De Russen weten ook dat de zogenaamde President Poetin akkoord is gegaan met de verdeling van Rusland en zeggen dat spoedig “De Russen, Oekraïners en Wit Russen zich opnieuw zullen verenigen in een afzonderlijke erg machtige staat.”

Zoals we weten is de VERENIGDE STATEN van AMERIKA N.V. een private Rothschild buitenlandse corporatie welke is geregistreerd op 10687 Gasking Way STE 101, Manassas, VA 20109. Andere Rothschild corporaties met een DUNS getal zijn ook de Verenigde Naties en de Europese Commissie

Zoals Neil Keenan verslag legde proberen voorzitster Janet Yellen, hoofd van de Bank of England Marc Carney en Maleisisch Eerste Minister Najib Razak op dit moment certificaten te gebruiken die vervalst werden door Wilfredo Saurin om het zo erop te laten lijkend dat ze ondersteund worden door een miljoen ton goud.


Ze zijn van plan om door deze fraude $41 triljoen “geld” te creëren om een enorme globale omkoopcampagne te financieren ontworpen om hun familie aan de macht te houden, zeggen WDS bronnen.

Chinese regeringsbronnen zeggen ook dat de Rothschilds hevig proberen om China te overtuigen om een oorlog tegen het leger van de VS te beginnen in de Zuid Chinese Zee. Dat is omdat de Rothschilds het wanhopig nodig hebben om een wereldoorlog te beginnen om de huidige revolutie tegen hun regering in de Verenigde Staten af te wenden

De NSA bronnen bevestigen dit. Ze bevestigden me ook dat de inval door 9 bullebakken bij deze schrijver vorige week werd bevolen door de Japanse slaaf Eerste Minister Shinzo Abe die op zijn beurt werd bevolen door de Chinese President Xi Jinping die op zijn beurt werd bevolen door Evelyn de Rothschild. Deze schrijver heeft een excuus ontvangen en de Rothschilds gedwongen hun pesterij te beëindigen.

Het feit dat Abe, die de anti-China campagne leidde in Japan een paar jaar geleden, nu plotseling buigt en Chinese voeten likt is een duidelijk teken dat hij niet meer dan een Rothschild marionet is. De Rothschilds vertellen de Chinezen alles wat ze willen horen in een wanhopige poging om Chinese bescherming te krijgen voor het leger van de VS en agentschappen die nu op het oorlogspad zijn tegen hen.

De Chinezen hadden een serie belangrijke ontmoetingen vorige week in HongKong, Taiwan en Peking waar werd besloten dat China wereldvrede wil en vriendschap en niet mee gaat met de plannen voor het starten van een wereldoorlog, bevestigen verschillende Chinese bronnen.

De Chinezen hebben er ook om gevraagd om een wegwerp analoge camera te kopen (digitale camera’s hebben GPS) en een foto te nemen van een van hun goud opslagplaatsen met een recente krant ervoor zodat bevestigd wordt dat het goud bestaat, tot dusverre is dit nog niet gelukt.

Als het goud niet bestaat, dan zal er een noodzaak zijn om producten te gebruiken, vastgoed bezittingen en andere dingen die werkelijk bestaan om geld te ondersteunen.

De koolstof stemrechten in het Parijse Akkoord bereikten hun laatste jaar en zullen spoedig worden bekrachtigd, wat China een groter aandeel geeft dan de VS, dit lijkt eerlijk en kan als een basis worden gebruikt voor besluiten over hoe valuta zullen worden gecreëerd en gebruikt in de toekomst. Met andere woorden, een veel eerlijker systeem voor het besluiten wat de mensheid zal doen in de toekomst is klaar om bekrachtigd en op zijn plaats gezet te worden.

De Japanse Koninklijke familie, het leger van de VS en het leger van China, onder vele anderen, hebben ook steun aangegeven voor het creëren van een meritocratisch bemand bureau voor toekomstplanning welke met plannen komt voor het veranderen van deze planeet in een paradijs voor mensen en alle andere levende wezens.

Ondertussen, is mijn webmaster die geraakt werd door een kanker veroorzakend vergif, aan het genezen door middel van de laatste geneesmethodes. Sinds dit een persoonlijke aanval was op iemand die dichtbij me staat, zal er een tegenaanval komen. Dit betekent dat de hoofden van het Keio Universiteit Ziekenhuis, de Japanse Medische Associatie en de Amerikaanse Medische Associatie gearresteerd zullen worden en gedwongen zullen worden om te bekennen wie hun Rockefeller bazen zijn.

Vergis je niet, kanker bestond niet totdat de Rockefellers en hun Khazariaanse maatjes begonnen om kanker veroorzakende substanties in verschillen dagelijkse producten te stoppen. Studies van duizenden Egyptische mummies bevestigen dat kanker ooit niet bestond. Een eeuw geleden in de VS, voordat de Rockefellers het medische systeem overnamen, kreeg slechts 1 op de 20 mensen kanker. Nu is dit 1 van de 2.

Verder, de Medische Maffia vermoordt elk jaar miljoenen mensen met vergiffen en straling als onderdeel van hun nep oorlog tegen kanker. Dit betekent dat praktisch iedereen die dit leest een naast familielid heeft die vermoord is door de Khazariaanse bende.

Eerlijke artsen die werken voor de genezing van kanker vertellen hun patiënten dat het ze niet is toegestaan, omdat ze het risico lopen om hun doktersvergunning en carrière te verliezen, als ze kanker op een natuurlijke manier proberen te genezen en ze vertellen hun patiënten om elders behandeling te zoeken.

Dat is waarom het leger van de VS en agentschappen een inval moeten doen bij medische verenigingen, en een einde moeten maken aan deze moord door vergif en stralingsbeproeving en de belangrijkste leiders moet arresteren.

 Bron: Antimatrix.orgVertaling: Lia

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA