CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, July 2, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 01:07:2019


Pentagon Neemt G20 Over, Zal Aandringen Op Vrede In Het Midden - Oosten En Wereldfederatie.
Door: Benjamin Fulford  / 1 Juli 2019
Nu in principe een vredesovereenkomst is bereikt op het Koreaanse schiereiland, zullen de Amerikaanse militairen, die net het voorzitterschap van de G20 hebben overgenomen, aandringen op een echte vredesovereenkomst in het Midden-Oosten, zeggen bronnen van het Pentagon. Vrede breekt ook uit in andere probleemgebieden zoals de grens tussen Oekraïne en India / Pakistan. Dit alles gebeurt terwijl de VS en China een wapenstilstand in hun handelsoorlog aanhalen en onderhandelingen beginnen om te vormen wat, zoals de Chinese regering het uitdrukt, 'een nieuw model voor wereldwijde samenwerking' is.
"De dialoog moet worden gevoerd op basis van gelijkheid en wederzijds respect. Legitieme zorgen van beide kanten moeten worden aangepakt ", zo beschreef de officiële Chinese Xinhua nieuwssite de situatie.
De onderhandelingen zullen onder meer gaan over het opzetten van een toekomstig planningsbureau om te werken in harmonie met het Multitriljoen Chinese Belt and Road Initiatief, zeggen bronnen in de Britse Koninklijke Familie.
Het andere grote evenement van vorige week was de deal tussen de Britten en de Russen over hoe een post-EU Europa zou worden bestuurd, Britse en Russische bronnen zijn het daarmee eens. Deze deal werd weerspiegeld door de officiële terugkeer van Rusland naar de Parlementaire Assemblee van de Raad van Europa (PACE). Deze groep van 47 democratieën is ouder en groter dan de 28-landen tellende EU en omvat grote spelers zoals Turkije en Rusland.
Ook, omdat Rusland er werd uitgeschopt voor de annexatie van het Krim-schiereiland, betekent dit een de facto erkenning van de opsplitsing van de Oekraïne.
Het feit dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel op mysterieuze wijze twee keer in het openbaar stond te schudden, doet ons afvragen of zij niet met een of ander elektromagnetisch wapen is geraakt om haar te dwingen de door de Duitsers gedomineerde EU op te geven.
Wat zeker is, is dat Duitsland instemden met de heropname van Rusland in PACE. Het zal waarschijnlijk ook instemmen met een no-deal Brexit.
Pentagon-bronnen zeggen ook dat er een financiële black swan-gebeurtenis wordt ontworpen om een einde te maken aan het op fiat gebaseerde financiële systeem en het te vervangen door een Quantum Financial System (QFS), ondersteund door een mand met echte wereld goederen. "Handelsoorlogen, [problemen met] Deutsche Bank, een Brexit zonder deal en de spanningen in Iran zijn bedoeld om een beurscrash te veroorzaken en een einde te maken aan de fiat-valuta om de QFS te lanceren", aldus de bronnen.
U hoeft geen insiderbron van het Pentagon te hebben om te beseffen dat het huidige systeem mathematisch gedoemd is. In de eerste plaats is de hoeveelheid geld die dagelijks wordt verhandeld op computers met financiële systemen letterlijk duizenden malen groter dan de onderliggende real-world-activa waarop ze zijn gebaseerd. Op dit moment wordt 80% van de aandelenhandel gedaan door computerprogramma's, wat betekent dat AI al de meeste van de toekomstige besluitvormingsprocessen van beursgenoteerde bedrijven controleert. Dit heeft effecten in de echte wereld.
In de eerste plaats is het een soort zeepbel voor activa-inflatie aan het creëren die ertoe leidde dat de prijzen voor commercieel onroerend goed in Japan met 95% in waarde daalden nadat hun bubbel barstte.
Amerikaanse pensioenfondsen, bijvoorbeeld, nemen aan dat hun beleggingen een jaar op jaar rendement van 7,15% zullen hebben. Echter, zelfs als de aandelenmarkt elk jaar met meer dan dat percentage in waarde stijgt, groeit de reële economie hoogstens met 2%. Aangezien beurskoersen de onderliggende realiteit niet weerspiegelen, betekent dit dat alle pensioenfondsen in de echte wereld failliet gaan en dat mensen op oudere leeftijd in armoede zullen vervallen als het huidige systeem doorgaat. Activuminflatie betekent ook dat in de Verenigde Staten bijvoorbeeld 74% van de mensen het zich niet kunnen veroorloven om een huis te kopen.
De trigger voor een nieuwe Lehman-achtige schok deze keer is waarschijnlijk een $ 3 biljoen financiële vuilnishoop met de naam Collateralized Loan Obligations, volgens de BIS, de centrale bank van centrale banken. "Wat goed is voor vandaag hoeft niet noodzakelijk goed te zijn voor morgen. Fundamenteler is dat monetair beleid niet de motor van groei kan zijn", erkent de BIS in zijn laatste rapport.

Met andere woorden, zelfs de BIS realiseert zich dat iets als een op realiteit gebaseerd, meritocratisch uitgevoerd toekomstig planningsbureau de economie beter zou kunnen beheren dan AI te gebruiken om fiatgeld te verdelen en financiële bubbels te creëren.
De erkenning van falen door de financiële oligarchen is natuurlijk waarom er tegenwoordig zoveel hectische paardenruil in de echte wereld gaande is.
De grootste echte-wereld koopwaar blijft olie, en hier heeft de Verenigde Staten nog steeds de sterkste kaarten. Deze tweet van de Amerikaanse president Donald Trump zegt het mooi: "China krijgt 91% van zijn olie uit de zeestraat, Japan 62% en ook veel andere landen. Dus waarom beschermen we de scheepvaartroutes voor andere landen (vele jaren) voor nulcompensatie? Al deze landen zouden hun eigen schepen moeten beschermen."
Pentagon-bronnen zeggen dat deze tweet China, Japan en India er al heeft toe gebracht om onderzeeërs te sturen om in de [Perzische] Golf te patrouilleren en op Israëlische [onderzeeërs] te jagen.
Natuurlijk het was het Pentagon dat achter de twee zat.
Met Mark Esper als Minister van Defensie en Mark Milley als Voorzitter van de Joint Chiefs of Staff.
Het lijkt erop dat het leger nu het Pentagon runt nadat de mariniers hun beurt hadden met [generaals Jim] Mattis en [John] Kelly, merken de bronnen van het Pentagon op.
Dit betekent dat de mariniers een veilig strandhoofd hebben opgericht tegen de Khazariaanse maffia en nu neemt het leger meer alledaagse maar belangrijke administratieve taken over.
Zoals we boven aan dit artikel hebben vermeld, heeft het Amerikaanse leger nu de leiding over de G20.
Dat komt omdat hun Saoedi-Amerikaanse kolonie het leiderschap van de G20 uit Japan heeft overgenomen.
Dit betekent dat het Amerikaanse leger de agenda coördineert via hun script lectuur van nep-kroonprins Mohammed bin Salman (MBS).
Het Pentagon is natuurlijk woedend omdat het gemanipuleerd is door radicale zionisten om Irak binnen te vallen en vastbesloten is om niet gemanipuleerd te worden om een oorlog met Iran te voeren.

De bronnen van het Pentagon merken op dat er op de G20 geen coalitie was tegen Iran, echter India annuleerde een deal van $ 500 miljoen om anti-tankraketten van Israël te kopen.
Het feit dat Trump tussen MBS en de Turkse president Recep Erdogan op de G20-groepsfoto was geplaatst, was bedoeld om te laten zien dat Turkije samen met Saoedi-Arabië de komende jaren zal samenwerken voor vrede in de regio, zeggen de bronnen van het Pentagon.
Rusland zal samenwerken met Turkije, Egypte, Saoedi-Arabië en Iran om de Israëli's te dwingen echte vrede te accepteren, zeggen Russische FSB-bronnen.
Vorige week kreeg Israël een waarschuwing toen zijn GPS-systemen onbruikbaar werden gemaakt door de Russen, waardoor de meeste van hun wapensystemen onbruikbaar werden.
Het volk van Israël begint ook eindelijk wakker te worden.
De voormalige Israëlische premier Ehud Barack kondigde vorige week aan terug te keren naar de politiek en zei: dit is geen tijd om op het hek te staan ...
Netanyahu's regime, met zijn radicale Messiaanse zeloten en zijn corrupte leiderschap moet worden omvergeworpen.
Sinds Barack premier Benyamin Netanyahu's militaire commandant was, weet hij uit eigen ervaring wat een gevaarlijke fanaticus de man is.
Door te verwijzen naar radicale Messiaanse zeloten, bevestigde hij wat deze schrijver al lang beweerde, en dat is dat Israël wordt gerund door fanatici die proberen een kunstmatig Armageddon te beginnen.
Terugkerend naar Azië, zeggen Chinese bronnen dat de hereniging van het Koreaanse schiereiland zal beginnen met stappen om de economische relaties te verdiepen door het inkten (?) van spoorwegen en wegen, het openen van het Kaesong Industrial Complex en het toestaan van Zuid-Koreaanse toeristen om het Noorden te bezoeken, onder andere dingen.
Ook in Indonesië werd president Joko Widodo officieel bevestigd als winnaar van die countrysverkiezing door 55,5 procent van de totale stemmen te behalen, waarmee hij Khazariaanse pogingen om dat countrysgoud te veroveren beëindigde.
Zoals de Red Dragon-ambassadeur had voorspeld 555 zal 666 verslaan.
Natuurlijk, alleen omdat de Satanisten verliezen, betekent dit niet dat de oorlog op geen enkele manier voorbij is.
Het nieuws uit Italië van een burgemeester, artsen en maatschappelijk werkers die kinderen verkopen aan seksuele roofdieren, is slechts het topje van de ijsberg. Alleen al in de VS verdwijnen er elk jaar meer dan 40.000 kinderen.
Deze mensen, geconcentreerd aan de top van de westerse machtsstructuur, vechten letterlijk voor hun leven.
Ze weten wat er met hen zal gebeuren als het grote publiek te weten komt wat ze hun kinderen hebben aangedaan.
Ze zullen ook hard vechten om hun systeem van schuldslavernij te beschermen. Vorige week kondigde bijvoorbeeld de nieuw verkozen Kazachse president Kassym-Jomart Tokajev aan dat hij, in plaats van het redden van banken, de schulden van mensen zou afschrijven.
Het was onwaarschijnlijk dat het toeval was dat grote explosies daar een militaire basis vernietigden rond de tijd van de aankondiging. Stel je voor hoe ze zouden reageren op een wereldwijd jubelfeest?
De strijd tegen hightech-oligarchen die Google, Facebook enz. runnen zal ook erg hardnekkig zijn.
Om deze te helpen winnen, wordt binnenkort een premie aangekondigd op de hoofden van de belangrijkste high-tech aandeelhouders en het topmanagement, zeggen bronnen van het geheime genootschap.
Dit komt omdat juridische acties door individuele regeringen niet voldoende zullen zijn om deze transnationale criminele ondernemingen een hiel te lichten.
Ze moeten gestopt worden om de waarheid te verdraaien en te vervangen door een nep AI-gecontroleerde realiteit.
Benjamin Fulford
Nederlandse Vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers