CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, November 14, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 11:11. 2019


Opzettelijke Implosie van het Financiële Systeem in Ontwikkeling om Het Nieuwe Financiële Systeem een Krachtige Impuls te Geven.
Benjamin Fulford  / 11 November 2019
Een grotere ineenstorting van het financiële systeem dan Lehman Brothers wordt ontwikkeld om plaats te maken voor een nieuw financieel systeem, zeggen Aziatische geheime genootschapsbronnen.  Recente trends op de financiële markten, met name een aandelenmarkt bubbel van bijbelse proporties, ondersteunen deze bewering.  Elke financiële veteraan zal je vertellen dat wanneer financiële markten vechten tegen de werkelijkheid, de werkelijkheid uiteindelijk altijd wint.  Dit betekent dat de aandelenkoersen met 90% of meer kunnen kelderen.
Maar, als teken dat de financiële oorlog nog niet voorbij is, zijn de Europese koningen het er niet mee eens, zeggende: "Alle investeringsbanken in de wereld zijn begonnen met het verlaten van het oude systeem, dus het is slechts een kwestie van tijd voordat het naadloos of wrijvingsloos overgaat van het oude naar het nieuwe systeem".

Dit mag dan misschien werken voor betalingssystemen, geldautomaten, creditcards, enz., maar niet voor het westerse systeem van Babylonische schuldslavernij als geheel.  Dit systeem heeft geresulteerd in de top 1% die 53,2% van alle aandelen en beleggingsfondsen bezit, en als je daar de volgende 9% bij optelt, de rijke  hebben controle over 93,2%, laten de resterende 90% achter met slechts 6,8%.  Een ander bewijs dat dit een systeem van schuldslavernij is, is het feit dat de onderste 90% van de mensen 72,4% van alle schuld verschuldigd is.
Deze aandelenmarkt, die wordt gecontroleerd en eigendom is van de superrijken en hun hooggeplaatste ambtenaren, is frauduleus en parasitair geworden en zuigt geld uit de echte economie.  Dit maakt een ineenstorting wiskundig onvermijdelijk.
Laten we eens kijken naar nog meer cijfers die dit bewijzen.  Van januari tot oktober van dit jaar is wereldwijd 339 miljard dollar in obligaties gestopt en 208 miljard dollar uit aandelen gehaald, en toch blijft de beurs een recordhoogte bereiken.  Dat komt omdat institutionele beleggers en huishoudens sinds 2009 1,9 biljoen dollar uit de aandelenmarkt hebben gehaald, terwijl corporaties, met behulp van funny money van de particuliere centrale bank, 3,6 biljoen dollar van hun eigen aandelen hebben gekocht.
Plus, gebruikt, volgens de Wall Street Journal, 97% van de beursgenoteerde bedrijven geen Generally Accepted Accounting Principles (GAAP) in het vrijmaken van hun winsten, wat betekent dat ze in principe hun boeken koken.
Coca Cola is een goede casestudy.  Om te citeren uit The Daily Bell:
"Als we gewoon een paar jaar teruggaan naar 2010, dan was de jaarlijkse omzet van Coca Cola 35 miljard dollar.  In 2018 was de jaaromzet van het bedrijf gedaald tot minder dan 32 miljard dollar.  In 2010 genereerde Coca Cola 5,06 dollar winst (inkomsten) per aandeel.  In 2018, slechts 1,50 dollar.  En het totale eigen vermogen van Coca Cola, dat wil zeggen de 'nettowaarde' van het bedrijf, bedroeg 31 miljard dollar in 2010.  In 2018 was het eigen vermogen gedaald tot 19 miljard dollar.  Zo heeft Coca Cola de afgelopen acht jaar bijna 40% van haar eigen vermogen verloren, is de omzet gedaald en zijn de inkomsten per aandeel met 70% gedaald.  Het is duidelijk dat het bedrijf er nu veel slechter aan toe is dan acht jaar geleden.  Toch is de koers van het aandeel van Cola in die periode bijna VERDUBBELD".
Kortom, de families die eigenaar zijn van de westerse (en Japanse) centrale banken drukken geld en overhandigen het aan de bedrijven die ze ook bezitten, terwijl ze het levensbloed uit 90% van de bevolking zuigen.
Het financiële systeem is een gigantisch zwart gat geworden, wat een perverse gedachte is omdat veel van de heersende families de zwarte zon aanbidden.
Een waarschijnlijke trigger zal de ineenstorting van de Deutsche Bank zijn, die net een verlies van 832 miljoen euro aankondigde voor het derde kwartaal.
Deze grafiek van hun aandelenkoers lijkt op die van Lehman Brothers vlak voordat ze instortten.
Een ineenstorting van de Deutsche Bank zou de Europese Centrale Bank ten val brengen en de EU failliet doen gaan, aldus Aziatische bronnen.
Het spreekt voor zich dat het gemakkelijk is om een zeepbel te zien, maar het is moeilijker te voorspellen wanneer deze zal barsten.  Echter, Aziatische geheime genootschap en White Dragon Society (WDS) bronnen geloven dat een ineenstorting in 2020 waarschijnlijk is.  Dit zal gevolgd worden door een jubilee (een eenmalige kwijtschelding van alle schulden en herverdeling van activa) en een grote campagne om de planeet te herstellen.  Dit plan omvat het opzetten van een toekomstig planningsbureau op basis van verdienste, waar iedereen zich bij kan aansluiten.
Maar voordat dat mogelijk wordt, moeten er nog enkele serieuze gevechten worden uitgevochten.  Op dit moment vindt de belangrijkste actie plaats in Saoedi-Arabië en Mexico, waar de Khazariaanse maffia vecht voor het behoud van haar olie- en drugsgeld pijplijnen.
Laten we beginnen met de situatie in Mexico, waar volgens bronnen van het Pentagon, de Amerikaanse President Donald Trump "de oorlog heeft verklaard aan Mexicaanse drugskartels, en indirect aan de Democraten die hun geheime aanhangers zijn".  Mexicaanse bronnen zeggen echter dat recente gebeurtenissen in Mexico, zoals de vermeende moord op negen Amerikaanse vrouwen en kinderen, slechts valse vlaggen zijn.  Het bewijs leidt tot "Yunque, een extreem-rechtse geheime occulte sekte met sporen van pedofilie (Vader Marcial Maciel maakte er deel van uit)," zeggen Mexicaanse patriotten.
De Mexicaanse bronnen hebben een vernietigende zaak samengesteld waaruit blijkt dat de recente poging om de zoon van "El Chapo" te arresteren en de vermeende moord op de Amerikanen deel uitmaakten van een wanhopige poging van het Amerikaanse corporatie om te overleven door het in beslag nemen van Noord-Mexico en zijn olievelden.
De LeBaron-familie die verondersteld werd het slachtoffer te zijn van de slachting van negen vrouwen en kinderen heeft water gestolen, boeren van hun land geschopt, drugs gesmokkeld en is onder andere betrokken bij de NXIVM-sekscultus, aldus de bronnen.
Zij merken op dat de video van het "bloedbad" geen lichamen, geen kleding, geen getuigen had, en dat de overlevenden, die door een kogel getroffen werden, er vermoedelijk in slaagden om zes uur en 15 kilometer door vijandig woestijngebied te lopen en bevinden zich allemaal in Arizona, niet Mexico.
De bronnen zeggen ook dat de mislukte poging om de zoon van El Chapo te arresteren werd gedaan door het Amerikaanse drugsbestrijdingsagentschap en de gouverneur van Culiacán zonder de president van Mexico te informeren.  "Het kartel had een reactie respons die vergelijkbaar was met die van een goed georganiseerd leger.  De "stank van CIA-agenten is overal", zeggen de bronnen.
"Met het excuus van deze aanslagen gaat het Amerikaanse Congres drugskartels als terroristische organisaties bestempelen en opent daarvoor de deur, dankzij de Patriot Act, om oorlog te voeren in Mexico," besluiten ze.  Een gedetailleerd rapport van de Mexicanen is te zien in een brief aan de Redacteur op deze site.

Laten we nu onze aandacht richten op de situatie in Saoedi-Arabië, waar de Khazariaanse maffia vecht voor het behoud van het petrodollarsysteem door een openbare notering van Aramco, de Saoedische oliemaatschappij.  Hier, "Iran's aankondiging van een nieuw 53 miljard vaten olieveld werd getimed om de beursgang van Aramco IPO te laten ontsporen en zou het rijker moeten maken dan Saoedi-Arabië, waarvan de bewezen uitgeputte reserves ver onder de 200 miljard vaten zouden kunnen liggen", aldus bronnen van het Pentagon.
"Totdat Saudi-Arabië een niet-aanvalspact met Iran tekent, een vredesakkoord met Jemen, en S-400 [luchtafweerbatterijen] operationeel zijn om zijn olievoorraden te beschermen, zal niemand investeren in Aramco," gaan de bronnen verder.  "Terwijl China misschien doet alsof het geïnteresseerd is in Aramco om Mohammed Bin Salman te helpen, kan het gedwongen worden om terug te krabbelen vanwege Saoedische mensenrechtenschendingen, oorlogsmisdaden, genocide, misdaden tegen de menselijkheid, marteling, massamoord en terrorisme," concluderen ze.
Natuurlijk gaat de strijd om Saoedi-Arabië ook over een poging van de Rockefellers en andere cabalfamilies om de olie te gebruiken om de Chinezen om te kopen en met hen mee te gaan, aldus WDS-bronnen.  Dat is waarom zij $100 miljard van ,,Saudi-geld" plus de controle over de verkiezingsfraude machinerie aan Son Masayoshi van Softbank, een familielid van Sun Yat-sen, stichter van het moderne China, zeggen Aziatische geheime genootschapsbronnen.
Echter, de Aziatische geheime genootschap bronnen zeggen dat ze niet voor de gek worden gehouden door deze manoeuvre, dat is de reden waarom Son plotseling zonder geld is.  In plaats daarvan zeggen de bronnen dat ze van plan zijn om de Bank of Japan, die in handen is van de Japanse overheid, samen met de Federal Reserve Board en de Europese Centrale Bank, failliet te laten gaan.
De bronnen zeggen dat ze in Servië een bank oprichten die in de plaats komt van de Europese Centrale Bank.  Servië krijgt Russische S-400 luchtverdediging om deze geplande bank te beschermen, zeggen de bronnen.  Dat zou een grote historische rechtvaardigheid zijn voor de vernietiging van Joegoslavië.
Als een teken dat het Amerikaanse leger met dit plan heeft ingestemd, zeggen bronnen van het Pentagon: " Trump kan in mei 2020 de militaire parade van Rusland op de Dag van de Overwinning bijwonen om een boodschap te sturen naar de Deep State, de zionisten en China".
De Chinezen van hun kant bereiden zich nu voor om een 10 triljoen dollar per jaar kostende: " Earth-moon space economic zone by 2050" te vestigen.
Er is nog veel meer aan de hand onder de oppervlakte waar we nog niet over kunnen schrijven om redenen van operationele veiligheid.  Maar we kunnen wel zeggen dat steeds meer hoge cabalpolitici verdwijnen.  De wanhopige cabal probeert de schijn te wekken dat hun favoriete politici nog steeds in de buurt zijn met tweets, brieven, persberichten en computer graphics.  We horen echter dat ze in een isoleercel worden opgesloten terwijl ze worden geconfronteerd met "krachtige ondervragingen".  De meeste zijn "zingend als kanaries", zeggen bronnen van het Pentagon.
Zodra de schoonmaak in de V.S. klaar is, zal de aandacht zich richten op Europa en Japan, aldus WDS-bronnen.
Tot slot hebben de Israëliërs zich van hun "Samson-optie"-bedreigingen teruggetrokken, zijn Israëlische ambassades volgens een woordvoerder van de Israëlische ambassade in Tokio voor 25 dagen heropend op bevel van een rechter.  Dit is misschien een indicatie dat de zionisten onderhandelen over een overgave.
Benjamin Fulford
Nederlandse vertaling: Martien



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers