CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, June 12, 2019

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 10:06:2019


Anglo-savez kojeg je učvrstio Trump u Ujedinjenom Kraljevstvu dovest će do preokreta poslije 9/11 fašističkog trenda

10. lipnja 2019 


Prošlotjedni posjet američkog predsjednika Donalda Trumpa Velikoj Britaniji izliječio je pukotine u anglo-savezu i osigurat će da se fašistički udar poslije 9/11 preokrene, prema izvorima iz Pentagona i britanske kraljevske obitelji. Posjet Velikoj Britaniji u velikoj mjeri je bio povezan s autente cordiale u anglo-američkoj osovini i svim tekućim pitanjima kojih ste već svjesni. Brexit je vrlo velika stvar. Rekao bih da je putovanje bilo uspješno i veze između obje zemlje sada su jače,“ kako je to sažela britanska kraljevska obitelj.

To znači da postoji podjela između anglo-amerikanaca i europskih fašističko-nacističkih aristokrata koji stoje iza grupe Bildenberg. Polu-službeno izvješće sudionika Bildenberga potvrđuje da postoji veliki razdor između EU frakcije predvođene Njemačkom i Anglosa, kao i Talijana.


Izvori iz francuske obavještajne službe, u međuvremenu, kažu da su pronašli dokaz da su nedavni EU parlamentarni izbori bili namješteni od strane njemačke frakcije. Oni ukazuju na članke koji su točno objavili rezultate izbora koji su se pojavili prije nego što su se izbori dogodili. Bitka za oslobođenje Francuske se nastavlja, kažu izvori.


U međuvremenu, nizozemski zviždači izdaju informacije o osnivanju fondacije Bildenberg od strane nacističke nizozemske kraljevske obitelji i njihovoj vezi s američkom fašističkom frakcijom Rockefeller (Clinton), Bush itd. Između ostalog, izvještavaju da je Boeing proizveo bombardere i poslao ih u Njemačku da bombardiraju Amerikance tijekom Drugog svjetskog rata.


Ovo je važno, jer sada imamo 30-godišnjeg Boeingovog veterana, Patricka Shanahana, kao voditelja dužnosti ministra obrane“ u Sjedinjenim Državama, iako su svi pravi vojni veterani napustili Trumpovu administraciju početkom ove godine.

Izvori iz Pentagona govore nam da prošlotjedni „iznenadni pad 26 telefonskih stupova sličan dominu upravo zajedno s glavnom arterijom Boeingovih postrojenja u Saettleu duž istočnog marginalnog puta nije slučajnost.

„Ovo je bila poruka bijelih šešira Boeingu da prestane i odustane od korištenja tehnologije daljinskog upravljanja u svojim avionima korištenim u njihovim „avionskim nesrećama, kao i u drugim javnim i tajnim poticanjima na rat / ratnim zločinima / ratnim tehnologijama (koje mogu koristiti 5G), kažu izvori.

Sada je tu i više znakova da je veliki financijski događaj, vjerojatno veći od Lehmanovog šoka, spreman završiti s Odborom Federalnih Rezervi i središnjom bankom EU koja je u vlasništvu nacističke frakcije kazarske mafije.

To znači da su trgovinske platforme“, koje je stvorio Bilderberger Henry Kissinger za obitelj Rockefeller nakon što su Sjedinjene Države 1971. godine napustile zlatni standard, ugašene i zamijenjene košaricom valuta koje se trguju u pojasu koji se odnosi na cijenu zlata. To se može potvrditi promatranjem grafikona kretanja valuta od 2012. godine, kada je istekao 100-godišnji mandat Federalnim Rezervama. To, u kombinaciji s masovnim upumpavanjem novaca u burze, dovelo je do relativne financijske stabilnosti.

Međutim, kako je ruski predsjednik Vladimir Putin naglasio prošlog tjedna nakon susreta s kineskim predsjednikom Xi Jinpingom, politika kvalitativnog popuštanja i druge mjere koje su poduzete [nakon Lehmana] u biti ne rješavaju probleme, već ih samo guraju u budućnost.


Ta budućnost je možda stigla. Sudionici tržišta klade se na ogromni, seizmički šok financijskog sustava. Donji grafikom pokazuje kako je globalna trgovina sada kolapsirala na način identičan onome što se dogodilo u vrijeme Lemanovog šoka. Usput, naišli smo na sustavan pokušaj cenzuriranja tog grafikona s interneta na engleskom jeziku i morali smo otići na kinesku stranicu gdje bi ga preselili.


Drugi grafikon koji ukazuje da dolazi nešto ogromno je ovaj koji pokazuje kako su dugoročne kamatne stope na eurodolarskim tržištima čak još niže od kratkoročnih kamatnih stopa koje su bile neposredno prije Lehmana. To se događa zato što trgovci osjećaju da će se dogoditi nešto veliko i pokušavaju dugoročno očuvati novac stabilnim prije nego što bude prekasno.


Sastanak ministara financija G20 proteklog vikenda u Japanu ne pomaže u ublažavanju strahova kada su dali izjavu koja djelomično pročitana kaže: rizici i dalje naginju prema dole i da su se trgovinske i geopolitičke napetosti pojačale. Kako obično blage i nejasne objave G20 idu, to je prilično radikalna stvar.

Pitali smo našu britansku kraljevsku obitelj, Pentagon, CIA, i drige izvore o tome što bi ovaj šok mogao biti, ali smo naletjeli na vrlo sistematičan embargo na vijesti. Član britanske kraljevske obitelji nagovijestio je da se ništa neće dogoditi prije rujna.

Činjenica da većina carina SAD-a Kini i sankcije protiv Huaweija i drugih kineskih tvrtki ne stupaju na snagu do rujna to također ukazuje da će se pregovarati o nekoj vrsti dogovora koji mijenja svijet između sada i tada.

Postoje neki znakovi što bi dogovor mogao uključiti. Izvori kineskog ministra financija kažu da je Kina ponudila pomoć u obnovi američke domaće infrastrukture i u reintegraciji američke proizvodnje u globalne lance. U međuvremenu, izvori iz Pentagona kažu kako su spremni smanjiti otpad iz vojno-industrijskog kompleksa i platiti za obnovu američkog gospodarstva s nekim visokim tehnologijama koje čuvaju u tajnosti.

Drugi veliki problem koji će se razraditi tijekom narednih mjeseci tiče se visokotehnoloških divova poput Facebooka, Googlea, Amazona i Applea. Ovdje, G20 su se već dogovorili da će ih prisiliti da plaćaju poreze.


Međutim, stvarni problem koji treba riješiti je cenzura i lažne informacije koje se razmnožavaju zahvaljujući tim visokotehnološkim oligopolima. Primijetili smo, na primjer, da su sve fotografije koje možemo naći na internetu o kralju Salmanu zamijenjene s fotografijama njegovog novog i mladog dvojnika. Jasno se sjećam, a i moje kolege, da je ovaj članak u nastavku koji govori o tome kako je kralj Salman toliko senilan da se ne može sjetiti što se dogodilo prije nekoliko minuta, imao sliku vrlo starog i oronulog kralja. Ta je slika zamijenjena.


Novine i tradicionalni mediji koji trenutno imaju reportere u stvarnom svijetu koji izvješćuju o stvarnim događajima također kažu da ih ovi visokotehnološki oligarhi izbacuju iz biznisa. Iako se prihodi od pretplata povećavaju, visokotehnološka krađa smanjila je njihove prihode na 16 milijardi dolara u 2017. godini sa oko 50 milijardi dolara u 2006. To ih je prisililo da smanje broj zaposlenika u redakcijama na 39.000, od 74.000 u istom razdoblju. Godinama je, također, ovaj bilten patio od Google piratstva, Facebookove cenzure itd.


Sada su ti oligopoli počeli zatvarati tisuće nezavisnih informativnih kanala u ime borbe protiv govora mržnje, kad se često može dokazati da je to čista cenzura.

Na primjer, jutros kad smo kliknuli na link Jimstonefreelance.com članka u The New York Postu o ubojstvu brata Hillary Clinton, dobili smo poruku koja kaže da je link cenzuriran. Sada samo kaže: ne može se naći.

Intenzivirana cenzura od strane internetskih divova podudara se s novom kampanjom ubojstava. Izvori iz Pentagona kažu da je Hillary Clinton ubila svog vlastitog brata Tonyja Rodhama kako bi ga ušutkala. Također, zamjenik šefa policije u New Yorku, Steven Silks, i detektiv veteran Joe Calabrese ubijeni su prošlog tjedna jer su imali kopije videa Hillary Clinton i Hume Abedina kako muče i ubijaju mladu djevojku, kažu izvori. Također je ubijen bivši senator države Arkansas, Linda Collins-Smith. Smith je radila s insajderom Ministarstva domovinske sigurnosti kako bi izložila preuzimanje 27 milijuna dolara iz službi za zaštitu djece od strane Clinton Foundation, kažu izvori iz Vatikanove P2 masonske lože.

Nedavno su prijetili smrću ovom piscu i njegovoj obitelji kazarski nacisti ljuti zbog izlaganja njihovih zločina. Međutim, ovaj put oni neće biti u stanju ubijati po svom načinu pravde. Ima nas previše koje bi trebalo ubiti, a mi imamo istinu i pravdu, kao i vojsku i specijalne snage na svojoj strani. Činjenica da je Clinton morala ubiti svog vlastitog brata pokazuje koliko su joj blizu istražitelji. Kotači pravde polako melju, ali dižu prašinu.

Zaključit ćemo naš izvještaj za ovaj tjedan s novostima iz Indonezije. Banke i zalagaonice sada su se ponovno otvorile nakon što su bile zatvorene 9 dana, na olakšanje svih, kažu tamošnji izvori. Međutim, izvor Društva Bijelog Zmaja sada kaže:

“Nešto se definitivno ovdje mijenja sa spornim rezultatima predsjedničkih izbora.

Moj kontakt iznutra mi je rekao da Ustavni sud (MK) po planu treba dati svoje mišljenje oko 22. Lipnja. To još nije gotovo. Ima još nekoliko iznenađenja koja se trebaju odigrati. Čini se da je 17 milijuna glasova duhova bilo potvrđeno nezavisnom analizom u središnjoj i istočnoj Javi. Sve u korist Jokowija.

MK ima tu informaciju s dokazom, a suci znaju da je autentična. To može preokrenuti rezultate, a Prabovo ispada da je pobjednik. Indonezijska obavještajna služba me je informirala da će Ustavni sud (MK) proglasiti održavanje novog glasovanja za srednju i istočnu Javu. Ne mogu ignorirati čvrste činjenice. Promjena je u zraku.

To je dio rata između SAD-a i Kine koji će, nadajmo se, biti riješen do rujna.


Preveo: Fredi


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers