CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, April 11, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 08:04: 2019


8 april 2019
De leiding van de westerse G7 alliantie bevindt zich in het midden van een burgeroorlog een Engelse alliantie ingravend tegenover een Duitse alliantie, beweren meerdere bronnen. De aankomst van een nieuwe Brits opgeleide Keizer in Japan en het vorige week opnieuw arresteren van voormalig Nissan/Renault- voorzitter Carlos Ghosn maken deel uit van deze oorlog, volgens bronnen bij de Japanse inlichtingendienst.
De mogelijkheid van een Japan dat terugkeert naar een onafhankelijk land heeft de Khazariaanse maffia duidelijk zenuwachtig gemaakt. We ontvingen vorige week de volgende boodschap van een voortdurend dronken en breeduit niet gerespecteerde gangster met de naam Morita: “Jouw woorden zullen leiden naar de dood van 100.000 Japanners op 11 mei.” Morita verwees blijkbaar naar een oproep om de Khazariaanse Bank van Japan te nationaliseren. De militaire politie zou hem zo snel mogelijk moeten arresteren en moeten dwingen om te zeggen wie hem heeft betaald om deze bedreiging te uiten.

We kunnen ook aanwijzen dat de White Dragon Society (WDS) de optie is gegeven om zo veel als 500-kiloton nucleaire kernkoppen te gebruiken. Dat betekent dat we vergelding kunnen krijgen na elke aanval op Japan met de vernietiging van, laten we zeggen, Frankfurt, Tel Aviv en Zug, Zwitserland. Echter anders dan de satanisten gelooft de WDS niet in het gebruik van massamoord op onschuldigen om politieke doelen te behalen. In plaats daarvan gebruiken we nauwkeurig gerichte moordaanslagen op de schuldigen. In het geval dat we bluffen, is het waard om erop te wijzen dat meer dan 200 mensen betrokken bij de Fukushima massa moord al zijn geëxecuteerd, inclusief de zogenaamde “Ambassadeur” Christopher Stevens en de Zwarte Paus Hans Kolvenbach.
Deze keer zouden nieuwe bestraffingen inclusief de Führer van het DVD Nazi continuüm van de Khazariaanse maffia zijn, zeggen WDS- bronnen. De nieuwe Führer en hoofd van de Zwarte Zon organisatie die de geëxecuteerde George Bush Sr. Verving, is volgens de Japanse militaire inlichtingendienst Donatus, de Landgraaf van Hesse. Hij is een afstammeling van Koningin Victoria en ook een familielid van Adolf Hitler en van de Italiaanse Keizer Victor Emmanuel, volgens MI6 en andere bronnen. Zijn Britse neven hebben al een boodschap aan hem overgebracht om hiermee te stoppen. Dit is een boodschap aan hem van de WDS: “Geef je over terwijl je nog de kans hebt om je aanzienlijke talenten te gebruiken om te helpen de planeet te redden of je totale genocidale bloedlijn zal permanent verwijderd worden uit het menselijke genoom.”

Oké, laten we nu kijken naar welke tekenen er zijn van de geheime oorlogsvoering tussen Anglo en Germaanse facties binnen de Westerse elite.
Het meest voor de hand liggende ding is natuurlijk de beroering over Brexit. Britse inlichtingendienst bronnen zeggen dat Brexit al is gebeurd zoals dit wettelijk verwacht werd op 29 maart, ondanks aanstellerij van politici die net deden dat dit niet zo was. Een zichtbaar teken hiervan is het feit dat Britse paspoorten uitgegeven na die datum de Europese Unie niet meer vermelden. Eerste Minister Theresa May probeert nog steeds tevergeefs om een deal door te drukken welke de controle over het Britse inlichtingenapparaat van het leger overgeeft aan de Duitsers, zeggen ze.
De Duitsers hebben, zoals we vorige week meldden, al resultaten uit de Tweede Wereldoorlog teruggedraaid door Frankrijk te bezetten.

Leiders van de Franse gele vestjes beweging legden uit dat de Franse President Emmanuel Macron een employee was van de Duitse Rothschild/Saxe Gotha/Hesse familie en dat hij zichzelf moet beschermen door buitenlandse lijfwachten. Ze merken ook op dat Duitse bewapende voertuigen met EU sterren (in plaats van hakenkruisen) gebruikt worden om de gele vestjes opstandelingen te onderdrukken.

Nu, in wat misschien wel of misschien niet een toeval is, een schip dat Duitse auto’s exporteerde is gezonken in het Britse Kanaal.

Vervolgens stierf de zoon van de Britse Chef van MI6, Alex Younger tijdens een mysterieus auto-ongeluk. 

Bronnen bij de Britse inlichtingendienst zeggen dat ze binnenkort een drastische actie zullen uitvoeren tegen de door Duitsland ondersteunde vijfde columnisten. Dat is waarom ze op een afgelegen Kerstmiseiland een gevangeniskamp hebben voorbereid als hun versie van Guantánamo Bay om senior verraders als Tony Blair te huisvesten, zeggen ze.

Zoals we eerder vermeldden raast deze proxyoorlog ook in Japan. De hernieuwde arrestatie van Carlos Ghosn vorige week was een actie die speciaal gericht was tegen Landgraaf Donatus, zeggen bronnen bij de Japanse inlichtingendienst van het leger. De Duitsers gebruikten Ghosn om te proberen Japanse militaire geheimen te krijgen van Mitsubishi Heavy Industries, zeggen ze. Mitsubishi gaat nu samen met Boeing en Lockheed Martin en de Duitse militaire factie probeerde binnen te dringen in deze groeiende alliantie, legden ze uit.
Japanse hulp is nu vooral belangrijk voor Boeing omdat achtervolgingen door Japanse airliners het drijvende houden, zeggen de Japanse bronnen. Verdere hulp zal nodig zijn. “Terwijl Boeing globaal stigma tegemoetzien door de 737, komt er misschien een wereldwijde ‘boycot, afnemen en Sancties’ (BDS) campagne tegen niet alleen zijn commerciële vliegtuigen maar ook zijn militaire producten,” legden Pentagon bronnen uit.
Nu vertellen Pentagonbronnen ons dat hun onderzoek naar de recente crash van de Ethiopische Air Boeing 737 vliegtuig erop wijst dat het gedaan werd via kaping op afstand door de Franse en Duitse Geheime dienst. De Fransen en hun Duitse meesters waren in staat om VN- ambtenaren te doden die Franse belangen in Afrika tegenwerkten, terwijl dit tegelijkertijd hielp om Airbus jetliners te verkopen door de reputatie van Boeing concurrenten te ruïneren, zeggen ze.
Het is nu het geval dat als gevolg van de fall-out van deze crash, Boeing het kaping op afstand gereedschap uit al zijn vliegtuigen haalt terwijl Airbus vliegtuigen deze apparatuur nog steeds geïnstalleerd hebben zitten. Een vlugge zoektocht heeft onthult dat tenminste drie crashes van Airbus vliegtuigen het gevolg lijken te zijn van gijzeling op afstand.

“De wereld heeft het nodig dat China en Japan naar voren komen om de Airbus-Boeing duopolie te doorbreken,” zeggen de Pentagonbronnen. “Vliegtuigen zullen niet alleen worden gecertificeerd door de FAA maar in samenwerking met de EU en China om het publiek te beschermen,” voegden ze toe.
Het leger van de V.S. bereid zich ook voor om zich te distantiëren van “opgeblazen en verontrustende” producenten van V.S.-legeruitrustingen, zeggen ze. “Turkije wordt misschien beloond voor het in zee gaan met Rusland betreffende de S-400 [anti-vliegtuig raket] met de 5e generatie Sukhoi Su-57 vliegtuigen in plaats van “die te duur geprijsde Lockheed onzin F35,” merken ze op. “Sukhoi verkoopt dit misschien aan India, China, Iran, Venezuela en zelfs Saudi-Arabië nadat het de petrodollar afdankt, ”gaan ze verder.
Het noemen van Saudi-Arabië dat de petrodollar dumpt is een duidelijk teken dat de de facto, door het leger van de V.S. gecontroleerde regering, zich voorbereid om Saudi-Arabië weg te bewegen uit de controle van de Khazariaanse maffia, zeggen CIA-bronnen.
Het labelen door Donald Trump van de revolutionaire bewaker van Iran als Buitenlandse Terroristische Organisatie (FTO) is misschien een opzetje om de Israëlische verdedigingsstrijdkrachten Mossad, Shin Bet en Aman (militaire inlichtingendienst) als FTO te beschuldigen wanneer de waarheid over 9/11 wordt onthuld,” voegen de Pentagonbronnen toe. De Pentagonbronnen zijn zich volledig bewust dat zowel Iranese als Israëlische leiders orders hebben gekregen van hun meesters in Zug Zwitserland, om een Derde Wereldoorlog te beginnen.
Nu, terwijl Israël richting een algemene verkiezing gaat deze week, is dit een herinnering aan de burgers van Israël die het nog steeds niet snappen: Benjamin Netanyahu werkt voor dezelfde Nazi’s die de Holocaust hebben uitgevoerd of offergaven verbrandden voor Moloch, Ba’al, Set, Satan, enz. met de bedoeling om de Ashkenazi Joden uit hun voorouderlijke Europese thuislanden te dwingen richting Israël. Het Israëlische volk heeft een keus: ze kunnen vrede stichten op hun eigen voorwaarden en naar voren komen met een twee-staten oplossing, of ze kunnen oorlog tegemoetzien tegen gecombineerde strijdkrachten uit Turkije, Iran, Syrië, Jordanië, Irak, Libanon en Katar. Een herinnering aan die bijgelovige fanatiekelingen die gehersenspoeld zijn door oude vervalsingen: Het leger van de V.S. zal niet vechten voor de schurkenstaat waarin Israël is gedegenereerd. Wordt wakker en zie de werkelijkheid. Er zal geen Gog versus Magog oorlog zijn. Het is voorbij; het is tijd om een nieuw tijdperk te beginnen.
Er zijn vele tekenen dat dit nieuwe tijdperk al is begonnen. Bijvoorbeeld in, wat definitief een gamechanger is voor de planeet, het bezoek van de Chinese President Xi Jinping aan Europa heeft geresulteerd in een overeenkomst tussen de BIS (de centrale bank van centrale banken) en China om Aziatisch goud te erkennen als geld. Als achtergrondkennis, Aziaten controleren meer dan 85% van het bekende goud in de wereld maar het meeste van dit goud staat op een zwarte lijst en is uitgesloten van het Westerse financiële systeem zelfs sinds de Nixon shock van 1971. Dat goud her integreren in het financiële systeem zal een enorme verschuiving van de financiële macht betekenen weg van de Rotschilds, enz.

In een gerelateerde ontwikkeling, zeggen Mexicaanse strijdkrachten dat de ontmoeting tussen de Mexicaanse miljardair Carlos Slim en de Japanse Keizer Naruhito, waarover de NSA ons vorige week inlichtte, was om de oprichting van een onafhankelijke Mexicaanse centrale bank te bespreken. De Mexicaanse President Andres Manuel Lopez Obrador (Amlo) vestigt een Aztec Bank in samenwerking met Slim om het bestaande bankensysteem te omzeilen en sociale voordelen direct uit te delen aan de armen, zeggen ze.

We merken op dat Italië ook richting het nationaliseren van zijn centrale banken gaat en het goud hiervan in beslag neemt. Vele andere landen zullen volgen.

Tenslotte, in een teken dat het nieuwe tijdperk interessant aan het worden is merken we op dat China zich klaar maakt om magische paddenstoelen te verkopen.

Vertaling: Lia





 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers