CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, July 31, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 30:07:2018



30. srpnja 2018.

Autor: Benjamin Fulford 




Obavijest čitateljima: Sljedeća tri tjedna, osim vijesti o nekakvom neobičnom događaju, izvješća će biti unaprijed napisana jer ja uzimam svoj godišnji odmor odmicanja od mreže i od interneta. Cijenim vaše razumijevanje.

Dok se pripremamo za ono što bi moglo biti završna jesenska ofenziva koja konačno zaustavlja kazarsku mafijsku kabalu, dobro je pogledati veliku sliku kako bi shvatili zašto tajna bitka za planet Zemlju bijesni cijelu ovu godinu.

Najbolje mjesto za početak još uvijek su američki izbori 2000. godine, koji su bili državni udar protiv američke demokracije koji je započeo nacistički Četvrti Reich na čelu s Führerom Georgeom Bushom starijim. Ti izbori su bili između dviju tajnih vladinih frakcija Zapada: Frakcija 1 - nacisti, koji su htjeli ubiti 90% čovječanstva kako bi "spasili okoliš"; i Frakcija 2 - Frakcija globalnog zatopljenja, koja je rekla da se to može postići korištenjem "globalnog zatopljenja" kao izgovora za nametanje poreza na ugljik i svjetskim vladama.


Nacisti pobjeđuju koristeći prijevare, ubojstva i prijetnje smrću zbog teroriziranja američkog establišmenta da preda vlast. Tome su uslijedili pravi pokušaji ubojstva 90% čovječanstva. Nacistički režim Georgea Busha mlađeg, počeo je širiti biološko oružje poput SARS-a, oružja ptičje gripe, Ebole i sl. kako bi izbrisali većinu čovječanstva. Istovremeno, stvorili su krize gladi u 33 zemlje plaćajući poljoprivrednicima novac za uzgoj "biogoriva" umjesto hrane. Također su više puta pokušali započeti nuklearni svjetski rat koristeći Iran, Siriju, Sjevernu Koreju i druga vruća mjesta. Ovo je važno zapamtiti i ne može se ponavljati dovoljno često: ti ljudi su pokušali ubiti vas i vašu obitelj i još uvijek to pokušavaju učiniti.

Uđite u azijska tajna društva. Oni su naučili iz nacističkih planova da se ubije 90% čovječanstva uspješno prisluškujući njihove tajne sastanke, osobito susrete Bohemian Grove. Godine 2003. širenje SARS-a - biološkog oružja posebno dizajniranog za ciljanje samo na Azijate - bio je njihov pravi poziv na oružje.

To je dovelo do puknuća između poslova s heroinom i amfetaminima kojim se bave istočnoazijske grupe podzemlja i njihovih bivših nacističkih saveznika koji se bave kokainom i marihuanom. Nacisti su, međutim, predvidjeli ovaj prekid i prebacili svoje poslove s heroinom iz Istočne Azije u Afganistan tijekom 2001-2002.

Nacisti, kako su opisali u svom izvješću "Projekt za novo američko stoljeće", također su pokušali učvrstiti njihovu kontrolu nad svijetom oduzimanjem naftnih polja Iraku i središnjoj Aziji. Oni koriste prijetnju prekida snabdijevanja naftom kako bi držali Aziju pod kontrolom.

Azijati su odgovorili prijetnjom da će ubiti vrhovno vodstvo zapadne tajne vlade. Posebno su ciljali na pojedince koji su bili članovi svih triju sljedećih grupa: Bilderbergeri (europski kabalisti), Vijeće za vanjske odnose (američki kabalisti) i Trilateralna komisija (japanski kvinslinzi i njihovi gospodari).

Azijati su također tražili zapadne saveznike protiv nacista. Primijetili su da se zapadnjačka frakcija očajnički borila da izloži i izbaci iz kolosijeka genocidalne planove nacista. To se može vidjeti, na primjer, u epizodi "The Simpsons" iz 1997. godine koja prikazuje knjigu pod naslovom Curious George i Ebola virus. "Znatiželjni George", naravno, odnosi se na Georgea Busha starijeg.


Tu je bio i novinar BBC-a koji stoji ispred još uvijek netaknutog World Trade Center Building 7, kako govori da je srušen.


Azijati su osnovali grupu zapadnih saveznika koji su postali ono što je poznato kao Društvo bijelog zmaja (White Dragon Society ili WDS). Ova grupa uključuje starije ljude u Pentagonu, CIA-i, ruskom FSB-u, britanskoj kraljevskoj obitelji, masonima, Vatikanskoj P2 loži itd.

Ova grupa je pokušala dovesti SAD do bankrotstva u 2008. s projektiranim Lehmanovim šokom kao načinom da se dovede do bankrota američka duboka država - kazarska mafija u SAD-u. Amerikancima je tada rečeno da više nisu u mogućnosti kupovati robu od ostatka svijeta na kredit. Zato je američki trgovinski deficit u 2008. godini sa 696 milijardi američkih dolara pao na 381 milijardu dolara nakon Lehmanovog šoka.


Pokušaj bankrotiranja Američke duboke države bi uspio, također, osim zbog činjenice da su SAD prisilile klijentske države Bliskog istoka da smanje cijenu nafte koju prodaju SAD-u, a Kinezi su bili prevareni podupirući komunističkog agenta Baracka Obamu i financirajući njegov režim. Tek su kasnije shvatili da je on samo rob Busha, Clintona i Rockefellera.

Također u to vrijeme, u seriji epizoda koje nikad prije nisu otkrivene javnosti, WDS je poslao rukom pisana pisma kineskom Politbirou, Vatikanu i britanskoj monarhiji da traže njihovu pomoć u zaustavljanju genocidne frakcije. Rezultat je bio uklanjanje Pape Maledicta (Benedict XVI) i povlačenje kraljice Nizozemske, kralja Španjolske, kralja Belgije itd. To je bio početak čišćenja zapadnih vlada koje polako kaplju.

Drugi vidljivi znak promjene bila je odluka Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Italije, Švicarske itd. da se pridruže AIIB-u pod vodstvom Kineza. Kao rezultat ovih pisama, Komitet 300 koji dominira Europom također je odobrio isplatu više od 5 trilijuna dolara za kineski infrastrukturni plan OBOR.

Drugi vidljivi rezultat bilo je potpisivanje Pariškog sporazuma od strane 195 nacija-država u prosincu 2015. Frakcija globalnog zatopljenja umislila je da je to bila totalna pobjeda njihove frakcije.

Međutim, u ovom točki gnostički iluminati i članovi obitelji Rothschild formirali su neobičan savez kako bi osigurali izbor Donalda Trumpa kao predsjednika Sjedinjenih Država. Tako je 8. studenog 2016. godine američki državni tajnik John Kerry pozvan na izdvojenu bazu na Antarktiku i bio je obaviješten da Hillary Clinton (Rockefeller) neće biti izabrana za predsjednika SAD-a. Također, u toj izbornoj noći bile su bitke između Specijalnih snaga u divovskoj podzemnoj bazi ispod Međunarodne zračne luke Denver koje su omogućile američkim vojnim podupirateljima Trumpa da uklone Hillaryine strojeve za krađu izbora.

Ovo je bilo prvi put od izbora predsjednika Ronalda Reagana u 1980-ima da predsjedavanje SAD-om ispadne iz ruku zločinačke obitelji Clinton / Bush / Rockefeller.

Rezultat je bio da je genocidna frakcija unutar američkog vojno-industrijskog kompleksa zamijenjena grupom "Amerika na prvom mjestu". Ova se grupa sada svim silama bori protiv frakcije globalnog zatopljenja. Zato je Trump priopćio da SAD napušta Pariške sporazume.

Tajni pregovori između američke vojske i Rusije također se odvijali prije izbora Trumpa, prema izvoru uključenom u ove pregovore. Kao rezultat toga, postignut je tajni dogovor gdje će se Rusima dati znatno veći utjecaj na zapadnu Europu i Bliski Istok zapadno od rijeke Eufrat. Cilj je bio da se u osnovi  Rusima ponudi Europu u zamjenu za vojni savez Rusije i SAD-a u borbi protiv Kine, prema izvorima uključenim u ove pregovore.

Međutim, Rusi su potpuno svjesni da imaju presudni glas, a planiraju to upotrijebiti za stvaranje pravednijeg, multipolarnog svjetskog sustava, prema ruskim izvorima FSB-a. Oni su također naučili iz iskustva da ne vjeruju Amerikancima, jer oni imaju povijest govorenja pregovaračkim partnerima što žele čuti, a potom ih izdaju, napominju izvori.

Ovog će jeseni biti više pregovora koji uključuju azijska tajna društva, Ruse i američki vojno-industrijski kompleks. Cilj će biti da se kazarska mafija prisili na konačnu predaju. Također će biti pregovora za alternativu Pariškim sporazumima kao način reorganizacije svjetskog financijskog tijela za odlučivanje koje bi odražavalo današnju stvarnost.

Da bi reorganizacija uspjela, ključna zemlja koju sada treba uključiti je Indija. Indija ima stanovništvo otprilike jednako Kini (1,34 milijarde u odnosu na 1,41 milijarde), ali mnogo mlađe. Prema Wikipediji, "više od 50% indijske populacije je ispod 25 godina starosti. Nasuprot tome, manje od 25% stanovništva Kine je ispod 25 godina." Dakle, dok kinesko stanovništvo brzo stari i uskoro će se početi smanjivati, Indija je mlada i raste.

Nadalje, pod premijerom Narendrom Modi, Indija sada ima kompetentan gospodarski menadžment i doživljava brz gospodarski rast. Jasno je, dakle, da je važnost Indije u porastu i da će konkurirati i eventualno premašiti Kinu ako se aktualni trendovi nastave.

Međutim, Pariški sporazumi - koji su se trebali odnositi na emisiju ugljika, ali su zapravo bili oko postotka nadzora nad financijskim sustavom - dali su 29,4% glasova Kini i samo 6,8% Indiji. Ako pogledate ovo, nije čudo da se Indija osjeća pomalo zlovoljnom i voljna je prepustiti dominantnu ulogu svjetskog financijera Kini ili sudjelovati u njenom projektu OBOR. Očito, svaki sporazum o novoj svjetskoj gospodarskoj podjeli glasačkih prava morat će učiniti bolje za Indiju nego što bi Pariški sporazumi mogli dati.



Izvorni tekst: Antimatrix.org


Preveo: Fredi



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers