CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, July 25, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 23:07:2018



23. srpnja 2018.

Autor: Benjamin Fulford 




Ovih dana, čitanje New York Timesa i druge kazarske korporativne propagande isto je kao čitanje Pravde neposredno prije pada Sovjetskog Saveza. Nitko ne vjeruje njihovim lažima. Pa ipak, prisiljeni su izvijestiti da je socijalistička Sovjetska Europska Unija u velikoj nevolji. To je zato što su se predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump i ruski predsjednik Vladimir Putin dogovorili da je njihov zajednički neprijatelj kazarska mafija. Oni djeluju po tom pitanju na mnogo načina, kako ćemo vidjeti dolje.

Vratit ćemo se na to, ali prvo, bacimo pogled na dvije nedavne ankete koje pokazuju da je kazarska mafija izgubila kontrolu nad Sjedinjenim Državama. Prva anketa Axios-a pokazuje da 92% republikanaca i 72% Amerikanaca vjeruje da tradicionalni izvori glavnih medija objavljuju vijesti za koje znaju da su krivotvorene i lažne ili se čitatelji i gledatelji namjerno obmanjuju.



Druga anketa je Callup-ova koja je pitala Amerikance što ih je najviše zabrinjavalo. „Globalno zatopljenje“ nije ni zabilježeno, a Rusija je bila manje od 1% unatoč velike, dugotrajne medijske kampanje kazarske mafije koja promovira ova dva pitanja kao najveću zabrinutost na Zemlji.



To je kao što je bilo s Pravdom neposredno prije pada Sovjetskog Saveza koji je bio pod kontrolom kazarske mafije.

Kazarski propagandni mediji također su pogođeni razornom bombom istine koju je ruski predsjednik Putin bacio na konferenciji za novinare koja je uslijedila nakon sastanka na vrhu 16. srpnja s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom. Putin je rekao stotinama okupljenih novinara i propagandista da su „Poslovni suradnici (moćnog brokera Billa) Browdera zaradili 1,5 milijardu dolara u Rusiji. Oni nikad nisu platili nikakav porez, ni u Rusiji ni u Sjedinjenim Državama, a novac je ipak pobjegao iz zemlje i bio je prebačen u Sjedinjene Države, i da su Oni poslali ogromnu količinu novca, 400 milijuna dolara, kao doprinos kampanji Hillary Clinton.

Sama ova istina minirala je cijelu Russiagate kampanju protiv Trumpa od koje su se Kazari nadali da će ih spasiti. Međutim, oni se neće spasiti, jer su Kazari u potpunosti izgubili kontrolu nad vojnim i obavještajnim aparatom u Sjedinjenim Državama. Izvori iz Pentagona kažu da će informacije Browdera koje im je pružio Putin pomoći uništiti Hillary i njenu kabalu.“

Također, zadnji dezerter visokog ranga iz kazarske kontrole je bivši direktor Nacionalne obavještajne službe James Clapper, kažu izvori iz Pentagona. Clapper nikad nije zaboravio svoju vojnu zakletvu i užas vojnih sudova kao umirovljeni general Ratnog zrakoplovstva sa tri zvjezdice, i bacio Obamu pod autobus“, kažu izvori. Clapperovo svjedočenje može poslati Hillary Clinton, bivšeg direktora FBI-a Jamesa Comeya, bivšeg direktora CIA-e Johna Brennana i druge izdajnike na vješala, i doista, možda je Clapper djelovao zajedno s direktorom Nacionalne agencije za sigurnost, admiralom Mikeom Rogersom, i svim šefovima Združenog stožera, kažu izvori iz Pentagona.

Činjenica da je američki State Department uklonio iskaz kojim optužuje Rusiju za rušenje malezijskog aviona na letu 17 iznad Ukrajine dan nakon što se Trump sastao s Putinom mogao bi biti znak da će ovo pitanje dovesti do bivšeg američkog predsjednika Baracka (mandžurskog kandidata) Obame.

Postoje i drugi znakovi da bi ovaj incident mogao biti važan. Jedan je uhićenje bivšeg malezijskog predsjednika Najiba Razaka zbog korupcijskog skandala od 4,5 milijarde dolara.


Ovo je veliko, jer u ovom skandalu trag je doveo do Rothschild Bank AG u Zürichu u Švicarskoj. Ova banka, sa svoje strane, je francuska grana koju kontrolira obitelj Rothschild, na pariškom popisu Rothschild &˛Co.


Ova istraga, zajedno s Clapperovim svjedočenjem, vjerojatno će umiješati francusku granu Rothschilda u otmicu malezijskog aviona na letu 370/17, Ovaj avion, u stvari rabljeni avion kupljen od Malezije, bio je “otet” u Maleziji i poslan preko Tel Aviva na Floridu, gdje je bio napunjen nuklearnim oružjem kojeg je koristio Obama da prijeti 58 vođa okupljenih u Nizozemskoj na skupu za nuklearnu sigurnost.


Tada je bio prefarban iz leta 370 u let 17, napunjen leševima, i poslan u Ukrajinu gdje je bio srušen u uzaludnom pokušaju započinjanja nuklearnog rata s Rusijom. Ovdje je poanta da je svjedočenje Razaka i Clappera, zajedno s papirnim tragom malezijskog skandala, dovelo do francuske grane Rothschilda.

Francuski Rothschildi imaju ogromni utjecaj u Aziji. Na primjer, Zhou Enlai, prvog premijera komunističke Kine, kao i druge lidere iz vrha Deng Xiaqopinga i mnoge druge, svih njih su ih školovali francuski komunisti. Ti francuski komunisti bili su agenti kazarske mafije koje su najvjerojatnije financirali francuski Rothschildi, prema francuskom komunisti, profesoru koji je sudjelovao u kineskoj komunističkoj revoluciji i poslije nje.

Kći japanskog ministra financija Taro Aso-a također se udala u francuskoj grani Rothschilda. Oni koriste Asoa, među ostalim, kako bi kupili potporu njihovoj tajnoj vladavini u Aziji od kineskih i japanskih gangstera, prema bliskom suradniku Asoa. To nam pomaže da potvrdimo ono što nam je NSA već odavno govorila o utjecaju Rothschilda u Kini i Japanu.

Francuski Rothschildi također su poslali predstavnika da se susretne s Društvom Bijelog Zmaja (WDS) nakon nuklearnog i tsunami napada na Japan 11. ožujka 2011. godine, kako bi i dalje prijetili daljnjim takvim napadima, kažu izvori WDS -a. Oni su se povukli nakon što su primili protuprijetnje kao što je ona da će pogoditi otok La Palma u Atlantiku s oružjem za izazivanje potresa i poslati 100-metarski cunami na istočnu obalu SAD-a, kažu izvori. Može se potvrditi da je tamo bio ogroman, neobjašnjivi niz zemljotresa u La Palmi odmah nakon napada na Fukushimu.


U svakom slučaju, britanska grana obitelji Rothschild već se predala. Nakon smrti Jacoba Rothschilda u studenom, Nathan, novi poglavar obitelji, pokazao je spremnost na suradnju s WDS-om.

Izvori iz Pentagona, sa svoje strane, izvješćuju da Nakon što se kraljica predala Trumpu, bivša supruga Nathaniela Rothschilda izvršila je samoubojstvo u Londonu


…a podzemne baze u portali Velikoj Britaniji su uništeni.“ Za one koji još uvijek ne misle da je ova stvar stvarna neka pogledaju seizmografe prošlotjednih zemljotresa u Velikoj Britaniji na donjem linku. Takve vrste rezultata seizmografa samo su moguće s eksplozivom. Nadalje, Velika Britanija nije sklona prirodnim zemljotresima.


Sada kada su se britanski Rothschildi predali, s francuskom, njemačkom i švicarskom granom mora se završiti kako bi se oslobodilo čovječanstvo. Činjenica da je tjelohranitelja francuskog Rothschildovog roba predsjednika Emmanuela Macrona policija optužila nakon premlaćivanja prosvjednika je znak da su Macronovi nasilnici na meti kao korak ka uklanjanju Macrona i oslobađanju Francuske.


Njemačka kancelarka Angela Merkel također se drži vlasti u ime njemačke obiteljske grane, ali činjenica da ona ove godine ne ide na godišnji odmor po prvi put u 10 godina pokazuje da je i ona pod opsadom.


Švicarska grana, sa svoje strane, učtivo je zamoljena od strane azijskih kraljevskih obitelji da preda ukradeno zlato koje se koristi za financiranje BIS-a i G7. Ako uskoro ne dobiju zadovoljavajući odgovor, specijalne snage a možda i nuklearno oružje biti će raspoređene, obećavaju članovi Društva Bijelog Zmaja.

Činjenica da je Trump rekao CBS News-u da je EU koji je u vlasništvu Rothschilda neprijatelj, a također je nagovijestio da neće riskirati treći svjetski rat da zaštiti europske zemlje pokazuje da te zemlje više nemaju stvarnu vojsku koja ih štiti. Zato je samo pitanje kako i kada će Rusija i Sjedinjene Države ukloniti njihove Rothschild kontrolore.



U međuvremenu u SAD-u vode se još mnoge bitke. Kardiolog Georgea Busha starijeg ubijen je prošlog tjedna, navode izvori iz Pentagona da kažu da ovaj incident može prouzročiti da pištolji kolovoza zapucaju.


„Pištolji kolovoza“ možda se moraju pripremiti za praćenje sastanka na vrhu Trumpa i Putina za koji izvori kažu da se može održati u rujnu. Vjerojatno, informacije koje je Putin dao Trumpu pomoći će Pentagonu da pronađe tko još treba biti okružen u Sjedinjenim Državama.


Pentagonovi izvori ponudili su sljedeći savjet o tome što se može očekivati: Nakon što je svoje pristaše nazvao super-elitom, Trump je ovlašten da obori ne samo Silicon Valley i Hollywood nego i Federal Reserve Board i Big Pharmu.“

Također, izvori iz Pentagona kažu da će izbori u Zimbabveu, koji će se održati 30-tog srpnja, biti važni za dobivanje afričkog zlata potrebnog za podupiranje nove afričke valute kao dio skorog reseta globalne valute.

U znak da stari vladari znaju da je natpis na zidu, Henry Kissinger, koji je upravo predsjedavao na sastanku Bilderberga u Italiji, rekao je da Trump „može biti jedna od onih figura u povijesti koje se pojavljuju s vremena na vrijeme da označe kraj jednog razdoblja i da ga prisili da odustane od starih pretenzija.“



To zvuči kao izjava o predaji.


Izvorni tekst: Antimatrix.org


Preveo: Fredi



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers