CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, October 1, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 30:09:2019


Zionisten roepen op tot wereld-dictatorschap door Rabbi's, maar in plaats daarvan worden ze geconfronteerd met hun nederlaag
door: Benjamin Fulford, 30 September 2019
Geconfronteerd met een verlies van controle over het financiële systeem van de Westerse Wereld en dus een verlies van macht, roepen de Ouderen van Zion publiekelijk op tot een theocratie en de dood van hen die zich ertegen verzetten.  Natuurlijk, niemand anders dan een paar fanatiekelingen besteden aandacht aan hen.  In plaats daarvan staan de Joden op het punt bevrijd te worden van duizenden jaren slavernij.  Dit is misschien moeilijk te verteren voor niet-religieuze, rationele mensen, maar het is wat de objectieve, echte - wereld feiten laten zien.

Vorige week riep het Sanhedrin, een groep die beweert een goddelijk recht te hebben om over de mensheid te heersen, op tot "een bijbelse internationale organisatie die de Verenigde Naties moet vervangen".  Deze zou bestaan uit een groep van 70 landen die de Oudsten van Zion gehoorzamen.  Om dit in te luiden, bouwen ze het altaar van de Derde Tempel en zijn ze van plan om er dierenoffers op te brengen.  Ze roepen ook op om de wetten van Noahide toe te passen op de hele mensheid.
Zoals pastoor Chuck Baldwin en anderen zeggen: "De wet van Noahide roept op tot de dood van iedereen die afgoderij beoefent (gedefinieerd als elke andere vorm van aanbidding dan de Talmoedische aanbidding)".  Bovendien, waarschuwt hij, roepen ze op tot "de oprichting van een internationaal gerechtshof gevestigd in Jeruzalem dat uiteindelijk de macht zou krijgen om iedereen die 'godslastering' pleegt (door middel van onthoofding) te executeren".
Om dit volkomen duidelijk te maken, roepen zij op tot de executie van hindoes, boeddhisten, christenen, moslims, etc. tenzij zij zich onderwerpen aan de Oudsten van Zion.  Dit zijn de mensen achter het gedwarsboomde complot om 90% van de mensheid te doden.
De zogenaamde God die deze mensen beweren te gehoorzamen, zoals geschreven in de Katholieke Bijbel, zegt, onder andere, dat iedereen anders dan Mozes of Aäron die probeert om naar God te kijken "gestenigd of neergeschoten zal worden door de pijl".  Exodus 19:13
Hun God vraagt ook om menselijk offers:
"Gij zult mij de eerstgeborene van uw kinderen geven."  Exodus 22:28
Bovendien vraagt "God" om:
"goud, zilver en brons; gekleurde materialen in violetpaars, roodpaars en karmozijnrood, fijn linnen, geitenhaar; rood gekleurde huiden van rammen, fijn leer, acaciahout; olie voor het licht, specerijen voor de zalfolie en geurige wierook; kornoelje en andere stenen die in de efod en het borstschild moeten worden gevat."  Exodus 25:3-7
Oké, dus we hebben een zogenaamde "God" die mensen met stenen of pijlen dreigt te doden, om mensenoffers vraagt en geschenken eist zoals goud en "roodgekleurde ramhuiden".  Het spijt me, maar ik zou denken dat de Almachtige Schepper van het Universum op zijn minst bliksemschichten zou gebruiken om mensen te doden en zo veel goud zou kunnen toveren als hij/zij wilde.
Een rationele, wetenschappelijke verklaring leidt ons tot de conclusie dat we te maken hebben met een groep verfijnde menselijke slavendrijvers die zich verschuilen achter een "God"-beeld, en niet de Schepper van het Universum.
Hoe dan ook, na dit verzoek om kostbaarheden ging de zogenaamde "God" over tot het vermoorden van Joodse leider na Joodse leider, totdat er een blind gehoorzame groep verscheen.  Hun nakomelingen zijn het Sanhedrin, die beweren en kunnen reciteren dat er een ononderbroken geslacht is dat teruggaat tot de tijd van Mozes.  Met andere woorden, deze mensen hebben duizenden jaren lang geholpen om de Joden tot slaaf te maken.  Nu, achter de mooie woorden, proberen ze de rest van de mensheid tot slaaf te maken en beloven ze hen die niet gehoorzamen te doden.
Ik ben opgevoed als atheïst, maar ik was totaal niet op mijn gemak toen de Japanse militaire inlichtingendienst me vertelde dat de groep die mij uitnodigde om samen met hen een plan te maken om 90% van de mensheid te vermoorden (ik heb het op de band staan), en dat waren "de Ouderen van Zion".  Om te voorkomen dat gewone Joden, enz. erbij betrokken worden, heb ik deze geheime groep menselijke slavendrijvers voor de eenvoud "de satanisten" genoemd.
Het vreselijke aan dit alles is dat ze er bijna in geslaagd zijn.  Alleen het Pentagon en de samenwerkende Aziaten slaagden erin om dit afschuwelijke plan een halt toe te roepen.
Zo, laten we nu eens kijken waarom de recente wereldgebeurtenissen deze Sanhedrin-slavendrijvers en hun familieleden ertoe zouden aanzetten om te denken dat de wereld misschien aan zijn einde komt. Laten we beginnen met de gebeurtenissen in de V.S. Hier leggen bronnen van het Pentagon uit: "het einde van het boekjaar op 30 september 2019 (vandaag) valt samen met het aflopen van de goudovereenkomst van de centrale bank".  Dit, samen met een massale Saoedi-Arabische nederlaag en de ontzetting uit de macht van de Israëlische minister van misdaad Benjamin Netanyahu, "maakt de door goud gesteunde valuta's een realiteit", zeggen de bronnen.
Dat is de achtergrond van de "politieke theater- en handelsoorlogen", zeggen ze.  Het politieke theater, natuurlijk, kenmerkt een hysterisch V.S. dat verzoekt om Impeachment van de V.S. President Donald Trump vlak voor het plotseling sluiten voor twee weken.
De bronnen van het Pentagon vertellen ons ook, ,,“Joint Chiefs of Staff Voorzitter Joseph Dunford gaat met pensioen om zich bij [Generaal James] Mattis en [General John] Kelly als hogere militaire leiders aan te sluiten die Trump in zijn strijd tegen Zionisten en de Diep State" steunen.  Bovendien "wordt de JCS nu geleid door legergeneraal Mark Milley, terwijl de plaatsvervanger en de facto nationaal veiligheidsadviseur Marinier Majoor Matt Pottinger is, die daar op dag een was, en werd binnengebracht door [ voormalig Defensie Directeur-Generaal van de Inlichtingendienst] Michael Flynn".
Meer achtergrond, zo leggen de bronnen uit, "Dunford werd in mei 2015 benoemd tot voorzitter van de JCS, dus kan het zijn dat toen Trump werd gerekruteerd, wat resulteerde in zijn presidentiële campagneaankondiging van 16 juni 2015.  Dunford's voormalige bazen Mattis en Kelly zijn vervolgens in januari 2017 toegetreden tot de Trump-administratie."
Britse koninklijke familiebronnen zeggen dat zelfs als de Amerikaanse corporate overheid er niet in slaagt om de betalingen te doen die op 30 september moeten worden gedaan, ze tot 17 oktober de tijd hebben om te proberen op de proppen te komen met het geld - of nu goud - om te blijven drijven.  Dat lijkt te verklaren waarom hun Federal Reserve Board criminele groep sinds 25 september 100 miljard dollar per dag aan contant geld heeft uitgedeeld en belooft dit te blijven doen tot 10 oktober.  Mijn advies aan iedereen die echte activa vasthoudt, is om te voorkomen dat er contant geld wordt aangeboden voor deze activa die afkomstig zijn van zionistisch-gecontroleerde megabanken.
Laten we nu eens kijken naar de absurde politieke schijnvertoning die in het Verenigd Koninkrijk plaatsvindt nu de uiterste termijn van 31 oktober van Brexit opdoemt.  Hier is hoe een senior MI6-bron de situatie samenvatte: "De Britten zijn officieel krankzinnig geworden in hun huidige burgeroorlog-totale chaos.  MI6 heeft gewaarschuwd dat "Duitsland in niet mis te verstane bewoordingen de handschoenen uit en de messen heeft getrokken voor ons.  Het is een onofficiële oorlog".  Wat duidelijk is, is dat de Britse gunst doorgaat met Brexit met een marge van twee tegen één, terwijl de politieke klasse dit met verwoede pogingen probeert te stoppen.  De Britse militairen weten dat de politici zijn omgekocht en gechanteerd om tegen de wil van de bevolking in te gaan, en zullen dienovereenkomstig handelen indien nodig, zegt de bron.
Vervolgens, in Israël, begrijpen de Israëlische verdedigingstroepen plus de niet-fanatieke Joden wat er aan de hand is.  Netanyahu is er niet in geslaagd een regering te vormen en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij naar de gevangenis gaat.
Laten we nu weer een stap terug doen en kijken naar de verborgen geschiedenis van een 20e eeuw die gedomineerd werd door een duivels zionistisch complot om de mensheid tot slaaf te maken.  Het eerste wat de lezers zich moeten afvragen is dat Adolf Hitler (volgens een Oostenrijkse parlementaire commissie en andere bronnen) een Rothschild was en een van de grondleggers van Israël.  Zijn missie was om de Joden naar Israël te verjagen.  Volgende week hopen we een aantal foto's te publiceren die Hitler laten zien tijdens zijn naoorlogse pensionering in Argentinië.  De Japanners vertellen ons nu dat de Sovjet dictator Jozef Stalin ook een Rothschild was.
Laat dat even bezinken: niet alleen zijn de zionisten messiaanse religieuze fanatiekelingen, zij behoren ook tot de grootste massamoordenaars uit de geschiedenis.  Meer recentelijk hebben zij onder meer 9/11, Fukushima, Malaysian Air Flight 370/17, massamoord in Syrië, enz. tot hun misdaden gerekend.  Bovendien hebben we mensenoffers op massale schaal - de meest waarschijnlijke reden waarom elk jaar 40.000 kinderen vermist worden in de VS.
Dit is waarschijnlijk wat de Gnostische Illuminati en de MJ-12 mensen beschouwen als een "schurkenstaat van kunstmatige intelligentie".  Waarschijnlijker is het een oude, ongelooflijk intelligente en ongelooflijk slechte cultus van menselijke slavendrijvers.  Ze hebben controle over informatie (religie), voedsel (geld) en geweld (moordenaars) gebruikt om te regeren (controle) -over (gedachten).  Hun zwakheid is hun punctuele concentratie op de hoogste niveaus van macht en rijkdom.
Het Amerikaanse leger moet al het nodige geweld gebruiken om deze mensen uit de macht te halen.  Ze gaan niet beleefd een stap opzij doen.  We moeten blijven vechten tot deze oude kwelling voor eens en voor altijd is verslagen.
Tenslotte een laatste opmerking, morgen (1 oktober) wordt de 70e verjaardag van de Volksrepubliek China gevierd.  Er zal een massale militaire parade plaatsvinden om het te eren, en veel Chinezen zullen dit zien als een soort overwinningsparade.
China zou nooit de kans hebben gehad om het Westen in te halen als het Westen niet besmet was geraakt door de zionistische rotting.  Zodra de infectie is genezen, zal het Westen, in harmonie en vriendschap met China, Rusland en alle anderen, eindelijk vrij zijn om een nieuw tijdperk in te luiden.
Source: Antimatrix.org
Nederlandse Vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers