Monday, January 11, 2021

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 11:01:2021

 

Kazarska mafija pokušava se predati dok je Druga američka revolucija u tijeku

 

11. siječnja 2021.

 

Benjamin Fulford

 

 

Događaji iz prošlog tjedna, i slijedećih tjedana, ući će u povijest kao jedna od najvećih, ako ne i najveća revolucija u povijesti. Ne govorimo samo o padu korporacije Sjedinjenih Američkih Država. Govorimo o kraju jednog robovskog sustava koji traje već tisućama godina.

 

Američka vojska je sada na ratnom putu. Više američkih generala poput Michaela Flynna i Thomasa McInterneya među mnogima koji su izjavili da je u tijeku Druga američka revolucija.

 

Također možemo izvijestiti, bilo od izvora P3 masonske lože ili od ruskog FSB-a, da je kazarska mafija (konkretno ljudi iz Davosa i europsko crno plemstvo) kontaktirala Društvo Bijelog Zmaja i njegove saveznike da pregovaraju o predaji.

 

Kako kaže P3:

 

„Duboka država je u panici, žele pregovarati oni shvaćaju na najvišoj razini što se stvarno dogodilo i boje se.“

 

To će potrajati jer će uključivati složenu razmjenu dokumenata i stvarne sastanke licem u lice (ne putem računalnih mreža). Zapamtite da su to skrivene obitelji koje privatno posjeduju institucije kao što su: UN, MMF, BIS i Svjetska banka. Zato se ne može očekivati da će se organiziranje urednog prijelaza dogoditi preko noći. Sve što to bude zamijenilo mora biti demokratsko, meritokratsko i svima vidljivo.

 

Međutim, što dulje Kazari budu odgađali predaju, to je vjerojatnije da će biti obješeni o rasvjetne stupove, umjesto da samo budu prisiljeni da razgovaraju s komitetom za istinu i pomirenje.

 

Također, imajte na umu da je američki predsjednik Donald Trump, bez obzira na to volite li ga ili mrzite, pravo ljudsko biće koje su izabrala ljudska bića u Sjedinjenom Državama. Njegov politički protivnik Joe Biden (mnogo češće sada vidljiv kao CG kompozit) predstavlja neizabranu skupinu koja se skriva od javnosti.

 

Ista ta tajna skupina je ubila i zamijenila predsjednika Xi Jinpinga, ruskog predsjednika Vladimira Putina, papu Franju i kraljicu Elizabetu računalnom grafikom i dvojnicima.

 

Prema posljednjim naznakama, papa Franjo je mrtav, njegov osobni liječnik umro je prošlog tjedna od Covid-19. Pretpostavlja se da je ubijen kako bi se spriječilo da svijetu kaže da je papa mrtav.

 

https://edition.cnn.com/world/live-news/coronavirus-pandemic-vaccine-updates-01-10-21/h_e979352feb2e66eaffd7275117d350e4

 

Spominjemo kraljicu Elizabetu kao zamijenjenu po prvi put jer, za razliku od prethodnih godina, nismo dobili niti jedan analogni dokument s njezinim potpisom kao dokaz da je živa. Nadalje, nova izvješća sada kažu da su ona i njezin suprug dobili cjepiva za nepostojeći "virus Covid-19".

 

Izvori MI6 kažu da je ova objava "krajnje neobičan protokol, nečuveno je da se ikada u javnosti spominju bilo kakvi detalji zdravlja".

 

https://news.sky.com/story/amp/covid-19-queen-and-duke-of-edinburgh-receive-first-doses-of-their-coronavirus-vaccinations-12183316

 

Ako kraljice nema, to znači da su Trump i američka vojska sada sve ono što može zaštititi čovječanstvo od porobljavanja od strane skrivenih, zlonamjernih snaga. Primili smo brojne, kontradiktorne izvještaje o tome gdje se Trump nalazi, ali svi se slažu da su on i njegova obitelj u vojnoj bazi negdje na jugu Sjedinjenih Država.

 

Lin Wood je prenio poruku onoga što dolazi i tijekom godina borbe protiv kazarske mafije mogu samostalno potvrditi i dokazati da je istina ono što on kaže.

 

Preveo: Fredi