Monday, June 5, 2017

Croatian -- BENJAMIN FULFORD: 02:06:2017





Kabala pokušava iznuditi zlato od Indonezije dok se Bilderbergeri sastaju

2. lipnja 2017.

Autor: Benjamin Fulford


Kazarska mafija prijeti da će pokrenuti još više terorizma i pokolja u Indoneziji sve dok im indonezijska vlada ne preda 12.500 tona zlata, prema izvorima Društva Bijelog Zmaja u Indoneziji.

U konkretnom smislu, predsjednik Citibank i američki veleposlanik u Indoneziji Joseph Donovan obećavaju indonezijskom predsjedniku Joko Widodou da će izbrisati sve vanjske dugove Indonezije u zamjenu za zlato, kažu izvori. Ako ne preda zlato, oni će upotrijebiti svoju staru mrežu oligarha kako bi eskalirali zločine koji su tamo započeli, kažu izvori.

„Ako kabala dođe u posjed 12.500 tona zlata, oni to mogu uvećati za najmanje 20 puta, vjerojatnije do 50 puta od stvarne „nominalne vrijednosti“ koja je oko 500.000.000.000 dolara po današnjoj tekućoj cijeni. Sredstva koja oni mogu iskoristiti da „stvore“ od 10-25 bilijardi dolara… dovoljna su da vode brigu o svojim opakim globalnim operacijama“, kaže jedan od izvora.

Cijelom ovom operacijom upravlja Henry Kissinger koji predsjedava kabalinim Bilderberger sastankom u Virginiji tijekom ovog vikenda, kažu izvori. Kissingera se mora pritvoriti i zaustaviti, slažu se izvori u Indoneziji, Japanu i SAD-u. Mi također trebamo dobiti potvrdu od izvora iz Bilderberg susreta da je Kissinger još uvijek doista živ. Poruka Kissingeru: kontaktiraj Društvo Bijelog zmaja izravno, INAČE…


Preveo: Fredi