Sunday, March 19, 2017

ROMÎNA – URGENT IMPORTANT – Divulgati aceasta informatie: GUVERNUL JAPONEZ ÎNCEARCA SA MA UCIDA.



E-mail-ul lui Ben Fulford:
Informatia: From Benjamin Fulford
Dela: "Fulford Benjamin" <benjaminfulford@hotmail.com>
Data: Joi, 16 Martie, 2017  22h05

Divulgati aceasta informatie: GUVERNUL JAPONEZ ÎNCEARCÃ SA  MA UCIDA.
Dela Benjamin Fulford

17 Martie, 2017
Guvernul Japonez a facut repetate tentative pentru a mã lichida. Evenimentul documentat cel mai bine, sa petrecut în Iunie 2009, atunci cînd un agent al carui nume este Mutsuaki Okubo m-a strapuns cu un ac înveninat în fata a diferiti martori. Atunci cînd am prezentat o reclamatie la politia japoneza, ei au refuzat sa ia vreo masura asupra acestei situatii. Alte demersuri mi-au demonstrat ca Okubo, lucreaza pentru politicul japonez Ichiro Ozawa.
În prezent, autoritatile japoneze î-mi uzurpeaza 100% din veniturile mele. Vor ca eu sa platesc mai mult de 10 milioane de yeni (US $ 100.000) referitoare la 7 ani de impozite a foaiei de plata a persoanelor care au fost sub-angajati de catre mine. Cu toate acestea, toate aceste persoane si-au platit impozitele lor, deci, este complect fals. De asemenea, mi-am lichidat toate impozitele mele. Anul trecut, am platit mai mult de 2 milioane de yeni (US $ 20,000) în impozite, si aveam un venit, dupa impozitele deduse de 3,7 milioane de yeni. În acest mod, autoritatile fiscale japoneze spun ca voi avea un venit zero, în viitorii 3 ani, pentru ca sa pot sa lichidez aceasta falsa datorie.
Actuala confiscare de 100% a avut loc dupa ce Secretarul de Stat nord-american, Rex Tillerson, a vizitat Japonia. Tillerson, a fost angajatul lui Exxon Mobil, deci în consecinta, este sclavul lui Rockefeller. Agentul maxim al lui Rockefeller în Japonia este Hiroaki Fushimi, care de asemenea lucreaza pentru Exxon Mobil. Fushimi, i-a cerut Ministrului Finantelor japonez, Taro Aso, sa comande sechestrarea contului meu bancar. Aso, primeste de asemenea comenzi de la ramura franceza a familiei Rothschild. Birocratul idiot de nivel scazut care a realizat comenzile, este Rieko Shinohara. Numarul sau de telefon este 81-3-3542-2111, extensiunea 3447. Totalitatea veniturilor contului meu Paypal, este în curs de a fi confiscat, datorita ordinilor sale. Acest lucru înseamna ca, minim, eu si echipa mea de 3 membrii, vom avea un venit zero, în tot timpul acestui an.
Rockfellerii, încearca acum sa trimita Bancii Japoniei 2 miliarde de yeni japonezi, creati în mod fraudulos de Banca Mondiala, potrivit unor surse a familiei regale japoneze. Sursele, spun ca acesti bani sunt destinati sa-l promoveze pe Ichiro Ozawa, Primul Ministru al Japoniei. Actualul Prim Ministru, Shinzo Abe, a început sa nu se supuna ordinilor lor, si din acet motiv,  ei raspîndesc scandalurile lui, cu scopul de a pregati terenul pentru Ozawa. Sunt aceleasi persoane, ele proprii, care încearca sa-l distruga pe Donald Trump. Este îndeajuns! Este suficient! Aceste persoane trebuie sa fie împiedicate. Seful actual al clanului Rockefeller, este David Rockefeller Jr.

Benjamin Fulford 古歩道ベンジャミン 090-3439-5558
Tradus: The Light Journalist