Sunday, July 31, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 30:07:2016 -- UPDATE

30 juli 2016

Auteur Benjamin Fulford


CIA bronnen in Oost Azië maakten ons attent op het feit dat de Minister van Justitie van de VS de Maleisische Eerste Minister Najib Razak heeft aangeklaagd voor het verduisteren van meer dan $ 1 miljard van een fonds dat bedoeld was om te gebruiken voor economische ontwikkeling in Maleisië.

De aanklacht roept om het in beslag nemen van al de winsten gemaakt door de Hollywood hitfilm The Wolf of Wall Street, omdat het werd gefinancierd met verduisterde fondsen. De aanklacht noemt ook de Arabische koningshuizen, Goldman Sachs, JP Morgan en Bank Privee Edmond de Rothschild.

De bronnen van de CIA bron zeggen dat Najib om immuniteit heeft gevraagd en dat hij samen met zijn familie in het getuigen beschermingsplan wil in ruil voor getuigenis over banden tussen het verduisteringsschandaal, de Rothschild familie en de vermiste Maleisische Airlines vlucht 270. Als dit klopt, kan dit de zaak zijn die eindelijk de Rothschild dynastie omver werpt. De Rockefeller/Bush/Clinton tak van de Khazariaanse maffia wordt al omver geworpen in de VS dus als de Rothschilds ook omver worden geworpen, betekent dit bevrijding voor de mensheid van de verschrikkingen van de Babylonische schuldenslavernij.

De aanklacht kan hier gelezen worden: