FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, January 20, 2021

NL -- BENJAMIN FULFORD: 18:01:2021

 

Deze week zal de tijdlijn voor de toekomst van de wereld worden gekozen

 

Benjamin Fulford, 18 januari 2021

 

Tijdens deze week zal een van de verschillende tijdlijnen de toekomst van de mensheid bepalen. De eerste is de frauduleuze installatie van Joe Biden als President gevolgd door overgave van de V.S. aan Communistisch China. De tweede is de herverkiezing van Donald Trump als President van een failliet U.S. Corporation wat kan gebeuren volgend op een tijdelijke militaire regering, een openbaar, te volgen voor het publiek, onderzoek naar verkiezingsfraude en tenslotte gevolgd door wat Trump beschreef als “een probleemloze overgang” naar de nieuwe Republiek. Dit zou een escalerende handels- en cyberoorlog met China met zich mee kunnen brengen, ten nadele van planeet Aarde.

 

De derde is geen van die twee, maar een interregnum (tussenregering) om een corrupte en failliete U.S. Corporation te vervangen door iets dat werkelijk de aspiraties/idealen van het Amerikaanse volk en de mensheid als geheel vertegenwoordigt. Deze derde optie zou betekenen dat de mensheid vrij is om zijn eigen toekomst te bepalen in plaats van door angst van de ene verzonnen crisis naar de volgende gedreven te worden.

 

De toekomst van de Verenigde Staten zal in de handen liggen van 20.000+ Nationale Garde troepen die in Washington DC zijn ingezet om toezicht te houden op de inauguratie van de volgende president van de U.S. Corporation. Wat deze troepen zich moeten afvragen is waarom ze de zogenaamd democratisch gekozen regering moeten beschermen tegen de mensen.

 

In plaats van een corrupte regering te moeten beschermen tegen de woede van de mensen die ze geacht worden te vertegenwoordigen, moeten ze zich realiseren dat ze de criminelen ingesloten hebben. Ze moeten de Deep State deelnemers binnen de ring die bewust waren betrokken bij de kwalificatie van een frauduleuze verkiezing en daarmee hoogverraad pleegden, bijeen drijven en arresteren.

 

Dit betekent dat het Amerikaanse volk aan het werk moet met hun telefoons om

vrienden en vrienden van vrienden op te bellen dat ze contact moeten opnemen met de militairen die in Washington zijn ingezet om ze eraan te herinneren dat ze hebben gezworen de constitutie van de Republiek van De Verenigde Staten van Amerika te beschermen tegen ALLE vijanden, BUITENLANDS en BINNENLANDS. Op 20 januari zullen jullie ze omsingeld hebben. Drijf ze bijeen en arresteer ze terwijl het kan.

 

De troepen gestationeerd in Washington kunnen gehersenspoeld zijn en geloven dat ze een rechtmatig gekozen Joe Biden beschermen tegen “Blanke Chauvinistische” Trump fanatici. Daarom moeten de troepen zich afvragen waarom ze Barack Obama niet op dezelfde manier moesten beschermen tegen dezelfde “Blanke Chauvinisten” toen hij was gekozen. De reden is dat toen Barack Obama was gekozen, geloofden ze dat hij door de meerderheid van de Amerikanen was gekozen (plus Dominion software voor stemmachines). Dat is niet het geval met China Joe waar dumps van extra nep-stembiljetten midden in de nacht nodig waren.

 

Iets anders wat de troepen moeten begrijpen is dat er tegen ze gelogen wordt waarom de presidentiële inauguratie achter gesloten deuren gehouden moet worden als een “virtuele inauguratie” vanwege de “Covid-19” pandemie. Aan het Amerikaanse leger is onmiskenbaar bewijs gegeven dat de hele gefabriceerde crisis het gevolg is van een lang van te voren geplande, tot in details uitgewerkte fraude. Daarbij komt nog de mogelijkheid dat ze misschien beseffen dat er een overgang plaatsvindt van de U.S. Corporation naar de terugkomst van de Republiek.

 

Hieronder staat de scan van een patent voor een “Covid-19” test die in 2016 werd geregistreerd door Richard A. Rothschild, drie jaar voordat de zogenaamde pandemie uitbrak. Kijk eens naar de derde regel van onderen. “Meest recente versie 22.06.2016”.  Covid test patent

 

We hebben een hard copy van deze patentregistratie gemaakt omdat we er zeker van zijn dat wanneer dit geopenbaard wordt, ze in de database zullen inbreken en proberen de data te veranderen.
Operatie Lockstep: Uit het Rockefeller speltactiekboekje

Fase 1: Gewone kou/griep. In het ergste geval milde symptomen. Mediasteun voor massa paranoia en angst. Het gebruik van gebrekkige testsystemen die elk genetisch materiaal in het lichaam oppakken en een positief resultaat teweegbrengen. Opgeblazen aantallen Covid-gevallen door verandering van doodscertificaten, dubbele tellingen en het classificeren van alle doden inclusief andere ziekten en natuurlijke oorzaken door Covid-19. Lockdown zal ons in conditie brengen om te leven onder Draconische wetten, voorkomt protesten en identificeert publieke weerstand.

 

Fase 2: De eerste fase zal leiden tot een in gevaar gebracht en verzwakt immuunsysteem door gebrek aan voedsel, sociaal afstand houden, het dragen van mondkapjes en gebrek aan contact met zonlicht en gezonde bacteriën. Blootstelling aan 5G-straling zal het immuunsysteem verder aantasten. Zo zullen meer mensen na terugkeer in de samenleving ziek worden. Dit zal geweten worden aan Covid-19. Dit zal allemaal gebeuren voordat de vaccinatie klaar is om het te bevestigen. Een langere en effectievere lockdown zal volgen totdat iedereen het vaccin neemt.

 

Fase 3:  Als een meerderheid van de mensen het vaccin weigert, zal een tot wapen gemaakt SARS/HIV/MERS virus worden losgelaten. Heel veel mensen zullen hieraan sterven. Het zullen de sterksten zijn die overleven. Het zal ook het laatste duwtje zijn voor iedereen om gevaccineerd te worden om terug te keren naar het normale leven. Degenen die het vaccin hebben genomen zullen in oorlog zijn met degenen die dat niet hebben gedaan. Het zal anarchie zijn van alle kanten.

 

MI6 stuurde de volgende boodschap naar het militaire commando van de Westerse geallieerden: “De noodsituatie van de volksgezondheid is óf vals óf een dekmantel voor iets veel ergers waarvan alles zich lijkt op te stapelen nadat het op zichzelf staande feit is vastgesteld dat in 2016 het patent voor de PCR-test werd geregistreerd in Nederland… [daarom] verzoeken wij de internationale gewapende strijdkrachten dringend om de capaciteiten van de militaire inlichtingendiensten te gebruiken voor een contraspionage-operatie en er diep in te duiken.”

 

Een overvloed aan andere documenten is naar buiten gebracht door klokkenluiders die het duidelijk maken dat deze “pandemie-campagne” lang van te voren was gepland om de bevolking te dwingen gevaccineerd te worden met een DNA-veranderend vaccin dat microchips bevat. Vergeet niet dat COVID-19 staat voor Certificaat van Vaccinatie Identificatie 2019.

 

Dit is nu in de openbaarheid met “slavenleiders” in de EU en elders die pushen voor vaccinatie paspoorten.  https://summit.news/2021/01/13/eu-leaders-demand-standardised-vaccine-passport-for-travel/

https://www.france24.com/en/live-news/20210114-france-imposes-6-00-pm-nationwide-virus-curfew

https://www.zerohedge.com/covid-19/microsoft-big-tech-coalition-developing-rockefeller-funded-covid-passports

 

Vergeet niet dat zowel Biden als Trump vaccins pushen voor een niet-bestaand virus. Als de Rockefeller gangsters, die Biden als leider in naam gebruiken, de macht grijpen, dan hebben ze al aangekondigd dat ze de Nationale Garde zullen inzetten om vaccinaties af te dwingen.  https://www.cnbc.com/2021/01/15/biden-to-deploy-fema-national-guard-to-set-up-covid-vaccine-clinics-across-the-us.html

 

In een speech verledenweek noemde Trump de nep-pandemie een “gruwelijke, gruwelijke onzichtbare vijand”. Maar in feite is de vijand nu zichtbaar. In Japan, bijvoorbeeld, komen alle zogenaamde positieve Covid testresultaten van kwakzalver “PCR” tests die zijn gemaakt door bedrijven die eigenaar zijn van het hedgefonds Kohlberg Kravis Roberts. De Japanse militaire politie kreeg persoonlijk afgeleverd het bewijs dat KKR Japan verantwoordelijk was voor alle nep Covid resultaten en dat het bedrijf betrokken was bij aandelenhandel met voorkennis, gebaseerd op voorkennis van deze hele geplande epidemie psy-op. 

 

Bronnen van de Mossad en de FSB zeggen allebei dat zogenaamde “wereldleiders” zijn omgekocht met exclusieve contracten om mondkapjes, vaccins enz. te verkopen, in ruil voor het meegaan met de nep-pandemie.

MI6 zegt dat het IMF, de Wereldbank en de BIS de hele operatie financieren.

 

Wees ervan verzekerd dat de Witte Hoeden niet werkeloos toezien. De meesten van onze lezers hebben waarschijnlijk het volgende, door de media over de hele wereld rondgebazuinde nieuwsbericht gezien dat Benjamin de Rothschild is overleden. Bijvoorbeeld: ABS-news rapporteerde het als volgt:

NEW YORK Benjamin de Rothschild, die toezicht hield op het bankimperium, opgezet door zijn vader in 1953, is overleden. Hij was 57.

De Edmond de Rothschild Groep, het bedrijf waar hij de voorzitter van was, zei dat de Rothschild vrijdagmiddag overleed aan een hartaanval in zijn huis in Pregny, Zwitserland.

 

Maar volgens Mossad-bronnen vervalste hij zijn dood omdat speciale troepen hem steeds dichter naderden als een van de sleutelcriminelen achter de voortdurende “pandemie” en het daarmee gepaard gaande medisch totalitarisme. De Mossad zegt dat de Rothschild zich momenteel verbergt in onderstaande locatie in Ushuaia in Zuid-Patagonië, Argentinië.

  

Er is nergens op of buiten deze planeet een plek waar deze mensen zich kunnen verbergen zodra hun misdaden tegen de menselijkheid volledig bekend zijn. Ze worden systematisch opgejaagd en gearresteerd door speciale troepen van de Witte Hoeden.

 

Aziatische geheime genootschappen zitten ook op de zaak nu ze beseffen dat veel topfunctionarissen van de Chinese Communistische Partij ook corrupte Rothschild dienaren zijn die hun eigen mensen verraden en vermoorden voor geld en persoonlijke macht in naam van deze nep-pandemie.

Bijvoorbeeld: functionarissen in Tianjin, China bevestigden dat de PCR test die wordt gebruikt om het bestaan van dit virus aan te tonen nep is nadat ijs positief werd getest op “Covid-19”. Natuurlijk proberen de corrupte media dit in hun angstzaaiing te weven.  https://www.telegraph.co.uk/news/2021/01/17/china-reports-ice-cream-contaminated-coronavirus/

 

De reden waarom fruit, geiten, Coca Cola, benzine en ijs, enz. positief test is omdat de Polymerase Chain Reaction test die wordt gebruikt, wetenschappelijke nonsens is. Het is in principe hetzelfde als het maken van een kopie, van een kopie, van een kopie en dat miljoenen keren, resulterend in willekeurige positieve resultaten ongeacht wat je test.

 

De reden waarom de Rothschild zijn dood voorwendde is dat een kritieke massa binnen de militaire inlichtingengemeenschap wereldwijd zich bewust wordt van de enorme misdaad die hij en zijn Khazariaanse Maffiavrienden ten uitvoer brengen. Het gros van de mensen wordt zich dat ook bewust met massademonstraties tegen lockdowns die in veel Rothschild slavenlanden uitbreken.

https://www.zerohedge.com/political/10000-protesters-vienna-march-against-coronavirus-restrictions

https://www.reuters.com/article/reutersComService_2_MOLT/idUSKBN29M0EJ?utm_source=reddit.com

https://www.cp24.com/news/police-make-arrests-disperse-crowd-of-anti-lockdown-protesters-in-downtown-toronto-1.5269872

 

Oké, genoeg over de nep-pandemie. Laten we ons niet laten afleiden van andere dingen die gebeuren in de wereld.

Bijvoorbeeld: we zagen een geënsceneerde persconferentie waarin de Nederlandse Premier Mark Rutte met zijn hele kabinet aftrad vanwege een “kinderopvangtoeslagaffaire”.

https://www.cbsnews.com/news/dutch-government-cabinet-mark-rutte-resign-child-welfare-scandal/

 

Ons werd al eerder verteld door Pentagon-bronnen dat Rutte en de Nederlandse Koninklijke Familie al enige tijd geleden waren gedood omdat ze kinderen martelden en vermoordden. Als je nog altijd niet gelooft dat kinderen worden vermoord, lees dan alsjeblief dit rapport over een officieel Iers overheidsonderzoek naar de dood van 9000 kinderen. https://news.sky.com/story/9-000-children-died-at-brutally-misogynistic-homes-for-unmarried-mothers-in-ireland-12185934

 

In elk geval, in deze tijd van desinformatie, kunnen we er niet zeker van zijn of deze afgetreden “Rutte”, die het parlement verliet op een fiets voor het oog van de camera’s echt was of een dubbelganger. Maar het ontslag van een regering die diepgaand is betrokken bij het Maleisische Vlucht 370/17 massamoord incident is beslist goed nieuws.

 

We zagen ook dat de Italiaanse Khazariaanse Cabal agent, de voormalige Premier Matteo Renzi en zijn partij de Italiaanse regerende coalitie heeft verlaten. Renzi was diepgaand betrokken bij de V.S. verkiezingsdiefstal ten gunste van de Biden factie, zeggen Pentagon-bronnen.

 

MI6-bronnen zeggen dat de Duitse Premier Angela Hitler Merkel haar ambt in april zal neerleggen en niet in oktober zoals eerder was aangekondigd. Haar verwijdering zou het formele einde van het Duitse Vierde Rijk kunnen markeren dat begon met de fascistische coup in de Verenigde Staten op 11 september 2001.

 

We merken ook dat er nog altijd een stille oorlog woedt binnen de Katholieke Kerk. In de afgelopen week werden negen Katholieke Bisschoppen vermoord of “stierven aan Covid-19”. We zijn er niet zeker van of ze werden gedood omdat ze Satanisten waren of dat ze het zwijgen werd opgelegd omdat ze de wereld wilden vertellen dat Paus Franciscus was vermoord. De P3 Vrijmetselaars kwamen niet bij ons terug met een antwoord voordat dit veerslag online ging. https://www.catholicnewsagency.com/news/nine-catholic-bishops-with-covid-19-die-in-a-single-week-36233

 

Onbevestigde Spaanse nieuwsberichten zeggen nu ook dat de zogenaamde President-elect Joe Biden zes dagen geleden stierf aan een hartaanval. Natuurlijk zeggen onze bronnen in Washington dat hij zelfs eerder stierf maar het zou een teken kunnen zijn dat de hele Biden psy-op aan het uit elkaar vallen is. We zullen onze lezers up-to-date houden als het nodig is over deze en andere onderwerpen die gerelateerd zijn aan de inauguratie op 20 januari.

https://www.youtube.com/watch?v=UJAyCWgA9GI

 

Het andere nieuws dat we even willen aanstippen deze week is de V.S. ruimtemacht. Vorige week gaf de Manager van de Nationale Inlichtingendienst het volgende persbericht uit:   https://www.dni.gov/index.php/newsroom/press-releases/press-releases-2021/item/2179-dni-ratcliffe-welcomes-u-s-space-force-as-18th-intelligence-community-member

 

Een deel ervan gaat als volgt:

Manager National Intelligence John Ratcliffe verwelkomde vandaag de U.S. Space Force (USSF) als het 18e lid van de U.S. Intelligence Community (IC) [groep van inlichtingendiensten militair en civiel].

Tijdens een middagceremonie kondigden Ratcliffe en Hoofd van Space Operations Generaal W. “Jay” Raymond de opname aan van het inlichtingenelement van de U.S. Space Force als het 18e lid in de Intelligence Community (IC)

 

Wat dit zo interessant maakt is dat het Raymond was die de Japanse Premier Shinzo Abe vertelde dat hij moest terugtreden of dat anders Tokyo vernietigd zou worden. Deze aankondiging kan een inleiding zijn tot ontsluiering van het langverwachte maar nog altijd niet bewezen, maar veelbesproken Geheime Ruimteprogramma. Het zou fantastisch zijn als de Ruimtemacht de mensheid te hulp zou komen en de Satanische Cabal voor eens en voor altijd zou uitschakelen.

 

Zoals altijd is er veel dat we niet kunnen rapporteren vanwege operationele veiligheidsredenen maar uw correspondent is er meer dan ooit van overtuigd dat de goede jongens aan het winnen zijn.

 Vertaling: Nel

 vERTALING: nEL

 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers