FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, January 28, 2021

NL -- BENJAMIN FULFORD: 01:02:2021

 

China lijdt nederlaag in luchtgevecht met Taiwan terwijl de V.S. strijdkrachten in de aanval gaan

 

Benjamin Fulford, 1 februari 2021

 

 

De strijd om de Aarde intensiveert op alle fronten. Vorige week vielen de Chinezen Taiwan aan omdat de V.S. strijdkrachten de Joe Biden CG (computer graphics) marionettenpresident een nieuw script gaven. Wij ontvingen ondubbelzinnige bevestiging van een Amerikaanse driesterren generaal dat “de V.S. strijdkrachten weten dat de verkiezing werd gestolen; de hel staat op het punt los te barsten”.

 

Nu heeft China een grote nederlaag geleden in een luchtoorlog en “is Taiwan in feite een onafhankelijk land ”, volgens de Japanse militaire inlichtingendienst. Het nieuwsbericht hieronder over een Chinese “schijnaanval” op een Amerikaans vliegdekschip ging in werkelijkheid over  een echte aanval die beslissend werd afgeslagen, zeggen de bronnen. https://www.express.co.uk/news/world/1391053/World-War-3-news-Taiwan-Chinese-China-USS-Theodore-Roosevelt-conflict-Joe-Biden-ont

 

Ze zeggen dat dit soort nieuwsberichten een echte luchtoorlog weerspiegelen die gaande is tussen de V.S. met Taiwan en China met mogelijk de hulp van Iran.

https://news.trust.org/item/20210131124958-22pto

https://www.reuters.com/article/BigStory12/idUSKBN2A00I3?utm_source=reddit.com

 

Wat mensen moeten begrijpen is dat Communistisch China tot op het hoogste niveau wordt geleid door de Khazariaanse Maffia met zijn hoofdkwartier in Zwitserland. Vergeet niet dat het communisme een uitvinding was van de Jezuïeten en dat de P3 Vrijmetselaars die de Jezuïeten leiden zeggen dat ze rapporteren aan een vreemde entiteit bekend onder de naam Zwarte Zon.

 

Kijk eens naar dit artikel dat aangeeft dat er heel weinig werkelijke informatie bestaat over de Chinese President Xi Jinping.

https://www.theatlantic.com/international/archive/2021/01/xi-jinping-china-biography/617852/

 

Het feit is dat, volgens hoog-niveau bronnen van Aziatische geheime genootschappen Xi werd gekozen omdat hij lang was en er goed uit zou zien in G20 fotosessies. Hij is een symbool in plaats van een authentieke leider. Verder zeggen de bronnen dat de originele Xi werd vermoord na de elektromagnetische aanval op Wuhan, China in het begin van 2020. De man die nu in het openbaar verschijnt is zijn jongere broer die er praktisch hetzelfde uitziet.

 

Wat zich nu afspeelt, is dat de V.S., Rusland en China allemaal stroman-leiders hebben die optreden als spreekbuis voor collectief leiderschap. Met andere woorden de echte leiding werkt in het geheim achter de schermen. Dit is geen meritocratie want echte meritocratie zou volledig transparant zijn en iedereen van de meest eenvoudige schaapsherder tot aan de universitair geschoolde zou naar de top kunnen opklimmen. In zo’n systeem zou iedereen precies kunnen zien wie het heeft gemaakt tot de top en hoe en waarom hij/zij daar is gekomen.

 

Op het moment dat dit verslag online zou gaan werd er contact met ons opgenomen door een betrouwbare Russische FSB-bron die zei dat China en Pakistan hadden besloten om politiek, economisch en militair samen te gaan. De beslissing werd genomen als reactie op een Amerikaanse troepenconcentratie in India die was bedoeld om China te verzwakken, zegt de bron. We zullen proberen dit bevestigd te krijgen met een Aziatisch geheim genootschap en we zullen het onze lezers laten weten als we die krijgen.

 

Taiwan wordt geleid door het traditionele, inheemse, humane leiderschap van China en stappen worden ondernomen om het vasteland van China te bevrijden samen met de rest van de wereld. Waar we mee te maken hebben is iets dat in een geheime vergadering van de Apache-leiding vorige week werd beschreven als “de beslissende strijd tegen een 5000 jaar oud kwaad dat zich van onze planeet heeft meestergemaakt”.

 

We krijgen nu ook betrouwbare rapporten over de Geheime Ruimtemacht van bronnen als de Japanse militaire inlichtingendienst die normaliter niet over dit soort dingen spreken. Volgens bronnen van zowel de Japanse militaire inlichtingendienst als de CIA is de V.S. Geheime Ruimtemacht actief op de Thule Luchtmachtbasis in Groenland.

 


 

Daar zijn ze bezig met tunnels te graven op zoek naar mineralen en zeldzame metalen die van essentieel belang zijn voor de activiteiten van de ruimtevloot, zeggen de bronnen. Ze zeggen ook dat de Ruimtemacht op het punt staat haar aanwezigheid bekend te maken aan de oppervlakte bevolking. Zoals gebruikelijk met dit soort verhalen, voegen we er de waarschuwing aan toe “geloof het pas wanneer je het ziet”.

 

Maar het is een feit dat President Donald Trump het heeft gehad over het kopen van Groenland om de rijkdommen te pakken te krijgen die nodig waren om de V.S. overheid solvabel te houden, dus is er op zijn minst een hulpbronnenroof gaande.

 

Nu we het toch over de ruimte hebben, de Federal Aviation Administration (de Amerikaanse Luchtvaartautoriteit) zet Elon Musk’s SpaceX programma stop. Dit is wat er achter het nieuwsbericht zit dat het Ministerie van Justitie achter Musk aanzit omdat hij geen illegale vreemdelingen in dienst nam. De werkelijke reden, volgens NSA-bronnen, is dat SpaceX bedrog is. Er waren muizen ontdekt rennend over de SpaceX raketten  die zogenaamd in de ruimte waren. Met andere woorden, hij filmt raketlanceringen en ruimte-expedities in studio’s om geld van de Amerikaanse overheid te krijgen. Het onderzoek van het Ministerie van Justitie is in werkelijkheid een fraude onderzoek. Toen dit verslag online ging had Musk niet gereageerd op onze poging om van hem een toelichting te krijgen, maar als we iets van hem horen zullen we het onze lezers laten weten.

https://nationalfile.com/after-elon-criticizes-bidens-faa-bidens-doj-launches-investigation-alleging-spacex-discriminates-against-non-us-citizens/

 

Er is ook een hoop verzet gaande van Amerikaanse patriotten die de Republiek willen herstellen maar tegen een Verenigde Staten van Amerika zijn van Argentinië tot Alaska. Zoals één luisteraar van een podcast opmerkte:

“Geen sprake van dat andere landen van Zuid-Amerika deel willen uitmaken van een Verenigde Staten van Amerika van Alaska tot Argentinië. Wij willen geen deel zijn van dezelfde egocentrische cultuur die zo veel oorlogen heeft voortgebracht. Wij zijn onafhankelijke landen die de invloed al hebben ondervonden van deze zieke cultuur die nu instort.”

 

Of, zoals een andere luisteraar schreef:

“Ik veronderstel dat de vraag in de straat is: Decentralisatie voor de EU, maar centralisatie in Amerika? Is dat niet een heimelijke stap naar een Wereldregering? Heeft de EU niet bewezen dat dit niet werkt?”

 

Wat deze mensen moeten begrijpen is dat bestaande landen, geregeerd door oprechte mensen, in tact zullen blijven. Maar net zoals je de vuilnisophaaldienst niet in je huis laat, zo begrijp je dat er een vuilnisophaaldienst moet zijn om je vuilnis van de straat te halen. De wereld als geheel heeft die functie niet. Het gevolg is dat internationale criminelen zoals de Khazariaanse Maffia boven de belangen van de wereld handelen en proberen ons definitief tot slaven te maken. Herinner je je dit komische boekwerkje dat werd uitgegeven door de EU op 31 januari 2012?

https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/4cc2ea93-d003-417e-9294-1103a6ee877d

 

Dat heeft precies het geheime plan van wat er nu aan het gebeuren is. Ze creëren een pandemie teneinde medische tirannie te kunnen gebruiken om een wereldregering te creëren die door hen wordt gecontroleerd maar ons zal onderwerpen en vaccineren met gen-veranderende CRISPR vaccins om ons genetisch te modificeren in gehoorzaamheid aan hen.

 

Teruggaan naar de republiek en isolationisme is niet het antwoord. We moeten een koers voorbereiden om de natuur en de planeet die we met z’n allen delen te redden, zonder de planeet in een gigantische dierenboerderij te veranderen.

 

Verleden week stuurde een bron die dicht bij de Rockefeller familie staat deze schrijver een link naar een video die naar het schijnt een op ruimtetechnologie gebaseerd laserwapen toont dat een vulkanische uitbarsting veroorzaakt in Japan laat in december. Deze daad van intimidatie kwam als antwoord op criminele aanklachten ingediend tegen de Rockefeller/Rothschild gangsters die proberen de Japanse bevolking te vaccineren met gen-veranderende mRNA vaccins.

 

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/02/volcano.lazer_-300x285.png

 

Ons antwoord is geweest om de jacht op de leiders van de Khazariaanse Maffia te intensiveren.

https://www.youtube.com/watch?v=0RiCuFRUZtY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3PChT5oEPMTBgCJIVXU_C3dN1cf7YRx-s07c-ZcWcu8g722fk_ZjSiSa0

 

Het doel met de hoogste prioriteit is nu Klaus Schwab van het Davos forum. Dat is omdat hij ons kan leiden naar de overige leiders van het politbureau van de Khazariaanse Maffia om zo een eind te forceren aan de nep-pandemie en de bijbehorende vaccin-misdaden.

 

Aan dat front zien we dat patriotten zijn begonnen vaccinatielocaties aan te vallen.

https://www.thedailybeast.com/anti-vaxxers-and-right-wingers-shut-down-dodgers-stadium-vaccine-site?ref=home

 

De Russen en MI6 hebben beiden de strijdkrachten en de inlichtingendiensten over de hele wereld geïnformeerd dat ten eerste de pandemie nep is en ten tweede de gen-veranderende vaccins die ze pushen om deze nep-pandemie te bestrijden in hoge mate crimineel zijn. Russische FSB-bronnen beloven dat de hele pandemiezwendel in mei voorbij zal zijn. Wat de Davos-elite betreft, die hielden vorige week een “virtueel Davos” waar ze probeerden een vriendelijk gezicht op te zetten.

 

Bijvoorbeeld: De Chinese leider “Xi-Jinping” vertelde de Davos mensen:

“Wat alarmerend is, is arrogantie, vooroordeel en haat; het is een poging om de menselijke civilisatie een hiërarchie op te dringen of om z’n eigen geschiedenis, cultuur en sociale systeem op te leggen aan anderen.

 

Geen wereldwijd probleem kan worden opgelost door één land alleen. Er moet wereldwijde actie, wereldwijde reactie en wereldwijde samenwerking zijn… de toekomst van de wereld wordt beslist door allemaal samen te werken.”

https://news.cgtn.com/news/2021-01-25/Full-text-Xi-Jinping-s-speech-at-the-virtual-Davos-Agenda-event-Xln4hwjO2Q/index.html

 

Maar toen toonde Xi voor wie hij werkelijk werkt door te zeggen:

“Wij zouden de [in eigendom van de Khazariaanse Maffia zijnde] G20 moeten versterken als het voornaamste forum voor wereldwijd economisch bestuur en het internationale systeem gecentreerd rondom de [in eigendom van Rockefeller zijnde] VN moeten waarborgen.”

 

De Davos lui zeggen dat ze een “grote reset” willen hebben en een rechtvaardiger maatschappij creëren en bovendien het milieu helpen. Maar wanneer je kijkt naar wat ze in werkelijkheid doen, kun je zien dat ze worstelen om de controle over de planeet te behouden door iedereen te vaccineren in gehoorzaamheid en ze zoet te houden met een digitaal basisinkomen verbonden aan vaccinatie. Tegelijkertijd maken ze jacht op en vermoorden de leiders van de groeiende rebellie tegen hun heerschappij.

 

Kijk naar wat Premier Narendra Modi van India vorige week tegen de Davos mensen zei:

“Vandaag de dag red India de levens van mensen in vele landen door Covid vaccins te sturen en ze te helpen de vaccinatie-infrastructuur daar op te zetten. In de eerste fase vaccineren we onze 30 miljoen gezondheids- en frontlijn-werkers. U kunt zich de snelheid voorstellen waarmee India haar inwoners vaccineert.

 

In slechts 12 dagen heeft India meer dan 2.3 miljoen gezondheidswerkers gevaccineerd. In de komende paar maanden zullen we de vaccinatiedoelstelling van circa 300 miljoen ouderen en patiënten met twee of meer onderliggende aandoeningen bereiken… Vandaag de dag hebben meer dan 1.3 miljard mensen in India een Universeel ID – een Aadhaar Card (een biometrisch, digitaal en fysiek identificatiesysteem in India).

 

Mensen hebben bankrekeningen en de Universele ID’s zijn verbonden met hun telefoons… India heeft meer dan 1.8 biljoen roepies overgemaakt rechtstreeks op bankrekeningen van meer dan 760 miljoen mensen gedurende deze periode.”

https://www.pmindia.gov.in/en/news_updates/pms-address-at-the-world-economic-forums-davos-dialogue/?tag_term=pmspeech&comment=disable

 

Daar heb je het in de woorden van de zittende premier of het 2e meest dichtbevolkte land ter wereld: vaccineer iedereen en verbind het met een merk van het beest ID en een digitale portefeuille.

 

Modi is verre van de enige. Zogenaamde leiders over de hele wereld vinden “vaccinatie paspoorten”, universele ID’s en daaraan verbonden digitale portefeuilles wenselijk.

 

Hier is ook een bevestiging dat het gebruik van chips als afstandscontrole over de menselijke hersenen echt is. Ze willen in staat kunnen zijn om op afstand pijn of extreem plezier/genot, enz. bij je teweeg te brengen om ervan verzekerd te zijn dat je je nooit uit de slavernij zal kunnen bevrijden.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/hi-tech-brain-implants-size-23417127

 

Gelukkig voor ons allemaal hebben deze lui het complot echt verloren. Als teken dat ze in paniek raken zeggen ze voor de tigste keer in 30 jaar dat “Iran nog slechts weken verwijderd is van het hebben van een nucleaire bom”.

https://www.debka.com/wide-alarm-iran-presumed-just-weeks-away-from-a-nuclear-weapon/

 

Het probleem is dat ze zo vaak loos alarm hebben geslagen dat niemand hun geouwehoer meer gelooft. Ze verliezen het vermogen om ons te manipuleren met angst. En verder is geen enkel leger bezig met plannen voor hun lang-geplande Wereldoorlog III en Armageddon. Zoals de Russische president “Vladimir Putin” vorige week zei: “Een wereldwijd, gewapend conflict is in principe nu onmogelijk… Dat zou het einde van de beschaving betekenen.”

https://www.themoscowtimes.com/2021/01/27/geopolitics-sanctions-and-social-media-putins-davos-speech-in-quotes-a72752

 

Dit betekent niet dat beperkte gewapende conflicten onmogelijk zijn. Toen dit verslag online zou gaan hoorden we bijvoorbeeld dat een militaire coup plaatsvond tegen leider Aung San Suu Kyi in Myanmar. Dit kan een teken zijn dat China heeft gereageerd op de Taiwan nederlaag door een gemakkelijk doelwit te grijpen: Myanmar. Maar CIA-bronnen in Zuidoost-Azië zeggen: “Gewoon te veel Biden in het bloed van de dame. Ze pleegde teveel bedrog.”

 

Houd evenwel Thailand in de gaten want dat land zou het volgende kunnen zijn. Er is ook een strijd om de Filippijnen gaande die wellicht op het punt staat te beginnen.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9208165/Myanmars-leader-Aung-San-Suu-Kyi-detained-amid-reports-military-coup-underway.html

https://www.nzherald.co.nz/world/china-threatens-war-with-philippines-as-us-pledges-support-to-manila/3Y5CG364WQOCTY773AV42FWHIE/

 

Er lijkt ook een strijd gaande te zijn om Afrika te bevrijden van grondstof- stelende multinationale bedrijven.

https://www.bbc.com/news/world-africa-55872485

 

Tot slot zien we met grote interesse de rebellie tegen de banksters (een samenvoeging van bankiers en gangsters) in de V.S. die begon met een aanval op short verkopers in de effectenhandel en zich nu richt op de short verkopers in de zilvermarkt. Om met de Lone Ranger te spreken “Hi-Yo Silver! en weg zijn!” en let op dat “Na een roundup, de onbaatzuchtige, anonieme Lone Ranger  één zilveren kogel achterlaat, als herinnering aan zijn vastberaden waakzaamheid tegen het kwaad.”

https://www.smithsonianmag.com/history/hi-yo-silver-away-51426976/

https://www.statista.com/statistics/253339/leading-silver-producing-countries/

 Vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers