CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, November 17, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 16:11:2020

 

Nieuw bedrijf om het V.S. militaire vacuüm op te vullen

16 november 2020

Benjamin Fulford 

 

Er is een nieuw militair bedrijf opgezet om het vacuüm op te vullen dat is achtergebleven bij terugtrekking van de Amerikaanse strijdkrachten uit het Midden-Oosten, Afrika en andere landen; volgens bronnen van het Pentagon, FSB en MI6. Het bedrijf heeft honderdduizenden veteranen uit speciale militaire eenheden van Amerika, Israël, de U.K., Rusland, Frankrijk enz. ter beschikking. Het wordt geleid door een vrouwelijke vroegere FSB-agent en expert in oosterse vechtkunst.

Deze aankondiging komt terwijl V.S. waarnemend Minister van Defensie Chris Miller zegt:

“Wij zijn geen mensen van permanente oorlogvoering – dat is het tegengestelde van alles waar we voor staan en waar onze voorouders voor vochten. Alle oorlogen moeten eindigen.” https://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/national/national-security/article247175994.html#storylink=cpy

Pentagon-bronnen zeggen dat ze deze ontwikkeling verwelkomen omdat het Amerikaanse leger zich nu moet concentreren op nationale verdediging, wat in deze dagen hoofdzakelijk betekent “ervoor zorgen dat de V.S. geen Chinese kolonie wordt”.

Volgens zijn vrouwelijke leider:

Het nieuwe bedrijf heeft een sterke achtergrond in antiterrorisme, cybersecurity (computerveiligheid) en geheime inlichtingen. Het is apolitiek en niet verbonden met enig land. Het doel is om het gat te vullen dat het Amerikaanse leger heeft achtergelaten door het nemen van maatregelen voor de veiligheid van bedrijven en sleutelfiguren in omgevingen met verhoogd risico.

Het bedrijf heeft ook tot doel om uitingsmogelijkheden te vinden voor militaire veteranen zodat ze geen schurken worden of gaan werken voor Rothschild terroristenfronten zoals Al Quida, Islamic State, Antifa of Black Lives Matter, enz.

Deze ontwikkeling komt te midden van een aflossing van de wacht op de hoogste niveaus van de Westerse machtsstructuur waar Cesare Forni, hoofd van de P3 Vrijmetselarij volgens P3-bronnen is afgetreden. Er is nu een nieuw leidinggevend team voor de groepen die militaire orders leiden zoals de Knights of Malta (Maltezer Ridders), de Templars (Tempeliers), de Teutonic Knights (Ridders van de Duitse Orders), enz. zeggen de bronnen.

Ze hebben een vredesaanbod gedaan aan de Aziatische geheime genootschappen maar tot op het moment dat dit verslag online ging, nog geen antwoord gekregen.

Het gebrek aan een Oost/West overeenkomst op dit niveau zit ook achter de huidige politieke chaos en impasse in de V.S.

Wat duidelijk is, is dat de Khazariaanse Maffia China de controle over de V.S. aanbood in ruil voor financiële steun. Het plan was om Joe Biden te installeren als president en hem al binnen enkele weken te vervangen door China vertegenwoordigende slavenmeester Kamala Harris. Dit volgens bronnen van Aziatische geheime genootschappen.

Ondertussen gaat President Donald Trump door met nadrukkelijk te protesteren tegen de schaamteloze diefstal van de Amerikaanse presidentsverkiezing door de Khazariaanse Maffia en hun Chinese medestanders. Aangezien de bittere strijd over de verkiezingsuitkomst breed wordt uitgemeten in andere landen, zullen we deze week niet te diep in dit onderwerp duiken.

We maken echter melding van de inval in Frankfurt, Duitsland waar een computerserver die werd gebruikt voor het stelen van de V.S. verkiezing aan Amerikaanse troepen werd gegeven na een inval door de Duitse politie.

Pogingen om plaatselijke nieuwsberichten te lezen over deze inval werden gecensureerd.  https://newsla.localad.com/2020/11/14/did-the-us-raid-european-software-company-scytl-and-seize-their-servers-in-germany-our-intel-source-says-yes-it-happened/

Hier is echter een verslag uit de V.S. dat niet was gecensureerd. https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/us-raid-software-company-scytl-seize-servers-germany-intel-source-says-yes-happened/

We maken ook melding dat Trump een militair actieplan is gegeven om de verkiezingsdiefstal door de Khazariaanse Maffia aan te pakken en alles wat nodig is om het te laten gebeuren is zijn presidentiële handtekening. https://8kun.top/qresearch/res/11637997.html#11638253

Militair gezien is het enige wat nodig is het bezetten van de hoofdkantoren van de zes grote mediabedrijven die 90% van de Amerikaanse corporate media controleren. Dat zijn Viacom, News Corporation, Comcast, CBS, Time Warner en Disney. Daarnaast zouden ook de hoofdkantoren van Google, Facebook, Apple, Amazon en Microsoft bezet moeten worden. En tot slot moeten honderden arrestaties plaatsvinden in en om Washington DC. Dit zouden de gebruikelijke verdachten moeten zijn. Vanuit puur militair perspectief zou dit binnen 24 uur bereikt moeten zijn.

Als POTUS (President of the United States) nalaat om deze maatregelen te nemen, moeten Amerikaanse patriotten en leden van het leger die rekenen op Trump om de Constitutionele Republiek veilig te stellen zichzelf een paar lastige vragen stellen.

Het grootste vraagteken rondom Trump blijft zijn steun aan massale vaccinaties tegen de bewijsbare neppandemie Covid-19. Hij heeft inderdaad geprobeerd om de fraude al in het begin bekend te maken maar realiseerde zich dat de woede van de politieke tegenstroom een verdeeldheid brengende verkiezingskwestie zou worden waar de Democraten hem over zouden kunnen aanvallen. Dus het aan Fauci en Brix over te laten om de schuld te krijgen voor hun aanbevelingen als “experts” leek misschien wel de veiligste strategie terwijl de omvang van de “plandemie” zich ontvouwde.

Trump kan gemeend hebben dat het voorkomen van miljoenen doden beloond zou worden op de aanstaande verkiezingsdag en hij heeft wellicht het doodskoor van de mainstream media en de ongerechtvaardigde kritieken die hem te wachten stonden onderschat. Ongeacht hoeveel levens gespaard zouden zijn de Democraten zouden hun aandacht richten op het aantal dat verloren was en Joe zou zijn – lege stoel aan de dinertafel – praatje houden voor de cameraroutine in de hoop dat kiezers zouden vergeten hoe hij Trumps beslissing in januari om vluchten uit China stop te zetten in het belachelijke had getrokken.

De meeste mensen die sterven zijn de ouderen die worden vermoord door criminelen als Cuomo in New York City bejaardenhuizen of die onnodig aan de medisch gevaarlijke beademingsapparaten worden gelegd om de $ 39.000 verzekeringsbonus te ontvangen die handig is opgezet om vóór de verkiezing het groeiend dodencijfer te motiveren.

Bijvoorbeeld: Trump zei recentelijk: “In juli bereikte mijn administratie een overeenkomst met Pfizer om te zorgen voor $ 1.95 miljard om de massale fabricage en distributie van 100 miljoen doses te subsidiëren, met de optie om kort daarna een totaal van 600 miljoen doses te kopen.” https://www.npr.org/2020/11/13/932783668/trump-to-give-coronavirus-update-in-1st-remarks-since-bidens-win

Pfizer is hetzelfde bedrijf dat o.a. werd gedwongen om wettelijke schikkingen te betalen aan Nigeriaanse families voor het uitvoeren van een, naar verluid, klinisch onwettige test van een medicijn voor hersenvliesontsteking bij kinderen. Veel van deze kinderen eindigden derhalve verlamd van de testen en vier kinderen stierven zelfs. https://www.africanews.com/2020/11/14/trump-touts-questionable-pfizer-covid-19-vaccine-post-election-loss//

Nu tweet Trump dat Pfizer “een heel goed en veilig VACCIN heeft geproduceerd ver vóór op het schema… We kunnen geen tijd verspillen en kunnen het alleen geven aan die staten die het vaccin onmiddellijk zullen gebruiken.”

Pfizer zelf zegt nu: “Wetenschappers verwachten dat de injecties futloos makende, griepachtige bijwerkingen zullen veroorzaken, inclusief pijnlijke armen, spierpijnen en koorts, die dagen kunnen aanhouden waardoor sommige mensen tijdelijk niet naar hun werk of naar school kunnen.” https://www.yahoo.com/news/covid-19-vaccine-may-unpleasant-100438136.html

Zelfs de in hoge mate gehersenspoelde mensen van de Washington Post beginnen eindelijk wakker te worden en plaatsten een Op-Ed (opposite the editorial page = tegengesteld aan de redactionele pagina) waar in een deel ervan wordt gezegd:

“Na zoveel doden en zieken moet nog altijd een mysterie van de eerste dagen van het nieuwe coronavirus worden opgelost. We begrijpen nog steeds niet waar het vandaan komt en hoe het een wereldwijde moordenaar werd. De antwoorden liggen in China, en wellicht ook nog erbuiten. De wereld heeft een overtuigend, onpartijdig onderzoek nodig om zich beter voor te bereiden op toekomstige pandemieën.” https://www.zerohedge.com/geopolitical/we-need-full-investigation-wapo-questions-covid-origins-10-months-after-zero-hedge

Elon Musk zei kort geleden “Iets ontzettend gemeens is gaande” na twee keer positief en twee keer negatief te zijn getest op het coronavirus, uitgevoerd door dezelfde verpleegkundige die hetzelfde testmateriaal gebruikte. Nu is Musk blijkbaar buiten spel gezet bij “Covid-19”. https://www.rt.com/usa/506551-musk-covid-tests-positive-negative/

Wel, Washington Post en Mr. Musk, dit is wat MI6 hierover te zeggen heeft: “Op 11 februari 2020 was het in feite de Wereldgezondheidsorganisatie die dit nieuwe coronavirus officieel een andere naam gaf, SARS-Cov-2, met het nu beruchte label Covid-19, een acroniem (letterwoord) voor een Certificaat van Vaccinatie ID19.

Dit vaccinatieprogramma is ontworpen om de vrijheid van beweging te beperken door middel van technologische gezondheidspaspoorten in de nationale staten over de hele wereld die een grondwettelijk illegale ‘Lock Down’ hebben ingesteld. Dit is een tactische uitvoering van een besluit tot wereldwijde genocide in een strategische, niet openlijk verklaarde hybride (kruising van 2 zaken) oorlog, of niet-symptomatische oorlogvoering door een crimineel syndicaat dat erop uit is om de overgrote meerderheid van de wereldbevolking te vermoorden. Om daarna door middel van geavanceerde technologie een wereldwijde staat van totale controle en volledige onderwerping te verwerkelijken. Met andere woorden: Genocidaal Wereldwijd Totalitarisme – Extreem Wereldwijd Terrorisme.

De andere mogelijkheid is dat deze hele COVID zwendel is gebruikt als een soort initiatieceremonie voor de een of andere wereldwijde “reset”, al of niet goedaardig.

Bijvoorbeeld: De Canadese premier Justin Castro zei verleden week: “Deze pandemie geeft ons een gelegenheid voor een reset. Dit is onze kans om haast te maken met onze voor-pandemische inspanningen om nieuwe economische systemen te bedenken die daadwerkelijk wereldwijde uitdagingen zoals extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering aanpakken.” https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/on-video-canada-s-prime-minister-admits-covid-19-is-opportunity-to-bring-in-great-reset-i-e-worldwide-communism

In de zogenaamde rijke V.S. zijn nu miljoenen Amerikanen die steunen op liefdadigheid om te voorkomen dat ze verhongeren. Er zijn bijvoorbeeld twee miljoen mensen die voedselhulp krijgen in Groot New York en 500.000 krijgen het in het San Francisco Bay gebied. https://www.zerohedge.com/personal-finance/bay-area-food-bank-now-serves-500k-working-poor-demand-doubles

Nieuwe statistieken laten zien dat meer dan 300.000 New Yorkers de Big Apple in de afgelopen acht maanden hebben verlaten omdat de situatie zo grimmig is. https://nypost.com/2020/11/14/new-stats-reveal-massive-nyc-exodus-amid-coronavirus-crime/

Wereldwijd heeft de situatie een punt bereikt waarop David Beasley, het hoofd van het Wereld Voedselprogramma zegt dat zonder miljarden dollars “wij hongersnoden van Bijbelse proporties gaan krijgen in 2021”.

Vorige week werd de door China geleide Regional Comprehensive Economic Partnership RCEP overeenkomst (een handelsverdrag) getekend. Dit brengt de 10 leden tellende Association of Southeast Asian Nations (ASEAN), China, Japan, Zuid-Korea, Australië en Nieuw-Zeeland bij elkaar. Andere landen zoals Canada, de U.K. en India overwegen om zich ook aan te sluiten. https://www.reuters.com/article/us-asean-summit-rcep-signing/asia-forms-worlds-biggest-trade-bloc-a-china-backed-group-excluding-u-s-idUSKBN27V03O?utm_source=reddit.com

In wat een al of niet ermee samenhangende ontwikkeling kan zijn, hebben wij een bericht van de Japanse militaire inlichtingendienst dat V.S. vicepresident Mike Pence de Japanse premier Yoshihide Suga meenam naar een ceremonie waar Moloch (ook bekend als Satan) wordt vereerd, voordat hem werd toegestaan Premier van Japan te worden. Suga heeft nu de interesse van de V.S. opgewekt om zich aan te sluiten bij RCEP.

De Verenigde Staten van China! Dit is de beloning voor China voor zijn hulp bij het stelen van de verkiezing voor Biden. De Khazariaanse Maffia is zelfs akkoord gegaan om Nieuw-Zeeland en Australië over te dragen.

Tot besluit: het Amerikaanse leger en bemiddelende Witte Hoeden moeten Trump dwingen om militaire actie te ondernemen tegen de Khazariaanse Maffia in de V.S. Als Trump nalaat om actie te ondernemen, moeten ze serieus plannen maken om een interim militair regiem op te zetten om de beerput, bekend als Washington DC, uit te mesten. Anders is het slechts een kwestie van tijd voordat ze zelf gedwongen zullen worden om in de rij te gaan staan voor voedsel en een COVID RFID vaccin te accepteren in ruil voor een digitale portemonnee.

Vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers