FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, September 30, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 28:09:2020

 

Volgens Pentagon bronnen wordt de Cabal in Europa nu aangepakt

Benjamin Fulford

28 september 2020 

Volgens Pentagon-bronnen zouden leden van de Nederlandse Koninklijke Familie en de minister president gearresteerd kunnen zijn. Deze informatie was op het moment dat dit verslag online ging niet door onafhankelijke bronnen geverifieerd. De bronnen zijn echter in het verleden constant betrouwbaar geweest. Dit was het bericht dat we ontvingen:

“De Nederlandse pedo cabal geleid door leden van de Koninklijke Familie en Premier Mark Rutte, zouden op dit moment gearresteerd kunnen zijn door V.S. troepen.”


Dit zou gedaan worden om “immigratie van Afrikanen te stoppen, MH17 en misdaden tegen de menselijkheid te onthullen”. De bronnen voegen eraan toe dat Brussel, de stad waar de Europese Unie is gevestigd, onder Amerikaanse militaire bezetting staat om de Deep State in de EU te zuiveren. 

De militaire bezetting van België en Nederland en de zuivering van hun eliteklasse had al lang moeten gebeuren. Dit geldt niet alleen voor België en Nederland maar ook voor Amerika, Engeland, Canada enz. Dit zijn mensen die duizenden jaren lang op een industriële schaal kinderen hebben gemarteld en vermoord.

Vind je het moeilijk om dat te geloven? Trek dan de zaak van Marc Dutroux in België maar eens na die door meerdere rechtszaken bewezen is waar te zijn. https://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Dutroux

Hier volgt een korte samenvatting daarvan, overgenomen van een artikel dat te vinden is op de volgende link:

https://cwasu.org/wp-content/uploads/2016/07/Confronting-An-Atrocity.pdf?fbclid=IwAR1iFppDKV9fKTovmv9zLfWBQduNSavsSNA4_4fuavxF6Y5u0n8tB7JfI60

 “Dutroux werd tweekeer schuldig bevonden aan ontvoering en verkrachting van minderjarige kinderen. De eerste keer was in 1989. De tweede keer vond plaats in 1996. Hij zat slechts 3½ jaar van zijn eerste veroordeling van 13 jaar uit en minder dan 10 jaar later werd hij veroordeeld voor ontvoering, marteling en misbruik van slachtoffers, waarvan sommigen tot in de dood.

De politieke elite financierde niet alleen zijn inspanningen; ze deden hem ook specifieke verzoeken. Soms vroegen ze een bepaald soort kinderen (deze werden ‘party-cadeautjes’ genoemd en hij werd gevraagd om kinderen van een bepaalde leeftijd, sekse of ras te leveren). Soms vroegen ze om bepaalde middelen voor het martelen van de kinderen om aan hun begeerten te voldoen (orgies, satanische rituelen met offers, martelspelletjes).

En soms werd hem gevraagd bepaalde invloedrijke mensen bezig in deze acts te filmen, om later als chantage te gebruiken.

Hij beweerde dat veel van zijn klanten en financiers wereldleiders waren. Dit was geen fantasie want hij woonde in België, waar de hoofdkwartieren van de EU en de NAVO zijn gevestigd.

Tijdens zijn terechtzitting kwamen al snel slachtoffers naar voren die dingen beschreven zoals “Zwarte Missen” met offers van kinderen en volwassenen die plaatsvonden voor de ogen van toeschouwers en deelnemers, vaak prominente politici en bekende personen.

Ze beschreven ook ‘jachtpartijen’ waar elites naakte kinderen in het bos zouden loslaten waarin ze zich konden verschuilen, zodat de elites zelf ze konden vangen en afslachten. Veel van de verhalen van slachtoffers bevatten zoveel overeenkomsten dat ze onmogelijk te ontkennen waren. Bijv.: de jachtpartijen werden vaak gehouden in kastelen, waar slachtoffers niet konden ontsnappen en ze verborgen waren voor het publiek. Degenen die niet waren gedood tijdens de jacht werden meestal opgespoord en gedood door dobermannpinchers.”

Dit alles werd openbaar gemaakt in een rechtszaak in 2004. Waarom werd er geen verslag over uitgebracht door de New York Times, CNN, enz.?

http://archive.is/SFRGD

http://archive.is/jxiLV#selection-3715.53-3715.70

http://archive.is/Evfkk#selection-2115.96-2115.114

https://www.euronews.com/amp/2019/10/27/explainer-paedophile-marc-dutroux-and-the-horror-case-that-united-a-divided-belgium

https://www.theguardian.com/world/2002/may/05/dutroux.featuresreview?fbclid=IwAR1dkHQCU0cJnwn2AehQlMHozh0JHaFpFQwlYunS7pVrdg_zZPLUrWZuplc

https://topdocumentaryfilms.com/marc-dutroux-monster-belgium/?fbclid=IwAR1wzBu_NVW9fNrRVUtqp3DrXjw_hru6PlI2qZoNqh_TphyXbRB07UJUT-0

Volgens Pentagon-bronnen werd recentelijk in New York een inval gedaan in een gebouw op 5th Avenue 720 voor het martelen van kinderen en het verkrijgen van adrenochrome en werden honderden gemartelde kinderen gered. Dit is een stukje verderop in de straat waar Jared Kushner’s injecteerbare microchipfabriek staat op 5th Avenue 666.  

De kinderen die in dit gebouw werden vastgehouden waren in de leeftijd vanaf 3 jaar en herhaaldelijk gemarteld en verkracht om adrenochrome te verkrijgen. Zodra ze de pubertijd bereikten werden ze gedood.Op de link hieronder staat een lijst van de kinderen met de naam van het betreffende bedrijf, enz. https://web.archive.org/web/20200924225717/https://site-891171.mozfiles.com/files/891171/Adrenochrome04082020.pdf

Het feit dat Google, Facebook, enz. dit niet wilden linken spreekt boekdelen over wie werkelijk de leiding heeft over deze bedrijven. Wees ervan verzekerd dat de leiding van deze bedrijven spoedig aangehouden zal worden, als dit nog niet is gebeurd.

De voortgaande afbraak van deze satanische Cabal heeft geleid tot enkele serieuze intriges in het Vaticaan waarbij Paus Francis en o.a. de V.S. Staatssecretaris Mike Pompeo bij betrokken zijn.

Volgens bronnen van de P3 Vrijmetselarij, probeerde Pompeo de paus opdracht te geven om…

elke poging om een vredesovereenkomst te bereiken met China te stoppen. In plaats daarvan probeerde Pompeo een V.S./China oorlog te beginnen om de satanische Cabal te behoeden voor de voortgaande arrestaties en het buitengerechtelijk doden, zeggen de bronnen.

In reactie daarop weigerde de paus een ontmoeting met de satanische Pompeo en verwijderde hooggeplaatste beambten die tegen hem samenspanden. Daar zijn de bronnen het over eens.

Deze intrige werd in het nieuws gebracht in de vorm van het plotseling aftreden van Cardinal Giovanni Becciu. Becciu was belast met het zoeken naar een opvolger voor de Paus en het maken van een keuze wie genomineerd zou worden om een heilige te zijn. https://www.bbc.com/news/world-europe-54289839

Bovendien werd in Italië vroegere regeringsminister Vincenzo Scotti gearresteerd. De hele Rusland samenzweringsvervolging van Trump en de valse criminele aanklachten tegen Generaal Mike Flynn zijn getraceerd naar Scotti.  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/breaking-high-level-italian-official-introduced-papadopoulos-joseph-mifsud-indictment-italy/

Bronnen van de P3 Vrijmetselarij en MI6 zeggen dat Scotti, Pompeo en Becciu opdrachten krijgen van Jacob Rothschild (of wie er dan ook nu aan het hoofd van die dynastie staat). Ze zeggen ook dat dit alles te maken heeft met een poging van de Rothschilds om het Vaticaan goud in Indonesië te stelen.

Ze hebben goud nodig want de satanische Khazariaanse maffia (niet te verwarren met de Joden) is de hoofdbron van hun macht aan het verliezen: de controle over het geld van de wereld. Ze zijn in het bijzonder wanhopig om goud in handen te krijgen nu hun aan COVID (Certificate Of Vaccine ID) injecteerbare RFID (radiofrequentie identificatie) verbonden digitale geldstelsel letterlijk in vlammen opgaat.

De video in de link hieronder laat zien dat een Huawei 5G research laboratorium in China in brand staat.  https://www.youtube.com/watch?v=OKxg5zibaHM&feature=youtu.be

https://www.globaltimes.cn/content/1202081.shtml

Bronnen van Aziatische geheime genootschappen zeggen dat dit in brand werd gestoken omdat de Chinese autoriteiten zich realiseerden dat het een 5G elektromagnetische aanval is geweest en geen virus die de massa doden in Wuhan, China had veroorzaakt.

MI6-bronnen bevestigen dat de hele 5G campagne nu is gestopt. De hele “pandemie” campagne was ontwikkeld om mensen zover te krijgen dat ze accepteerden om gevaccineerd te worden met RFID-chips. Dit was bedoeld om het mogelijk te maken dat de slapende massa constant van punt tot punt in de gaten gehouden kon worden met behulp van het 5G spectrum. Het zou ook een massale selectie en doding van de wereldbevolking mogelijk hebben gemaakt. In plaats daarvan is het de satanische Khazariaanse maffia die geselecteerd en gedood wordt.

De lockdown in Israël is een teken dat hun volledige nederlaag op handen is. Pentagon-bronnen beschreven de hele campagne daar als “Het ultieme verdiende loon van [de satanische sekte die zich vermomde als] het Judaïsme”. De lockdown tijdens Yom Kippur is “erop gericht om ze Kol Nidre, d.i. nietigverklaring van alle eden, beloften en verplichtingen, te ontzeggen”. Ze voegen daar aan toe dat de lockdown “voorkomt dat joodse criminelen en maffia het land verlaten met uitgaande vluchten”.

En zodat “oorlogscriminelen die worden gezocht door het Internationaal Strafhof  kunnen worden aangehouden”, voegen ze er ook nog aan toe. En daarbij worden “Russische, Oekraïense, andere Oost-Europese vrouwen en kinderen uit de mensenhandel bevrijd van seksslavernij”, zeggen de bronnen. Ze voegen eraan toe dat President Donald Trump hier een sterk gevoel bij heeft omdat het hem doet denken aan Melania en Ivana.

“Het lijkt dat de dood van Ruth Bader Ginsburg en arrestaties van cabal-leden in de V.S., Israël, Portugal, België, Nederland, Australië, Zwitserland en elders deel uitmaken van een militaire operatie om de Joodse maffia te vernietigen aangezien de voorzitter van de Gezamenlijke Stafchefs General Mark Milley de overwinning verklaart voor witte hoeden op Capitol Hill.”

De Pentagon-bronnen zonden deze foto ter illustratie:


Maar, de oorlog is absoluut nog niet over. De Japanse militaire inlichtingendienst schat het totaal aantal Satanisten op circa één miljoen (vergeleken met een totaal van 16 miljoen Joden). Totdat ze allemaal zijn verwijderd of gearresteerd en heropgevoed, zal de oorlog doorgaan.

Bijv.: Russische bronnen rapporteren dat Israëlische sluipmoordbrigades actief zijn in 25 Amerikaanse steden. De bronnen zeggen:

“Deze satanische Israëlische ratten vermoorden Amerikaanse burgers net zoals ze Palestijnse burgers vermoorden. Ze pakken één persoon, martelen en vermoorden hem. Daarna vallen ze een andere Amerikaanse patriot aan en vermoorden hem. Deze Isra-Ratten zijn te bang om van man tegen man te vechten in het vrije veld. Daarom vallen ze in het geheim aan en vermoorden Amerikaanse burgers een voor een.”

Er zijn tekenen dat deze wanhopige, in een hoek gedreven ratten, niet langer kinderen hebben om te martelen en dat ze zich nu richten op paarden. Er zijn rapporten dat paarden verminkt worden in satanische rituelen in Polen, Zweden, Frankrijk en elders. De paarden hebben allemaal één oog, één oor en hun genitaliën zijn verwijderd. Het bloed is daarna volledig aan hun lichaam onttrokken door mensen met veterinaire kennis, zeggen Franse politie agenten. Dit zou een alternatieve vorm kunnen zijn om adrenochrome te verkrijgen.

Het feit dat de meeste aanvallen plaatsvinden in Frankrijk zou ook kunnen betekenen dat de Satanisten paarden gebruiken in satanische rituelen om entiteiten op te roepen voor de bescherming van de in conflict verwikkelde president Emmanuel Macron. Macron’s waarnemer Pierre Person is net gedwongen om af te treden. Ook Macrons poging om Libanon over te nemen door het aan te vallen met een nucleair wapen is mislukt.  https://www.france24.com/en/20200921-alarm-for-macron-as-deputy-party-chief-steps-down

https://www.ibtimes.com/lebanon-pm-designate-bows-out-after-failing-form-cabinet-3052311

Wij vermoeden dat arrestaties van Satanisten in Duitsland en Frankrijk zullen komen nadat de rest van Europa is gezuiverd.

De Satanisten lijken ook lichaamsdelen van heiligen uit kerken en kathedralen te stelen om ze te kunnen gebruiken in satanische rituelen. Deze rituelen worden gebruikt om sterke entiteiten op te roepen hen te helpen in hun strijd tegen de mensheid, zeggen bronnen van de P3 Vrijmetselarij. De laatste diefstal was van een flacon met het bloed van de heilige Johannes Paulus II.  https://news.abs-cbn.com/overseas/09/25/20/relic-of-pope-john-paul-iis-blood-stolen-from-italian-cathedral

Deze pogingen ten spijt voorspellen MI6 bronnen dat een volledige en openbare omverwerping van de Khazariaanse maffia in de V.S. en Europa spoedig zal gebeuren. Dit zal te zien zijn zodra alle mainstream media de waarheid gaan rapporteren over wie nu werkelijk al die jaren over het Westen regeerde. De waarheid zal de slapende massa tot in hun ziel choqueren.

Om deze week te besluiten willen we ook nog een paar goede nieuwspunten naar voren brengen. Een daarvan is dat de Amerikaanse overheid is gestopt met de financiering van “kleur-revoluties” (bijv. de oranje revolutie in de Oekraïne) in landen als Wit-Rusland, Hong Kong en Iran. https://www.theguardian.com/us-news/2020/sep/24/trump-open-technology-fund-hong-kong-belarus-iran

Een ander punt is dat het er naar uitziet dat de lang verwachte waterstof revolutie eindelijk begint. Auto’s met waterstof aangedreven motoren zijn een veel betere techniek dan auto’s met benzine aangedreven motoren want het enige wat ze uitstoten is waterdamp. En in tegenstelling tot elektrische auto’s kan de tank snel worden gevuld en hebben ze met een volle tank een veel grotere actieradius. https://finance.yahoo.com/news/saudi-arabia-sends-blue-ammonia-111111461.html

Nog een teken van fundamentele verandering aan de top van de gevestigde macht in de wereld is dat eindelijke goedkeuring is gegeven voor een tunnel die Alaska met het Europees-Aziatische vasteland verbindt volgens bronnen van een Aziatisch geheim genootschap. Dit is wat er achter de goedkeuring van Trump zit voor een spoorlijn die Alaska met Alberta verbindt.  https://www.cbc.ca/news/canada/calgary/a2a-railway-1.5740678

Einde van dit verslag

Vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers