FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, September 24, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 21:09:2020

 

Nu Israël wordt gezuiverd van Zionisten, is het volgende doel Zwitserland

 

21 september 2020

Benjamin Fulford 

 

Het herfstoffensief begint. De schurkenstaat Israël werd aan het begin van het Joodse Nieuw jaar onder lockdown geplaatst om een zuivering van Zionisten makkelijker te maken, zeggen Pentagon-bronnen. MI6-bronnen zeggen dat hun volgende doel een in Zwitserland gebaseerde mysterieuze entiteit is die bekend staat als de Octagon Groep. In een tegenoffensief worden naar schatting een miljoen Satanisten in de V.S. gemobiliseerd om de regering omver te werpen. Daar zijn meerdere inlichtingendiensten het over eens.

 

Het belangrijkste anti-Zionisten offensief werd gestart met de bekendmaking van de dood van de Supreme Court rechter Ruth Bader Ginsburg. Hier is hoe Pentagon-bronnen de situatie samenvatten:

 

“[V.S. president Donald] Trump maakte op 9 september een lijst van Supreme Court kandidaten bekend, zodat de dood van Ruth Bader Ginsburg (RBG) op Rosh Hashanah een Nieuwjaarsboodschap naar de Joodse Maffia stuurt terwijl Israël in een volgende lockdown wordt gedwongen om Zionisten op te pakken.”

 

De Pentagon-bronnen voegen daar aan toe dat ze een ruk aan Trumps ketenen hebben gegeven om hem te dwingen handelend op te treden tegen de Zionisten en zijn schoonzoon Jared Kushner zal een militair tribunaal onder ogen moeten zien voor aanklachten wegens hoogverraad en mogelijke executie.

 

We horen van MI6 ook waarom ze aangaan achter de mysterieuze groep in Zwitserland, bekend als de “Octagon”, wiens leden afstammelingen zouden zijn van faraonische bloedlijnen.

 

Voordat we echter dieper op dit punt ingaan, moeten we eerst een diepe duik nemen in de machtsstructuur van de geheime regering waartegen we vechten. De organisatie-chart hieronder werd mij 10 jaar geleden gegeven door een afgezant van David Rockefeller (via de vroegere Japanse minister van financiën Heizo Takenaka).

 

Dit document (alles bij elkaar 2 dozijn pagina’s) werd mij overhandigd nadat Aziatische geheime genootschappen zich mobiliseerden om zich te richten op mensen die lid waren van alle drie de volgende groepen: De Bilderberg Club, De Trilaterale Commissie en de Council on Foreign Relations.

 


 

Wat deze flowchart-pagina naar verluidt toont is de Zionistische machtsstructuur. Zwitserland staat bovenaan. Daaronder staat de “Royal Bank”. Aan de linkerkant staat “Elizabeth E.C.” Daaronder staat de City of London, gevolgd door “bezittingen/onroerend goed” en daarna de “Chief Executive van Japan. Aan de rechterkant vind je Frankrijk. Daaronder staat het “Comité van 500” [dat is de Fortune 500] en “ILIO 48”.

 

Meer naar onderen zie je handhavingsunits incl. Noord-Korea, de Militaire Politie en de CIA. Helemaal onderaan staat een Chinese sluipmoordenaar, aangesteld door de V.S. bezettingsmacht om Japan onder controle te houden. In het midden zie je dat ze de controle opeisen over Japan, Mexico, Canada, de Verenigde Staten, Afrika, Iran, Griekenland, Engeland, Mongolië en Rusland. Wat ze niet onder controle hebben zijn o.a. Italië, Duitsland, India en China.

 

Het was ook in die tijd dat Leo Zagami door de P2 Vrijmetselaars naar Japan was gestuurd om mij te bezoeken. Toen ik dit bezoek op mijn beurt beantwoordde en naar Italië ging, werd mij verteld dat de P2 (nu P3) orders kreeg van “buitenaardsen in Zwitserland”. Ze claimden dat ze het Communisme waren begonnen en nog steeds leiden.

 

Nu, na 10 jaar van peinzen over deze en andere informatie die ze me hadden gegeven, kunnen we beginnen sommige punten met elkaar te verbinden. Allereerst hebben we van veel bronnen, zoals wapenhandelaar Adnan Khashoggi [wiens neef Jamal Khashoggi bruut werd vermoord in Turkije], verslagen gekregen dat we geregeerd worden door nakomelingen van de Egyptische Farao’s.

 

Leden van de Japanse Koninklijke Familie [de echte, niet de nep-Keizer Naruhito] claimen ook dat ze afstammen van de Farao’s. De baas van een grote Japanse Ninkyo [Yakuza] groep zei ook dat de wereld werd geregeerd door een Comité van 8 in Zwitserland. Nu vertelt MI6 ons over de Faraonische Octagon groep in Zwitserland. Dit is wat in de James Bond films wordt uitgebeeld als “Spectre”. De P3 Vrijmetselaars zeggen dat de Octagon groep “de meesters zijn van mensen [sic] Aards Leven”.

 

Ook, toen ik in het verleden sprak met huursoldaten die betrokken waren bij roof van hulpbronnen in Afrika, Al Qaeda/Daesh/Antifa enz. zeiden ze dat ze werden betaald in Zwitserse Franken vanuit Zwitserland. We zouden je ook even willen herinneren aan Glencore Commodities en Mark Rich, gevestigd in Zug, Zwitserland die steekpenningen gaf aan zowel Iraanse als Israëlische overheidsfunctionarissen om oorlog tussen deze landen te promoten terwijl ze olie-futures manipuleerden.

 

Laten we het nu even hebben over V.S. Minister van Defensie Mark Esper. Als je naar de clip in deze link kijkt https://twitter.com/DeptofDefense/status/1306232167769411584, zie je een man van beperkt intellect die volledig is voorgeprogrammeerd. Hij refereert aan nep-vijanden zoals Rusland en China en promoot intussen Artificiële Intelligentie en de dodelijke 5G area-denial wapens (wapens die bedoeld zijn om te voorkomen dat vijanden/tegenstanders een bepaald gebied kunnen bezetten, doorkruisen of onderzoeken). De echte hoge militaire officieren nemen geen opdrachten van hem aan en dat zouden ze ook niet moeten doen. Maar ze moeten wel het spoor naar de financiële controleurs volgen die aan de touwtjes van deze marionet trekken. Grote kans dat dit naar Zwitserland zal leiden.

Oké, met deze achtergrond in gedachten, laten we eens kijken naar het nieuws van de afgelopen week nu het grote herfst anti-Zionisten offensief volop in gang gaat.

 

Een eerste vereiste voor het verslaan van de Zionisten was het wegnemen van hun controle over het financiële systeem. Daar zijn MI6- en Pentagon-bronnen het over eens. Volgens MI6 is het nieuwe financiële systeem “ontworpen met…

volledig wettelijke zichtbaarheid met een door de rechter getekend mandaat zodat een [crimineel] soort witwassing onmogelijk zou zijn”.

Nu zit het nieuws vol informatie over een massale opruiming gericht op hoog-niveau criminelen over de hele wereld. Informatie gelekt naar bijv. het International Consortium of Investigative Journalists, toont hoe Noord-Korea geld witwaste. Noord-Korea is altijd het wereldcentrum van de vervaardiging en distributie van amfetamines geweest, die samen met Afghaanse heroïne en Zuid-Amerikaanse cocaïne, de Khazariaanse Maffia jaarlijks biljoenen dollars oplevert.

Er staat een enorme hoeveelheid details over voorheen verborgen internationale criminelen op hun website, te bereiken met deze link: https://www.icij.org/investigations/fincen-files/confidential-clients/

Intussen documenteert het Armed Conflict Location and Event Data Project (ACLED) in de V.S. gestaafd met bewijsstukken 12.045 incidenten van burgerlijke onrust vanaf 26 mei 2020 tot 5 september 2020. 

Verder was Black Lives Matter (van wiens leden slechts 17% zwart is) betrokken bij 95% van die incidenten. Het is goed gedocumenteerd dat BLM wordt gefinancierd door “George Soros (al lang dood), wat een codenaam is voor de Zionisten in Zwitserland.

Vergeet niet dat BLM communistische vlaggen gebruikt en de P2, geleid vanuit Zwitserland (door “buitenaardsen”) claimen dat ze het communisme besturen. NSA-bronnen zeggen dat de Satanische sabotagecampagne in Amerika wordt geleid vanuit een ondergrondse basis in de buurt van Palm Springs, Californië.

Dit is wat het Pentagon zegt over hun tegenoffensief:

“Aan het begin van de ambtstermijn van het Supreme Court op 5 oktober, zou Trump de katholieke rechter Amy Coney Barrett kunnen benoemen aan een Ruthloos Supreme Court en de Senaat zou dat zelfs in oktober kunnen bekrachtigen zodat het Hooggerechtshof op volle sterkte kan werken om de Democraten tegen te houden de verkiezingen te stelen.”

Ook kan een 4.8 [magnitude] aardbeving bij LA in de nacht van Ruth Bader Ginsburgs dood een signaal zijn dat kinderen nog steeds worden bevrijd uit ondergrondse ruimten, en militaire activiteiten zijn aan de gang.

De strijd woedt ook in veel andere landen. In Japan rapporteert de militaire inlichtingendienst dat voorbereidingen aan de gang zijn voor een grote campagne tegen ondergrondse bases in Tokyo en Kyoto. “Er zijn 300 ondergrondse bases in Japan die tijdens WO II werden gebouwd en zijn vernieuwd naar het model van de vroegere leger- en marinebases van het Keizerrijk Japan”, zeggen bronnen van de Japanse militaire inlichtingendienst.

Zij zeggen dat Japan werd gedwongen om voor 16.000 kinderen per jaar te zorgen voor de Khazariaanse Maffia. Deze kinderen worden vanuit ondergrondse bases in Tokyo overgebracht naar de stad Shima in Kagoshima Prefecture. Van daaruit worden ze vervoerd naar het eiland Hainan, China, waarvan de Japanse inlichtingendienst zegt dat dit het grootste mensenhandelscentrum in Azië is.

In het nabij gelegen Korea leed de Zionistische campagne om de kwestie van “troostmeisjes” te gebruiken om Japan en Zuid-Korea aan het vechten te houden, een nederlaag doordat een slaaf-politicus werd gearresteerd voor het aannemen (of verduisteren) van “troostgeld.” http://www.koreatimes.co.kr/www/nation/2020/09/251_296005.html

Teruggaand naar Israël, zeggen Pentagon-bronnen:

“Een zwakke Bibi [Premier Benjamin Netanyahu] die thuis wordt geconfronteerd met protesten en een opdoemend proces wegens corruptie, werd op 15 september naar het Witte Huis ontboden, terwijl de Koning van Bahrein en MbZ [heerser Sjeik Mohammed bin Zayed van de Verenigde Arabische Emiraten] zelfs niet kwamen opdagen voor de Bahrein en UAE ‘vredesdeals’.”

Trump wint daar waarschijnlijk niet de Nobel prijs voor de Vrede voor tenzij een eerlijke vredesdeal is bereikt met Palestina overeenkomstig het Arabische vredesinitiatief; en een andere Nobelprijs voor vrede met Iran, voegden de bronnen eraan toe.

De Israëlisch/Franse nucleaire bomaanslag op Libanon brengt ze ook in de verlegenheid. De aanval was bedoeld om Libanon te dwingen de offshore olieconcessies te overhandigen maar leidde in plaats daarvan tot een gemeenschappelijke Turks/Amerikaanse militaire campagne om de energie-exporten van Israël af te snijden, volgens Mossad-bronnen.

In het Zionistische kolonieland Georgia, hebben intussen klokkenluiders openbaar gemaakt dat ze actief proberen nieuwe bio-wapens te ontwikkelen. Dit is een teken dat ze nog steeds proberen zichzelf te redden door ons allemaal te doden.  https://orientalreview.org/2020/09/10/the-us-biological-bomb-in-georgia/

Natuurlijk proberen de Zionisten om de voortdurende nep-pandemie en de aanvallen met bio-wapens en elektromagnetische wapens toe te schrijven aan China of de V.S. Maar slechts een paar resterende gehersenspoelde schapen geloven deze zwakke pogingen tot misleiding echt.

De strijd woedt ook in Zuid-Amerika. Daar leidt de coup d’état van de cabal gericht op het stelen van Bolivia’s grote lithium ertslagen tot enorme lokale oppositie. Notitie voor Elon Musk: De Boliviaanse lithium-diefstal zal niet lukken.  https://www.reuters.com/article/us-bolivia-election-anez/bolivia-election-race-heats-up-as-field-tightens-idUSKBN269354?il=0&utm_source=reddit.com

Er is ook tegenspoed voor de Zionisten in Duitsland. Wekenlang heb ik het nepverhaal “dat “Russische oppositiepoliticus Alexey Navalny vergiftigd zou zijn met Novichok genegeerd, omdat het zo’n slecht geregisseerde psy-op was. Maar we zouden onze lezers willen informeren dat Maria Pevchiv, een Russische die 10 jaar lang voor MI6 heeft gewerkt, de persoon is die hem heeft vergiftigd, volgens bronnen van de Spaande inlichtingdienst. Hieronder staat een foto van haar:



Het doel was natuurlijk om Duitsland te dwingen dure olie te kopen van het Midden-Oosten of de V.S. in plaats van goedkoop gas van Rusland via de Nordstream II pijplijn. We besloten om haar weg te laten omdat de wereld ziek en moe is van dit soort criminele capriolen door geheime diensten ten behoeve van multinationale bedrijven.  https://edition.cnn.com/2020/09/19/europe/navalny-recovery-staircase-post-intl/index.html

 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers