FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, September 30, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 28:09:2020

 


Pogubljena sotonistička nizozemska kraljevska obitelj: izvori Pentagona

 

28. rujna 2020.

 

Benjamin Fulford

 

Nacistička nizozemska kraljevska obitelj i nizozemski premijer Mark Rutte pogubljeni su, prema izvorima iz Pentagona. Ove informacije nisu neovisno provjerene u trenutku kada je ovaj izvještaj objavljen. Međutim, izvori su u prošlosti bili dosljedno pouzdani. Ovo je poruka koju smo dobili:

 

"Nizozemsku pedo kabalu koju su predvodili kraljica Beatrix, kraljevska obitelj i premijer Mark Rutte možda su pogubile američke trupe".

 

To je učinjeno da se "zaustavi imigracija iz Afrike, razotkrije MH17 i prekinu zločini protiv čovječanstva". Izvori dodaju da je glavni grad Europske unije Bruxelles pod okupacijom vojske SAD-a kako bi se očistila EU duboka država.

 

Vojna okupacija Belgije i Nizozemske i pogubljenje njihove elitne klase odavno su zakasnili. To vrijedi ne samo za Belgiju i Nizozemsku, već i za SAD, Englesku, Kanadu itd. To su ljudi koji tisućljećima muče i ubijaju djecu u industrijskim razmjerima.

 

Imate problem da to povjerujete? Onda pogledajte slučaj Marca Dutrouxa u Belgiji za koji je u više sudskih slučajeva dokazano da je istina.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Marc Dutroux

 

Evo kratkog sažetka preuzetog iz članka o ovome koji se može naći na sljedećem linku:

 

https://cwasu.org/wp-content/uploads/2016/07/Confronting-An-Atrocity.pdf?fbclid=IwAR1iFppDKV9fKTovmv9zLfWBQduNSavsSNA4_4fuavxF6Y5u0n8tB7JfI60

 

Dutroux je dva puta osuđivan za otmicu i silovanje malodobne djece. Prvi put je to bilo 1989. godine. Drugi se put dogodio 1996. godine. Odslužio je samo 3 i pol godine prve 13-godišnje kazne, a nepunih 10 godina kasnije, osuđen je za otmice, mučenje i zlostavljanje žrtava, od kojih su neke i umrle.

 

Ne samo da je politička elita financirala njegove napore - oni su njemu postavljali određene zahtjeve. Ponekad su tražili određene tipove djece (zvali su ih „partijske usluge“, a od njega se tražilo da isporuči djecu određene dobi, spola, rase). Ponekad su tražili posebna sredstva mučenja djece da bi im se ispunila želja (orgije, sotonski rituali koji uključuju žrtvovanja, igre mučenja).

 

A ponekad su tražili da snimi određene utjecajne ljude koji su sudjelovali u tim djelima, kako bi ih kasnije upotrijebili kao ucjenu.

 

On je tvrdio da su mnogi njegovi kupci i financijeri bili svjetski lideri. To nije bio samo trenutak mašte jer je živio u Belgiji, gdje su bila sjedišta EU-a i NATO-a.

 

Tijekom njegovog suđenja uskoro će se pojaviti svjedoci i žrtve, opisujući takve stvari kao što su "Crne mise", sa žrtvovanjima djece i odraslih pred promatračima i sudionicima, među kojima su bili i istaknuti političari i ličnosti.

 

Također su opisali "lovačke partije" gdje bi elite puštale golu djecu u šumu da se sakriju, kako bi ih same elite mogle loviti i zaklati. Mnoge priče žrtava sadržavale su toliko sličnosti da ih je bilo nemoguće poreći. Na primjer, lovačke družine često su se održavale u dvorcima, gdje žrtve nisu mogle pobjeći i bile su skrivene od očiju javnosti. One koje nisu ubili u lovu, obično su progonili i teško ranjavali/ubijali dobermani."

 

Sve je to objavljeno na suđenju 2004. Zašto to nisu pokrivali New York Times, CNN itd.?

 

http://archive.is/SFRGD

 

http://archive.is/jxiLV#selection-3715.53-3715.70

 

http://archive.is/Evfkk#selection-2115.96-2115.114

 

https://www.euronews.com/amp/2019/10/27/explainer-paedophile-marc-dutroux-and-the-horror-case-that-united-a-divided-belgium

 

https://www.theguardian.com/world/2002/may/05/dutroux.featuresreview?fbclid=IwAR1dkHQCU0cJnwn2AehQlMHozh0JHaFpFQwlYunS7pVrdg_zZPLUrWZuplc

 

https://topdocumentaryfilms.com/marc-dutroux-monster-belgium/?fbclid=IwAR1wzBu_NVW9fNrRVUtqp3DrXjw_hru6PlI2qZoNqh_TphyXbRB07UJUT-0

 

U međuvremenu, u New Yorku, objekt za mučenje djece i prikupljanje adrenokroma na broju 720 u Petoj aveniji je razbijen, a stotine mučene djece je spašeno, prema izvorima iz Pentagona. Ovo je malo dalje od Jared Kushnerove 666 oznake zvijeri u Petoj aveniji, tvornice mikročipova za injektiranje.

 

U ovom objektu držana su djeca mlađa od 3 godine i više puta su ih mučili i silovali kako bi pobrali adrenokrom. Ubijana su nakon dostizanja puberteta. Ulaz u ovaj objekt bio je maskiran kao trgovina "Abercrombie and Fitch Kids" za djecu koja se dovoze.

 

Donji link je popis djece, ime uključene tvrtke itd.:

 


https://web.archive.org/web/20200924225717/https://site-891171.mozfiles.com/files/891171/Adrenochrome04082020.pdf

 

Činjenica da se Google, Facebook itd. ne žele povezati s tim dovoljno govori o tome tko stvarno kontrolira te korporacije. Budite uvjereni da će vodstvo ovih tvrtki uskoro biti uhićeno ako se to već nije dogodilo.

 

Uklanjanje ove sotonističke kabale koje je u tijeku dovelo je do ozbiljnih spletki u Vatikanu u koje su bili uključeni papa Franjo i državni tajnik SAD-a Mike Pompeo, između ostalih.

 

Prema izvorima P3 masonske lože, Pompeo je pokušavao narediti papi da zaustavi sve napore za postizanje mirovnog sporazuma s Kinom. Umjesto toga, Pompeo je pokušavao započeti američko-kineski rat kako bi spasio sotonističku kabalu od trenutnih uhićenja i vansudskih ubojstava, kažu izvori.

 

U reakciji na to, papa je odbio sastati se sa sotonističkim Pompeom i očistio visoke dužnosnike koji su kovali planove protiv njega, slažu se izvori.

 

O ovoj intrigi se referiralo u vijestima u obliku iznenadne ostavke kardinala Giovannija Becciua. Becciu je bio zadužen za odabir nasljednika Pape i odlučivanje o tome tko će biti nominiran za sveca.

 

https://www.bbc.com/news/world-europe-54289839

 

Također, bivši ministar vlade Vincenzo Scotti uhićen je u Italiji. Trag cijelog progona Trumpa u svezi lažnog tajnog dogovora i lažne kaznene prijave protiv generala Mikea Flynna doveo je do Scottija.

 

https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/breaking-high-level-italian-official-introduced-papadopoulos-joseph-mifsud-indictment-italy/

 

Izvori P3 masonske lože i MI6 kažu da Scotti, Pompeo i Becciu primaju naredbe od Jacoba Rothschilda (ili onoga tko je sada na čelu te dinastije). Također kažu da je to povezano s pokušajem Rothschilda da ukradu vatikansko zlato u Indoneziji.

 

Njima zlato treba, jer sotonistička kazarska mafija (da se ne bi pogrešno povezivala sa Židovima) gubi glavni izvor svoje moći, kontrolu nad svjetskim novcem. Posebno očajnički žele doći do zlata sada kada njihov RFID (potvrda o cijepljenju) koji se nalazi u cjepivu za

COVID (potvrda o cijepljenju) povezan sa shemom digitalnog novca doslovno nestaje u plamenu.

 

Video na donjem linku prikazuje istraživački laboratorij Huawei 5G u Kini koji gori.

 

https://www.youtube.com/watch?v=OKxg5zibaHM&feature=youtu.be

 

https://www.globaltimes.cn/content/1202081.shtml

 

Izvori azijskog tajnog društva kažu da je ovo gorjelo jer su kineske vlasti shvatile da je 5G elektromagnetski napad, a ne virus, uzrokovao masovnu smrt u Wuhanu u Kini.

 

Izvori MI6 potvrđuju da je cijela 5G kampanja zaustavljena. Cijela kampanja "pandemije" osmišljena je kako bi natjerala ljude da prihvate cijepljenje RFID čipovima. To je trebalo omogućiti da se shema neprestano prati vrlo detaljno pomoću 5G spektra. To bi također olakšalo masovno ubijanje svjetskog stanovništva. Umjesto toga, ubija se sotonistička kazarska mafija.

 

Zaključavanje u Izraelu znak je da im predstoji potpuni poraz. Izvori iz Pentagona opisali su tamošnju raciju kao "konačni slom judaizma [sotonističkog kulta koji se maskira tim imenom]." Zaključavanje tijekom Yom Kippura je "cilj za odbijanje pomirenja, Kol Nidre", tj. kršenje svih zakletvi. Uz to, kažu da zaključavanje "sprječava židovske kriminalace i mafiju da napuste zemlju zabranom odlaznih letova".

 

To je zato da bi "ratni zločinci koje traži ICC mogli biti privedeni", dodaju. Također, "ruske, ukrajinske i druge istočnoeuropske žene i djeca, žrtve trgovine ljudima, oslobođeni su seksualnog ropstva", kažu izvori. Dodaju da je to na američkog predsjednika Donalda Trumpa snažno djelovalo jer ga oni podsjećaju na Melaniju i Ivanu.

 

"Čini se da je smrt ozloglašene Ruth Bader Ginsburg i hvatanje kabale u SAD-u, Izraelu, Portugalu, Belgiji, Nizozemskoj, Australiji, Švicarskoj i drugdje dio vojne operacije kako bi se završilo sa židovskom mafijom dok predsjednik stožera general Mark Milley proglašava pobjedu bijelih šešira na Capitol Hillu."

 

Izvori iz Pentagona poslali su ovu fotografiju da to ilustriraju:





https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2020/09/pentagon-picture-300x183.jpg

 

Međutim, rat definitivno još nije gotov. Japanska vojna obavještajna služba procjenjuje da ukupan broj sotonista iznosi oko milijun (u usporedbi s ukupno 16 milijuna Židova). Sve dok ne budu istjerani ili pokupljeni i preodgojeni, rat će se nastaviti.

 

Ruski izvori, primjerice, izvještavaju da su izraelski odredi za atentate aktivni u 25 američkih gradova. Izvori kažu:

 

"Ovi sotonistički izraelski štakori ubijaju američke građane kao što ubijaju Palestince. Opkole jednu osobu, muče je i ubiju. Nakon toga, napadnu i ubiju još jednog američkog domoljuba. Ovi Isra-pacovi su previše uplašeni da bi se borili licem u lice na otvorenom. Zato potajno napadaju i ubijaju američke građane jednog po jednog ".

 

Postoje znakovi da ovi očajni, stjerani u kut štakori, kojima je ponestalo djece za mučenje, sada ciljaju konje. Postoje izvještaji o osakaćivanju konja u sotonističkim ritualima u Poljskoj, Švedskoj, Francuskoj i drugdje. Svim konjima je uklonjeno jedno oko, jedno uho i genitalije.

Krv je onda potpuno ispuštena iz tijela, po ljudima sa veterinarskim znanjem, kaže francuska policija. Ovo bi mogao biti alternativni oblik proizvodnje adrenokroma.

 

Činjenica da se većina napada događa u Francuskoj također može značiti da sotonisti koriste konje u sotonističkim ritualima kako bi prizivali entitete za zaštitu potučenog predsjednika Emmanuela Macrona. Macronov zamjenik Pierre Person upravo je primoran da odstupi. Također, Macronov pokušaj da preuzme Libanon napadajući ga nuklearnim oružjem nije uspio.

 

https://www.france24.com/en/20200921-alarm-for-macron-as-deputy-party-chief-steps-down

 

https://www.ibtimes.com/lebanon-pm-designate-bows-out-after-failing-form-cabinet-3052311

 

Pretpostavljamo da će uslijediti uhićenja sotonista u Njemačkoj i Francuskoj nakon čišćenja ostatka Europe.

 

Čini se da sotonisti također kradu dijelove tijela svetaca iz crkava i katedrala kako bi ih koristili u sotonističkim ritualima. Ti se rituali koriste za prizivanje moćnih entiteta koji će im pomoći u njihovoj borbi protiv čovječanstva, kažu izvori P3 masonske lože. Posljednja takva krađa bila je bočica u kojoj je bila krv svetog Ivana Pavla II.

 

https://news.abs-cbn.com/overseas/09/25/20/relic-of-pope-john-paul-iis-blood-stolen-from-italian-cathedral

 

Unatoč tim naporima, izvori MI6 predviđaju potpuno i javno svrgavanje kazarske mafije u SAD-u, a Europa dolazi uskoro. To će se vidjeti kad svi korporativni mediji počnu izvještavati istinu o tome tko je stvarno vladao Zapadom svih ovih godina. Istina će šokirati ovce (ljude) do same srži.

 

Za kraj ovog tjedna željeli bismo istaknuti nekoliko dobrih vijesti. Jedna je da je vlada SAD-a prekinula financiranje "obojenih revolucija" na poprištima poput Bjelorusije, Hong Konga i Irana.

 

https://www.theguardian.com/us-news/2020/sep/24/trump-open-technology-fund-hong-kong-belarus-iran

 

Druga je da izgleda da napokon počinje dugo očekivana vodikova revolucija. Vozila na vodikov pogon puno su bolja tehnologija od benzina, jer jedini ispuh koji emitiraju je vodena para. Također, za razliku od električnih automobila, mogu se brzo napuniti i imaju puno veći domet sa spremnikom goriva.

 

https://finance.yahoo.com/news/saudi-arabia-sends-blue-ammonia-111111461.html

 

Još jedan znak temeljne promjene na vrhu svjetske strukture moći jest da je napokon izdano odobrenje za tunel koji povezuje Aljasku s euroazijskim kopnom, prema azijskim izvorima tajnog društva. To je ono što stoji iza odobrenja Trumpa o željezničkoj pruzi koja povezuje Aljasku i Albertu.

 

https://www.cbc.ca/news/canada/calgary/a2a-railway-1.5740678

 

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers