FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, September 24, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 21:09:2020

 

Dok se cionicti čiste u Izraelu, slijedeća meta je Švicarska

 

21. rujna 2020.

Benjamin Fulford Weekly Reports  

 

Počinje jesenska ofenziva. Izraelska nitkovska nacija stavljena je pod blokadu na početku židovske Nove godine kako bi se omogućilo čišćenje cionista, kažu izvori iz Pentagona. Izvori MI6 kažu da im je sljedeća meta tajanstveni entitet sa sjedištem u Švicarskoj poznat kao Octagon Group. U protuofenzivi se procjenjuje da se milijun sotonista u SAD-u mobilizira kako bi srušili vladu, slažu se višestruki izvori obavještajnih agencija.

 

Velika anticionistička ofenziva započeta je najavom smrti sutkinje Vrhovnog suda Ruth Bader Ginsburg. Evo kako su izvori iz Pentagona saželi situaciju:

 

"[Predsjednik SAD-a Donald] Trump je 9. rujna objavio popis kandidata za Vrhovni sud, pa smrt Ruth Bader Ginsburg (RBG) na Rosh Hashanah šalje novogodišnju poruku židovskoj mafiji dok je Izrael prisiljen na još jednu blokadu kako bi se uhitili cionisti."

 

Izvori iz Pentagona dodaju kako su trznuli Trumpov lanac kako bi ga prisilili da djeluje protiv cionista, a njegov zet Jared Kushner suočit će se s vojnim sudom zbog optužbi za izdaju i mogućim smaknućem.

 

Čujemo također od MI6 zašto traže misterioznu skupinu u Švicarskoj poznatom kao "Octagon", čiji su članovi potomci faraonskih krvnih loza.

 

Prije nego što nastavimo dalje s ovim pitanjem, moramo duboko zaroniti u tajnu strukturu vlasti s kojom se borimo. Organizacijsku shemu u nastavku dao mi je izaslanik David Rockefeller (preko bivšeg japanskog ministra financija Heizo Takenaka-e) prije deset godina.

 

Ovaj dokument (ukupno 2 desetine stranica) uručen mi je nakon što su se azijska tajna društva mobilizirala kako bi ciljala na ljude koji su bili članovi sve tri sljedeće skupine: Bilderbergeri, Trilateralna komisija i Vijeće za vanjske odnose.

 

 

 

Ono što ova stranica dijagrama toka navodno pokazuje je cionistička struktura moći. Na vrhu je Švicarska. Ispod je "Royal Bank". S lijeve strane je "Elizabeth E.C." Ispod toga je londonski City, kojeg slijedi "vlasništvo", zatim "glavni izvršni direktor Japana". S lijeve strane nalazite Francusku. Ispod su "Komitet 500" (tj. Fortune 500) i "ILIO 48".

 

Na dnu vidite izvršne jedinice, uključujući Sjevernu Koreju, vojnu policiju i CIA-u. Na samom dnu je kineski atentator kojeg su američke okupacijske snage odredile da kontrolira Japan. U sredini vidite kako tvrde da kontroliraju Japan, Meksiko, Kanadu, Sjedinjene Države, Afriku, Iran, Grčku, Englesku, Mongoliju i Rusiju. Ono što oni ne kontroliraju je Italija, Njemačka, Indija i Kina, među ostalima.

 

U to vrijeme P2 masonska loža poslala je Lea Zagamija u Japan da me posjeti. Kad sam uzvratio posjet i otišao u Italiju, rečeno mi je da je P2 (sada P3) primao naredbe od "stranaca u Švicarskoj". Tvrdili su da su započeli i vodili komunizam.

 

Sada nakon 10 godina skupljanja ove i drugih informacija koje su mi dane, možemo početi povezivati neke točkice. Prije svega, primili smo izvješća iz mnogih izvora da s nama vladaju potomci egipatskih faraona, poput dilera oružja Adnana Khashoggija (čiji je nećak Jamal Khashoggi zvjerski ubijen u Turskoj).

 

Članovi japanske kraljevske obitelji (stvarni, a ne lažni car Naruhito) također tvrde da potječu od faraona. Šef velike japanske skupine Ninkyo (Yakuza) također je rekao da svijetom vlada komitet od 8 članova u Švicarskoj. Sada nam MI6 govori o faraonskoj Octagon skupini u Švicarskoj. To je ono što je u filmovima o Jamesu Bondu prikazano kao "Spectre". P3 masonska loža kaže da su skupina Octagon "gospodari ljudskog života na Zemlji".

 

Također, u prošlosti, kad sam razgovarao s plaćenicima koji su sudjelovali u otimanju resursa u Africi, Al Qaedi / Daeshu / Antifi itd., rekli su da su plaćeni u švicarskim francima izvan Švicarske. Također bismo vas htjeli podsjetiti na Glencore Commodities i Marka Richa sa sjedištem u Zugu u Švicarskoj, koji su iranskim i izraelskim vladinim dužnosnicima isplatili promicanje rata između tih zemalja dok manipuliraju naftnim zalihama.

 

Sada govorimo o američkom ministru prekršajnog suda Marku Esperu. Ako pogledate isječak na donjem linku: https://twitter.com/DeptofDefense/status/1306232167769411584 , možete vidjeti čovjeka ograničenog intelekta koji je u potpunosti unaprijed programiran. Poziva se na lažne neprijatelje poput Rusije i Kine, dok promovira AI (umjetnu inteligenciju) i negirano smrtonosno oružje 5G područja. Pravi vojni šefovi ne primaju zapovijedi od njega, a niti bi trebali. Međutim, oni trebaju slijediti trag do financijskih kontrolora koji vuku njegove lutkarske konce. Dobro se kladiti da će to dovesti do Švicarske.

 

U redu, imajući na umu ovu pozadinu, pogledajmo vijesti proteklog tjedna jer se veliko jesensko vrijeđanje anticionista uveliko zahuktalo.

 

Nužan preduvjet za poraz cionista bio je oduzimanje njihove kontrole nad financijskim sustavom, slažu se izvori MI6 i Pentagona. Prema MI6, novi financijski sustav „dizajniran je s

Potpunom forenzičnom providnošću s potpisanim jamstvom od strane suca tako da bi (kriminalne) vrste pranja novca bile nemoguće.“

 

Sada su vijesti prepune informacija o velikom čišćenju koje cilja na kriminalce visokog ranga širom svijeta. Informacije koje su procurile do Međunarodnog konzorcija istraživačkih novinara, primjerice, pokazuju kako je Sjeverna Koreja prala novac. Sjeverna Koreja je oduvijek bila svjetsko središte proizvodnje i distribucije amfetamina, koji zajedno s afganistanskim heroinom i južnoameričkim kokainom, osigurava kazarskoj mafiji trilijune dolara godišnje.

 

Postoji i velika količina detalja o prethodno skrivenim međunarodnim kriminalcima na njihovoj web stranici na donjem linku:

 

https://www.icij.org/investigations/fincen-files/confidential-clients/

 

U međuvremenu u SAD-u, projekt lokacije oružanih sukoba i datuma događaja (ACLED) dokumentira 12.045 slučajeva građanskih nemira od 26. svibnja 2020. do 5. rujna 2020.

 

Nadalje, Black Lives Matter (samo 17% članova su crnci) sudjelovali su u 95% tih incidenata. Dobro je dokumentirano da BLM financira „George Soros“ (odavno mrtav), što je kodno ima za cioniste u Švicarskoj.

 

Sjetite se da BLM koristi komunističke zastave, a P2 koji je izbačen iz Švicarske (od strane „stranaca“) tvrdi da kontrolira komunizam. Izvori NSA kažu da se američka sotonistička kampanja sabotaže izvodi iz podzemne baze u blizini Palm Springa u Kaliforniji.

 

Evo što kaže Pentagon o svojoj protuofenzivi:

 

„S uvjetima Vrhovnog suda koji počinju 5. listopada, Trump može imenovati katoličku sutkinju Amy Coney Barrett na Bezobzirnom vrhovnom sudu, a Senat je može čak i potvrditi u listopadu, tako da će vrhovni sud raditi punom parom kako bi zaustavio demokrate u krađi izbora.“

 

Također, potres jačine 4,8 stupnjeva po Richteru u blizini Los Angelesa u noći smrti Ruth Bader Ginsburg može signalizirati da se djeca još uvijek spašavaju iz podzemlja, i da su vojne operacije u tijeku.

 

Bitke također bijesne u mnogim drugim zemljama. U Japanu su u tijeku pripreme izvješća vojne obavještajne službe za veliku kampanju protiv podzemnih vojnih baza u Tokiju i Kyotu. Tamo je 300 podzemnih objekata izgrađenih tijekom Drugog svjetskog rata i mornaričkih baza Japanske imperije“, kažu obavještajni izvori japanske vojske.

 

Oni kažu da je Japan prisiljen osigurati kazarskoj mafiji 16.000 djece godišnje. Ta djeca se prebacuju iz tokijskih podzemnih baza u grad Shima u Kagoshima prefekturi. Odatle se prebacuju na otok Hainan u Kini, za koji japanska vojna obavještajna služba kaže da je najveće središte trgovine ljudima u Aziji.

 

U obližnjoj Koreji, cionistička kampanja korištenja pitanja „utjehe žena“ kako bi se Japan i Južna Koreja nastavile boriti je nazadovala jer je političar-rob provaljen zbog prihvaćanja (ili pronevjere) „novca za utjehu“.

 

http://www.koreatimes.co.kr/www/nation/2020/09/251_296005.html

 

Vraćajući se u Izrael, prema izvorima iz Pentagona:  

 

„Slabi Bibi [premijer Benjamin Netanyahu] suočen s prosvjedima i predstojećim suđenjem za korupciju pozvan je u Bijelu kuću 15. rujna, dok se kralj Bahreina i mbz [vladar UAE šeik Mohammed bin Zayed] čak nisu ni pojavili na „mirovnom sporazumu“ Bahreina i UAE-a.

 

Trump bi mogao da ne dobije Nobelovu nagradu za mir ako i dok se ne postigne mirovni sporazum s Palestinom po arapskoj mirovnoj inicijativi i još jednu Nobelovu nagradu za mir s Iranom, dodali su izvori.

 

Izraelsko-francuski napad nuklearnom bombom na Libanon također im puše u lice. Namjera napada je bila da se Libanon prisili da preda offshore naftne koncesije, ali umjesto toga, doveo je do zajedničke tursko-američke vojne kampanje za prekid izraelskog izvoza energije, prema izvorima Mossada.

 

U međuvremenu, u cionističkoj koloniji – državi Gruziji, zviždači su otkrili da aktivno pokušavaju razviti novo bio oružje, u znak da se još uvijek pokušavaju spasiti ubijanjem svih nas.

 

https://orientalreview.org/2020/09/10/the-us-biological-bomb-in-georgia/

 

Naravno, cionisti pokušavaju tekuću lažnu pandemiju i bio oružje, te napade elektromagnetnim oružjem pripisati Kini i SAD-u. Međutim, samo nekolicina preostalih ovaca ispranog mozga stvarno vjeruje ovim slabim pokušajima krivog usmjeravanja.

 

Bitka bijesni i u Južnoj Americi. Tamo, kabalin državni udar koji ima za cilj krađu ogromnih naslaga litija u Boliviji nailazi na veliki lokalni otpor. Napomena Elonu Musku: krađa Bolivijskog litija neće uspjeti.

 

https://www.reuters.com/article/us-bolivia-election-anez/bolivia-election-race-heats-up-as-field-tightens-idUSKBN269354?il=0&utm_source=reddit.com

 

Tu su i nevolje cionista u Njemačkoj. Tjednima ignoriranu lažnu priču o tome da je „ruski opozicijski političar Aleksej Navalny“ bio „otrovan Novichokom“, jer je to bio tako loše proveden psi-op. Međutim, željeli bi obavijestiti naše čitatelje da Maria Pevchiv, Ruskinja koja je 10 godina radila za MI6, je osoba koja ga je otrovala, prema španjolskim obavještajnim izvorima. Ovdje je njena slika:

 

 

 

Cilj je, naravno, prisiliti Njemačku da kupi skupu naftu sa Bliskog istoka ili SAD-a umjesto jeftinog plina iz Rusije preko Nordstream II plinovoda. Odlučili smo da je izbacimo jer je svijet bolestan i umoran od takvih vrsta kriminalnih ludorija obavještajnih agencija u ime multinacionalnih korporacija.

 

https://edition.cnn.com/2020/09/19/europe/navalny-recovery-staircase-post-intl/index.html

 

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers