Monday, May 4, 2020

NL -- BENJAMINF FULFORD: 04:05:2020


Zal de Zwendeldemie de Geheime Ruimte Strijdkrachten uit de geheimzinnigheid jagen?
Benjamin Fulford - 4 mei 2020
Hoewel er op het eerste gezicht een impasse lijkt te zijn nu de strijd om de Aarde voort woedt, komt er iets geweldigs aan; meerdere bronnen gelinkt aan de V.S. overheid zijn het daarover eens. Het geheime ruimteprogramma staat op het punt om geopenbaard te worden, zeggen NSA-bronnen (NSA = Bureau Nationale Veiligheid). NASA-bronnen van hun kant zeggen dat een soort anomalie “letterlijk de structuur van de werkelijkheid beïnvloedt”. Het Amerikaanse leger is nu op volle oorlogssterkte met meer dan 1 miljoen opgeroepen reservisten. Met als gevolg dat de lijst van vermiste beroemdheden, miljardairs en politici blijft groeien omdat een massale zuivering van Satanisten doorgaat.

Nu de werkelijke criminelen worden aangehouden, leidt het faillissement van de U.S. Corporation tot de massale vrijlating van meestal geweldloze overtreders. Hoewel veel “law and order” advocaten de alarmklok luiden, blijft het feit dat de V.S. een omvangrijk dwangarbeiders goelag heeft geëxploiteerd (goelag = Russisch interneringskamp vooral voor politieke gevangenen).
Amerikanen hebben 20 keer meer kans om in de gevangenis te belanden dan Chinezen. Bijvoorbeeld: Een Afrikaans/Amerikaanse vriend zegt dat haar broer gevangen was gezet enkel omdat zijn haar positief was getest op marihuana. Dit is slechts een van de ontelbare voorbeelden van de heersende cabal die elk voorwendsel gebruikt om slaven op te pakken voor dwangarbeid. Een collega in Singapore heeft gezien dat V.S. schuldbekentenissen geavaleerd (geborgd) door dwangarbeid werden verkocht aan investeerders in het Verre Oosten. Laat dat eens goed tot je doordringen: de V.S. overheid heeft schuldbekentenissen geborgd door dwangarbeid verkocht aan de Chinezen.
Het bankroet van de Corporation heft deze goelag nu op. Alleen de echt gevaarlijke criminelen moeten onder deze omstandigheden in de gevangenis worden gehouden. Zou het opzetten van een systeem met ploeg-gereguleerde reservisten als gevangenbewaarders de manier zijn om hiermee verder te gaan?
De kudde intussen, die netjes thuisblijft, begint zich heel langzaam te realiseren dat hun heersende overheid bestaat uit criminelen en leugenaars.
Tot veel traditionele nieuwsmedia dringt deze werkelijkheid nu door. De New York Post bijvoorbeeld rapporteert dat Bill Gates het coronavirus wellicht heeft gecreëerd om de mensen te micro-chippen. De NSA zegt hetzelfde, hoe gek dat ook klinkt.
De vaccin-industrie is het helemaal aan het maken en mensen zullen geschokt zijn wanneer ze horen wat hoge medische functionarissen die ze vertrouwden met ze hebben gedaan.
De bizarre wereld is ontoegankelijk en er kan geen enkele twijfel zijn dat een familiemaffia de westerse wereld duizenden jaren lang heeft geleid als een enorme slavenranch, zelfs teruggaand tot de Babylontijd.
De Russen zijn hysterisch aangevallen omdat ze in staat waren het leiderschap van deze maffia uiterst nauwkeurig vast te stellen. Het fotografische bewijs hieronder bijvoorbeeld, is slechts een deel van een massa aan bewijzen die laat zien dat Adolf Hitlers kinderen een groot deel van de Westerse wereld hebben geleid, vanaf het einde van W.O. II.
Wist je dat Barack Obama’s moeder, een crimineel die werd gezocht door de FBI, volgens de Russen…
een dochter van Adolf Hitler was? Zijn vader, Frank Marshall, was een Amerikaanse communistische agent. Hier is een foto van de FBI gezocht poster en een foto uit de dossiermap voor Obama’s moeder.
Deze andere foto’s die de Russen ons toezonden, kunnen je helpen de enormiteit van de leugens die ons zijn verteld sinds het einde van W.O.II (als het al niet langer is) goed tot je door te laten dringen. Voordat je ze bekijkt, word je alsjeblieft bewust dat Hitler uit Berlijn ontsnapte met een vliegtuig naar Noorwegen en daarna met een onderzeeboot naar Argentinië. Hij leefde tot op hoge leeftijd in Paraguay op een boerderij die vervolgens werd gekocht door de Bush familie. Daarom zijn veel van zijn kinderen pas geboren lang nadat de oorlog was afgelopen.
De foto rechts hebben we eerder geplaatst en toont Adolf met zijn dochter Angela Merkel. Om twijfelaars te overtuigen voegen we daar nu aan de linkerkant een officiële foto van de jonge Angela aan toe ter vergelijking.
De volgende foto toont de familiegelijkenis aan tussen Hitlers moeder en Merkel.
En dan hebben we een foto van Angela’s grootmoeder van moederskant (Eva Brauns moeder).
De volgende foto toont drie van Hitlers dochters die op machtsposities terecht kwamen: Angela Merkel, Therese May en Dalia Grybauskaité, President van Litouwen.
Hier kunnen we zien het percentage Joods bloed in top Nazi’s.
Merkel maakt een fascistische groet voor Nazi Israëlleider Benjamin Netanyahu.
Het vrijgeven van bewijs zoals dit maakt deel uit van een poging om de massa wakker te schudden voor de werkelijkheid van hun gangster overheid.
Na de valse-vlag aanval op 11 november 2001, brachten de Nazi’s hun lange termijn plan ten uitvoer om de Verenigde Staten over te nemen en die te veranderen in een fascistische marionettenstaat. Dat is wat nu wordt afgebroken door de White Dragon Society en zijn Westerse en Oosterse bondgenoten.
Hier volgt een overzicht van wat er aan het licht is gebracht (door Prepare for Change):
§  De Gouverneur van Michigan werkte vroeger voor George Soros
§  De Gouverneur van Californië, Gavin Newsom, is een neef van Nancy Pelosi.
§  Nancy Pelosi is een nicht van Hitler.
§  De zus van Adam Schiff is getrouwd met George Soros’ zoon.
§  De dochter van John Kerry is getrouwd met de zoon van een mullah in Iran.
§  Hillary’s dochter Chelsea is getrouwd met een neef van George Soros.
§  De productieleider van ABC News, Ian Cameron, is getrouwd met Susan Rice, Obama’s vroegere Adviseur voor Nationale Veiligheid.
§  CBS President, David Rhodes, is de broer van Ben Rhodes, Obama’s waarnemend Adviseur voor Nationale Veiligheid en Strategische Communicaties.
§  ABC News correspondent Claire Shipman is getrouwd met Jay Carney, Obama’s vroegere White House perssecretaris.
§  ABC News en Univision verslaggever Matthew Jaffe is getrouwd met Katie Hogan, Obama’s vroegere waarnemend perssecretaris.
§  ABC President Ben Sherwood is de broer van Elizabeth Sherwood, Obama’s vroegere Speciale Adviseur.
§  CNN President Virginia Moseley is getrouwd met Tom Nides, Hillary Clintons vroegere waarnemend secretaris.
De lijsten van het Witte Huis, de Senaat en het Congres gaan maar door… het is allemaal één grote cabal familieclub en jij mag zelfs niet in hun buurt komen!
Dit is waar de alliantie tegen vecht. Dit zijn enkele beroemdheden en politici waarvan ons is verteld dat ze al zijn gearresteerd (dat moet nog blijken uit een officieel persbericht van het Gerechtshof; denk er op dit moment aan als een voorlopig bericht. 
Beroemdheden:
Seth Green, James Gunn, Dan Scheinder, Steven Spielberg, Tom Hanks, Steven Colbert, Jimmy Kimmel, Ashton Kutcher, Kevin Spacey, Kathy Griffin, Oprah Winfrey, Shawn Carter, Beyonce Knowles, Anthony Kiedis, John Legend, Chrissy Teigen, Jim Carrey, Steven Tyler, Ben Affleck, Stephen Collins, Will Ferrell, AliauneDamalaBadaraThiam (Akon), Marshall Matthers III, Jeffrey Jones, Victor Salva, Marc Collins Rector, Charlie Sheen, Tyler Grasham, Madonna Ciccone, Katheryn Hudson, Gwen Stefani, Stefani Germanotta, James Franco, Will Smith, Justin Roiland, John Cusack, Demi Moore, Brian Affleck, Meryl Streep, Wanda Sykes, Chelsea Handler, Michelle Wolf, David Yarovesky, Pharrell Williams, Quentin Tarantino, Robert Downey Jr, Courtney Love, Alec Baldwin, Johnny Depp, Brian Warner, Asia Argento
Enkele politieke elites:
Joe Biden, John McCain, Bob Menendez, John Podesta, Tony Podesta, Hillary Clinton, Bill Clinton, Chelsea Clinton, Jeff Flake, Bob Corker, Jacob Schwartz, Ed Murray, Barney Frank, Brock Adams, Mel Reynolds, Neil Goldschmidt, David Wu, Tony Mendoza, Anthony Weiner, Peter Strzok, Adam Schiff, Charles Windsor, John Kerry, Joe Scarboroug, Andrew Cuomo, Justin Trudeau, Brian Stelter, Jake Tapper, Chris Cuomo, Pope Francis, Bill Richardson, Peter Soros, Prince Andrew, Barack Obama, Anderson Cooper, Sheila Jackson-Lee.
Deze groep verdwijnt nog steeds niet stilletjes in de nacht en het is duidelijk dat ze ons proberen te doden en ons bang maken met de coronavirus “plandemie” zodat we weer onderdanig worden. Het is ook duidelijk dat om de een of andere reden hun bio-wapenaanval op het menselijk ras is geneutraliseerd.
Deze Italiaanse politicus is een van de massa die zich bewust is geworden van de valse aard van deze pandemie toen hij feiten aan het verzamelen was en ontdekte dat de zogenaamde coronavirus-doden niets van dien aard waren:
Hier kun je zien wat de werkelijke doodsoorzaken waren, voor het grootste deel hartaanvallen en kanker:  
De Chinezen en de Russen zijn zich echter volledig bewust dat het V.S. regiem heeft geprobeerd ons allemaal uit de weg te ruimen met bio-wapens. Trek deze officiële verklaringen maar na:
“We namen kennis van de verklaring gemaakt door het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken… De Verenigde Staten heeft vele laboratoria opgezet in het gebied van de voormalige Sovjet Unie, wat algemeen serieuze bezorgdheid oproept in de betreffende buurlanden”; de woordvoerder van Het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken GengShuang op woensdag (28 april).
Het officiële Xinhua News Agency zei intussen:
“Washington moet reageren op de ongerustheid dat de late en chaotische V.S. reactie de verspreiding van het virus in feite heeft versneld naar meer plaatsen in de wereld.”
Dit is hoe diplomatiek dicht ze kunnen komen bij het verantwoordelijk stellen van de V.S. voor het verspreiden van de pandemie zonder een echte oorlogsverklaring.
Aangezien de bio-wapenaanval een fiasco is gebleken, doet de cabal nu een serieuze poging om ons te doden met elektromagnetische wapens.
Dit begint dicht bij huis te komen. Vorige week benaderde de dierenarts, waar ik met mijn hond naartoe ga, mij met een fascinerend verhaal. Hij zei dat ze een 5G experiment deden in Zenpukuji Park, dat dicht bij mijn huis ligt in West Tokyo:
“Vogels begonnen uit de lucht te vallen. Ik werd er naartoe geroepen en nam drie duiven mee naar mijn kliniek en onderzocht ze. Ze hadden allemaal gescheurde longen alsof iets geknoeid had met de natriumionen in hun lichaam. Ze hadden ook allemaal identieke symptomen van feline infectuous peritonitis (een felien coronavirus dat bij katten de longen afbreekt).” Hij zei “dat het op een natuurlijke manier niet mogelijk was dat duiven een felien coronavirus krijgen”.
Kennelijk vallen vogels ook op andere plaatsen in de wereld uit de lucht, zoals Australië.
Ons is eerder verteld door Dr. Michael Meiring en anderen dat HIV was gecreëerd door een kattenziekte te nemen en die te mengen met de genen van Afrikaanse geelgroene meerkatten en ander smerig spul om het besmettelijk te maken voor mensen.
Deze mensen moeten ZO SPOEDIG MOGELIJK uit alle machtsposities worden verwijderd en dat is precies wat er nu gebeurt. Het laatste bastion van hun controlenetwerk bestaat uit de grote bedrijven en de banken. Daarom moet de U.S. Corporate overheid en zijn financiële systeem in elkaar storten.
Eén manier om dit te doen is door het in elkaar laten zakken van de olieprijzen. De negatieve olieprijzen die recentelijk zijn gezien drijven de computerspeculanten uit de oliemarkt. Hetzelfde wordt gedaan voor andere grondstoffen. Het idee is om de financiële speculanten te scheiden van de werkelijke zaken.
De cabal vecht terug door te proberen de bestaansmiddelen van de mensen te vernietigen door de economie stop te zetten met behulp van de fake pandemie lockdown. Deze strijd is te zien nu de aandelenbeurs opveert (de cabal rijker makend) terwijl de V.S. een record van 30 miljoen werkelozen heeft (de mensen verarmend).
Deze Satanische heersers zijn zo arrogant dat ze nog altijd openbare tekenen van hun activiteit achterlaten, met name het cijfer 666. Bijvoorbeeld: de balans van de FRB (Federal Reserve Board) bereikte $ 6.66 triljoen op 29 april terwijl het misdaadcijfer van Italië 66.6% daalde als gevolg van de lockdown.
Zoals de zaken er nu voorstaan is het Amerikaanse leger de enige organisatie die in staat is om de val van de Satanische U.S. Corporation aan te pakken. Een totaal van 1.031.03 reservisten is opgeroepen om te verzekeren dat de basis-overlevingsitems (voedsel, onderdak en medische zorg in noodsituaties) beschikbaar zijn voor iedereen wanneer het systeem instort. Pogingen van de cabal om de vleesverwerkende fabrieken te sluiten is een voorbeeld waarbij het leger al tussenbeide is gekomen.
Ook de E.U. valt uiteen samen met de V.S. en breekt op in zijn verschillende naties.
En wat komt er dan? Het is moeilijk te zeggen hoe lang de chaos zal voortduren en verergeren, maar het ergste zal waarschijnlijk deze zomer voorbij zijn, zo voorspellen Pentagon- en andere bronnen.
De echte vraag is echter of de ineenstorting van de U.S. Corporation het geheime ruimtevaart programma en de geheime militaire technologie die door de elite is gemonopoliseerd, uit de geheimzinnigheid zal jagen. De WDS heeft zich open opgesteld naar de Nazi’s en volledige amnestie aangeboden (met uitzondering van martelaars van kinderen en massamoordenaars). Wij hopen dat de onthulling van hun geheime ruimteprogramma de V.S. en de rest van de wereld de doorslag zal geven om een nieuw tijdperk van verwondering te beginnen.
Maar wat er ook gebeurt, de massale wereldwijde bewustwording die is begonnen kan niet langer worden tegengehouden. De mensheid is bezig bevrijd te worden uit eeuwenlange slavernij.
Benjamin Fulford
Vertaling: PetronellaKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers