CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Monday, May 25, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 25:05:2020


De COVID-19 Machtsgreep van de Khazariaanse Maffia mislukt, Bill Gates is nu een Wandelende Dode
25 mei 2020
De greep naar de macht van de Khazariaanse maffia met behulp van een COVID-19 pandemie is op spectaculaire wijze mislukt en nu begint de vergelding, zeggen bronnen van het Pentagon en Aziatische geheime genootschappen. De Witte Hoeden zijn onmiddellijk een offensief begonnen met het doden van de militaire leider van de Jezuïeten en Zwarte Paus Adolfo Nicolas, zeggen bronnen van de White Dragon Society. De dood van Nicolas opende de weg naar de bevrijding van Japan. Dit wordt gevolgd door de bevrijding van Duitsland. Pas dan zal het mogelijk zijn om de Verenigde Staten te bevrijden en dus de Aarde.
Laten we beginnen met de dood van de Zwarte Paus op 20 mei. Nicolas, hoewel naar verluid een aardige kerel, was het hoofd van een organisatie die de 2011 Fukushima massamoord-aanval op Japan plande en uitvoerde. Hoewel zijn voorganger Peter Hans Kolvenbach de leiding had over die operatie liet Nicolas na om deze oorlogsdaad toe te geven, excuses aan te bieden en schadevergoeding te betalen.

Zijn dood heeft de weg vrijgemaakt voor regime-verandering in Japan omdat hij de top-bevelhebber was van het Center for Strategic and International Studies (CSIS) dat dit land in werkelijkheid leidt. De dag na de dood van Nicolas, werd Hiromu Kurokawa, het hoofd van het Tokyo-bureau van openbare aanklagers, gedwongen om af te treden vanwege een “gok-schandaal”.  https://sputniknews.com/asia/202005211079375994-tokyos-top-prosecutor-quits-over-gambling-scandal—reports/
Daarna dienden 662 juristen en wetenschappers een misdaad-aanklacht in tegen Premier Shinzo Abe bij het bureau van openbare aanklagers van het Tokyo-district.  http://www.asahi.com/ajw/articles/13392161
Met Nicolas verwijderd was ook de weg eindelijk vrij om de volgende misdaad-aanklacht over Fukushima in te dienen bij het Internationaal Strafhof:
“Mijne  heren,
Op 11 maart 2011 werd Japan aangevallen met nucleaire bommen die voor de kust van Fukushima Japan in de zeebodem waren geboord, wat resulteerde in minstens 15.899 doden.
Wij hebben een veelvoud aan getuigen voor deze daad van terrorisme. Hiertoe behoren:
Australische ANSUS agent Sasha Zaric, een klokkenluider die betrokken was bij het binnensmokkelen van het 500-kiloton nucleaire device dat bij deze aanval is gebruikt.
Een lid van de Japanse zelfverdedigings-strijdkrachten die was betrokken bij de technische operatie om het nucleaire wapen te verdelen in 5 kleinere devices die in de zeebodem werden geboord door het diepzee boorschip Chikyu. Hij is momenteel in beschermde detentie maar zal beschikbaar zijn voor verhoor/rechtszaak. 
Een andere getuige is Naoto Kan die Premier van Japan was ten tijde van de aanval. Israëlische Premier Benjamin Netanyahu bedreigde Kan de dag na 11 maart 2011 met meer aanvallen tenzij Japan de in hun bezit zijnde deviezen overhandigde aan de Khazariaanse maffia. De NSA (Bureau Nationale Veiligheid) en de Japanse zelfverdedigings-strijdkrachten bezitten opnamen van deze conversatie.
Premier Kevin Rudd van Australië kan ook getuigen dat hij uit de macht werd gezet door agenten van de U.S. Federal Reserve Board toen hij probeerde te waarschuwen voor een op handen zijnde aanval op Japan.
Er zijn nog veel meer getuigen die zonder enige twijfel kunnen bewijzen dat de tsunami en nucleaire ramp bij Fukushima het gevolg waren van een opzettelijke aanval.
Wij kunnen ook bewijzen dat de volgende personen betrokken waren bij de aanval (sommigen zijn overleden):
Peter Hans Kolvenbach, voormalig hoofd van de Society of Jesus (Jezuïetenorde). Kolvenbach werd door de NSA opgenomen terwijl hij de eer opeiste voor de aanval.
Benjamin Netanyahu, Premier van Israël. Netanyahu, zoals hierboven gezegd, is opgenomen terwijl hij de verantwoordelijkheid voor de aanval opeiste.
Leo Zagami. Zagami dreigde dat de aanval zou plaatsvinden volgens een boek dat in Japan is gepubliceerd vóór 11 maart 2011.
Het Israëlische veiligheidsbedrijf Magna BSP, die een klein nucleair wapen installeerde in de Fukushima nucleaire elektriciteitscentrale, dat was ingesteld om tegelijk af te gaan met de onderzeese aanval met nucleaire wapens. De toenmalige gouverneur van Fukushima bevindt zich onder de velen die van hun betrokkenheid kunnen getuigen.
Er waren nog veel meer personen en organisaties betrokken bij deze aanval maar wij denken dat bovenstaande informatie voldoende aanleiding is voor een verkennend onderzoek.
Als het Internationaal Strafhof nalaat op deze zaak in actie te komen, zal de White Dragon Society alle officials van het hof die betrokken waren bij de beslissing om deze enorme oorlogsmisdaad in de doofpot te stoppen, opjagen en doden.”
De huidige president van het Internationaal Strafhof is Chile Eboe-Osuji. Als Osuji samen met de twee andere toprechters nalaat om de oorlogsmisdaad-aanklachten met betrekking tot Fukushima voor het gerecht te brengen, zijn zij als de leiders van vermoedelijk de hoogste gerechtelijke organisatie op Aarde schuldig aan het toedekken van oorlogsmisdaden. Oorlogsmisdadigers zijn onderhevig aan standrechtelijk krijgsrecht, d.w.z. de doodstraf. Het is tijd voor het Internationaal Strafhof om te laten zien dat het meer is dan slechts een Westers instituut dat alleen onbenullige derde wereld dictators kan vervolgen. Doe je fact-checking rechters, dit is serieus: Doen of Sterven!
Dit is pas het begin van het tegenoffensief. Laten we dan nu kijken naar waar massamoordenaar Bill Gates en zijn criminele maten in het medische kartel voor komen te staan. Hieronder staan 2 beroemde portretfoto’s uit het politiedossier toen hij in zijn jonge jaren was gearresteerd.
image.png
Het officiële verhaal is dat hij was gearresteerd voor een verkeersovertreding. CIA-bronnen zeggen echter dat “de werkelijke aanklacht…
betrekking had op het feit dat Gates werd aangetroffen op de achterbank van zijn auto met een minderjarige jongen in een compromitterende positie.”
Herinner je je dit nieuwsbericht over een man die werd gearresteerd op het Bill Gates Buitenverblijf voor kinderporno?  https://www.kiro7.com/news/man-arrested-bill-gates-estate-reportedly-trading-/43531857/
CIA-bronnen zeggen dat hij in werkelijkheid probeerde beschuldigend bewijs tegen Gates te verwijderen. Ze zeggen nu dat Gates ook betrokken was bij het martelen en doden van jonge kinderen om adrenochrome te verkrijgen.
Gates heeft zich recentelijk weten te handhaven door het betalen van $200 miljoen smeergeld aan de triads (Chinese bende) volgens bronnen van de Aziatische geheime genootschappen en volgens de P3, een enorme afkoopsom aan de Maffia voor bescherming. De militaire White Hats van de V.S. kunnen echter niet omgekocht worden en zijn nu actief op jacht op de ten dode opgeschreven Gates.
Bill en Melinda Gates hebben al honderdduizenden mensen gedood en verminkt door geïnfecteerde vaccins. Kijk even naar dit Bill Gates’ Dr. Strangelove moment waar hij zijn vrolijkheid niet kan verbergen bij de gedachte aan het injecteren van genetisch gemodificeerde vaccins in de aderen van de armpjes van kleine kinderen.
image.png
Laten we dan nu meer in detail kijken naar wat er precies was gepland met de nu aflopende COVID-19 neppandemie-show. We weten nu dat een bio-wapen werd gecreëerd met de bedoeling om miljoenen mensen te doden maar de immuniteit van de menselijke massa veranderde het kennelijk naar impotent. Daarom werden ze gedwongen om de natuurlijke dood van meestal oudere mensen te wijten aan COVID-19.
We vernemen van meerdere inlichtingendienst-bronnen inclusief MI6, P3 vrijmetselaars en de NSA wat het werkelijke plan was met het ID vaccinatie-certificaat (COVID). De bronnen zeggen dat het plan was om de bevolking te injecteren met microchips die ontworpen waren om in wisselwerking te staan met 5G elektromagnetische golven om zo de mensen onder controle te houden. Dit klinkt vergezocht maar het bewijs is overweldigend. Houd in gedachten dat Bill Gates zijn fortuin afkomstig was van de IBM Watson familie die berucht was voor het gebruik van tatoeages om holocaust slachtoffers te traceren.
Volgens P3 vrijmetselaars zijn naar alle 700 leden van het Duitse Parlement bewijzen gestuurd van dit geheime plan voor deze meer dan Orwelliaanse bevolkingscontrole. Onze lezers kunnen iets ervan zien zoals dit patent voor een cryptovaluta die werkt door gebruik te maken van netwerk-verbonden sensoren gekoppeld aan “de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker”.  https://patentscope2.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&fbclid=IwAR01AjQNs5ow5WWY9577Takel84VOo90aAX0vJpVu47KD7yn5bi71FBOewE
Eerder vertelden Chinese vrijmetselaars ons dat de Chinese overheid hun hele bevolking wilde live-monitoren en ze een “sociale kredietstand” geven om hun controle te maximaliseren. De poging in Wuhan om dit naar het volgende niveau te brengen met behulp van 5G was overduidelijke een Chernobyl-achtige ramp. NSA-bronnen zeggen nu dat wel 20 miljoen mensen gestorven kunnen zijn als gevolg ervan.  
De Duitse Parlementsleden werd ook bewijs getoond dat 5G transmissie-knooppunten waren bedoeld om de sensoren te controleren die in mensen waren geïnjecteerd. Hieronder kun je een video zien van een technicus van British telecom die ontdekte dat de 5G-apparatuur die hij aan het installeren was, was gemerkt met COVID-19.  https://streamable.com/k5cxkb?fbclid=IwAR1waPVEFGY52fys_KlmE_ZlhCRpW6wXOLpSi_xEiw90u-i_xFKyjIkgf2s
En kijk dan nu eens naar deze clip van de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen en je kunt zien dat deze zogenaamde Coronavirus pandemie al meer dan 8 jaar geleden was gepland.  https://crazzfiles.com/opening-ceremony-of-the-2012-london-olympics-used-predictive-programming-to-show-us-the-coming-covid-19-plannedemic/
Deze tweet van Henry Makow toont dat de planning waarschijnlijk nog veel verder terug gaat:
“’De Dead Zone’ TV-show, vanaf 2003, vermeldt corona virus, praat over de hydroxychloroquine als zijnde de remedie, en ‘lockdown’.”  https://twitter.com/HenryMakow/status/1257450361541009409?s=20
Dit betekent dat de Khazariaanse maffia werkt volgens lange termijn plannen. Zagami zei eens dat het allemaal berekend was overeenkomstig planetaire bewegingen. Dus, om ze ten val te brengen  moeten we hun plannen verstoren door directe, onvoorspelbare hier en nu aanvallen.
Behalve de legitieme aanvallen genoemd bovenin dit artikel en de geheime oorlog om hun leiderschap te verwijderen, heeft de COVID campagne nog een andere sleutel voor hun omverwerping onthuld: televisie. Een wetenschappelijke studie toont aan dat voor de bevolking als geheel “de ratio overall van TV tot online nieuws – inclusief desktop en mobiele apparatuur – meer is dan 5 tot 1 (54 minuten versus 9.7 minuten)”.  https://advances.sciencemag.org/content/6/14/eaay3539
Aangezien deze TV netwerken voor meer dan 90% worden gecontroleerd door de Khazariaanse maffiafamilies, moeten ze fysiek worden bezet door militaire eenheden om het grootste gedeelte van de bevolking de waarheid te brengen. Zonder hun controle over TV hadden de Khazrianen deze hele mensenmassa nooit hebben kunnen dwingen om oncomfortabele mondkapjes te dragen voor geen enkele goede reden. https://advances.sciencemag.org/content/6/14/eaay3539
Tot slot kregen we de volgende foto toegestuurd door een Australische bron die zegt:
“Wanneer in de UK de Koningin het Parlement toespreekt, moet ze gekleed zijn in haar koninklijke outfit, zoals op de foto links is te zien. Die moet bevatten een kroon, een sjerp, de koninklijke pelerine en ereketen. De Koningin moet een lange japon dragen en haar handen moeten bedekt zijn met handschoenen. Een Koning zou zijn militaire uitrusting moeten dragen met een zwaard, een ereketen en zijn kroon.
Als haar of zijn titel en eer van een Koninklijke is afgenomen, kan de Koningin of Koning, onder oude Engelse wet, de kroon van Engeland niet meer op haar of zijn hoofd dragen. Wanneer ze bij publieke aangelegenheden verschijnen, kan de ereketen niet langer gedragen worden en is nu alleen gewone kleding toegestaan. Wanneer ze het Parlement moeten toespreken kunnen ze nooit meer gezien worden als staatshoofd, maar moeten door de gebaren van zulke acties gaan.”
image.png
Vandaag de dag lijkt het erop dat het hoofd van het Comité van 300 is ontdaan van macht. “De Koningin werd ontlast van haar verplichtingen vanwege het hoge niveau van criminaliteit en corruptie”, zegt een bron van een Europese Koninklijke familie.
Er gebeurt heel wat meer achter de schermen om de mensheid te bevrijden. Dit vraagt tijd omdat we moeten vertrouwen op analoge communicaties vanwege operationele veiligheid. Dit komt doordat de gnostische illuminatie de waarheid vertelden toen ze zeiden dat de werkelijke vijand een misdadige artificiële intelligentie was. Deze artificiële intelligentie heeft geen toegang tot analoge communicaties. Alleen de schepper en de schepping hebben dat.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers