CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Monday, May 18, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD:18:05:2020


Area 51 uništena dok se tajni rat pojačava

18. svibnja 2010.


Bitka za planet Zemlju ulazi u opasnu fazu jer se najmanje tri frakcije očajnički bore za dominaciju. Taj juriš sada pokazuje ne samo biblijske, već čak i nadzemaljske dimenzije. Biblijski aspekt uključuje okupaciju glavnih svetih mjesta islama od strane nepoznatih sila. Vanzemaljski aspekt uključuje napad na područje 51 i obaranje NLO-a u Brazilu. Sve se to događa dok se protiv lažne pandemije Covid-19 bore frakcije koje samo žele kontrolirati čovječanstvo nasuprot frakcija koje žele ubiti većinu nas.

Počnimo s vanzemaljskim dijelom ove bitke. Ovdje, američka vlada je započela otvoreno zapošljavanje osoblja za rad izvan svijeta. Oglas možete pogledati ovdje:


Nakon objavljivanja ovog oglasa za zapošljavanje uslijedilo je ubojstvo pukovnika Thomasa Falzarana, koji je zapovijedao 21. svemirskim krilom.


Tada, odmah nakon toga, došlo je do velikog napada na zloglasnu Area 51 (Područje 51) „bazu NLO-a“. Seizmograf potresa magnitude 6,5 koji je pogodio bazu pokazuje iznenadnu ogromnu eksploziju, a ne prirodni potres.

image.png


Izvori iz Pentagona kažu da je "bolnički brod USNS Mercy napustio Los Angeles 15. maja, dok su Nevadu i Hrvatsku pogodili potresi". Kažu da je brod napunjen uhićenim sotonistima i nagovijestili da su uništili podzemne baze na obje lokacije nakon što su djeca spašena iz podzemnih pogona za proizvodnju adrenohroma.

Nakon potresa slijedilo je vrlo neobično viđenje NLO-a u Brazilu, nakon čega je uslijedio pad NLO-a koji su snimili mnogi ljudi. Dvominutni videozapis koji prikazuje NLO-e i mjesto pada može se vidjeti ovdje:


Stranica Sorcha Faal povezana s obavještajnom službom američke mornarice, sa svoje strane, tvrdi da se SAD osvetio za ubojstvo pukovnika Falzana ubojstvom kineskog veleposlanika u Izraelu Du Wei-a. Pa zašto bi mornarica mislila da su Kinezi organizirali ubojstvo zapovjednika svemirskih snaga?

Nije jasno, ali prije nekoliko godina član obitelji Rothschild predstavio me predstavniku obitelji Dragon koji je rekao: "Ako želite razgovarati s Kinom, možete samo u ograničenoj mjeri." Predstavnik obitelji Dragon rekao mi je da Kinezi imaju vanzemaljske sponzore koji su prijetili da će staviti čovječanstvo pod "vrlo strogu kontrolu" ako ne "budu zajedno djelovali".

Mnogo je upitnika koji okružuju ove događaje, ali očito se događa nešto krajnje neobično.

Pogledajmo sada biblijski dio. Izvori iz Pentagona, u svojoj verziji, kažu da je kineski veleposlanik u Izraelu ubijen jer je kineska cionistička frakcija financijski podržavala izraelske napore da anektira više palestinske zemlje i izgradi treći hram, čime se pokreće događaj završnih vremena. "Smrt veleposlanika također može uzrokovati da Kina zaustavi ulaganja u Izrael, dok potiče još više međunarodnih kaznenih radnji protiv aneksije," kažu izvori.

"Jordan je toliko uznemiren aneksijom da je i sam kralj upozorio na ‘masovni sukob’ i možda neće samo otkazati mirovni sporazum iz 1994. godine, već i ugovor o plinovodu s Izraelom u iznosu od 10 milijardi dolara", nastavljaju oni. U upozorenju Izraelu rekli su:

"Egipat ima moćne ruske radare koji pokrivaju cijeli Izrael od juga do nadopunjujućih sirijskih radara na sjeveru."

Nadalje, izvori su napomenuli da "Međunarodni kazneni sud ima jači slučaj protiv Izraela s Arapskom ligom koja je aneksiju proglasila ‘novim ratnim zločinom’.”

Bez američke podrške i zajedno s Egiptom, Jordanom, Turskom, Sirijom, Irakom i Iranom, Izrael se suočava s egzistencijalnom krizom. Zbog toga su sada formirali jedinstvenu vladu pod kontrolom sotoniste Benjamina Netanyahua. Nakon ponovnog preuzimanja vlasti, Netanyahu je rekao:

"Nikada ne smijemo zaboraviti da se za svoju sigurnost moramo osloniti na sebe, čiji su kamen temeljac IDF i sigurnosne snage." Drugim riječima: "sada smo sami.”

Izgleda da Izraelci također pokušavaju prizvati Mojsija napravivši da tamošnja rijeka teče crveno obojana.


Izraelski sotonistički pseudo-muslimanski saveznici u Saudijskoj Arabiji također su pod ekstremnom prijetnjom. Ne samo da su izgubili saveznike poput UAE i Katara, već su sada pod napadom iz Jemena.

Gradovi Rijad, Meka i Medina su pod 24-satnim policijskim satom i odvojeni su od ostatka svijeta od 2. travnja. Također postoje izvješća da je 70% populacije zaraženo "koronavirusom."


To bi mogao biti znak da se cijelo stanovništvo uništava. Neki od P3 masona izrazito duboko mrze islam. To je zato što su protiv njih vodili sveti rat više od tisuću godina. Također krive islam za većinu svjetskih problema. Stoga je posve moguće da se tamo događa neka vrsta obračuna.

Zapamtite da se "koronavirus" koristio kao paravan za masovna ubojstva u Wuhanu, u Kini, i za odstrel sotonista unutar Sjedinjenih Država.

Podsjetimo kako smo zadnji put napomenuli kako je predsjednik Tanzanije poslao SZO-u (Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji) razne uzorke hrane, životinja i prikrivenih materijala ljudskog identiteta za testiranje na koronavirus i većinom se utvrdilo da su pozitivni?

Pa onda, predsjednik Madagaskara, Andry Rajoelina, tvrdi da je Svjetska zdravstvena organizacija ponudila mito u iznosu od 20 milijuna dolara kako bi otrovali svoje lijekove za Covid-19.


Sada izlazi obilje dokaza da je ta takozvana pandemija bila planirana mnogo unaprijed. EU je, primjerice, izašla 2012. godine s stripom o pandemiji namijenjenim samo višem osoblju. Zaplet govori gotovo identično o onome što se sada događa. Pred kraj je pisalo:

"Tako stvoren strah može se dobro iskoristiti" izazivajući "globalni odgovor ... pod vodstvom međunarodnih tehničkih organizacija."

Cijeli strip možete preuzeti s web stranice EU-a:


Elita je napravila mnoge praktične probe za ovu trenutnu „pandemiju“. Evo što je Svjetska banka rekla 2017. godine:

„Grupa Svjetske banke surađuje s Fondacijom Bill i Melinda Gates na provođenju prvog seta simulacijskih vježbi pandemije koji su osmišljeni da ponove scenarij izbijanja bolesti kako bi izazvali snažnu raspravu o pripremljenosti za pandemiju među političarima. Predsjednik Jim Yong Kim, Bill Gates i njemačka kancelarka Angela Merkel zajednički će ugostiti simulacijske vježbe o spremnosti za pandemiju za šefove država i čelnike privatnog sektora tijekom sljedećeg Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu u siječnju 2017. i sastanka šefova država G-20 u srpnju 2017. godine.


Čini se da su Kinezi u toku s time sa službenom stranicom vijesti Xinhua koja kaže:

"S obzirom na ogroman udar na stvarna gospodarstva i visoko međusobno povezan globalni financijski sustav, spašavanje globalnog gospodarstva ovog puta zahtijeva još jaču globalnu suradnju."


EU strip se završava zaljubljivanjem i ljubljenjem Azijca i Europljanina, implicirajući da su Istok i Zapad ujedinjeni. Kinezi sigurno podržavaju takav scenarij.


Izvori MI6 sada kažu:

„Prepreke [pokretanja novog financijskog sustava] su ratni čin i veleizdaja jer je SZO pokušao uspostaviti ovaj hibridni sustav potpune kontrole stanovništva induciranom globalnom bolešću. Ordo ab Chao tip stvari."

Čini se da imamo najmanje tri skupine koje pokušavaju koristiti ovu „plandemiju“ za promociju svojih vlastitih planova.

1) Umjereni koji žele prijateljski planet na kojem sve zemlje zajedno rade na rješavanju problema sa kojima smo svi suočeni, tj. labava svjetska vlada.

2) Kontrolni čudaci koje nas žele mikročipirati i držati pod strogom, centraliziranom kontrolom. Oni pozivaju na "socijalno distanciranje", jer njihovi sustavi za kontrolu mikročipa ne rade ako su ljudi previše blizu.

3) I na kraju, imamo radikalne mesijanske cioniste koji još uvijek misle da trebamo ubiti 90% svjetskog stanovništva i porobiti ostale. To su oni koji nas pokušavaju ubiti s 5G elektromagnetskim oružjem, otrovnim lijekovima itd.

Postoji i četvrta skupina izolacionista pod američkim predsjednikom Donaldom Trumpom koja, čini se, ne želi ništa od gore navedenog, već da Amerika bude samostalna.

Ova grupa, na svoj način, radi mnogo da oslobodi Republiku Sjedinjenih Država od sotonističkih vlasnika korporativne vlade SAD-a.

Na primjer, izgleda da će uskoro osloboditi zatvorenike na robovskom radu. Prošli tjedan Trump je donio izvršnu naredbu protiv prisilnog rada.


Ključna točka ove naredbe je članak 307. Tarifnog zakona iz 1930. (19 U.S.C. § 1307). Ovim se „zabranjuje uvoz ruda, sirove ili prerađene robe, u cijelosti ili djelomično, iz bilo koje strane zemlje s prisilnim ili ugovornim dječjim radom – uključujući prisilni dječji rad.“

Naravno, to može biti samo izgovor da se ne kupuju stvari iz Kine. Međutim, zatvorenici na robovskom radu sada se oslobađaju širom Sjedinjenih Država.


Nacionalizacija Odbora Federalnih Rezervi u Americi također počinje biti od koristi prosječnim Amerikancima. Na primjer, dvije trećine Amerikanaca koji su ostali bez posla zbog ove pandemije dobivaju više novaca nego kad su radili. Također, SAD konačno obnavlja svoju davno zapostavljenu infrastrukturu.



Da Amerikanci nisu nacionalizirali Odbor Federalnih Rezervi, svaka beba rođena u SAD-u započela bi život sa 6,4 milijuna dolara duga u usporedbi s 80.000 dolara u 1970. i 1,2 milijuna dolara u 2007. godini.


Gnostički Iluminati koji kontroliraju SAD također pobjeđuju u svojoj borbi protiv vladavine krvne loze. Obitelji krvne loze sada su prisiljene da se bore protiv Trumpa koristeći virtualnog Obamu.

image.png

Tamo također ima puno korupcije koja se iskorjenjuje, kao što se može vidjeti iz ovog Trumpovog tvita:

„Joe Bidenov potpuno iscrpljeni sin Hunter sklopio je posao s Kinom od 1,5 milijardi dolara, dok je Joe bio potpredsjednik. Što su Bideni ponudili Kini zauzvrat? Obama je bio najkorumpiraniji predsjednik u američkoj povijesti."

Također, bivši službenik CIA-e i obavještajnih službi mornarice, Robert David Steele, napominje da " da NSA zasigurno ima svaki e-mail, svaki tekst, svaki poziv mobitelom, svaki razgovor ikad obavljen od kriminalaca kratkoročne prodaje ili perača novca na Wall Streetu - mogla donijeti bogatstvo od 100 trilijuna dolara bonusa predsjedniku Donaldu J. Trumpu, koji se dosad zavaravao razmišljajući kako je 15 trilijuna dolara bilo najbolje što je mogao dobiti. Saznajte više na:


Vrijedi napomenuti da su stranci uplatili rekordnih 300 milijardi američkih dolara.


Stoga, s obzirom da američka industrijska proizvodnja ima najviši pad u 100 godina, a sada radi sa samo 65% kapaciteta zbog nedostatka uvoznih dijelova, Trumpov režim neće imati drugog izbora nego da sklopi dogovor s umjerenom frakcijom globalista.


Želimo zaključiti ovaj tjedan s nekoliko dobrih vijesti. Izgleda da se preokrenula plima u događajima masovnog izumiranja uzrokovanog od strane ljudi. Pozitivnih znakova u prirodi je mnogo. Na primjer, jasnije nebo zapaža se širom svijeta i Himalaje se opet mogu jasno vidjeti u Indiji, populacije grbavih kitova se vraćaju na razine kakve nisu bile viđene otkad je započeo kitolov, hainanski giboni vratili su se s ruba izumiranja i prva divlja roda rođena je u Velikoj Britaniji poslije više stotina godina.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers