FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 18, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 15:07:2019


Beste lezers,
Op verzoek van Benjamin Fulford zullen vertalingen van zijn wekelijkse rapporten alleen op donderdag worden gepubliceerd, dus zullen we dienovereenkomstig handelen.
Executie van George Bush Sr. veroordeelde JP Morgan, Deutsche Bank, Merkel
Benjamin Fulford  15 Juli 2019
De executie van George Bush Sr. en zijn vrouw Barbara opent eindelijk deuren naar een echt neerhalen van de satanische Khazariaanse maffia cabal, daar zijn meerdere bronnen het over eens.  Dit wordt gezien in allerlei soorten nieuwsgebeurtenissen die zelfs door de collectieve slavenmedia worden gemeld.  Het ontslag van de Trump's Secretaris van Arbeid Alexander Acosta vanwege zijn betrokkenheid bij het afdekken van agent Jeffrey Epstein van de Mossad is enkel een andere te vallen dominosteen.  Minstens 110.000 anderen zullen volgen, met inbegrip van een brede massa politici, beroemdheden, en miljardairs, beloven de bronnen van het Pentagon.

Deze zuivering aan de top van de wereldmacht zal hand in hand gaan met een massale campagne om de planeet op te knappen.  "Een aanbevelingsbrief voor een toekomstig planningsbureau voor de wereld is verspreid onder alle soevereine staatshoofden", aldus een Europese koninklijke familie van hoog niveau.  Het plan om een gebied ter grootte van de VS en China samen te herbebossen is aan dit voorstel toegevoegd, aldus de bron.
Dit voorstel valt onder een diplomatiek corporate / geassocieerd persembargo totdat de markt- bewegende details van de structuur zijn uitgewerkt, zegt de bron.  Hij zegt echter dat er al is besloten dat het project zelfs het multi-triljoen dollar kostende Chinese Belt- en Road initiatief kleiner zal doen lijken.
De mondiale financiële markten, die een gigantische hallucinatie aan het worden zijn met negatieve rentetarieven en stijgende aandelenkoersen, kunnen in het kader van de voorbereidingen worden gesloten en opnieuw worden opgestart, aldus de bron.
Een volledige zuivering van de satanische elementen van de wereldmachtstructuur zal echter nodig zijn voordat dit mogelijk is, aldus de bronnen van het Pentagon en de CIA.  Dit heeft zich voortgezet met een inval van de Speciale Troepen op de Clinton Foundation en andere satanische infrastructuren die vorige week tijdens een stroomuitval in Manhattan plaatsvonden, zeggen de bronnen.
"Terwijl China media aandacht kan krijgen, een extreme counterintelligence taskforce die door de NSA wordt geholpen, de militairen, en Rusland bevrijdt Amerika van de [satanische] zionistische parasiet, zoals de CIA en de FBI boeten voor hun misdaden en bescherming van Epstein," zeggen Pentagon bronnen.
"Met 110.000 aanklachten die worden ontmaskerd met Epstein, een Twitter-storing en aardbevingen in Californië, kunnen ICE-invallen met de federale troepen leiden tot massale arrestaties, aangezien Trump weet dat het nu of nooit is, als hij in 2020 wil winnen", zegt een van de bronnen in het Pentagon.
Het is duidelijk, zelfs als Trump een Zionistische agent is, zal de druk van de lagere en middel rangen van het militair-industriële complex hem uit de macht poppen als een kurk uit een champagnefles als hij het probeert te stoppen.
De bronnen van het Pentagon voegen hieraan toe: "Israël wordt belegerd omdat voormalig premier Ehud Barak Epstein mogelijk heeft gechanteerd en ook 9/11 heeft bevolen.".  Barak lijkt te zijn verraden door oorlogsmisdadiger Benjamin Netanyahu, en de interne gevechten in Israël worden geïntensiveerd, aldus MI6-bronnen.
Israël voelt ook de hitte omdat ,,Turkije Russische s-400 luchtafweerraketten om NAVO, projectmacht open te breken, zijn offshoregas in Cyprus te beschermen, en Israël terug in zijn zandbak te zetten," zeggen de bronnen van het Pentagon.
Wanneer in moeilijkheden, vallen de nep Joden zichzelf aan om het te laten lijken dat ze vervolgd worden en agressie te rechtvaardigen, zeggen de bronnen van de Mossad.  Dat is de reden waarom de door de Mossad gecreëerde Hamas-organisatie nu oproept om Joden over de hele wereld te doden, zeggen ze.
Boodschap aan de Joden:  Ontspan je, niemand gaat je vermoorden; je wordt gewoon bevrijd van duizenden jaren van satanische Babylonische tirannie.
Deze op handen zijnde bevrijding kan gezien worden als een toenemende druk op de satanisten vanuit alle richtingen, met pressiemiddelen voor "FISA openbaarmaking, 9/11, 3/11 [Fukushima], en Malaysian Air Flight 370/17 vrijgave", bevestigen de bronnen in het Pentagon.
Dit blijkt uit onderzoeken van de Deutsche Bank, die aangeeft dat zij niet alleen betrokken was bij de financiering van Epstein, maar ook bij het witwassen van drugsgeld en bij het Maleisische 1MDB-schandaal, daar zijn meerdere bronnen het over eens.
Voormalig premier Najib Razak, die in dit schandaal met de verduistering van miljarden dollars is gearresteerd, heeft als een kanarie gezongen, aldus CIA-bronnen in Zuidoost-Azië.  Razak onderhandelt over een pleidooi voor een akkoord waarin hij zijn geheime dossiers over Maleise Air Flight MH 370/17 voor clementie zal ruilen, zeggen de bronnen.  Zoals de lezers van deze nieuwsbrief al geruime tijd weten, werd vlucht MH 370/17 gebruikt door de voormalige Amerikaanse president Barack Obama voor onder andere nucleaire chantage tegen wereldleiders.
Een ander teken dat Bush Sr. niet meer in de buurt is om dingen onder het tapijt te vegen kwam toen een schip, in het bezit van Bush-gelinkte JP Morgan met $1.3 miljard waarde aan cocaïne er op in beslag werd genomen.
De val van Bush heeft ook de door Duitsland geleide EUSSR blootgelegd.  De Britten hebben, zoals we vorige week al zeiden, laten zien dat ze de Europese toegang tot de Oostzee, de Middellandse Zee en het Suezkanaal kunnen afsluiten als ze de Brexit-hardbal gaan spelen.
Het Europese Galileo GPS-systeem is ook uit bedrijf genomen als onderdeel van een drukcampagne om de EU ertoe te bewegen zich over te geven, aldus Pentagon-bronnen.
Geen wonder dat Angela Hitler voor de derde keer in drie weken bevend in het openbaar gezien werd.
Duitse rechter vleugel bronnen zeggen dat als Merkel niet wordt aangevallen met elektronische wapens, "ze ernstige gezondheidsproblemen heeft die gebaseerd zijn op een neurologische of zelfs neurodegeneratieve stoornis zoals de ziekte van Parkinson of zelfs een prionziekte zoals Kuru".  Het publiek heeft het recht om de exacte redenen voor haar trillen te weten," voegt de bron eraan toe.  Het kan ook gewoon stress zijn.
Het ontslag van de Britse ambassadeur in de VS vorige week maakte ook deel uit van het gevecht op hoog niveau, zegt een bron van de Britse koninklijke familie.  "We hebben onze gezant naar Washington ontslagen omdat hij de Farnese familie [Pentagon] beledigd heeft.  Besteed geen aandacht aan het afval dat ze publiceren, wat ze vaak per dag doen,".
Deze bron gaf ook inzicht in de infiltratie door satanisten van de hoogste rangen van de Europese macht:
"Echt, het is verschrikkelijk, maar het is een cultus en zoals we weten, een religieus fanatieke cultus.  Alle fanatici zijn dodelijk en gevaarlijk buiten de zeer geavanceerde psychiatrie om met hen om te gaan.  Tony Blair werd trouwens gepromitteerd om volledig gecontroleerd te worden door de Negende Satanische Cultus van de Negende Cirkel op de site van de Mothers of Darkness in Europa.  Wij geloven dat het dat incident was dat gebruikt werd in de illegale Anglo-Amerikaanse oorlog in Irak.  Veel van wat je rapporteert is symptomatisch voor de totale verrotting op de allerhoogste niveaus van de wereldregering, die ik onder ogen heb moeten zien".
Vergeet niet dat Tony Blair en George Bush Jr. allebei privé-gesprekken hebben gevoerd met paus Maledictus (Benedictus XVI) nadat ze het kantoor hadden verlaten, blijkbaar om bescherming te zoeken tegen vervolging voor hun misdaden in Irak.  Neem een kijkje op deze foto van Maledictus (of een andere foto van hem) en je kunt het pure kwaad zien.  Het lijkt erop dat hij onder controle is van een of andere kwaadaardige entiteit.
De wereldinstellingen waren "zeer disfunctioneel en enorm gecompromitteerd door de westerse families die, om heel eerlijk te zijn, ofwel gewoonweg opgaven of hun nieuwe generaties volledig onbekwaam vonden, zoals gebeurde met de Rothschild, die ik heb vervangen," zei de koninklijke bron.
"Er was een element in de heersende klasse in de wereld dat zeer verrot was - het was echt een maffia - en de dingen zijn nu veranderd, of in ieder geval is het traject gedraaid," voegde hij eraan toe.
De machtsoverdracht op het allerhoogste niveau van westerse instellingen is wat alle publieke onthullingen en arrestaties mogelijk maakt, waar deze en andere bronnen het over eens zijn.
De laatste domino die valt, is misschien wel Japan.  Hier houdt een criminele regering die regeert door middel van valse opiniepeilingen, valse verkiezingen, valse economische statistieken, moord en omkoping zich vast aan de macht.  Ze zullen waarschijnlijk wegkomen met een nieuwe verkiezingsdiefstal bij de 21ste juli-verkiezingen in het Hogerhuis.  De persoon die deze regering aan de macht heeft gebracht, Richard Armitage, is echter een wandelende dode man.  Deze moordenaar en drugsdealer, een neef van Barbara Bush en handlanger van Bush Sr., heeft zijn hooggekwalificeerde klanten verloren.  Als de verschuiving in Japan plaatsvindt, "zal het plotseling en absoluut zijn", zeggen Aziatische geheime genootschap bronnen.
De Amerikaanse militairen, die Japan controleren, staan op het punt om criminele Japanse handlangers zoals Armitage, Michael Greenberg en Gerald Curtis, te dumpen, zeggen bronnen van het Pentagon.  Dit zal echter pas gebeuren nadat de VS is opgeruimd, merken zij op.
Ondertussen treft het Amerikaanse leger openbare voorbereidingen om operationeel te blijven, zelfs als de Amerikaanse corporate regering failliet gaat.  Zij hebben Koeweit al overtuigd om hen te helpen financieren, samen met Saoedi-Arabië.  Nu werken ze eraan om Japan ook meer te laten betalen.
Het eindspel impliceert een Russische/VS militaire alliantie om de NAVO te vervangen, zeggen de bronnen van het Pentagon.  Deze verenigde "christelijke" alliantie zou dan onderhandelen over wereldvrede met de Aziaten, zeggen ze.  Britse koninklijke familiebronnen zijn het erover eens en voegen daaraan toe: "Meestal gaat het heel snel als de deal is gesloten, dus hou je hoed maar vast.".
Maar zoals gewoonlijk waarschuwen wij onze lezers om het alleen te geloven als je het ziet.  Trump, bijvoorbeeld, moet nog steeds zijn belofte nakomen om de 9/11 waarheid te onthullen.  De wereld verwacht en eist een openbaar proces in Neurenbergse stijl tegen de hooggeplaatste criminelen.  Mensen zoals Hillary en Bill Clinton die in de handboeien worden weggesleept zou een goed begin zijn.
Benjamin Fulford
Nederlandse Vertaling: Martien





 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers