CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, April 3, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 01:04:2019


Japanse generaals klaar om op te treden tegen assistenten Zionisten terwijl “Reiwa tijdperk” begint
1 april 2019
Het Japanse leger is klaar om op te treden tegen de assistenten van de Khazariaanse Zionisten nu het nieuwe “Reiwa tijdperk” officieel is begonnen, volgens verschillende generaals die contact hebben opgenomen met de White Dragon Society. Hoewel er aan het publiek is verteld dat het nieuwe tijdperk op 1 mei begint, zeggen onze NSA- bronnen en bronnen uit de Japanse rechtervleugel dat Keizer Naruhito verondersteld wordt vandaag de controle te krijgen op 1 april 2019 ofwel het jaar Nul van het Reiwa tijdperk.
De naam Reiwa of 令和 kan worden vertaald als “het leggen van de nadruk op Japanse harmonie” en is blijkbaar voor de eerste keer in de geschiedenis gehaald uit eerder Japanse dan Chinese klassieke teksten, volgens Japanse scholieren. Deze keus werd deels geïnspireerd als een reactie op pogingen van de Khazariaanse maffia om Japan te verkopen aan de Chinezen in ruil voor bescherming, zeggen bronnen uit de Japanse rechter vleugel.
Van Khazariaanse maffia agenten als Richard Armitage, Michael Greenberg en Gerald Curtis is hun rol als “de bazen van Japan” afgenomen als onderdeel van de start van het nieuwe tijdperk, zeggen Japanse rechter vleugelbronnen dicht bij de Keizer.
De Japanse generaals werden door de White Dragon Society (WDS) geadviseerd dat het nodig is de Bank van Japan, welke in buitenlands bezit is, te nationaliseren en de controle over het Parlement, de functie van Eerste Minister en de belangrijkste mediabedrijven over te nemen als ze wilden dat Japan opnieuw onafhankelijk zou zijn. Verschillende generaals zijn het hiermee eens en vertelden dat dit al gebeurd was.
Echter, de NSA stuurde vandaag een persoon naar het huis van deze schrijver om me verbaal te informeren over het feit dat Keizer Naruhito bevelen aanneemt van de Mexicaanse miljardair Carlos Slim. Ze zeggen dat de “Carlos Slim” die orders uitdeelt aan Naruhito niet dezelfde persoon is als de Carlos Slim die in het openbaar verschijnt, maar eerder een aan een rolstoel gebonden oude man is.
In wat misschien deels bevestiging is van deze informatie, recentelijk werd contact opgenomen met de WDS door Mexicaanse organisaties die beweerden erg machtig te zijn en die institutionele steun aanboden. Gebeurtenissen zullen laten zien of er enige waarheid hieraan is maar het is duidelijk dat als het waar is, het spoor van Mexico naar het Vaticaan en de P2 Vrijmetselarij leidt.
Het is dus niets waard dat de P2 Vrijmetselaars recent hebben beloofd om samen te werken met Aziatische geheime genootschappen. Gebeurtenissen in Italië lijken op zijn minst te bewijzen dat dit waar is. Bijvoorbeeld, Italië is al het eerste G7 land geworden dat formeel akkoord is gegaan met China’s enorme $21 biljoen Belt and Road Initiatief (BRI). Italiaanse bronnen zeggen dat hun besluit het onvermijdelijk heeft gemaakt dat de andere G7 landen zullen volgen en zich zullen aansluiten bij de BRI.
De Duitse Kanselier Angela Merkel heeft al positief commentaar geleverd over samen gaan met BRI. Ook, probeert Duitsland blijkbaar de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog om te keren door Frankrijk opnieuw over te nemen. In feite, claimen Franse opstandingskrachten achter de gele vesten protestbeweging dat hun land al is overgenomen door Duitsland. Anders dan in de Tweede Wereldoorlog gebruikten ze nu aandelen, geen bommen om dit te doen. Het feit dat Duitsland en Frankrijk begonnen zijn om hun parlementen en militaire strijdkrachten samen te smelten tot een enkele organisatie is openlijk bewijs dat dit werkelijk aan het gebeuren is.
Ook, in een ontwikkeling die alleen in de Italiaanse pers wordt vermeld, heeft de Bank voor International Settlements (BIS), de centrale bank van alle banken, onopvallend aangekondigd dat goud weer opnieuw wordt beschouwd als een aan de V.S.- dollar of Euro gelijkwaardig betaalmiddel. Dit gaat direct in tegen het besluit van 1971 van Richard Nixon die de V.S.- dollar de-linkte van goud. Het laat ook de acceptatie van BIS zien van een directe uitdaging aan de petrodollar—de Chinese door goud ondersteunde toekomstige oliehandel. Gebruik voor meer details alstublieft Google Translate of gelijkwaardig nuttig gereedschap voor het lezen van het Italiaanse artikel via de onderstaande link.
https://www.ilsole24ore.com/art/finanza-e-mercati/2019-02-24/banche-ritorno-gold-standard-l-oro-bilanci-diventa-moneta-091055.shtml?refresh_ce=1
Pentagon strijdkrachten bevestigen op hun beurt dat het kwantum financiële systeem, de wereldwijde valuta reset en het verschijnen van door goud ondersteunde valuta andere tekenen zijn van het afwijzen van het petrodollar systeem. “Een multipolaire wereld is aan het gebeuren met de V.S. dat zijn unipolaire moment verliest,” geven ze toe. Het verlies van V.S.- power is bevestigd door meerdere gebeurtenissen als het mislukken van zijn pogingen om Huawei, Iran en Venezuela te blokkeren, merken ze op
Henry Kissinger, schepper van de petrodollar is nu een gebroken man als gevolg van de mislukte topontmoeting die hij organiseerde tussen V.S. President Donald Trump en de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jon-Un, voegen bronnen dicht bij de Nieuwe Japanse keizer toe ter bevestiging.
Als de wereld door goud ondersteunde valuta eist, zal het regiem in Washington, D.C. zeker imploderen. Dit jaar alleen bijvoorbeeld, is de V.S. op schema om een handelstekort te posten van $920 miljard, wat het equivalent is van ongeveer 20.000 ton goud. Financiering van het verwachte Amerikaanse begrotingstekort van $ 1,3 biljoen zou de hoeveelheid goud meer dan verdubbelen wat nodig is om de door de Khazarianen geleidde valse V.S.-regering draaiende te houden.
Mogelijk zal de gezamenlijke regering van de V.S. proberen om de schuld van zijn faillissement te schuiven op een EMP aanval, net zoals ze het faillissement van Puerto Rico wijten aan een “storm.” Trump gaf een uitvoerende order uit op 26 maart om voorbereid te zijn op een EMP aanval op “de regeringsfuncties en die van de private sector die zo belangrijk voor de Verenigde Staten zijn dat hun verstoring, corruptie of disfunctie een verzwakkend effect zou hebben op de veiligheid, nationale economische veiligheid, nationale publieke gezondheid of veiligheid.”
https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-coordinating-national-resilience-electromagnetic-pulses/
De dreiging van Trump om de V.S.- grens te sluiten is misschien ook een poging om een crisis te creëren om zo het faillissement van de regering hiervan de schuld te geven, waarschuwen CIA- bronnen.
De Khazariaanse maffia probeert nog steeds alles wat binnen zijn macht ligt om faillissement te voorkomen van Washington, D.C. door zijn handen te leggen of enorme sommen goud. De mislukte poging van de Rothschilds om een valse Neil Keenan te gebruiken om te proberen obligaties om te zetten in 91.173 ton goud was een voorbeeld dat we vorige week meldden.
Nu zal de Khazariaanse bende proberen Indonesië over te nemen met behulp van een kloon van hun Venezolaanse slaaf Juan Guaido, zeggen CIA-bronnen in Indonesië. Het Khazariaanse plan is om een ervaren Indonesische politicus met de naam Prabowo Subianto te steunen samen met zijn charismatische vicepresidentskandidaat Sandiaga Uno, zeggen ze.
Uno zou het als president overnemen "nadat Prabowo een beroerte, een hartaanval of een ander ongeluk krijgt, kort na het winnen van de verkiezingen", zeggen de bronnen. Bronnen bij de geheime Aziatische gemeenschap zeggen echter dat dit plan zal mislukken, net zoals de poging om Venezuela over te nemen mislukt is.
Pentagon-bronnen staan er van hun kant staan op dat Trump een einde maakt aan regering door de Khazariaanse maffia bende, terwijl hij alleen net doet alsof hij hun verschillende antisociale programma's overal ter wereld ondersteunt. Ze zeggen: "Trump wachtte tot het Mueller-rapport werd vrijgegeven" om Israëlische controle over de Golan-hoogvlakte te erkennen. Het echte doel van deze erkenning was om het te gebruiken als een casus belli voor Rusland, Turkije, Iran, Irak, Qatar, Jordanië en Libanon om zich te verzetten tegen Israël en Saoedi-Arabië.
Bovendien kreeg de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de opdracht om de VS al snel te verlaten toen hij vorige week op bezoek was, en hij mocht geen speech houden bij AIPAC of tijdens zijn bezoek lobbyen bij het congres, aldus de bronnen van het Pentagon.
Het recente gebruik door de Khazariaanse maffia van anti-kapingssoftware op afstand om Ethiopische en Indonesische vliegtuigen te laten crashen heeft ook enorme rimpeleffecten. Pentagon-bronnen zeggen dat "Het Boeing 737-schandaal kan leiden tot het intrekken van certificeringen, beëindiging van de productie en een nieuwe helemaal opnieuw ontworpen narrow body jet, waardoor het bedrijf wordt gedwongen betere, veiligere vliegtuigen en militair materieel te bouwen." Ze zeggen dat andere militair-industriële complex aannemers ook gedwongen zullen worden om hun daden zuiver te maken.
Dat is waarschijnlijk niet genoeg om leidinggevenden van het militair-industriële complex er mee weg te laten komen. Autoriteiten overal ter wereld onderzoeken andere verdachte vliegtuigcrashes, zeggen CIA-bronnen. De regeringen van Nederland, Rusland, Australië en Maleisië zijn bijvoorbeeld begonnen samen te werken om te ontdekken wat er echt is gebeurd met Malaysia Air Flight 370/17.
http://tass.com/world/1051025
Verder heeft een Brits laboratorium sporen gevonden van explosieven op stukken van een jet die in 2010 "neerstortten" en het grootste deel van de Poolse regering doodden. Dit betekent dat veel overheidsfunctionarissen van de EU- en Rusland binnenkort voor massamoord kunnen worden berecht.
http://www.thenews.pl/1/9/Artykul/412600,Traces-of-explosives%E2%80%99-in-samples-from-Polish-president%E2%80%99s-jet-report


De andere luchtvaart crashes hadden ook een strategische impact. De crash van de Maleisische luchtvaartlijn 370/17 doodde Fairchild Semiconductor-onderzoekers op hun weg naar China; de Lion Air-crash doodde 30 Indonesische centrale bankiers; en de Ethiopische Air-crash doodde 19 VN-arbeiders. Laten we natuurlijk ook de resultaten van 9/11 niet vergeten.
De molens van gerechtigheid malen gestaag richting de Khazariaanse maffiabazen die deze crashes hebben besteld. Het feit dat deze onderzoeken überhaupt mogen plaatsvinden is een bewijs dat de Khazariaanse maffia op een zeer fundamenteel niveau de macht heeft verloren.
Wanneer historici terugkijken naar deze gebeurtenissen, zullen ze dit waarschijnlijk beschrijven als de val van Babylon, de grootste historische gebeurtenis in duizenden jaren. Het kan zelfs zo groot worden dat het Westen - en niet alleen Japan - een nieuw tijdperk zal moeten benoemen om Anno Domini te vervangen, omdat de verborgen Romeinse keizers niet langer domineren. Hun Babylonische schuldenslavernijsysteem implodeert.
Source: Antimatrix.org
Vertaling: Lia.



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers