CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, April 24, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 22:04:2019


China klaar om beslag te leggen op Daimler Benz, Duitse Bank terwijl 4e Rijk instort
22 april 2019

Duitsland en zijn EU 4e Rijk regiem ligt onder strijd en ziet instorting tegemoet welke te wijten is aan een enorme schuldenlast en populaire weerstand in bezette staten als Frankrijk en Italië. Als gevolg hiervan wordt Duitsland misschien gedwongen om zijn kroonjuwelen te verkopen—de Daimler Benz Corporatie en Duitse Bank—aan de Chinezen, volgens bronnen bij de Japanse militaire inlichtingendienst en andere bronnen.
Het verbrandingsoffer, de Notre Dame Kathedraal aan Moloch (Baál, Set, Satan) was een wanhopige poging van wantrouwende EU Khazariaanse satanisten om op de een of andere manier hun geluk terug te laten keren, zeggen bronnen bij de P2 Vrijmetselarij.

Het is moeilijk voor gewone mensen om de wantrouwige manier van denken van deze satanisten te begrijpen maar in wezen lijken ze te denken dat ze in strijd zijn met een godin. Dat is waarom ze ervoor kozen om de “Notre Dame” ofwel “Onze Dame” te verbranden omdat dit verwijst naar Maria. Maria is natuurlijk de Christelijke naam voor de Godin Isis, die een kind opvoedde zodat hij Set of Satan kon verslaan. Het is vanwege ditzelfde wantrouwen dat deze satanisten een gruwelijke terreurorganisatie oprichtten en probeerden ISIS op te roepen met de bedoeling om steun aan de Godin te verzwakken in de geesten van de mensen.
De hoop om de Notre Dame op te offeren was om Europees en wereld sentiment te verenigen rond de Duitse Rothschilt-Slavenpresident, Emmanuel Macron, net als de Amerikanen zich verzamelden rondom George Bush Jr. na 9/11, zeggen de bronnen. In plaats daarvan wordt volgens meerdere bronnen bij de Franse Gele Vestjes opstandbeweging de schuld van de brand in de Kathedraal gegeven aan Macron en zijn Duitse poppenmeesters.
“De ontheiliging van Europese Katholieke kerken en het in brandsteken van de Notre Dame in Frankrijk hebben een zilveren randje en leiden naar het ontslag van Paus Francis en de laïcisatie van de Franse Kardinaal Philippe Barbarin,” was hoe Pentagon bronnen de situatie zagen. “De satanische globale Joodse maffia heeft misschien zijn eigen doodvonnis getekend met antichristelijk terrorisme in Frankrijk, het Paas bloedbad in Sri Lanka (waarbij geen Israëliërs werden gedood) en elders,” voegden de bronnen toe.
Zeker een kritieke massa van bewuste mensen, vooral bij de inlichtingendiensten en de legers van de wereld weten dat de “Islamitische Staat” in werkelijkheid verwijst naar de Satanische Staat, d.w.z. Israël. Dus als de “Islamitische Staat” het bloedbad van Christenen in Sri Lanka en elders opeist, is de werkelijke dader, Israël, vastgesteld
“Een heilige oorlog of kruistocht tegen de Joden [Khazariaanse Maffia] van de 21e eeuw om het Christendom te verdedigen, zal geleid worden door Rusland, de EU en de VSA, geholpen door Moslims,” voorspellen de Pentagon bronnen. Een groep van matige Moslims ondersteunt deze uitspraak met actie om een advies status te krijgen voor de V.N met de bedoeling om tegen pogingen te vechten om een heilige Moslim/Christenoorlog te beginnen.
https://www.emirates247.com/news/muslim-council-of-elders-requests-consultative-status-by-the-united-nations-2019-04-03-1.681933
De Moslims zijn zich er volledig van bewust dat een poging om de Al-Aqsa Moskee in Jerusalem te verbranden tegelijkertijd met de verbranding van de Notre Dame, het werk was van de Khazariaanse satanisten, niet van Christenen.
Zoals deze gebeurtenissen laten zien woedt de strijd tegen de satanische Khazariaanse maffia op een manier die traditionele politieke, religieuze en geografische grenzen, overschrijdt.
Een ander voorbeeld hiervan is de verdwijning van een Japans F-35 gevechtsvliegtuig aan de kust van Japan op 9 april.
https://thedefensepost.com/2019/04/09/japan-f-35-fighter-disappears-misawa/
Bronnen uit de Japanse onderwereld zeggen dat dit vliegtuig eigenlijk “verkocht werd aan de Noord-Koreanen door de Zionistische [Khazariaanse maffia]” voor een enorme som geld. De Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong-un zal dit gevechtsvliegtuig als souvenir gebruiken en als middel om te onderhandelen wanneer hij een bezoek brengt aan de Russische President Vladimir Poetin aan het einde van deze maand.
Vermoedelijk hopen de Zionisten dat door Rusland via Noord-Korea de kroonjuwelen te geven van V.S. militaire stealth technologie, ze er ook op kunnen hopen om bescherming te krijgen voor Israël. Russische FSB-bronnen echter hebben al lang gezegd dat ze de staat, gecreëerd door dezelfde satanisten die tientallen miljoen Russen hebben gedood in de 20e eeuw, niet zullen beschermen.
Het feit dat Kim een bezoek plant aan Rusland, net voordat de nieuwe Japanse Keizer Naruhito officieel de troon bestijgt op 1 mei, is ook een teken dat hij een soort van bescherming zoekt, zeggen Japanse rechtervleugel bronnen dicht bij de Keizer. Dat is omdat Noord-Korea hielp met de Fukushima massa moordaanval tegen Japan en vreest voor vergelding van de nieuwe Keizer
De Noord-Koreanen hielpen met Fukushima in ruil voor beloften van de Satanische Khazariaanse Rothschild familie (Rothschild betekent “rood schild,” een symbool van Satan). De Rothschilds zeggen dat ze 40 miljoen Japanners verhuizen van Tokyo naar Noord-Korea en Noord-Korea het Aziatische hoofdkwartier van de Rotschilds maken, volgens een lid van de Rothschildfamilie. De Japanse Eerste Minister Naoto Kan heeft in het openbaar bevestigd dat hij onder druk werd gezet om 40 miljoen mensen van een groter Tokyo te evacueren na de Fukushima aanval.
Deze strijd voor de planeet Aarde ontvouwt zich ook in Indonesië waar verondersteld wordt dat veel van het goud van de wereld zich bevindt. Hier heeft een druk besproken algemene verkiezing net plaatsgevonden. CIA- bronnen in Indonesië zeggen dat door de Khazarianen ondersteunde Prabowo Subianto, samen met zijn fotogenieke vicepresidentiële kandidaat Sandiagra Uno, eigenlijk de zittende Jokowi heeft verslagen. Ze boden als bewijs dit screenshot van de Indonesische T.V. dat tegenstrijdige resultaten laat zien.
00
Hier is hun uitleg van de foto:
“De 54.81% die onderaan te zien is, is Jokowi/Ma’ruf Amin. De getallen bovenaan van het scherm laten bijna het tegenovergestelde percentage zien voor Prabowo/Uno. Dit is een snelle telling gedaan door de verschillende onafhankelijke stembureaus in Indonesië. Ze noemen dit ‘exitpolls.’ De getallen zijn omcirkeld door een oranje lus. Bovenaan staat een set van snelle telresultaten welke laten zien dat Prabowo/Uno aan de leiding is. Onderaan hebben ze de resultaten veranderd, wat laat zien dat Jokowi/Ma’ruf Amin vooroploopt.”
De CIA-bron rapporteerde ook het volgende:
“Er is achter de schermen een serieuze strijd om de controle van het land gaande. Prabowo/Uno heeft eigenlijk gewonnen met ongeveer 60%. Dit is geverifieerd door talloze inside bronnen. De [door China ondersteunde] Jokowi/Amin zei nederig dat hij had gewonnen. De media draait om een overwinning voor Jokowi. We zullen het uitzoeken. Er zijn Werkelijke Deals die worden aangeboden achter de schermen.
“Prabowo heeft in het openbaar gezegd dat hij de overname van de infrastructuur van Indonesië door China zal beperken. De officiële stemmentelling zal worden aangekondigd op 22 mei.
https://today.line.me/id/article/KPU+to+Announce+Official+Election+Results+on+May+22-kZWgO1
“Beide partijen kunnen de officiële telling aanvechten en de zaak voor het Constitutioneel Hof brengen. Dit zal in juni plaatsvinden. Het land staat tot dan op de autopiloot tenzij een van de spelers genoeg concessies verkrijgt om te verdwijnen, in de eeuwigheid. Ik kan niet veel meer zeggen. We worden allemaal door beide kanten bekeken. Dat is positief. Jullie zijn je hier ook van bewust.”
Controle over Indonesië is een zaak van leven en dood voor de Westerse machten omdat controle over het goud en de daar aanwezige schat enorm belangrijk is wanneer de onvermijdelijke reset van het globale financiële systeem plaatsvindt.
We zeggen dat het onvermijdelijk is omdat tenzij het Westen het systeem herstart het een alleen-China wereld zal worden. De V.S. heeft een cumulatief handelstekort van ongeveer $ 15 biljoen. Dit betekent dat buitenlanders, voornamelijk Chinezen en Japanners, een bedrag aan Amerikaanse dollars beheren dat bijna gelijk is aan het bbp van de VS. Dit is de reden waarom China de wereld kan veroveren met zijn miljarden Belt en Road Initiatief (BRI) en het Westen het zich niet kan veroorloven om iets wat ook maar [WU1] enigszins vergelijkbaar in schaal is aan te bieden.
De enige reden dat de V.S nog niet formeel failliet is, is dat het een Derde Wereldoorlog zou veroorzaken. Echter onder het huidige financiële system zal hoe meer tijd er verstrijkt de internationale positie van de V.S. steeds zwakker worden.
Ook, China heeft een belangrijke controle over de EU vanwege zijn EU 1.777 biljoen tekort ( V.S. $1.998 biljoen) dat zich sinds de Lehman-crisis van 2008 heeft opgehoopt
https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/China-EU_-_international_trade_in_goods_statistics
Al 16 Oost Europese naties zijn samen gegaan met het Chinese BRI- initiatief en nu zijn Griekenland, Italië en Zwitserland aan boord gesprongen. Frankrijk, het VK en Duitsland zijn de enige grote Europese naties die volhouden.
Omdat de EU niet over de Amerikaanse militaire optie beschikt, bevinden ze zich in een veel zwakkere positie. Aziatische geheime genootschappen zeggen dat China de EU vertelt dat ze geen papieren meer willen (EU-schuldinstrumenten). In plaats daarvan zetten de Chinezen de Duitsers onder druk door te vragen om controle over industriële juwelen zoals Daimler Benz en financiële grootmachten zoals Deutsche Bank, zeggen de bronnen. De Chinezen, die al Volvo en 9,69% van Daimler Benz bezitten, willen nu meer, zeggen ze.
https://www.scmp.com/business/companies/article/2138270/geely-volvo-and-daimler-under-its-hood-says-it-has-global-reach
De Chinezen hebben onlangs de druk verhoogd door een onderzoek naar het bedrijf te starten, op basis van het excuus dat een gloednieuw Mercedes Benz onmiddellijk na aanschaf kapotging. De Japanse militaire inlichtingendienst zegt dat dit een openingszet is in een grote beweging tegen Duitsland door de Chinezen.
http://global.chinadaily.com.cn/a/201904/15/WS5cb3c172a3104842260b620f.html
Dit is waarschijnlijk de werkelijke reden waarom Duitsland nu in het openbaar zegt dat het zijn eigen vloot van nucleaire bommenwerpers wil.
https://www.voltairenet.org/article206153.html
Het Westen moet opschieten en de satanische parasieten verwijderen uit zijn politieke lichaam zodat het een verenigd front kan presenteren bij de onderhandelingen met de Aziaten over een nieuw financieel systeem. Het moet ook Rusland aan zijn kant lokken. Het feit dat President Donald Trump, de door Rusland ondersteunde Presidentverkiezing van Vladimir Zelensky van de Oekraïne, feliciteerde is een duidelijke indicatie dat de destructieve Westerse “Geef Rusland van alles de schuld” campagne beëindigd is.
http://tass.com/world/1054861
Alleen als de EU, Rusland en Noord-Amerika een verenigd front opvoeren kunnen ze de komende weken en maanden hopen op onderhandelingen met Azië vanuit een sterke positie tijdens belangrijke ontmoetingen die besluiten over de toekomst van de planeet kunnen voortbrengen.
Source: Antimatrix.org
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers